Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη για τις πληροφορίες. Θα πρέπει να βρω αυτό το υγρό για τις χαλκομανίες γιατί θα μου χρειαστεί. Θα μιλήσω με το κατάστημα που μου είπες. Επίσης θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω τιμή για το αστάρι των 200ml για να δω αν συμφέρει από τα άλλα. Για το βερνίκι κάνω και εγώ δοκιμές αλλά τα φοβάμαι για το νερό επειδή είναι υδατοδιάλυτα. Ένα παραπάνω που στη βάρκα μου έχω κινητήρα βενζίνης και φοβάμαι ότι δε θα αντέξει καθόλου το βερνίκι που ψέκασα. Μπορεί να καταλήξω σε βερνίκι αυτοκινήτων απλά δεν θέλω να μπλέξω με διαλυτικά και νέφτια....
To 200ml εχει 11€. Το θεμα ειναι ξερεις οτι θα σε βολεψει; Εχω σκεφτει και το 980 της HB Body σαν ασταρι/surfacer,
http://www.painthouse.gr/el/hb-body-el/category-172/980-1-el.html.
Για βενζινες/νιτρο/λαδια ο Δημητρης (dgiar) προτεινει χρωμα αυτοκινητου με καταλυτη, για να το λεει ο συγκεκριμενος ανθρωπος αυτο θα κανω με κλειστα ματια σε μια βενζινη που εχω, οοοοοταν το ετοιμασω.
Να μην τα φοβασαι τα ακρυλικα, βαψε κατι με τα Lifecolor και αφησε το να στεγνωσει καλα. Πετα το σε ενα ποτηρι νερο και δες εαν θα λιωσει. Τα ακρυλικα ειναι υδατοδιαλυτα κατα την εφαρμογη, ομως μολις στεγνωσουν καλα ειναι αδιαβροχα.