Καταιγισμός από ευχές!
Με έχετε συγκινήσει πραγματικά. Δεν το περίμενα αυτό. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.

Λοιπόν.
Τρία είναι τα αγαπημένα πράγματα που κάνω.
Να πεταω αεροπλανάκια, να οδηγώ την μηχανή μου και να εστιάζω μέσα από φωτογραφικό φακό.
Δεν το σκέφτομαι επαγγελματικά ρε παιδιά σορρυ..
Προτιμώ να το κάνω έτσι για να ξεφεύγω.
Δόξα το θεό κάνω μια σπάνια δουλειά εδώ και χρόνια που την αγαπώ πολύ (Τεχνικός στα ΑΤΜ στην NCR)
Αν με απολύσουν κάποια στιγμή ίσως να το σκεφτώ.
Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε δεν λέγανε οι παλιοί

Όσο για τις ιδέες...
Οι ιδέες μου έρχονται σιγά σιγά από πράγματα που βλέπω γύρω μου. Όταν έβλεπα κάτι έβγαζα το μπλοκακι μου και το σημείωνα. Όταν από το μπλοκακι γέμισαν 4 σελίδες άρχισαν τα όργανα.

Π,χ Στην αρχή του βίντεο που δείχνω την έλικα που γυρίζει πάνω στο ζυγαριά μπροστά από το φως.. Μου ήρθε όταν ήμουν μέσα σε ενα αεροπλάνο και γύριζα από κάποιο νησί. Η θέση μου ήταν πίσω από το κινητήρα του αεροσκάφους (ελικοφόρο). Ήταν νωρίς το πρωί και ο ήλιος έπεφτε στα μάτια μου όσο περιμέναμε στον διάδρομο. Όταν ο πιλότος έβαλε μπροστά τον κινητήρα που ήταν μπροστά μου είδα αυτό που βλέπετε στο βίντεο!
Πολλές ιδέες πήρα από τα Απίθανα βίντεο του Αργύρη μας..! Από βίντεο της Red bull, της Gopro, και του αγαπημένου μου film maker Έλληνα Σκεϊτα του
Κώστα Μανδυλα Υπόσχομαι ότι θα φτιάξω και άλλα βινετο στο μέλλον όχι στο άμεσο όμως.. πρέπει να γεμίσω το μπλοκακι μου και να ξεκουραστώ λίγο.
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Ενα βίντεο σπάνιας ομορφιάς, τα είπες όλα.Καθώς με το hobby μας μπορούμε να εκτοπίζουμε την ιατρική βοήθεια συνέπεια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε.Σε ευχαριστούμε
Θειε Γιώργο επειδή όπως ξέρεις είμαι και τρελαμένος μηχανόβιος και ο αερομοντελισμός έχει πολλά κοινά στοιχεία.
Δες αυτό το βίντεο μιλάει για τις café racers μηχανές. Δες τι λέει ο τύπος στο 3:29 για τους ψυχιάτρους... Ισχύει απόλυτα και για εμάς!
Αν δεν βαριέσαι δες το όλο είναι πολύ ωραίο
http://www.youtube.com/watch?v=vmAaVgUzNh8Να σε ρωτήσω όμως... για το κακό το μάτι τα φτύνεις και τα φυσάς πριν ξεκινήσεις;
Χαχα Ρε Θοδωρη.. Φυσαω τον φακο για να φυγουν τυχον σκονες!

Υ.Γ. πες μου μεταξυ 5:10-5:20 πως γυριζει η καμερα περιμετρικα πανω στο μοντελο
ilias η κάμερα γυρίζει γυροσκοπικά δες αυτό το βίντεο και θα καταλάβεις πως δουλεύει
http://www.youtube.com/watch?v=Bg1tICmpb4wΑλλά επειδή δεν μου γύριζε όπως ήθελα.. Στο 7:34 στο Γερμανικο.. δουλεύει με ένα μικρό Σέρβο 360°. και ρυθμίζω εγώ την ταχύτητα περιστροφής από την τηλ/ση ήθελα να το βάλω στο δεύτερο βιντεακι για να το δείτε αλλά το ξέχασα!
Όποια άλλη απορία έχετε μου το λέτε. Θα ήθελα πολύ να δω παρόμοια βιντεακια και από άλλους φίλους.