Καλησπέρα σε ολους.
Αν και δεν ειμαι Fun… της futaba θα ηθελα να πω τη γνωμη μου για το συστημα που εχει υιοθετησει η futaba στα 2.4Ghz.
Είναι αυτό με το οποιο ξεκινησε η Spectrum λογο μικρου κοστους και ευκολης εφαρμογης αλλα αναγκαστηκε να απορριψει και να εδρεωση το DSM2 που αν και δυσκολοτερο στην κατασκευη του και υψηλοτερου κοστους παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια και αξιοπιστια.
Επισης αυτό που εχω καταλαβει αν και δεν ειμαι ειδικος (κι εγω καπου τα βλεπω και τα διαβαζω οποτε συγχωρεστε με και διορθωστε με αν κανω καπου λαθος) είναι ότι εκπεμπει σε ένα πολύ μικρο ευρος συχνοτητας του καναλιου που χρησιμοποιει και μεσα σε αυτο το καναλι κανει τις εναλλαγες ανα μερικα milliseconds. Δηλαδη ενας spectrum η JR χρησιμοποιει ένα πολύ μεγαλυτερο ευρος συχνοτητας (δυο για την ακριβεια αφου εχει δυο ανεξαρτητους δεκτες) και στελνει μεσα από αυτά το σημα, η Futaba διαιρει αυτό το ευρος σε μικροτερα και αναπηδα αναμεσα σε αυτά. Αν για καποιο λογο το καναλι που χρησιμοποιει καταληφθει από καποια άλλη πηγη τοτε …αντε γεια… . Στην περιπτωση του spectrum η JR θα χρησιμοποιησει το δευτερο καναλι και μονο στην περιπτωση που καταληφθει κι αυτό ταυτοχρονα θα μας αποχαιρετησει.
Δικη σας η κριση και αποφαση.
Καλο βραδυ !!!