Αφήστε τον κόσμο να πάρει από όπου θέλει και ότι θέλει ! ένας κολλητός μου φίλος μου ζήτησε να του φέρω κάτι από αλλού για να το πάρει από εμένα σαν φίλος. Λοιπόν το μοτέρ χάλασε με το που πήρε μπρος, εγώ αναγκάστηκα να επέμβω για να αντικατασταθεί, τελικά μου το χρεώσανε, εγώ δεν το χρέωσα στον φίλο. Τελικά όμως το μοτέρ που παρέλαβα είναι λίγο διαφορετικό από το αυθεντικό με αποτέλεσμα να χρειάζεται πατέντα. Ο φίλος τελικά τα έχει πάρει στο κρανίο γιατί απλά ήθελε να πάρει κάτι φθηνό και RTF και τελικά ακόμα δεν έχει πετάξει και φυσικά και εγώ νιώθω άσχημα .... Τι άλλο μπορώ να κάνω

άλλο παράδειγμα είναι ότι χάλασα την δική μου τηλεκατεύθυνση που θα την φτιάξω ? αφού δεν υπάρχουν επίσημα service στην Ελλάδα ! και ποιος μπορεί να γνωρίζει πως χάλασε, μόνη της γιατί έτσι της ήρθε στην τρέλλα, ποιος θα καλύψει τα έξοδα ? εγώ έβαλα το βύσμα στραβά και την έκαψα, δεν το λέω όμως, χαζός είμαι....... άσε θα την στείλω στον εισαγωγέα και θα κάνω την πάπια

...... γι' αυτό σας λέω αγοράστε από όπου θέλετε.... υπάρχουν θετικά και αρνητικά και στις δύο περιπτώσεις, μην θυμόμαστε όμως τον "φίλο" καταστηματάρχη μόνο στα δύσκολα.... και άμα βρείτε φθηνή Futaba 10ch.στα 2,4 τον άλλο μήνα, φέρτε και για μένα, γιατί από Ελλάδα σίγουρα και χονδρική πιο ακριβά θα αγοράσω

και άμα είναι μούφα ή σπασμένη θα την βάλω στην βιτρίνα... γιατί όλα πιθανά είναι και έχω βαρεθεί να συγχίζομαι, μόνο να πετάω θέλω τελικά ...κακό είναι