Καλημέρα,γενικώς ήμουν υποστηρικτής των συγκεκριμένων esc αλλά πρόσφατα μου προέκυψε ένα μικρό θεματάκι οπότε πιστεύω πως πρέπει να ενημερώσω........γιατί απ΄τον κινέζο δεν τα παίρνω ούτε ξεροκέφαλος σε μια άποψη είμαι όταν αλλάζουν τα δεδομένα.

Εγκατέστησα λοιπόν το συγκεκριμένο σ'ένα T-REX 500 DFC που απέκτησα πρόσφατα και κατά την εκκίνηση έκανε ένα αρκετά έντονο ''σκορτσάρισμα'' πριν ξεκινήσει κανονικά.
Πειραματίστηκα με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς timing,συχνότητας και start up χωρίς αποτέλεσμα.Governor δεν χρησιμοποιώ.Οπότε κάποια στιγμή ανέβασε λίγο θερμοκρασία και σταμάτησα με τις δοκιμές μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα και εγκατέστησα το μαμά Align και όλα μια χαρά.
Στην συνέχεια το έβαλα σ'ένα edf 6S που έχω όπου δούλεψε μια χαρά.Παλιότερα σ'ένα 500αρι ε/π που είχα με κινέζικο μοτέρ επίσης οκ και φίλος το έχει πολυ καιρό απάνω σε 550 με μαμά μοτέρ και δουλεύει άψογα.
Σε μαιλ που έστειλα μου απάντησαν κάπως αόριστα πως για κάποιο λόγο μερικές φορές τα esc δεν μπορούν να συνεργαστούν με κάποια μοτέρ.
Στην ουσία δηλαδή δεν μπορώ να πω πως το esc έχει κάποιο πρόβλημα γιατί σε άλλα μοτέρ δουλεύει αλλά.............