Δηλαδη λεει ο φορτιστης 4.25 και εχει οντως τοσο...οκ...για ποιο λογο ομως να ανεβαζει τοσο?το 100% αν δεν κανω λαθος ειναι το 4.20.απο εκει και πανω θεωρειτε over charge και μονο κακο την κανεις.Εχει στο μενου του να μπεις λογικα και να δηλωσεις μεχρι ποσο να ανεβαζει (το peak)δηλαδη.Κοιτα το ποσο λεει.Γιατι αν ειναι ρυθμισμενο να παει πχ μεχρι 4.20 και αυτος ανεβαζει παραπανω τοτε κατι δεν παει καλα.Επεισης δες....ανεβαζει πχ απο την δισελη μονο το ενα στοιχειο παραπανω η και τα δυο?Αν ανεβαζει μονο το ενα τοτε παλι κατι παιζετε.Πχ αυτος του φιλου μου βαζαμε 6σελη και τα 4στοιχεια σταματαγαν αλλο στο 4.18 αλλο στο 4.19 και τα δυο εξ αυτων πηγαιναν 4.34-4.26 ενω δεν θα επρεπε.Αυτος που παραθετεις στο βιντεο ειναι πολυ καλος.Βεβαια απο οσο με εχουνπει οι i charge θελουν καλιμπραρισμα στο κρυφο μενου κατι που εγω πχ δεν το εκανα.Παντως ειναι καλος και φτηνος σε σχεση με powerlab 6-8v2.Ποσο εχει αυτος στο βιντεο ειδες?Συγκρινε τιμες αν ειναι μικρη η διαφορα και με powerlab 6.Δεν ειναι πολυ ακριβος οπως ο 8v2 και θεωρειτε και αυτος τοπ.
Νίκο θα τον φάει το σκοτάδι τον imax b8

Αυτή την στιγμή οι ενδείξεις του φορτιστή είναι 4.28 και 4.29v .Του πολυμέτρου είναι 4.27 και 4.28.
Την τάση των κελιών δεν μπορείς να την ρυθμίσεις. Σημείο voltage off είναι τα 8.4v(2s) ,Τα κελιά ανεβάζουν τάση ισορροπημένα .Στην φόρτιση balance δεν σταματάει στα 8.4v για άγνωστο λόγο.Ενώ στην φόρτιση χωρίς balance σταματάει ακριβώς στα 8.4v.Για την ακρίβεια ο Φορτιστής δείχνει συνολικά 8.4 και στα κελιά 4.20 και 4.21. Το πολύμετρο 8.4 και στα κελιά 4.20 και 4.20.
Οι μετρήσεις πάρθηκαν με το πολύμετρο METEX M3860D και τώρα πάω για μετρήσεις με ένα METRA HIT 24S
O iCharger 208B κοστίζει 140$
Πάντως φίλε Νίκο ο φορτιστής μου imax b8 είναι μπλε και δεν χρειάζεται βάψιμο για πέταμα στην θάλασσα