|
Αντώνης Σπύρου
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 20 Σεπ 2007, 17:49:53 » |
|
Αντώνη, Το ΝΕΜ-450SE εγώ σαν Μίτσος νομίζω ότι είναι καλύτερο, απο το T-rex αυτή είναι η γνώμη μου.
Σεβαστή. Αντώνης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
3D Master
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 20 Σεπ 2007, 17:51:21 » |
|
και φυσικά απο το Τ-rex 450 SE, για τα άλλα Τ-ρεχ, δεν συζητάμε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
beltakias
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 21 Σεπ 2007, 21:45:17 » |
|
sorry kiolas alla ego diafono. 1 apisteftoi tzogoi 2 pseftiki mixani 3 pseftika plastika 3 genika ola pseftika
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Να δω τη θα κανω με αυτο το ατοιμο το hover
|
|
|
beltakias
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 21 Σεπ 2007, 21:56:45 » |
|
panta milao gia to nem 450 se mi po gia ta alla giati ayta einai akoma xeipotera ego panta t-rex kai mono t-rex.kai idika 450 se .ta nem einai mono gia poreies.akoma kai to megalo .apo prosopikh empiria protino na agorazoun oloi t-rex ektos an to theloun mono gia hover kai ayto me diskolia.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
orck
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 21 Σεπ 2007, 22:38:18 » |
|
δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να πεις μπορεις να το επαναδιατυπωσεις λιγο καλυτερα; panta milao gia to nem 450 se mi po gia ta alla giati ayta einai akoma xeipotera ego panta t-rex kai mono t-rex.kai idika 450 se .ta nem einai mono gia poreies.akoma kai to megalo .apo prosopikh empiria protino na agorazoun oloi t-rex ektos an to theloun mono gia hover kai ayto me diskolia.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 10:27:50 » |
|
nemakias συγνωμη να ρωτησω κατι και αν θες απαντας ειλικρινα ....ποσο καιρο πετας ....με τι κριτηρια λες αυτα που λες ....και αν ξερεις να σεταρεις ενα ελικοπτερο ....σε βρισκω πολυ απολυτο αλλα και πολυ λαθος ......ενταξει λογικο ειναι το ενα μοντελο με το αλλο να εχει καποιες διαφορες ...αλλα δεν πιστευω οτι ειναι το nem αχρηστο οπως λες ........εγω εχω πελατες που ειναι ακρετα ευχαριστημενοι με το νεμ και δεν κανουν μονο hover .τα ελικοπτερα πετανε καλα οταν τα σεταρουμε καλα .......εχω και πελατες που δεν τους αρεσει το t-rex γιατι εχει τζογους και περνουν mtitan η ακομα και ΝΕΜ .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
beltakias
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 10:30:24 » |
|
τελος παντων εννοω οτι τα νεμ ειναι κινεζικα δηλ. ψεφτικα.και προτινω να μην τα αγορασει κανενας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
beltakias
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 10:34:09 » |
|
εγω πεταω περιπου 6 μηνες αλλα ξερω πολλα απο ελικοπτερα.εγω δεν εχω ακουσι ποτε παραπονα για τ-ρεχ ενο για νεμ.!!! μπορει και να εχω αδικο τελοσ παντων
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
beltakias
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 10:42:12 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 10:44:55 » |
|
ειναι λιγος καιρος για να πω οτι εχεις μεγαλη εμπειρια .καλο ειναι να μην παραπονιομαστε αλλα να φτιαχνουμε ,ολοι πιστεψε ολο και κατι διορθωνουν στα ελικοπτερα μας τα αναβαθμηζουμε αναλογα με τις απαιτησεις μας .την απλη πτηση σχεδον ολα την κανουν αρκετα καλα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
S_DECATHLON
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 11:03:29 » |
|
Πιστευω πως τα πραγματα ειναι απλα... Ο καθενας δοκιμαζοντας και Κρινοντας. Φιλε Νεμακιας εχεις πολυ δρομο μπροστα σου για να μαθεις πολλα απο ελικοπτερα  Θα ηταν προτημοτερο να κρατας μικροτερο καλαθι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
3D Master
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 14:55:51 » |
|
Νεμακια, Το ΝΕΜ δεν έχει απολύτως κανένα πλαστικό (πιθανό έχεις άλλο ελιόπτερο) 2). Σχεδόν τα πάντα είναι κινέζικα ακόμα και το τ-ρεξ, 3). το νεμ δεν έχει τζόγους και τέλος με μεγάλη χαρά φέρε το νεμ σου (εάν έχεις) να στο κάνο Χάος στο 1μ απο την ΓΗ !! Επίσης ακόμα και η φωτογραφία του ΝΕΜ σου είναι απο το σιτε της ΝΕΜ δέν είναι το δικό σου. Δείτε το Λινκ : http://www.nemtoys.com Τέλος πάντων Σημασία δεν έχεις τι λές, αλλά τι είσαι (Επαμεινώνδας) "Ου μόνον αρχην Ανδρός ενδείκνυσει αλλα και αρχήν ανήρ"
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 15:09:37 » |
|
Μου φαίνεται ότι κάποιος το παρατραβάει εδώ! "Μητσο" πριν πεις κάτι κοίτα και κανένα προφίλ! Απευθύνεσαι σε ένα 16χρονο και καλό θα ήταν να του δόσεις μια υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη άποψη-λύση-απάντηση πριν καταφύγεις στην αρχαία Ελληνική γραμμάτια μιας και εσύ είσαι ο Νem master!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
3D Master
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 15:47:14 » |
|
Φίλε Αποστόλη, Είπαμε να λέμε Αλήθιες.  Το ΝΕΜ-450SE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ, εννω ο υποτιθέμενος 16χρονος λέει οτι το ΝΕΜ έχει πλαστικά !! Μηλάμε για CNC ελικόπτερο Απαιτεί λοιπόν σεβασμό.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 15:54:19 » |
|
Μωρέ μαζί σου, αλλά μην εννοεί τα συνθετικά και δεν ξέρει πως να το πει! Τέλος πάντων κάθε πιτσιρικάς αξίζει μιας κάποιας ελαστικότητας και μιας πιο ώριμης ματιάς και αντιμετώπισης από εμάς!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|