|
Γαβανάς Χάρης
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 18 Οκτ 2013, 14:12:41 » |
|
Δεν θα βγάλετε άκρη που να χτυπιέστε όλοι μαζί...........
Πάντως έχει πολύ ψωμί το θεμα....
Πάντα φιλικά Χάρης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
canibals
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 18 Οκτ 2013, 21:28:41 » |
|
Η δικια μου εικονα ειναι στην μια και μοναδικη Turnigy NanoCell, ειναι η μοναδικη μπαταρια που το μεσαιο σελι (sic) ειναι βλαμενο απο κατασκευης. Παντα φορτιζει στα 4.2V και μετα απο δυο μερες εχει σημαντικη διαφορα απο τα αλλα δυο.
ακριβος ιδια περιπτοση...1 εληκοπτερο και 1 αεροπλανο εκτος απο αυτες τις μπατραριες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pagani
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 19 Οκτ 2013, 08:17:44 » |
|
thunder power 65c πηραν φωτια στον αερα μπροστα μου μετα απο 60 κυκκλους σε πανακριβο ελικοπτερο. μαλιστα δεν συνεβη με ενα σετ αλλα με 2 και μαλιστα οχι σε ενα ελικοπτερο αλλα σε 2. τα ελικοπτερα κατεβηκαν και τις 2 φορες βγαζοντας καπνους. το μονο που αναγνωριζω ειναι οτι οι μπαταριες αντικατασταθηκαν με το παραπανω απο τις καινουριες thunder power. τασο νομιζα οτι τα ξερεις αυτα τα γεγονοτα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 19 Οκτ 2013, 08:32:30 » |
|
thunder power 65c πηραν φωτια στον αερα μπροστα μου μετα απο 60 κυκκλους σε πανακριβο ελικοπτερο. μαλιστα δεν συνεβη με ενα σετ αλλα με 2 και μαλιστα οχι σε ενα ελικοπτερο αλλα σε 2. τα ελικοπτερα κατεβηκαν και τις 2 φορες βγαζοντας καπνους. το μονο που αναγνωριζω ειναι οτι οι μπαταριες αντικατασταθηκαν με το παραπανω απο τις καινουριες thunder power. τασο νομιζα οτι τα ξερεις αυτα τα γεγονοτα. Πάντα υπάρχουν οι αστοχίές..! ακόμα και στις καλύτερες εταιρίες..! Επειδή έγινε σε εναν πιλότο δεν σημαίνει κάτι..! Παγκοσμίως είναι οι καλύτερες και μάλιστα οι μοναδικές με 2ετή εγγύηση και με 50% crash replacment..! Aυτο όπως είχα πει και τότε έχει γίνει σε αρκετούς σε 12σελα με thunderpower γιατι τα καλωδιάκια του balance είναι πολύ λεπτά και ευαίσθητα και στο βάλε βγάλε μπορεί να τα τραυματίσεις και να γίνει η μλκια..! Εχω 4 δωδεκάσελα και πραγματικά είναι απίστευτα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
orck
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 19 Οκτ 2013, 08:44:12 » |
|
Εχω 4 δωδεκάσελα και πραγματικά είναι απίστευτα..!
Το χρημα δεν κρυβεται... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 19 Οκτ 2013, 08:54:19 » |
|
Εχω 4 δωδεκάσελα και πραγματικά είναι απίστευτα..!
Το χρημα δεν κρυβεται...  Μπα τα πήρα μισή τιμή λόγω επιστροφής των παλίων μου χαλασμένων μπαταριών..!! Αλλίως τπτ σε pulse θα έπερνα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakis.sofianos
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 19 Οκτ 2013, 09:28:36 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 19 Οκτ 2013, 10:19:25 » |
|
thunder power 65c πηραν φωτια στον αερα μπροστα μου μετα απο 60 κυκκλους σε πανακριβο ελικοπτερο. μαλιστα δεν συνεβη με ενα σετ αλλα με 2 και μαλιστα οχι σε ενα ελικοπτερο αλλα σε 2. τα ελικοπτερα κατεβηκαν και τις 2 φορες βγαζοντας καπνους. το μονο που αναγνωριζω ειναι οτι οι μπαταριες αντικατασταθηκαν με το παραπανω απο τις καινουριες thunder power. τασο νομιζα οτι τα ξερεις αυτα τα γεγονοτα. Κωστακι τα ξερω και ξερω και τον λογο......Οπως ξερω και για το logo σου.. που σου εσπασε το grip της ουρας και το πηρες σε σακουλα  Αυτο σημαινει οτι τα logo ειναι μαπα?Για ρωτα τον bert ποσες φορες του εχουν κοπει το καλωδια του balance λογο του frame( και οχι μονο) που κοβει σαν μαχαιρι γιαυτο θελει γυαλοχαρτο!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ant1971
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 19 Οκτ 2013, 10:28:38 » |
|
θα εχουμε ιστοριες με αυτο το θεμα..........  καλα ρε φιλε μου την γυαλινη σφαιρα διαβαζεις??? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
η ασχολία με το ε/π συχνά είναι παράδεισος & κόλαση μαζί
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 19 Οκτ 2013, 17:08:23 » |
|
θα εχουμε ιστοριες με αυτο το θεμα..........  καλα ρε φιλε μου την γυαλινη σφαιρα διαβαζεις???  Είναι φως φαναρι........ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 19 Οκτ 2013, 17:47:52 » |
|
Σπανε ετσι τα grip στο LOGO? Δεν περνανε ποιοτικο ελεγχο?
Κοβoνται ετσι τα καλωδια του Bert? Ακομα δεν εμαθε να βαζει τις μπαταριες?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Κυριακή, 20 Οκτ 2013, 01:02:06 » |
|
Ax φιλε μου καλε..Αδικα περιμενεις απαντηση  Δυστυχως υπαρχουν κατι ατομα εδω μεσα που ασχολουνται πιο πολυ απο οτι θα επερεπε με το @@ τους  Κριμα που μια τοσο καλη προσπαθεια(aeromodelling) Aπαξιωνεται ετσι απο μερικους  βγαινει ο καθενας λεει κατι χωρις να το τεκμηριώνει και μετα κατσε εσυ και βγαλε συμπερασμα
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 20 Οκτ 2013, 01:33:54 από hellitop »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pagani
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 20 Οκτ 2013, 05:18:10 » |
|
. [/quote] Κωστακι τα ξερω και ξερω και τον λογο......Οπως ξερω και για το logo σου.. που σου εσπασε το grip της ουρας και το πηρες σε σακουλα  Αυτο σημαινει οτι τα logo ειναι μαπα?Για ρωτα τον bert ποσες φορες του εχουν κοπει το καλωδια του balance λογο του frame( και οχι μονο) που κοβει σαν μαχαιρι γιαυτο θελει γυαλοχαρτο!! [/quote] θες να πεις οτι τυχαινουν και στραβες, τι να πω. παντως δεν εχω δει αλλη φορα μπαταριες να παιρνουν φωτια στον αερα. εκει πηραν και μαλιστα 2 φορες, αρα μιλαμε για ελατωματικη παρτιδα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thomasprevere
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Κυριακή, 20 Οκτ 2013, 12:32:48 » |
|
Zippy compact 3σελη 2200mah 35c την ειχα ποσταρειι σε αυτες που ηταν καλες,τελικα μετα απο μερικες πτησεις το ενα κελι βγηκε off ανεβασε 61 ωμικη αντισταση ενω τα αλλα ειναι 6 και 8 ,οποτε η θεση της ειναι σαυτες που δεν μαρεσουν πλεον..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thomasprevere
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Κυριακή, 20 Οκτ 2013, 12:50:23 » |
|
Zippy compact 3σελη 2200mah 35c την ειχα ποσταρειι σε αυτες που ηταν καλες,τελικα μετα απο μερικες πτησεις το ενα κελι βγηκε off ανεβασε 61 ωμικη αντισταση ενω τα αλλα ειναι 6 και 8 ,οποτε η θεση της ειναι σαυτες που δεν μαρεσουν πλεον..
Ακυρο ! Μια χαρα ειναι η μπαταρια! Κατι εχει γινει με την πλακετα που φορτιζεις πολλες μπαταριες κ εδειχνε το ενα κελι παραπανω,την εβγαλα κ την κουμπωσα κατευθειαν στον φορτιστη κ τα κελια ειναι ολα κοντα στα 5 ωμικη αντισταση 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|