Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.795 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 01:04:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 01:04:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Demetre
    [Χθες στις 23:06]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:07]

[Χθες στις 03:41]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309795
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 90
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 79
    Συνολικά: 81
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για το 4ο Greek Rc Heli Meeting  (Αναγνώστηκε 17344 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« στις: Δευτέρα, 7 Οκτ 2013, 18:54:09 »

Καλησπέρα σας ,

μπήκαμε πάλι στην διαδικασία σκέψεων και συζητήσεων για την 4η συνάντησή μας όπως και κάθε χρόνο..

Φέτος όπως και πέρυσι έχουμε υψηλούς στόχους...!

Αρχικά λέμε να προσπαθήσουμε να έχουμε όσο πιο πολλούς ξένους μπορούμε απο το εξωτερικό... Για κάποιους θα χρειαστεί να δώσουμε κάποια χρήματα για άλλους όχι..! Αρχικές σκέψεις είναι οι παρακάτω :

Pascal Richter (Germany)
    Daniel Katzav (israel)
    Offek Katzav (israel)
    Mirko Cessena (italy)
    Sebastiano Gabutti (italy)
    Kristian Pustinek (slovenia)
    Ziga Rozman (slovenia)

και γιατί όχι αν μπορούσαμε να φέρουμε και τον Tareq Alsaadi..!!!

Αλλά ότι και να κάνουμε χρειάζεται οι συμμετοχή όσων περισσότερων μπορούν...! Όπως και πέρυσι έυχομαι και φέτος να βρεθούν άνθρωποι οι οποίοι θα στηρίξουν οικονομικά και όχι μόνο αυτή την προσπάθεια..!

Επίσης φέτος ευελπιστώ ότι με καλή οργάνωση και επικοινωνία με τους ξένους θα έχουμε εκτός απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ που είναι πολυ σημαντικά για εμάς θα έχουμε και αρκετούς ξένους Sponsores οπως SAB, MIkado , Scorpion , Fast lad  και ίσως εναν δύο ακόμα..!

Προσωπικά είμαι υπερ της ελέυθερης εισόδου! Για αυτό σκέφτομαι ότι οι λαχνοί φέτος πρέπει να έχουν ενα τίμημα και ο καθένας να μπορεί να αγοράσει όσους θέλει..!
    2 έως 3ευρώ ο κάθε λαχνός είναι υπέρ αρκετός. Tα χρήματα αυτά θα πάνε για τα Έξοδα της Εκδήλωσης..!!!!

Χώρος:

Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε ξανα τον χώρο και να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο κοντα στην Αθήνα..!

Είναι πολύ σημαντικό να έρθουν θεατές που να μην είναι και μοντελιστές.!
    Περιμένω ιδέες..>!!!!

Ηχητικά

Αυτά τα αναλαμβάνω εγώ όπως και πέρυσι και αυτή την φορά με 4χ500Watt  ηχεία και βέβαια θα έρθει και ο Αντώνης για Dj...!
    Ομιλητής για εμένα πρέπει να μπει ο IliasDj μιας και ο άνθρωπος το έχει και το απεδειξε στο τελευταίο Event..!

Eλληνικά καταστήματα

Εύχομαι όπως και πέρυσι να μας στηρίξουν και φέτος παρόλο που ξέρουμε όλοι οτι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα..!

Θα πάρω όμως το θάρρος και θα ζητήσω απο τα καταστήματα μήπως μας στηρίξουν εκτός απο τα πολύτιμα δώρα τους και με κάποιο χαμηλό ποσό για τα έξοδα που θα έχουμε λόγω των ξένων πιλότων..!

Aσφάλεια

όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην Ασφάλεια..! όλοι οι πιλότοι θα πρέπει να είναι ασφαλισμένοι και θα υπάρχει απόλυτη τήρηση των κανονισμών.

Διαφημιστικό Video
    Και αυτό θα το κάνω εγώ σε επαγγελματία συνεργάτη για να γίνει όπως πρέπει.Όποιο κόστος το αναλαμβάνω εγώ προσωπικά.

Ημερομηνία διεξαγωγής

Δύο είναι οι πιθανες περιπτώσεις η μία είναι πριν το Πασχα δλδ Αρχές Απριλίου και η άλλη είναι αρχές ΜΑΙΟΥ...
    Προτιμώ όμως τις Αρχές ΜΑΙΟΥ για να είμαστε πιο σίγουροι για τον Καιρό γιατι θα αρχίσουν πάλι να μας λένε για καταιγίνες και χιονοθύελλες..

ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...! ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ...

Περιμένω προτάσεις και όμορφο διάλογο..!

ΚΑλη αρχή..!

« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 7 Οκτ 2013, 22:36:48 από PaNt » Καταγράφηκε
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 7 Οκτ 2013, 19:10:08 »

Αντε να γουσταρουμε λιγο!!!!!  Ειμαι μεσα σε ολα οπως παντα! Thumbs up
    Καταγράφηκε
    BizGreece
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 7 Οκτ 2013, 20:56:15 »

σε ολα τα πιο πανω συμφωνω και θα βοηθησω οσο μπορω οπως το κανω,
     και απο τα προηγουμενα Greek Rc Heli Meeting
    να πανε ολα καλα ευχομαι και σε αυτη την συναντηση
    Το μονο που θελω να σχολιασω ειναι πως στο χωρο της διεξαγωγης θα πρεπει να υπαρχει και χωρος
    για τα ελληνικα καταστηματα να μπορουν να κανουν πωλησεις

Καταγράφηκε
    sakis.sofianos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 7 Οκτ 2013, 21:08:05 »

Η επιτυχία στο περσινό event  ήταν μεγάλη όλα έγιναν όπως έπρεπε και τα άτομα που βοήθησαν σε πολλους παράγοντες ήταν αρκετά φέτος ο στόχος είναι μεγαλύτερος και πρέπει να είναι επομενος πρέπει να βοηθήσουν όλοι άπαντες ο καθένας όπως μπορεί γνωρίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν.
    Δεν πιέζουμε κανέναν αρχικά τον χορό για το event  θα τον δούμε γιατί θέλουμε να είναι σίγουρα κοντά στην Aθηνα περυσει  επιλέξαμε το μοντελοδρομιο του Κυριου Μπούρμπουλα φέτος γιατί όχι του Κυριου Ντούνη περιμένουμε ιδέες θα φιαξουμε μια λίστα με όσους μπορούν να βοηθήσουν  οικονομικά εγώ θα πρότεινα 50 ευρώ για τους μοντελιστές και 100 ευρώ για όσα από τα μαγαζιά θέλουν να μας στηρίξουν και από την λαχειοφόρο μας όλα τα χρήματα θα πάνε στα έξοδα για τους πιλότους μας που ευελπιστώ φέτος θα είναι περισσότεροι αυτά για αρχή περιμένουμε ιδέες και πρότασεις είμαστε σε όλα ανοιχτοι
    Καταγράφηκε
    sakis.sofianos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 7 Οκτ 2013, 21:10:30 »

σε ολα τα πιο πανω συμφωνω και θα βοηθησω οσο μπορω οπως το κανω,
     και απο τα προηγουμενα Greek Rc Heli Meeting
    να πανε ολα καλα ευχομαι και σε αυτη την συναντηση
    Το μονο που θελω να σχολιασω ειναι πως στο χωρο της διεξαγωγης θα πρεπει να υπαρχει και χωρος
    για τα ελληνικα καταστηματα να μπορουν να κανουν πωλησεις

Αν τα καταστήματα είναι φορολογικά νόμιμα στο να κάνουν πωλησεις γιατί όχι θα το δούμε και αυτό
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 7 Οκτ 2013, 22:00:03 »

Συμφωνω και εγω οτι αν γινει νομιμη πωληση και συμφωνη και ο ιδιοκτητης του χωρου γιατι οχι...

Περυσι απαγπρευοταν απο τον ιδιοκτητη φετος θα το δουμε πιο θερμα το θεμα αυτο..!!
    Καταγράφηκε
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 8 Οκτ 2013, 00:03:26 »

Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω έριδες, αναρωτιέμαι για τα εξής:
    1/ Το meeting καλώς ή κακώς (κακώς για μένα) είναι στην πραγματικότητα 3D meeting! Δεν υπάρχουν στην Έλλάδα πιλότοι Scale Ελικοπτέρων που θα ήθελαν να δουν κάτι κάποια στιγμή σε μία Πανελλήνια Συνάντηση? Ή δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για scale ελικόπτερα???

2/ Το όσο πιο κοντά στην Αθήνα, είναι κάτι που δείχνει ότι δεν υπάρχουν τελικά πιλότοι εκτός Αττικής και γύρω Νομών ή ότι η συνάντηση δεν είναι Πανελλήνια?
    Κάποτε σε άλλους θεσμούς που συμμετείχα, όταν γινότανε Πανελλήνιες Συναντήσεις προσπαθούσαν οι διοργανωτές να μοιράζουν τις αποστάσεις ή τουλάχιστον μία φορά να την κάνουν στην Νότια Ελλάδα και την άλλη πιο κοντά στην Βόρεια. Τελικά τι γίνεται?

Πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρονται ούτε όλοι για 3D, ούτε είναι σωστό να γίνεται παντα κάτι γύρω από την Αθήνα. Πόσοι είναι άραγε αυτοί που θα δουν μια τέτοια επίδειξη και θα ξεκινήσουν έχοντας στο μυαλό τους να κάνουν αυτά που είδαν? Πόσοι πραγματικά θα μείνουν στο hobby έτσι? Απειροελάχιστοι...Όλοι ξέρουμε ότι θα απογοητευθούν πολύ πολύ γρήγορα και θα τα παρατήσουν.
    Είναι σαν το Body Building και τα συμπληρώματα διατροφής. Πάρα πολλοί ξεκινάνε νομίζοντας ότι θα γίνουν σαν αυτούς στις φωτογραφίες σε μερικούς μήνες και πίνοντας μια πρωτείνη αυγού με την φωτογραφία του τύπου που προσπαθούν να γίνουν...Οι περισσότεροι φεύγουν τον πρώτο μήνα.

Πιστεύω ότι το rc ελικόπτερο και ειδικά μία Πανελλήνια Συνάντηση θα πρέπει να έχει πολύ γενικότερο χαρακτήρα με περισσότερα εκθέματα, τρόπους πτήσεων, είδη ελικοπτέρων κ.λ.π.
    Απλά διατύπωσα κάποιες σκέψεις. Επιστρέφω ξανά στην φτωχή πραγματικότητα της Ελλάδας και την μοίρα μας που μας θέλει μειονότητα στην καλύτερη και πιο ευγενική διατύπωση "γραφική"....

Αυτές τις μέρες είχα την χαρά να βοηθήσω έναν φίλο μοντελιστή να αγαπήσει το ελικόπτερο. Αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη χαρά, χωρίς πολλά πολλά.

Πολύ φιλικά και πάντα με καλή διάθεση...

Γιώργος
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 8 Οκτ 2013, 01:29:35 »

Δεν δημιουργείς έριδες ίσα ίσα που μου δίνεται η ευκαιρία να αναλύσω κάποια πράγαμτα περισσότερο..!

Οσον αφορα το 1.

Μάλλον δν έχεις έρθει σε καμία απο τις τρεις συναντήσεις και για αυτό λες οτι είναι μονο 3d..! Κάθε φορα πετάνε Scale μοντέλα και δίνουμε και αρκετή έμφαση.
    Επίσης πετάνε και νέοι στο χώρο που μπορεί να κάνουν μονο Hover και πιτσιρικάδες που έχουν αρχισει να κάνουν κάποια Loops και κάποιοι μας κάνανε επiδειξη πτήσεων F3C..!Σε όλα τα event έχουμε πει ότι θέλουμε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο τους 3dades..! Και ειδικα τους νέους..!!!

Έχει αρκετό ύλικό απο φωτογραφίες απο τα προηγούμενα event και μπορείς να δεις κτλ κτλ..!

Οσον αφορά το 2.

Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα..! Τα 2 πρώτα γίνανε στην Λαμία..! το τρίτο έγινε Αθήνα..!
    Γενικα η Αθήνα έχει μεγάλα πλεονεκτήματα όπως φθηνα (σχετικα και σε σχέση με ολες τις αλλες περιοχες) αεροπορικά εισητήρια για να έρθουν οι πιλότοι απο το εξωτερικό..!! Αυτό είναι το πολυ μεγαλό πλεονέκτημα...!
    Δευτερον είμαστε αρκετοι νησιώτες Κέρκυρα Μυτιλήνη Σύρο Ρόδο Κρήτη που για να πάνε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος ίσως να πρέπει να κάνουν και πάνω απο 20 ώρες ταξίδι..! Σε αντίθεση που με έναν βόρειο κάνει 5 ώρες και είναι Αθήνα..!Να μην ξεχνάμε ότι η τελευταία Ελικοπτερική συνάντηση ήταν οι αγώνες που έγινεν στα Γιαννιτσά..! Ξέρεις πόσες ώρες και χλμετρα κάναμε μερικοί για να φτάσουμε??! Πρέπει να τα μοιράζουμε όλα..!

Έτσι οι αγώνες-συναντήσεις γίνοτνται κεντρική και βόρεια Έλλαδα και η συνάντηση η γενική γίνεται Αθήνα..! Νομίζω ότι όλα είναι πολύ μοιρασμένα..!
    Θέληση να υπάρχει..!

Τέλος μερικοί απο τους νέους θα κολήσουν στο χομπυ λόγω του 3δ..!Άλλοι απο τα scale και άλλοι απο τις F3c μανούβρες. Άλλοι θα κολήσουν λόγω της καλής παρέας.

Λοιπόν σε περιμένουμε να έρθεις και πίστεψε με θα κολλήσεις και εσύ οχι με το χόμπι αλλα με την παρέα....

Υ.Γ το n1 της Αθήνας θα το ξαναπω είναι οι ξένοι..! Δν είναι έυκολο και οικονομικό να τους πας οπουδήποτε αλλού..!!
    Αν δν φέρουμε ξένους τότε γίνεται πολύ ευκολότερα κάπου αλλού..!
    Καταγράφηκε
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 8 Οκτ 2013, 10:07:04 »

Παύλο καλημέρα.
    Όντως δεν έχω έρθει στις συναντήσεις. Οι υποχρεώσεις επαγγελματικές και οικογενειακές είναι πολλές και δυσκολεύουν τις μετακινήσεις αυτές. Αφού γίνεται έτσι όσον αφορά την 1η παρατήρηση τότε όλα καλά. Προφανώς τα video και οι φωτογραφίες που είδα συμπτωματικά αναφερότανε στα 3d.
    Τώρα όσον αφορά την Αθήνα, τι να πω...
    Έχουμε φτάσει να θεωρούνται όλα πολυτέλεια σήμερα...
    Πάντως η ανάλυση σου σίγουρα χρειαζότανε

Γιώργος
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 8 Οκτ 2013, 12:50:05 »

Απλα τυχαίνει να ενδιαφέρει περισσότερους το 3δ όπως φένεται και για αυτό ποστάρουν τα 3d..!

Έχουν πετάξει αρκετά scale  στις συναντήσεις μας..!

Τέλος να πω ότι για τον χώρο ακόμα και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας με τα οικονομικά πρέπει να υπάρξει κόσμος στην εκάστωτε πόλη που να μας βοηθήσει να πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή.

Μέχρι στιγμής αυτό έγινε Μόνο στην Λαμία και στην Αθήνα..! Και όταν λέω ενδιαφέρον εννοώ ενδιαφέρον.. Όχι σας δίνουμε χώρο και τα λέμε εκει..!

Μια τέτοια συνάντηση χρειάζεται κάποιους μήνες καθημερινης ενασχόλησης για να γίνει πραγματικότητα!!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 8 Οκτ 2013, 13:26:31 »

Λοιπόν η πρώτη πρόσκληση στην Οικογένεια Daniel Κatzav έγινε δεκτή...!!

Το πρόβλημα είναι ότι είναι 4 άτομα..! (ίσως πληρώσουμε τα 3 άτομα)

Τωρα προσπαθώ να επικοινωνήσω με Pascal Richter  και με Μirko Cessena..!

Είναι καλό να αρχίζουμε να λέμε ποιοι είναι μέσα στην μικρή αυτή οικονομική βοήθεια ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα..!

Φέτος θα κάνω και Οικονομική ανάλυση μετά το πέρας του event  γιατι πέρυσι δεν πρόλαβα και δυστυχώς 3-4 άτομα μπήκαμε αρκετά μέσα ...!!!!

Περιμένω συμμετοχές και απο καταστήματα..!..!

Να πώ ότι οι πιλότοι που επιλέγω είναι σύμφωνα με το level  τους αλλά και των σχέσεων που έχω.. Αν καποιος μπορεί να βοηθήσει να έρθει κάποιος άλλος πιλότος εννοείται ότι θα το δεχτούμε..!

Οι πρώτοι που θα συμετέχουν:

Τάσος
    Σοφιανός
    Βαραγκούλης
    Αντωνίου
    .
    .
    .

Καταστήματα:

Myhelis
    BizGreece

(Κατεμε και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις οποιοδήποτε κατάστημα θέλει να δώσει είτε δώρα είτε να κάνει εμφάνιση με σημαίες μπλουζες κτλ κτλ πρέπει να βοηθήσει οικονομικά την κατάσταση)

Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 8 Οκτ 2013, 21:38:01 »

Καλησπερα κι απο μενα ........

Ωραια πραγματα βλεπω και φετος να ξεκινανε ...... Cheesy Cheesy
    Πως και πως περιμενουμε την εκδηλωση αυτη καθε χρονο και απ οτι φαινεται εγινε θεσμος ..... Thumbs up

Εγω οπως παντα ειμαι μεσα με οτι μπορω ...
    Και οικονομικα και οτι αλλο μπορεσω να κανω ...
    Θα χαρω να ξανασυναντηθουμε και να ξαναβρεθουμε ολοι μαζι ...... Thumbs up

Περιμενω εξελιξεις ...... 
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
    Κοσμάς Τσατάλογλου
    Aeromodeller Full Member

The Cataman

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 9 Οκτ 2013, 17:41:55 »

Χαιρετίζω και πάλι την παρέα για την διοργάνωση της 4ης Ελληνικής Συνάντησης Ελικοπτέρων και δίνω εκ των προτέρων τα συγχαρητήρια μου τόσο στον Παύλο (που είχα την χαρά να τον γνωρίσω και από κοντά αλλά και να τον βιντεοσκοπήσω) αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που θα συμβάλουν στην επιτυχία αυτής την Συνάντησης.

Από την μεριά μου, μιας και πέρυσι το μόνο που καταφέραμε να κάνουμε (σαν εκπομπή RC Mania) ήταν να προβάλουμε την προετοιμασία και όχι την Συνάντηση, από φέτος τόσο η προβολή όσο και η κάλυψη θα την αναλάβουμε με το νέο πλέον Web TV: RC Greece TV και την ειδική ενότητα που πολύ σύντομα θα ανοίξει.

Θα ήθελα επίσης να ενημερώσω ότι το κανάλι μου στο youtube διαθέτει την δυνατότητα Live αναμετάδοσης με κανονική κονσόλα μέχρι και τρεις κάμερες, μικρόφωνα, ηχητικά αλλά και βίντεο αρχείου.
    Να περιμένετε δηλαδή από την 4η Συνάντηση μια παγκόσμια προβολή μέσω της πλατφόρμας Youtube αλλά και Πανελλαδικός μέσω του RC Greece TV.

Θα μπορούν δηλαδή να βλέπουν live ακόμα και στο Israil τον Daniel να πετάει στην Εκδήλωση μας. Cheesy

Σε λίγο καιρό το σύστημα αυτό θα δοκιμαστεί σε κάλυψη αγώνων αυτοκινήτου.
    Μείνετε συντονισμένοι.
    Καταγράφηκε

dhiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 9 Οκτ 2013, 18:42:12 »

smitten Hello φίλοι μου.

Εδω και εγωωωωώ.
    Ε. φυσικά, δεν γίνεται να μην έρθω !!!  
    Εχασα την περασμένη, δεν γίνεται να χάσω και αυτή την συνάντηση.

Λοιπόν Παύλο.

Νο 1 Χώρος
    Προτείνω και εγώ Αθήνα, και μάλιστα εάν γίνεται ακόμα πιο κοντά απο την περασμένη φορά.
    Συμφωνώ απόλυτα αυτό το περι περισσότερου κόσμου.

Νο 2  Ημερομηνία διεξαγωγής
    Οσο πιιο αργά, τόσο πιο καλά. Αρα, αρχές ΜΑΙΟΥ όπου θα έχει αλλάξει και η ώρα, και θα είναι πιο όμορφα, και πιο γλυκός ο καιρός, σίγουρα.
    Παρασκευή 8, Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Μαϊου λέω εγώ

Νο 3  Οικονομική συμμετοχή  
    Είμαι μέσα, στείλτε μου pm

Νο 4 @ σtanfoglio  
    Το να συμμετέχουν ξένοι πιλότοι, μόνο κακό δεν θα κάνουν. Με την ίδια λογική, δεν θα έπρεπε να είχαμε Ράλλυ Ακρόπολις, γιατί αμέσως μετά όλοι οι οδηγοί, θα έκαναν τα ίδια με τους αγωνιζόμενους. Ουτε και Formula 1 θα έπρεπε να δείχνει η τηλεόραση, γιατί αμέσως μετά απο κάθε αγώνα, θα τα σπάγαμε τα αυτοκίνητα στον δρόμο.
    Στο θέμα scale πτήσεις, θα με βρεις απόλυτα σύμφωνο.
    Χρειάζεται να γίνουν ΠΟΛΛΕΣ απλές πτήσεις, έτσι ώστε να συμμετέχουν και περισσότεροι πιλότοι σε τέτοιου τύπου διοργανώσεις. Να βαπτιστούν στον κόσμο.
    Ας βγάλουμε μερικά σχέδια απλών πτήσεων, χωρίς 3d, για να έχουν να διαλέξουν, και να συμμετέχουν όσοι θέλουν ακόμα και με lama που λέει ο λόγος.

Νο 5  Καταστήματα
    Απο την ώρα που φτιάχνουμε μόνοι μας το event, γιατι να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην προσέλευση ή όχι των καταστημάτων ?  
    Εαν κάναμε ένα εντος  event με πάγκους και προσέλευση κόσμου σαν έκθεση για τα μοντέλα μας. τότε ναι, να τρέξουμε να βρούμε καταστήματα, απλά και μόνο για να ανέβει η εκδήλωση σε image.
    Μόνοι μας το κάνουμε, μόνοι μας θα το απολαύσουμε.  Thumbs up

ILIASDJ, ξεκίνα τις πρόβες  Thumbs up
    Γειά σου ρε Ηλία.

==================
    Σκέψη
    Αντί για καταστήματα, μήπως να κάναμε ανοικτό παζάρι ?
    Τόσοι και τόσοι θέλουν να πουλήσουν τα μοντέλα τους εδώ στο forum. Γιατί όχι εκεί ?
    Και περισσότερα μοντέλα στημένα θα έχουμε, και περισσότερη προσέλευση, και θα εξυπηρετηθούν ίσως κάποιοι μελλοντικοί αγοραστές.
    =====================================================================================
    Καταγράφηκε

Μιά φορά και ένα καιρό, υπήρχαν Nitros, flybars & κρύσταλλοι συχνότητας.
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 9 Οκτ 2013, 19:11:42 »

Καλά πάμε..

Η λίστα μεγαλώνει..!!

Οι πρώτοι που θα συμετέχουν:

Τάσος
    Σοφιανός
    Βαραγκούλης
    Αντωνίου
    Purplefox
    dhiotis
    iliasDj

Καταστήματα:

Myhelis
    BizGreece

smitten Hello φίλοι μου.

Εδω και εγωωωωώ.
    Ε. φυσικά, δεν γίνεται να μην έρθω !!! 
    Εχασα την περασμένη, δεν γίνεται να χάσω και αυτή την συνάντηση.

Λοιπόν Παύλο.

Νο 1 Χώρος
    Προτείνω και εγώ Αθήνα, και μάλιστα εάν γίνεται ακόμα πιο κοντά απο την περασμένη φορά.
    Συμφωνώ απόλυτα αυτό το περι περισσότερου κόσμου.

Νο 2  Ημερομηνία διεξαγωγής
    Οσο πιιο αργά, τόσο πιο καλά. Αρα, αρχές ΜΑΙΟΥ όπου θα έχει αλλάξει και η ώρα, και θα είναι πιο όμορφα, και πιο γλυκός ο καιρός, σίγουρα.
    Παρασκευή 8, Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Μαϊου λέω εγώ

Νο 3  Οικονομική συμμετοχή 
    Είμαι μέσα, στείλτε μου pm

Νο 4 @ σtanfoglio 
    Το να συμμετέχουν ξένοι πιλότοι, μόνο κακό δεν θα κάνουν. Με την ίδια λογική, δεν θα έπρεπε να είχαμε Ράλλυ Ακρόπολις, γιατί αμέσως μετά όλοι οι οδηγοί, θα έκαναν τα ίδια με τους αγωνιζόμενους. Ουτε και Formula 1 θα έπρεπε να δείχνει η τηλεόραση, γιατί αμέσως μετά απο κάθε αγώνα, θα τα σπάγαμε τα αυτοκίνητα στον δρόμο.
    Στο θέμα scale πτήσεις, θα με βρεις απόλυτα σύμφωνο.
    Χρειάζεται να γίνουν ΠΟΛΛΕΣ απλές πτήσεις, έτσι ώστε να συμμετέχουν και περισσότεροι πιλότοι σε τέτοιου τύπου διοργανώσεις. Να βαπτιστούν στον κόσμο.
    Ας βγάλουμε μερικά σχέδια απλών πτήσεων, χωρίς 3d, για να έχουν να διαλέξουν, και να συμμετέχουν όσοι θέλουν ακόμα και με lama που λέει ο λόγος.

Νο 5  Καταστήματα
    Απο την ώρα που φτιάχνουμε μόνοι μας το event, γιατι να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην προσέλευση ή όχι των καταστημάτων ? 
    Εαν κάναμε ένα εντος  event με πάγκους και προσέλευση κόσμου σαν έκθεση για τα μοντέλα μας. τότε ναι, να τρέξουμε να βρούμε καταστήματα, απλά και μόνο για να ανέβει η εκδήλωση σε image.
    Μόνοι μας το κάνουμε, μόνοι μας θα το απολαύσουμε.  Thumbs up

ILIASDJ, ξεκίνα τις πρόβες  Thumbs up
    Γειά σου ρε Ηλία.

==================
    Σκέψη
    Αντί για καταστήματα, μήπως να κάναμε ανοικτό παζάρι ?
    Τόσοι και τόσοι θέλουν να πουλήσουν τα μοντέλα τους εδώ στο forum. Γιατί όχι εκεί ?
    Και περισσότερα μοντέλα στημένα θα έχουμε, και περισσότερη προσέλευση, και θα εξυπηρετηθούν ίσως κάποιοι μελλοντικοί αγοραστές.
    =====================================================================================

Δημήτρη χαίρομαι ιδιάιτερα που φέτος θα μπορέσεις να είσαι μαζί μας..!

Οσον αφορά αυτα που λες:
    1) για το μέρος συμφωνούμε μέχρι στιγμής
    2)για την ημερομηνία πάλι συμφωνούμε για να είμαστε οκ από βροχές αλλά και απο Πάσχα και απο Πανελλήνιες.
    3)θα σου στείλω εγώ
    4)μακάρι να έρθουν αρκετοι με scale να πετάξουν..! Πέρυσι είχαν έρθει πολυ που πετάνε 3d και δεν φέραν ελικόπτερο παρόλο που καθήσανε και 2ήμερο..!!Αυτό με στεναχωρεί.. Δν είναι αγώνας και δεν έχουμε διαγωνισμό...

5)Για τα καταστήματα λέω να έχουν πάγκους και να γίνει όπως στο εξωτερικό..!
    Όσο για το παζάρι είναι το μόνο εύκολο να γίνει..!!

Τα κατστήματα εκτός του ότι θα βοηθηθούν απο το event  να δείξουν προιόντα και ίσως να ξεστοκάρουν θα βοηθήσουν και εμάς οικονομικά..!!

Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Συζήτηση για το 4ο Greek Rc Heli Meeting
    Μεταπήδηση σε: