γεια σε ολους!ειμαι απο το αγρινιο,που ευτυχως εχουμε μια υπεροχη αερολεσχη και ετσι σκεφτομαι απο τα στατικα να μεταπηδησω στα R/C!!!εχω σχεδον καταληξει στα calmato αλλα δεν ξερω αν θα πρεπει να παρω το τραινερ η το σπορτ...μαλλον το πρωτο βεβαια,αλλα με τι κινητηρα να το συνδιασω?ενας super custom .40 ή .46?για τηλεκατευθυνση προτεινετε 4καναλη η 6καναλη?ευχαριστω!!(η εκπαιδευση θα γινει με buddy box γι αυτο σκεφτομαι και το sport,εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα ευκολο...)
Το calmato είναι καλο αλλα μονο σαν εκπαιδευτικό όταν μάθεις να το πετάς δεν θα θες να το βλέπεις γιατί είναι εντελώς trainer.
αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μετά από λίγο να ξανά δόσεις λεφτά για ένα πιο προχωρημένο αεροπλάνο.
η λύση η δικια μου είναι Ready ARF k θα το βρείς εδώ: http://www.extrememodels.gr/ είναι από πλαστικό δεν σπάει δεν σκίζεται k δεν είσαι με ένα ziloteip στο χέρι.
κάνει όλα τα ακροβατικά και δεν έχει ανάγκη από πεσίματα όσο και βίαια να είναι αυτά.
αφού ξεκινάς τώρα κοίτα να πάρεις κάτι που δεν θα το βαρεθείς μέσα σε λίγο καιρό
το calmato το πήρε ένας φίλος και είναι χαρταετός θα σου συγχωρέσει πολλά περισσότερα λάθη στην προσγείωση από το ready γιατί το δεύτερο καταβαίνει πολύ πιο γρήγορα
αλλα δεν θα σου δώσει αυτήν την χαρά της πτήσης με μερικά κολπάκια
αν πάρεις το ready στείλε μου μήνυμα να σε βοηθήσω σε ότι μπορώ
τα λέμε και καλο ξεκίνημα