Θελω να πω συγχαρητηρια στο κυριο Λουκα Μαυροματακο απο την Τιθορεα Λωκριδος για την ερασιτεχνικη κατασκευη του
και ελπιζω και αλλοι να προσπαθησουν για κατι αναλογο
Με τον κυριο Λουκα δεν εχω γνωριστει απο κοντα εχω μιλησει μονον τηλεφωνικα
Μου ανελυσε τον τροπο κατασκευης και τα πενιχρα μεσα (ενας τορνος πολυ παλιος που χανει διαρκος τα κεντρα του και ενα παλιο κολονατο δραπανο)
εχει κατασκευασει πολλα εξαρτηματα αλουμινιου και ορισμενα τα εχει αγορασει αλλα τελικα το αποτελεσμα το βλεπετε στις φωτογραφιες που ακολουθουν
συγχαρητηρια κυριε Λουκα
Μπράβο στον ανθρωπο που εκατσε απο το μηδέν και το εφτιαξε δεν υπάρχουν πολλοί πιά....
Αλλα θα πώ και την αηδία που ενιωσα πριν κανα 2 χρόνια περίπου, όταν σε ενα γνωστό μεγάλο μοντελοδρόμιο της Αθήνας είδα κάτι "φραγκάτους" με τα super ντούπερ
made by paypal... εργαλεία του δήθεν μοντελισμού τους... να κοροιδεύουν ενα παρόμοιο τηλ/νο ελικόπτερο έτσι πάλι απο το μηδέν φτιαγμένο(δεν ξέρω εαν είναι το ίδιο...) , και ενώ το ειχε φέρει εκεί ο άνθρωπος και προσπαθούσε να πάρει κάποιες πληροφορίες για να σταθεί στον αέρα ......,
τα εν λόγο "ανθρωπάκια" έριχναν χαβαλέ του τύπου τι ειναι αυτό το εκτρωμά και άλλα κουλά γελώντας.. απο μακριά .... μαζί του.!!!
Το περιστατικό το θυμήθηκα αμέσως με το που είδα την κατασκευή και το μοιράζομαι μαζί σας, εννοείται οτι η ρετσινιά δεν πάει για το μοντελοδρόμειο αλλα για την πάστα τέτοιων ανθρώπων που υπάρχουν παντού δίπλα μας σε κάθε κοινωνική ομάδα και πρέπει να τους απομονώνουμε .!!
Τώρα θα πείτε με "μικρότητες" θα ασχοληθούμε; ή ... ωχ αδελφέ εμείς θα φτιάξουμε τους ανθρώπους ή αλλα πολλά, αλλα με την αδιαφορία μας για τον μιζαδόρο τον φοροκλέφτη τον φασίστα και αλλες τόσες ομάδες που δεν απομονώθηκαν εφτασε σε αυτήν την κατάντια η "ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ".
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ βρέθηκε να βοηθήσει, γνωστό παιδί απο την Θεσσαλονίκη ο Ψηλός Ευάγγελος με θαυμασμό για την κατασκευή χωρίς περιστροφές και μπράβο του.!
Εγω δεν τα κατέχω τα ελικόπτερα... καθόλου σχεδόν.!
Δεν ξύπνησα στραβά αλλα στραβά θα βλέπω πάντα τέτοιους τυπους .!
Χαιρετισμούς και πάλι μπράβο στον ανθρωπο για τη κατασκευή του.!
Γιώργος
Σημ.: συγνώμη εαν σας κόπηκε η όρεξη δεν ειχα τέτοιο σκοπό...καλό σας μεσημέρι