Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.687 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 20:40:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 20:40:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Bocian
    [Σήμερα στις 19:19]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:26]

από AKISSSS
    [Σήμερα στις 13:15]

από spirost
    [Χθες στις 22:56]

[Χθες στις 09:28]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309687
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 1070
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 37
    Συνολικά: 38
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Τοπικος αγωνας "ALL UP LAST DOWN" ΕΑΘ 01-12-2013  (Αναγνώστηκε 16257 φορές)
    modeller2
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 12:47:54 »

Ολη η φιλοσοφια του αγωνα ειναι να σταθει το αερομοντελο στον
    αερα με τις λιγοτερες δυνατες στροφες του κινητηρα αρα και με την
    μικροτερη καταναλωση καυσιμου και να προσγειωθει με τον κινητηρα σβηστο
    σε οσο το δυνατο μεγαλυτερο χρονικο διαστημα
    Καταγράφηκε

Εγω πεταω τα δικα μου ανεμοπτερα........https://www.facebook.com/pages/Sparti-F5J-glider/170739626465835

SPARROW320REF SPARROWIII TANGOXL 3,40 EAGLET230 EAGLET 250REF TANGOXV 3,4
    mikrosdedalos
    Aeromodeller Hero Member

Η κρίση θέλει καλοπέραση και καλή παρέα !

« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 12:52:01 »

Αγαπητε Μπαμπη
    Εδω διοργανωτης
    Η ρηση "μια εικονα ..χιλιες λεξεις" δεν ισχυει εδω .
    Απο μια φωτο χωρις αλλα στοιχεια δεν μπορουμε να πουμε τιποτε.
    Αλλα πιστευω οτι οποιος διαθετει κοινη λογικη μπορει να αποφασισει το εαν το μοντελο του εμπιπτει στις προδιαγραφες που τιθενται απο την προκηρυξη του αγωνα .Πιστευυω οτι ειναι σαφεστατη στο σημειο αυτο οπως ηδη εχει υποδειχθει.
    Στην περιπτωση που καποιος θεωρει οτι υπαρχει καποια ασαφεια που δεν του επιτρεπει να το διαπιστωσει τοτε πρεπει να την παραθεσει με λεπτομερειες και εμεις θα απαντησουμε .
    Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Συγνώμη. Δεν είχα σκοπό να κάνω ανούσιες και περιττές παρεμβάσεις!!!

Πραγματικά και εγώ όταν επικαλέστηκα την κοινή λογική, Ότι δηλαδή τα μοτοανεμόπτερα είναι αεροπλάνα και μπορούν

να συμμετέχουν σύμφωνα με τον κανονισμό του αγώνα   , δύο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ και ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΙ  μοντελιστές, που έχουν συμμετέχει

στους αγώνες αυτούς στο παρελθόν, μου είπαν 'ότι το τρίμετρο μοτοανεμόπτερο  θα το απορρίψουν,

γιατί όλοι οι άλλοι θα έχουν εκπαιδευτικά αεροπλάνα,( CALMATO κ.α.) και τζάμπα θα το φέρω!!!

Έκανα αυτή την ερώτηση για να μην δημιουργήσω αναστάτωση και διαφωνίες  στον αγώνα.

Χαίρομαι που με την παρέμβασή σας το διευκρινίζετε.  

Με εκτίμηση.

mikrosdedalos
    Καταγράφηκε

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΛΑΓΙΑ:

http://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=32374.0
    Γιαννης Κλειδαρας
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 13:04:16 »

.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 13:38:29 από Γιαννης Κλειδαρας » Καταγράφηκε

Οι αγωνες βελτιωνουν τη ρατσα.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 17:24:56 »

Ολη η φιλοσοφια του αγωνα ειναι να σταθει το αερομοντελο στον
    αερα με τις λιγοτερες δυνατες στροφες του κινητηρα αρα και με την
    μικροτερη καταναλωση καυσιμου και να προσγειωθει με τον κινητηρα σβηστο
    σε οσο το δυνατο μεγαλυτερο χρονικο διαστημα

Βασίλη, αυτό που λές είναι η μία τακτική. Η άλλη είναι να εκμεταλλευτείς την έλξη και να αποκτήσεις πολυ μεγάλο ύψος, από το οποίο, αφού τελειώσει το καύσιμο, θα κατολισθήσεις με τον μικρότερο βαθμο καθόδου. Εδώ συμφέρει να το κάνεις με ένα μοτο-ανεμόπτερο.

Προλαβαίνεις να σχεδιάσεις και να κατασκευάσεις ένα ?
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    nickhawk
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 20:07:44 »

Θερμικο F5J??????
    Καταγράφηκε

Νίκος Γραμματικάκης Ε.Α.Θ
    spirost
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 20:17:28 »

Να κόψουμε λίγο τα αστεία? Αν είναι να ετοιμάσουμε κανα ανεμόπτερο με μηχανή (5μετρο και βάλε) και να έρθουμε στον αγώνα.
    Καταγράφηκε

Τερζήμπασης Σπύρος
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2013, 21:41:57 »

Επειδή διαβάζω διάφορα νομίζω ότι όλοι μας ξέρουμε πάρα πολύ καλά γιατί διοργανώθηκε αυτός ο αγώνας.

Είναι γνωστό και το έχουμε συζητήσει και στο μοντελοδρόμιο αλλά και στους καφέδες που πίνουμε ότι ο αγώνας γίνεται για να περάσουμε κατα πρώτης καλά και κατα δεύτερο να ψήσουμε κανά μπριζολίκι και να γίνει πλάκα.

Η σύνταξη του κανονισμού έγινε, νομίζω, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού την χρήση "οποιοδήποτε αερομοντέλο ...." αυτό γράφτηκε έτσι για να μοπρέσουμε να χρησιμοποιήσουμε και το ανάλογο αεροπλάνο από αυτά που έχουμε ήδη.
    Δεν είναι τυχαία η επιλογή της σαραντάρας μηχανής αφού όλοι μας έχουμε και από κάποιο τέτοιο εκπαιδευτικό ή fun fly ή sport αεροπλάνο.

Αυτή είναι και η βάση του αγώνα νομίζω.

Διαπιστώνω ότι γίνεται παράφραση του κανονισμού όπως και ότι αφήνεται και πλανάται στον αέρα ότι με ΜΟΤΟΑΝΕΜΟΠΤΕΡΑ θα πετάξουνε στον αγώνα.

Με θλίβει αφάνταστα το γεγονός τού ενώ στο ποδόσφαιρο εφαρμόζεται το fair play εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα !

Τώρα οι διάφοροι επιστήμονες που έχουν αυτοσκοπό να αποκτήσουν ακόμη ένα κυπελλάκι στην συλλογή τους θα σκαρφιστούν οτιδήποτε για να το αποκτήσουν με κάνει να μήν θέλω να συμμετέχω σε τέτοια διαδικασία.

Θα είμαι εκεί όμως στην άκρη να πετάξω το αεροπλανάκι μου όταν τελειώσουν όλοι αυτοί .... και να γλύψω κανα κοκαλάκι απο τα μπριζολίδια.

Καλό αγώνα  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Τρίτη, 12 Νοε 2013, 07:27:07 »

Θερμικο F5J?Huh??

Πιστεύω ότι δεν ενοχλώ τους αδελφούς Θεσσαλονικείς, αναπτύσσοντας εδώ τις ιδέες μου.

Οι κανονισμοί συντάσσονται είτε με "λεπτομέρειες" είτε ως "πλαίσιο". Ο αερομοντελιστής βλέπει τι περιθώρια του δίνει ο κανονισμός και τα κάνει πράξη ανάλογα με την εμπειρία του. Μπορεί κάποιος να έχει περισσότερες γνώσεις από τον άλλο, αλλά οι δυνατότητες είναι ισες για όλους.

Από την στιγμή που ο κανονισμός λέει " οποιοδήποτε αερομοντέλο με σαραντάρα ..." εμένα μου ήρθε αμέσως η ιδέα του μοτο-ανεμόπτερου. Και συγκεκριμένα να δανειστώ ένα γερό φτερό από το Xplorer 4000 και να φτιάξω μία ξύλινη άτρακτο, με μία σαραντάρα.

Γιατί θυμώνουν μερικοί αν και αντιλαμβάνονται ότι η ιδέα είναι και σωστή και νόμιμη; Μάλλον γιατί δεν το σκέφτηκαν πρώτοι.....

Την επόμενη φορά τροποποιήστε τον κανονισμό σε: "οποιοδήποτε αερομοντέλο με άνοιγμα φτερών έως 6:1"

Και για τον F5J βάλτε όρο "απαγορεύονται τα καλουπάτα ακριβά ανεμόπτερα"

Και μία προτροπή για αυτούς που πρόκειται να συμμετάσχουν (ανεξάρτητα τύπου μοντέλου). Τοποθετήστε την δεξαμενή σε θέση "ρόμβου", και μάλιστα με το πίσω μέρος πιό κάτω από το μπροστινό, ώστε ο βοσκός να βρίσκεται πάντα στην κάτω γωνία και να αναρροφήσει και την τελευταία σταγόνα του καύσιμου.

Θέλετε ακόμα μία ιδέα; Αλλάξτε το καρμπυρατέρ της 40ράρας με ένα από μικρότερο κινητήρα που έχει και μικρότερη διάμετρο εισαγωγής, για καλύτερη οικονομία στην κατανάλωση.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 12 Νοε 2013, 07:50:43 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mikrosdedalos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Τρίτη, 12 Νοε 2013, 09:08:07 »

Αγαπητε Μπαμπη
    Εδω διοργανωτης
    Η ρηση "μια εικονα ..χιλιες λεξεις" δεν ισχυει εδω .
    Απο μια φωτο χωρις αλλα στοιχεια δεν μπορουμε να πουμε τιποτε.
    Αλλα πιστευω οτι οποιος διαθετει κοινη λογικη μπορει να αποφασισει το εαν το μοντελο του εμπιπτει στις προδιαγραφες που τιθενται απο την προκηρυξη του αγωνα .Πιστευυω οτι ειναι σαφεστατη στο σημειο αυτο οπως ηδη εχει υποδειχθει.
    Στην περιπτωση που καποιος θεωρει οτι υπαρχει καποια ασαφεια που δεν του επιτρεπει να το διαπιστωσει τοτε πρεπει να την παραθεσει με λεπτομερειες και εμεις θα απαντησουμε .
    Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος

Γιατί να συνεχίσουμε αυτή την ανούσια αντιπαράθεση;

Ο διοργανωτής έδωσε την απάντησή του!  Και μάλιστα απορεί γιατί είναι σαφέστατη η διατύπωση του κανονισμού!

Το μόνο που μπορεί να βγει από αυτή την κουβέντα, είναι το κακό κλίμα, που για ακόμα μία φορά, πικραίνει και απωθεί

τους μοντελιστές από τούς αγώνες και τον μοντελισμό γενικότερα.
    Καταγράφηκε

ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Τρίτη, 12 Νοε 2013, 09:19:09 »

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Πιστεύω ότι δεν ενοχλώ τους αδελφούς Θεσσαλονικείς, αναπτύσσοντας εδώ τις ιδέες μου.

από την στιγμή που γίνεται δημόσια συζήτηση θείε Γιάννη δεν νομίζω ότι πρέπει να ενοχλείται κάποιος.

αν και δεν γνωρίζω τον κανονισμό, μπορεί να πει κάποιος ποιο είναι αυτό το σημείο στον κανονισμό που αποκλείει το μοτοανεμόπτερο συγκεκριμένα;

Καταγράφηκε

angel 50, T-REX 600 limited edition    http://www.serresairclub.gr/
    http://www.airphotos.gr/
    mikrosdedalos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Τρίτη, 12 Νοε 2013, 09:25:01 »

Επειδή διαβάζω διάφορα νομίζω ότι όλοι μας ξέρουμε πάρα πολύ καλά γιατί διοργανώθηκε αυτός ο αγώνας.

Είναι γνωστό και το έχουμε συζητήσει και στο μοντελοδρόμιο αλλά και στους καφέδες που πίνουμε ότι ο αγώνας γίνεται για να περάσουμε κατα πρώτης καλά και κατα δεύτερο να ψήσουμε κανά μπριζολίκι και να γίνει πλάκα.

Η σύνταξη του κανονισμού έγινε, νομίζω, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού την χρήση "οποιοδήποτε αερομοντέλο ...." αυτό γράφτηκε έτσι για να μοπρέσουμε να χρησιμοποιήσουμε και το ανάλογο αεροπλάνο από αυτά που έχουμε ήδη.
    Δεν είναι τυχαία η επιλογή της σαραντάρας μηχανής αφού όλοι μας έχουμε και από κάποιο τέτοιο εκπαιδευτικό ή fun fly ή sport αεροπλάνο.

Αυτή είναι και η βάση του αγώνα νομίζω.

Διαπιστώνω ότι γίνεται παράφραση του κανονισμού όπως και ότι αφήνεται και πλανάται στον αέρα ότι με ΜΟΤΟΑΝΕΜΟΠΤΕΡΑ θα πετάξουνε στον αγώνα.

Με θλίβει αφάνταστα το γεγονός τού ενώ στο ποδόσφαιρο εφαρμόζεται το fair play εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα !

Τώρα οι διάφοροι επιστήμονες που έχουν αυτοσκοπό να αποκτήσουν ακόμη ένα κυπελλάκι στην συλλογή τους θα σκαρφιστούν οτιδήποτε για να το αποκτήσουν με κάνει να μήν θέλω να συμμετέχω σε τέτοια διαδικασία.

Θα είμαι εκεί όμως στην άκρη να πετάξω το αεροπλανάκι μου όταν τελειώσουν όλοι αυτοί .... και να γλύψω κανα κοκαλάκι απο τα μπριζολίδια.

Καλό αγώνα  Thumbs up

Αυτό που λέει ο Τάσος παραπάνω, δηλαδή ότι ο αγώνας γίνεται για να περνάμε καλά και να είμαστε ενωμένοι είναι σημαντικό και σίγουρα το ζητούμενο ιδίως για τους αγώνες!!!

Αν Δεν υπάρχει καλό κλήμα πώς θα φέρουμε νέους αγωνιζόμενους στον μοντελισμό;

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ήταν περισσότερο ανοιχτός ο αγώνας στο μέλλον και να μην υπάρχει ο περιορισμός της σαραντάρας μηχανής ή να ήταν μικρότερος.

Αυτό θα έδινε  περισσότερη άνεση στους αγωνιζόμενους άλλα και θα κατέβαζε το κόστος συμμετοχής.

Σε αγώνες που στόχο έχουν την διασκέδαση μάλλον δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κύπελα, για τους τρεις πρώτους άλλα μετάλλια για όλους όσοι συμμετείχαν.

Αν ο αγώνας έχει προσανατολισμό την διασκέδαση. Αυτό θα τόνωνε το κλίμα.

Αν και ο κανονισμός του συγκεκριμένου αγώνα είναι πού ανοιχτός για όλους!!!
    Καταγράφηκε

andreas
    Moderator

« Απάντηση #26 στις: Τρίτη, 12 Νοε 2013, 09:45:30 »

Kαλημερα ...καταρχην ολη η σκεψη του αγωνα ειναι θετικη και ειμαι βεβαιος οτι ολοι οι συμετεχοντες θα περασουν καλα ,εχω παρει μερος πολυ παλια σε αντιστοιχο αγωνα που που ειχε και σκελος limbo εκτος απο την οκονομια και περασαμε super Thumbs up
    Στο θεμα του κανονισμου θα μπορουσα να πω οτι ειναι ανοιχτος και αν αυτο θελουν οι διοργανωτες τωτε ολα καλα.Αλλα η γνωμη μου ειναι οτι τα ανεμοπτερα γενικα θα πρεπει να εξαιρουνται η να εχουν δικια τους κατηγορια.
    Και παλι ευχομαι να περασετε καλα Thumbs up
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    mikrosdedalos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Τρίτη, 12 Νοε 2013, 09:54:29 »

Θερμικο F5J?Huh??

Και μία προτροπή για αυτούς που πρόκειται να συμμετάσχουν (ανεξάρτητα τύπου μοντέλου). Τοποθετήστε την δεξαμενή σε θέση "ρόμβου", και μάλιστα με το πίσω μέρος πιό κάτω από το μπροστινό, ώστε ο βοσκός να βρίσκεται πάντα στην κάτω γωνία και να αναρροφήσει και την τελευταία σταγόνα του καύσιμου.

Θέλετε ακόμα μία ιδέα; Αλλάξτε το καρμπυρατέρ της 40ράρας με ένα από μικρότερο κινητήρα που έχει και μικρότερη διάμετρο εισαγωγής, για καλύτερη οικονομία στην κατανάλωση.

Τέτοια θέλουμε να ακούμε!!!

Για πέστε και άλλα μυστικά για την οικονομία!!! Νομίζω ότι ξέρετε και πολλά άλλα!!!

Έτσι προάγετε ο μοντελισμός!!!

Έτσι μπήκαμε και εμείς στους αγώνες!!!

Πολύ μας βοήθησαν οι μοντελιστές τις  Ε.Α.Θ. Ο Νίκος, Ο Σάκης, Ο Τάσος και πολλοί- πολλοί άλλοι!!!

Η γνώση δεν πρέπει να κρύβετε άλλα να μοιράζεται, ιδίως από τους παλαιότερους και γνώστες!!!

Έτσι οι δάσκαλοι  θα πάρουν και το μερίδιό τους στα κύπελα!!! Αν κάποιος νέος διακριθεί στους αγώνες , στις πρώτες θέσεις,

δεν θα οφείλει το μισό κύπελο στον δάσκαλό του;

Εγώ δυστυχώς μάλλον δεν θα μπορέσω να μετέχω φέτος στους αγώνες, αλλά θέλω να μάθω χρήσιμα πράγματα. Ίσως του χρόνου.

Λοιπόν;
    Καταγράφηκε

GASTON
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Τρίτη, 12 Νοε 2013, 10:09:42 »

Για να χαλαρώσουμε λίγο!
    Ο κανονισμός λέει οποιοδήποτε αερομοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης 6,5cc και άνω.
    Για εμάς τους παλιούς ο σκοπός είναι να βρεθούμε και να περάσουμε ευχάριστα, μπορεί να γλύψουμε και κανένα κοκαλάκι. Και ποιος ξέρει μπορεί να μοιραστούμε της εμπειρίες μας με τους νεότερους αν μας το ζητηθεί.
    Βλέπω ώμος ότι τα κύπελλα και τα μετάλλια έχουν γίνει αυτοσκοπός και είναι δυσάρεστο γιατί αυτό φέρνει γρίνια και φαγωμάρα για ασήμαντα πράγματα.
    Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο αγώνα, να αφιερώσει χρόνο για να κάνει ότι καλύτερο μπορεί τότε του αξίζει και το κύπελλο.

Θέλω να δω αυτό το νήμα μετά τον αγώνα πόσο ενδιαφέρον θα έχει η του χρόνου πάλη μια εβδομάδα πριν τον αγώνα θα μας πιάσει φαγούρα.         

Καταγράφηκε

Κώστας Σπυριάδης
    ΕΑΘ Ενωση Αερομοντελιστων Θεσσαλονικης
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Τρίτη, 12 Νοε 2013, 11:09:12 »

Ειλικρινά εκπλήσσομαι.

Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω ανάγκη για κύπελο, άλλωστε διαπιστώσατε ότι φέτος δεν συμμετείχα μεχρι σήμερα σε αγώνα.

Ούτε έχω σκοπό να συμμετάσχω στον συγκεκριμένο αγώνα.

Απλώς έκανα μία ανάλυση του κανονισμού.

Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη έρχεται από το γεγονός ότι εσείς οι πολύ γνωστοί φίλοι, που σας  αποκαλώ "αδελφούς" έχετε υποβαθμίσει ήδη τον αγώνα σας, κάνοντας ειρωνικές αναφορές για αυτούς που θα συμμετάσχουν επειδή "κυνηγούν τα κύπελα", ενώ μερικοί σνομπάρουν τον αγώνα, αρκεί να περάσουν καλά στη γιορτή που ακολουθεί.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Τοπικος αγωνας "ALL UP LAST DOWN" ΕΑΘ 01-12-2013
    Μεταπήδηση σε: