Μπραβο Σοτο.Δεν μου κανει εντυπωση που σε 4 μηνες κανεις ολα αυτα.Ισως ακομα δεν εχεις αισθηση του
φοβου που ερχεται μετα απο ενα σπασιμο.Εγω πεταω 7 μηνες και στον 1ο μηνα εκανα inverted hover,loop,roll
και αλλα, αλλα μετα απο το 1ο σπασιμο αρχισα να το σκεφτομαι λιγο διαφορετικα.Ολοι μου λεγανε οτι ειναι
θεμα ταλεντου κτλπ. αλλα δεν το πιστευω, ειναι καθαρα θεμα αντιληψης και εξασκησης.
Αυτο που βλεπω με την παροδο του χρονου ειναι οτι οταν κανω τωρα καποιο ακροβατικο ειναι οτι γινονται πιο ελεγχομενα απο πριν και σιγα σιγα ερχεται μονο του.Ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας και θελει πολυ εξασκηση.
Τα σπασιματα δε ειναι μεσα στο προγραμμα. Εχω σπασει 6 φορες ως τωρα (4 με το 450 1 με τρεξ600 ηλεκτρικο 1νιτρο προ) αλλα οι 3 ηταν χειριστικο λαθος.στο θερμικο κοπηκε το καλωδιο του step down regulator, στο ηλεκτρικο
παρεμβολη απο αλλη Τ/Κ (Θυμασαι ΝΙΝΟ??) και 1 με το μικρο κοπηκε ιμαντας στον αερα.
Απλα οταν γινεται αυτο σε παει ψυχολογικα λιγο πισω αλλα σου κανει και καλο γιατι διορθωνεις τα λαθη σου.
Ειτε χειριστικα ειτε μηχανικα!!

Απο το βιντεο που ειδα μου φαινεται οτι εχεις πολλες στροφες.Ο κινητηρας ειναι σαν να εχει 2200.
Τι καμπυλες γκαζιου εχεις?