Skyfox
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 20:05:22 » |
|
Πέτρο Γιάννη καταρχάς Γιάννη καρφίτσες δεν βλέπω. Πάρε μουσαμα και βαλε διπλής οψεως και κολα τον στον μπάνγκο για να μπορείς να καρφιτσώνεις και βαρίδια θα σου βγεί σκευρομένο διαφορετικά!  Εχω δυο 46άρες απο 1998 θα κάνω δυκινητήριο το οποίο σχεδιάζω τώρα σχεδόν τελειώνω , τα retracts λίγο με παιδεύουν PBY 5 Catalina ta retracts einai σαν του Canader ετοιμα κάνουν 700$ το ξεχνάμε, έχω δρόμο ακόμα 1. να δοκιμάσω στο test stand τις 46 αρες και 2.  τα σκέλη αν δεν πετύχουν αυτά δεν ξε΄κινάω τίποτα. Σεμνα και ταπεινα Γιώργος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 20:28:37 » |
|
Καλησπερα Γιαννακη αντε και σε ανωτερα βλεπω η κατασκευη παη ντουμανι πηρες φορα και δεν σταματας προχωρατο την αλλη Κυριακη εχει ελεχγο να δω απο κοντα τι κανης αν διαβασες το μαθημα σωστα η εχεις απουσιες
Το παλεύω καπετάνιο τι να κάνω? Άντε έλα να μας κάνεις κανά μάθημα γιατί βρώμα η δουλειά...  Την άλλη κυριακή που θα έρθεις φέρε τους καρκαλέτσους και ας μην πετάν. έτσι για να έχουμε και στατική επίδειξη! Γιωργάρα οι αεροτομές κόλλησαν ήδη και έβαλα το φτερό πάνω στο σχέδιο για την φοτό. βαρίδια,γνώμωνες,καρφίτσες εργαλεία πέρνουν φωτιά  να δω πότε θα μοντάρω το δελφίνι.... φωτό από το δικινητήριο θέλουμεε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
Skyfox
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 3 Νοε 2007, 21:10:15 » |
|
Καλησπερα Γιαννακη αντε και σε ανωτερα βλεπω η κατασκευη παη ντουμανι πηρες φορα και δεν σταματας προχωρατο την αλλη Κυριακη εχει ελεχγο να δω απο κοντα τι κανης αν διαβασες το μαθημα σωστα η εχεις απουσιες
Το παλεύω καπετάνιο τι να κάνω? Άντε έλα να μας κάνεις κανά μάθημα γιατί βρώμα η δουλειά...  Την άλλη κυριακή που θα έρθεις φέρε τους καρκαλέτσους και ας μην πετάν. έτσι για να έχουμε και στατική επίδειξη! Γιωργάρα οι αεροτομές κόλλησαν ήδη και έβαλα το φτερό πάνω στο σχέδιο για την φοτό. βαρίδια,γνώμωνες,καρφίτσες εργαλεία πέρνουν φωτιά  να δω πότε θα μοντάρω το δελφίνι.... φωτό από το δικινητήριο θέλουμεε  Φίλε Γιάνναρε ειμαι πολύ λίγος για να κάνω μαθήματα σε άλλους απλά έχω φτιάξει μερικά αεροπλάνα και προσπαθώ να βοηθήσω! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 20:28:26 » |
|
Skyfox καλησπερα ο Γιαννης για τα μαθηματα το λεει σε μενα οχι σε σενα για αυτο μην στεναχωριεσαι για αλλον βαραει η καμπανα τωρα Γιαννακη την Κυριακη θα ερθω ο κοσμος να χαλαη αυτο εξαλου το ειπαμαι και απο το τηλεφωνο οσο για μοντελα εστω και για επιδειξη στατικα αυτο παιζεται εαν δεν χρειασθη το αυτοκινητο να φορτωσω πραγματα για τις Σερρες που απο εκει θα ερθω ναι θα φερω αεροπλανα εαν ομως χρειασθη ο χωρος για αλλα πραγματα δυστυχος οχι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 20:41:38 » |
|
Ωραία, θα φέρω το σχέδιο στο μοντελοδρόμιο την Κυριακή, να συλλέξω όσο πιο πολλές κατασκευαστηκές πληροφορίες  υ.γ θα έχουμε μεγάλη γιορτή ... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 12 Νοε 2007, 21:17:53 » |
|
Έριξα οινόπνευμα στη μπάλσα για να πάρει την κούρμπα της αεροτομής έυκολα κόλλησα με τριαντάλεπτη και έδεσα ελαφρά με ταινία.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 12 Νοε 2007, 21:50:18 » |
|
Εγω που χαζευω τοσο καιρο και τωρα βλεπω οτι ξεκινησες με το σχεδιο....μπραβο φιλε μου,πολυ καλη αρχη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 12 Νοε 2007, 21:53:43 » |
|
άντε ξεκίνα και συ...να χουμε κιάλλη ψυχολογική υποστήριξη! κερνάω καφέ στη γιάφκα μου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 12 Νοε 2007, 21:58:46 » |
|
Εχω ηδη ξεκινησει αλλα οχι απο σχεδιο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 13 Νοε 2007, 23:11:33 » |
|
Πήγα για άπλωμα  Σκεπάζοντας το φτερό. Το σχέδιο δεν έλεγε τίποτα για κομμάτια χείλους προσβολής, και εγώ είπα να βάλω έκανα καλά?
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Τετάρτη, 14 Νοε 2007, 21:57:09 » |
|
Γιαννη καλησπερα οχι απλος εκανες καλα που εβαλες χειλος προσφυγης αλλα ηταν απαραιτητο καλη συνεχεια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 14 Νοε 2007, 23:25:00 » |
|
Ημουν κι εγω αποψε εκει....και περασα πολυ πολυ ομορφα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 14 Νοε 2007, 23:33:17 » |
|
Έρε γλέντια.. τουλάχιστον ενισχύσαμε λίγο το φτερό. Το άλλο το φτερό θα βγεί ακόμα καλύτερα . Πολύ δουλειά αν δεν έχεις τα κομμάτια έτοιμα.... Απόψε κωστή είδες γιατί τα arf ζητάνε πάντα λίγο δυνατότερο κινητήρα απ ότι τα χτιστά.πούπουλο το φτεράκι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 14 Νοε 2007, 23:49:22 » |
|
Ακριβως!Και να το βαρας με σωστη ενισχυση δεν σπαει...για να γυρισω στις σημειωσεις να κανω ενα τελικο απολογισμο για να παρω τπτς 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 15 Νοε 2007, 07:11:33 » |
|
Το σχέδιο δεν έλεγε τίποτα για κομμάτια χείλους προσβολής, και εγώ είπα να βάλω έκανα καλά?
Συγχαρητήρια και από εμένα για την κατασκευή σου. Ίσως είναι κάπως αργά πια, αλλά θα έπρεπε να έχεις προβλέψει μονοκόμματο χείλος προσβολής Στο σχέδιο φαίνεται ένα πηχάκι στο χείλος προσβολής Φιλικά, Ε.
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 15 Νοε 2007, 07:31:48 από evan »
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
|