dimpap
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 14:45:31 » |
|
Ηρθε επιτελους χτες και σημερα που ειχα λιγη κολοβαρα στο μαγαζι ξεκινησε η κατασκευη. Αρκετα μυγιαγκιχτη κατασκευη σε σχεση με ενα κινεζικο πχ ΤΡΕΧ600 η RAPTOR.αλλα δειχνει ελαφρυ και μελετημενο. Καποια σημεια αξια προσοχης μεχρι τωρα ta trust bearing tail rotor grips και το μονταρισμα των sideframes. Εν αναμονη των pinion gears η κατασκευη παει χαλαρα ,μερικες φωτο.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimpap
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 14:47:17 » |
|
Αλλες 2
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 14:50:12 » |
|
Εάν δεν κανείς αναλυτική παρουσίαση , θα σε βρω όπου και αν είσαι και θα σου γίνω μπάστακας! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimpap
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 15:00:38 » |
|
Apostole ok μεχρι εδω εχω φτασει ,θα κανω αναλυτικη παρουσιαση οσο καλυτερα μπορω και ραντεβου στη παρθενικη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
pani
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 15:26:41 » |
|
Καλα δεν ντρεπεσαι εν ωρα δουλειας να φτιαχνεις ελικοπτερα?  Φτου σου...  Καλοπαιταχτο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ignorance is bliss
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 15:41:31 » |
|
καλοπεταχτο και απο μενα!!!!  υπαρχουν δυο θεωριες.... η μια ειναι συμφωνη με τα λεγομενα σου διοτι δεν εχεις προλαβει ουτε να καπνισεις (απο το τασακι) η αλλη οτι χασομερουσες με το Η/Υ, το κινητο σου (bluetooth) και φαει (κοκα κολα)!!!! χαιρομαι που θα ερθω μαζι με τον αποστολο στην παρθενικη!!!!  μην καθηστερεις αναμενουμε!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
zero_IQ
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 18:36:21 » |
|
 Αυξανόμαστε!  Ποια blades θα του φορέσεις? Από τις δικές μου δοκιμές είδα ότι δεν ταιριάζουν τα επιθετικά ζυγισμένα blades σ’ αυτήν την κεφαλή. Είναι πολύ πιο ισορροπημένο όταν επιλέξεις στην κεφαλή τις 3D ρυθμίσεις και χρησιμοποιήσεις κανονικά ζυγισμένα blades όπως τα maniac ή τα sab ή τα Mikado 500mm που αν και μικρά έχουν πολύ καλή απόκριση. Όπως βλέπεις έχεις ήδη δημιουργήσει κοινό που σε περιμένει με ανυπομονησία να εκτελέσεις τις πρώτες δοκιμές.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimpap
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 20:59:05 » |
|
Καλυσπερα στη παρεα Τασο κατ αρχην να σε ευχαριστησω και δημοσια για τη βοηθεια σου  Οσο για τα blades εχω ιδη ενα ζευγαρι nhp razor 515 που πεταγα το swift αλλα σκευτομαι να δοκιμασω 550 sab.Υπηρξε εντονο προβλημμα με τα γραναζια απο ξενα forum αλλα ευτυχως η MIKADO ανταποκριθηκε και το δικο μου κιτ ειχε και αλουμινενια βαση μοτερ και τα 2 mod.5 και mod.7 herigbone gears.Εχω παραγγειλει και τα δυο mod pinions αν και εβαλα το mod.5 γραναζι για αρχη αν και τα αμερικανακια επειμενουν οτι με 550 blades το κουρευει .Ειδομεν ελπιζω μεσα στη βδομαδα να τα εχω και να πεταξει . Αυριο ελπιζω να πλουτισω με φωτο αν προλαβω να προχωρισω ,μεχρι τωρα μ αρεσει παντως.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
dimpap
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 25 Σεπ 2007, 13:25:17 » |
|
Λοιπον ασ αρχισουμε απο καπου ,κατασκευη swashplate και washout. Τιποτα prefabricated ο γερμαναρας και μετα αναρωτιουνται γιατι εχουν τσακισει την αγορα οι κινεζοι 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimpap
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος