Να σας καλημερισω και εγω, και να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την στηριξη!!! Κατ'αρχας και οπως περιγραφω στην σελιδα του project ειναι κατι που ξεκινησε απο δικη μου αναγκη οσον αφορα τον "σοβαρο" φωτισμο στα μοντελα.. και οταν λεω σοβαρο εννοω κυριως απο θεμα ασφαλειας και ευκολιας στην πτηση σαν ενα επιπλεον μετρο για να ευχαριστιομαστε το χομπυ μας (η τη δουλεια μας.. για μερικους!)

.. Επισης δεν εχω σκοπο ουτε να πλουτισω απο αυτο αλλα ουτε να ανοιξω καταστημα

Υπαρχει ενα συμβολικο κοστος που αντιπροσωπευει τις αρκετες ωρες που εχω σπαταλησει στον προγραμματισμο αλλα και την συνεχη ενασχοληση για βελτιωση του. Αναβαθμισεις αλλα και τεχνικη υποστηριξη παρεχω και θα συνεχισω να παρεχω δωρεαν

Επι του θεματος τωρα και για να μην κουραζω, Γιωργο σε ευχαριστω και σενα προσωπικα!... Ναι πραγματι τα LED 1W ειναι ενοχλητικο να τα κοιτας ειδικα σε κλειστο χωρο ενω φαινονται ανετα μερα μεσημερι οπως δοκιμασα και εγω στο twinstar... τα αντιστοιχα ομως σε 3W(!) πραγματικα αν τα κοιταξεις μεσα σε δωματιο.. θελεις καμποσα λεπτα για να ανακτησεις το φως σου! (μαλλον εκει πρεπει να βαλω προειδοποιηση ασφαλειας!

)
Το project του Σωκρατη ηταν η "αναμειξη" των ετοιμων πλακετων LED για APM (arducopter) οπου υπαρχουν 4 LED απο 3W με ενσωματωμενο το τροφοδοτικο τους (Ασπρο, Κοκκινο,Πρασινο,Μπλε) τα οποια οδηγουνται απο την βασικη πλακετα του GLed.. το αποτελεσμα πραγματι ειναι εντυπωσιακο αλλα και υπερβολικο για μικρα μοντελα... Ομως για το "τερας" του Σωκρατη ειναι το απολυτο χα χα!

Τελος και ενημερωτικα, ηδη δουλευω επανω στον κωδικα που θα αντικαθιστα τους γνωστους σε μας "ρουφιανους" οσον αφορα την παρακολουθηση των LiPO οπου το GLed θα διαβαζει απο το φις του balancer και θα παρεχει ΟΠΤΙΚΗ ενδειξη χαμηλης μπαταριας καθως οταν το "πετουμενο" ειναι μακρια ή πεταει κανεις σε περιβαλλον με θορυβο ειναι δυσκολο να ακουσει το beeper. Μονος περιορισμος λογω της επιλογης της μικροτερης βασικης πλακετας (περιορισμενες εισοδοι) θα μπορει αρχικα να διαβαζει μεχρι 4S. Ομως ευκολα επεκτεινομενο σε συνδιασμο με δυο η περισσοτερα απλα beeper(χρησιμοποιωντας εξοδο απο εκει)....
Σας ευχαριστω και παλι και μεινετε συντονισμενοι καθως τα καλυτερα ερχονται

... Να υπενθυμισω ακομα οτι ευχαριστως ακουω οποιαδηποτε ιδεα θα μπορουσε να ενσωματωθει στο GLed ωστε καποια στιγμη να παρεχει πολλα παραπανω απο ενα Lighting System!