Δεν θα δείτε 3d πτήσεις... Ούτε πανάκριβα μοντέλα.
Θα δείτε την ομορφιά του αερομοντελισμού όπως την βλέπω μέσα από την κάμερα μου.
Μπορεί να πεταω μια δυο φορές τον μήνα, αλλά ο νους μου είναι κάθε μέρα στα αεροπλανάκια μου. Και όταν το μοντελάκι μου σηκώνεται από το έδαφος
και ανεμοπορει τότε ειμαι ΟΚ. Δεν χρειαζόμαστε τιποτα άλλο.
Το video θα το αναρτήσω μόνο εδώ προς το παρόν.
Ελπίζω να το δείτε όλοι. Όποιος θέλει μπορεί να το αναδημοσιεύσει όπου επιθυμεί.
Τα πλάνα για αυτό το βιντεακι τα μαζεύω εδώ και 6 μήνες, Για την ακρίβεια στο ελεύθερο χρόνο των 6 μηνών.
Έχει πέσει πολύ δουλειά να ξέρετε, πολύ…. Και δεν ξέρω αν θα βρω χρόνο να φτιάξω ένα τόσο δύσκολο video στο μέλλον.
Στο Time lapse που είναι στο Λυκαβιτό έφαγα και ένα καλό κρυολόγημα που θα μου μείνει αξέχαστο. Και άλλες δυο φορές έπαθα ψύξη...
Δεν έχω χρησιμοποιήσει fpv ούτε multicopter(δεν έχω) Επίσης με την Ευκαιρία κατασκεύασα και ένα homemade motorized camera slιder
από δυο "κουρτινόξυλα" ένα σερβο, και διάφορα αξονακια και ρουλεμάν που είχα στο μαγικό συρτάρι μου.
Επίσης και μια περιστρεφόμενη βάση κάμερας που φαίνεται στα εναέρια πλάνα με τον φοίνικα..
Με βοήθησε και ένας φίλος με το παπί του! Για κάποια πλάνα που ήταν αδύνατο να τα κάνω μόνος μου.
Οι κάμερες που χρησιμοποίησα είναι
Canon Eos 7d, gopro 3, keychain #16, mobius action camera.
Να θυμίσω ότι δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος ή κάτι τέτοιο. Ασχολούμαι μόνο για το χόμπι και όταν έχω ελεύθερο χρόνο.
Καλή θέαση.
Υ.Γ
Αν αντιληφθώ ότι θα το δείτε από smartphone θα βγω από την οθόνη και θα σας καρυδώσω.
Full hd.. Μεγάλη οθόνη…και ηχεία please!
Σας ευχαριστώ όλους.
VIDEO και απο Dailymotion
http://www.dailymotion.com/video/x16zpe2_soaring-over-athens_sport Αύριο το πρωί θα ανεβάσω και τα παρασκήνια (backstage video)