Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.871 μηνύματα σε 12.391 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 31 Ιουλ 2026, 00:57:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 31 Ιουλ 2026, 00:57:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:25]

από dominicm
    [Χθες στις 19:33]

από Stargazer
    [Χθες στις 10:48]

από Markhelis
    [Τετάρτη, 29 Ιουλ 2026, 14:21:34]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309871
    Σύνολο θεμάτων: 12391
    Online σήμερα: 127
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 110
    Συνολικά: 111
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Κατάστημα rc711  (Αναγνώστηκε 2593 φορές)
    Apostolis
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τρίτη, 15 Οκτ 2013, 16:38:58 »

Για όσους ψωνίζουν η σκέφτονται να ψωνίσουν από το συγκεκριμένο κατάστημα θα ήθελα να ενημερώσω πως έχω παραγγείλει ενα T-REX 550 από 9/10/2013 και δεν έχει υπάρξει καμμία πρόοδος μέχρι τώρα.Επίσης δεν απαντάει στα μαιλ που του στέλνω η στο facebook.Σήμερα το πρωί άνοιξα θέμα στο PayPal.Ακόμα καμμιά απάντηση επίσης.Mέχρι τώρα σε δύο παραγγελείες που είχα κάνει με ανταλλακτικά ήταν εντάξει.Ψάχνοντας τώρα βέβαια βρήκα κι άλλα παρόμοια περιστατικά για τον συγκεκριμένο στα σχόλια στην σελίδα του στο facebook και αλλού.
    Αρχίζω και   .Ευτυχώς που ψώνισα με PayPal.......ελπίζω τουλάχιστον να βγάλω άκρη από εκεί....... 
    Καταγράφηκε

My wife says if I buy one more rc she is going to divorce me......Man I am going to miss her!
    "No one has talent in this hobby,the only difference is made by the money and time someone spends''
    ChrisCalmato 40 Trainer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 15 Οκτ 2013, 17:32:13 »

Εγω εκανα παραγγελια για φιλο στις 9/10 και στις 10/10 τα εδιωξε κιολας τα πραγματα!!!!
    Καταγράφηκε

50 cc Petrol POWER/Acro F3D 50''/Piper Pawnee 40 Hangar 9/TT Piper J3 Cub/Sebart Sukhoi 29s 30E/ScratchBuild 3DPMini/Bixler EPO 1400mm/Kyosho Calmato 40 Trainer/BMI Extra 330EP/<<JR XG8>>/Spectrum DX7se!!!

ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ!!!!!!
    www.emr.gr
    Apostolis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 15 Οκτ 2013, 17:42:06 »

Το ξέρω φίλε μου κι εγώ σε μικρές παραγγελίες με ανταλλακτικά κλπ. όλα οκ....τώρα που τα χώσαμε για ε/π.......τζίφος και το χειρότερο είναι που δεν απαντάει στα μαιλ μου.
    Καταγράφηκε

My wife says if I buy one more rc she is going to divorce me......Man I am going to miss her!
    "No one has talent in this hobby,the only difference is made by the money and time someone spends''
    ChrisCalmato 40 Trainer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 15 Οκτ 2013, 17:49:57 »

Μηπως δεν υπαρχει σε στοκ? Αλλα κ παλι γιατι να μην απανταει?Huh
    Καταγράφηκε

50 cc Petrol POWER/Acro F3D 50''/Piper Pawnee 40 Hangar 9/TT Piper J3 Cub/Sebart Sukhoi 29s 30E/ScratchBuild 3DPMini/Bixler EPO 1400mm/Kyosho Calmato 40 Trainer/BMI Extra 330EP/<<JR XG8>>/Spectrum DX7se!!!

ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ!!!!!!
    www.emr.gr
    Apostolis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 15 Οκτ 2013, 18:14:01 »

Αυτό λέω κι εγώ αν μου έδινε μια απάντηση θα το είχα πάρει κι εγώ αλλιώς.
    Καταγράφηκε

Apostolis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 16 Οκτ 2013, 07:59:55 »

Τελικά απάντησε σήμερα (ας είναι καλά το paypal) ζητώντας συγγνώμη για το μπέρδεμα κλπ.Φυσικά έγινε αυτό που φανταζόμουν απ'την αρχή.Δεν το είχε σε στοκ,ούτε πρόκειται να το έχει σύντομα και έκανε το παγώνι όσο πιθανόν δεν θα μίλαγα κι εγώ.Είπε πως θα μου κάνει ''full refund'',αναμένω.
    Καταγράφηκε

snoopy
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 16 Οκτ 2013, 10:55:12 »

Πάλι καλά αλλά γιατι να το περασεις αυτο ?!

Κάτι τέτοιοι " επαγγελματίιες "  είναι που χαλάνε το χόμπι μας !

Καταγράφηκε
    Apostolis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 16 Οκτ 2013, 11:13:36 »

Άσε φίλε μου τελικά πλήρωσε αλλά το ξενέρωμα το φάγαμε συν ότι τα χρήματα μπορεί να κάνουν μέχρι ένα μήνα να μπουν στην κάρτα απ'ότι λέει το PayPal αλλά ούτε και στον λογαριασμό φαίνονται για να μπορώ να ψωνίσω........
    Καταγράφηκε

Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 16 Οκτ 2013, 13:11:03 »

Άσε φίλε μου τελικά πλήρωσε αλλά το ξενέρωμα το φάγαμε συν ότι τα χρήματα μπορεί να κάνουν μέχρι ένα μήνα να μπουν στην κάρτα απ'ότι λέει το PayPal αλλά ούτε και στον λογαριασμό φαίνονται για να μπορώ να ψωνίσω........

Αυτό και αν είναι περίεργο Αποστόλη, σε όσες περιπτώσεις μου γυρίζανε χρήματα και είναι αρκετές αυτές,
    αυτόματα φαινόντουσαν στον λογαριασμό μου ότι έχω επιστροφή!!
    Αν για παράδειγμα έκανα μία αγορά 200€ και μου γινόταν επιστροφή και στην συνέχεια έκανα αγορές 80€
    στο λογαριασμό που θα μου ερχόταν να πληρώσω θα είχε μόνο τα 80€!!
    Εκτός και αν χρησιμοποιείς προπληρωμένη κάρτα και τα χρήματα τα έχεις προπληρώσει, στην δική μου
    περίπτωση είναι πιστωτική η κάρτα και τα χρήματα τα πληρώνω μετά όταν θα έρθει ο λογαριασμός!!
    Καταγράφηκε
    Apostolis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 16 Οκτ 2013, 13:23:13 »

Αυτό και αν είναι περίεργο Αποστόλη, σε όσες περιπτώσεις μου γυρίζανε χρήματα και είναι αρκετές αυτές,
    αυτόματα φαινόντουσαν στον λογαριασμό μου ότι έχω επιστροφή!!
    Αν για παράδειγμα έκανα μία αγορά 200€ και μου γινόταν επιστροφή και στην συνέχεια έκανα αγορές 80€
    στο λογαριασμό που θα μου ερχόταν να πληρώσω θα είχε μόνο τα 80€!!
    Εκτός και αν χρησιμοποιείς προπληρωμένη κάρτα και τα χρήματα τα έχεις προπληρώσει, στην δική μου
    περίπτωση είναι πιστωτική η κάρτα και τα χρήματα τα πληρώνω μετά όταν θα έρθει ο λογαριασμός!!
    Όχι χρησιμοποιώ προπληρωμένη,οπότε όπως καταλαβαίνεις τα έχω δώσει ήδη.........
    Βέβαια γράφει ''μέχρι'' ένα μήνα.Μπορεί τις επόμενες ημέρες να μπουν.Δεν μού έχει ξανατύχει κι εμένα επιστροφή με προπληρωμένη.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 16 Οκτ 2013, 13:41:54 από Apostolis » Καταγράφηκε

AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 16 Οκτ 2013, 15:22:17 »

απο τη στιγμη που θα σου τα στειλει κανει συνηθως 5-7 εργασιμες μεχρι να φανουν στην καρτα σου. Αυτο μου ειχαν πει απο τη δικη μου τραπεζα οταν μου επεστραψαν χρηματα μεσω paypal στην χρεωστικη μου. Μου ειχαν πει οτι εξαρταται και απο ποια τραπεζα τα στελνει ο αλλος.
    Καταγράφηκε
    gvertical
    Aeromodeller Sr. Member

HI ALL

« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 16 Οκτ 2013, 15:51:24 »

μηπως λεω, υπαρχη και η περηπτωση να ειχε 5 προιοντα και μεσα σε 1 λεπτο να τα πηρανε και δεν προλαβε να τα γραψει out of stock??? Azn
    Καταγράφηκε

live simply, so other people can simply live!
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Κατάστημα rc711
    Μεταπήδηση σε: