Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.778 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 06:56:01

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 06:56:01

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 06:27]

από UH-1H
    [Χθες στις 19:38]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:54]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309778
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 152
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 90
    Συνολικά: 91
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση για μοτέρ σε hexacoter και προπέλες  (Αναγνώστηκε 11522 φορές)
    diskjohn
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Κυριακή, 1 Σεπ 2013, 17:50:13 »

Καλησπέρα σε όλους τους μοντελιστες , θα ήθελα μια βοήθεια από εσάς μιας και ασχολείστε με το θέμα αρκετά , λοιπόν έχω βάλει σκοπό να φτιάξω ένα hexacoter που θα είναι από αλουμίνιο 1,5χ1,5 τα πόδια και ο σκελετός από πλεξι η πλακέτα θα δω στην συνεχεία ποιο υλικό θα βάλω θα μπει και στην συνέχεια κάμερα go pro μαζί με το gimbal και τηλεμετρία το βάρος δεν το γνωρίζω ακόμα του σκελετού .Τώρα θέλω να παραγγείλω τα μοτέρ και τα esc είμαι μεταξύ αυτόν τον  δύω μοτέρ http://www.rctimer.com/index.php?gOo=goods_details.dwt&goodsid=128&productname=  και αυτό http://www.rctimer.com/index.php?gOo=goods_details.dwt&goodsid=128&productname= για esc έχω διαλέξει αυτο http://www.rctimer.com/index.php?gOo=goods_details.dwt&goodsid=779&productname=  θα ήθελα να μου πείτε εάν είναι σωστή η επιλογή μου για το hexacopter και εάν μπορείτε να μου προτείνεται προπέλες για την κατασκευή μου . σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω απάντηση σας

Γιάννης
    Καταγράφηκε
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 3 Σεπ 2013, 17:07:14 »

Καλησπερα Γιαννη καταρχας τα μοτερ που δινεις στα link ειναι τα ιδια ακριβως 750kv ,τετοια ειχα σε ενα τετρακοπτερο που πουλησα χωρις προσθετο βαρος gimbal καμερα κτλ που θελεις να βαλεις και το πετουσα με τετρασσελες μπαταριες με 8 ιντσων προπελες θα σου συνιστουσα να κοιταξεις για 950kv μοτερ με τα ιδια esc  που λες με 10 ιντσων προπελες ακριβως οπως ειναι το dji naza f550 τωρα βεβαια επειδη θα ειναι ιδιοκατασκευη το δικο σου αν ξεπερασεις ενα ορισμενο βαρος και μετα μαλλον θα πρεπει να παρεις μεγαλυτερα μοτερ για παραδειγμα στο δικο μου εξακοπτερο το f550 που ανεφερα παραπανω με καμερα gopro gimbal και με δυο μπαταριες τρισελλες συνδεμενες παραληλα εχω 2.6κιλα με 920kv μοτερ της dji naza και 30a esc και μου βγαζει ανετα 10 λεπτα πτηση με 10ιντσες προπελες...ελπιζω να βοηθησα φιλικα Νικος.καλη επιτυχια ευχομαι στην κατασκευη του εξακοπτερου σου!!!
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 3 Σεπ 2013, 17:41:57 »

καλησπερα Γιαννη
    μηπως θα επρεπε πρωτα να τελειωσεις με τη κατασκευη του σκελετου και μετα να δεις για μοτερ;
    πρεπει να ξερεις το βαρος,τις διαστασεις και το πτητικο χρονο που θα ηθελες για να δεις τι θα βαλεις
    και να μπορει καποιος να σου πει τη γνωμη του
    Καταγράφηκε
    diskjohn
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 3 Σεπ 2013, 20:56:37 »

καλησπέρα  ναι τώρα βρίσκομαι στην κατασκευή του σκελετού ώστε να γνωρίζω το ακριβές βάρος του , το μήκος είναι στα 72.5cm  ,θα ήθελα απλός εάν γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν είναι καλύτερο να βάλεις μοτέρ με πολλά   KV η με λίγα  και πως θα επιτύχω τον μέγιστο χρόνο πτήσης ,τη μπαταριά είναι καλύτερο να έχω , να με συγχωρείτε για τις ερωτήσεις αλλά εδώ που ζω δυστυχώς δεν έχει μοντελιστές ούτε αγορά για το ποιο απλό βύσμα να χρειαστείς  σας ευχαριστώ
    Καταγράφηκε
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 3 Σεπ 2013, 22:49:51 »

καλησπέρα  ναι τώρα βρίσκομαι στην κατασκευή του σκελετού ώστε να γνωρίζω το ακριβές βάρος του , το μήκος είναι στα 72.5cm  ,θα ήθελα απλός εάν γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν είναι καλύτερο να βάλεις μοτέρ με πολλά   KV η με λίγα  και πως θα επιτύχω τον μέγιστο χρόνο πτήσης ,τη μπαταριά είναι καλύτερο να έχω , να με συγχωρείτε για τις ερωτήσεις αλλά εδώ που ζω δυστυχώς δεν έχει μοντελιστές ούτε αγορά για το ποιο απλό βύσμα να χρειαστείς  σας ευχαριστώ
    Φιλε Γιαννη και εγω στο κιλκις που μενω δεν εχει καποιο καταστημα μοντελισμου αλλα παραγγελνεις τα παντα απο ιντερνετ και σου ρχονται πακετο!!!Μαλλον θα πας για μεγαλυτερα μοτερ Γιαννη ετσι οπως καταλαβαινω θελεις να φτιαξεις μεγαλο εξακοπτερο κατι σαν αυτο δηλhttp://www.coolmodels.gr/heavy-weight-sixcopter-frame-with-215x325mm-carbon-tubes-p-1717.html αν αγγιζει το δικο σου αυτου του εξακοπτερου τα χαρακτηριστικα δηλ μηκος βαρος μετα πας για μεγαλυτερα μοτερ δηλ κατι τετοιοhttp://www.coolmodels.gr/motor-ms2814-kv710-multicopter-motor-p-1763.html και μπορεις να βαλεις μεγαλες προπελες ξύλινες  xoar 13x6.5 και να σηκωνεις βαρος μεχρι και μεγαλη καμερα σαν την sony nex 5 αλλα εκει ξεφευγει το οικονομικο κατα πολυ...Ειναι μεχρι που βασταει η τσεπη σου και ειναι δυστυχως ακριβο το χομπυ μας αλλα αν θελεις να το χρησιμοποιησεις για επαγγελματικη χρηση αξιζει να παρεις απο την αρχη κατι καλο και ακριβο γιατι αν παρεις απ την αρχη μικρα μοτερ και δεν σου κανουν και μετα θες μεγαλυτερα σου βγαινουν πιο ακριβα απ οτι οταν θα τα επαιρνες απο την αρχη και για πλακετα δεν το συζηταω η dji naza  ειναι κορυφη και στην συνιστω ανεπιφυλακτα τωρα για μπαταριες εγω επειδη εχω fpv εξοπλισμο στο dji f550 χρησιμοποιω τρισσελες γιατι τερασελες θα καψω τον fpv εξοπλισμο και συνδεω παραλληλα 2 των 5000mah δηλ στην ουσια σαν να εχω μια τρισσελη 10000mah τωρα εσυ προφανως θα χρησιμοποιησεις τετρασσελες...
    Καταγράφηκε
    diskjohn
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 3 Σεπ 2013, 23:27:44 »

Ακριβώς αυτό το μοντέλο φτιάχνω αλλά με αλουμίνιο οι βραχίονες για τα μοτέρ και το υπόλοιπο με πλακέτα του ηλεκτρονικού αντί για πλεξι γκλας ,τώρα για κοντρόλερ λέω να βάλω τον Ardupilot APM 2.5 μιας και είναι πολύ παραμετροποιησείμος  ,αυτό με την μπαταριά και το fpv δεν το γνώριζα ότι καίγεται εάν μπορείς μου το εξηγείς λιγάκι σε παρακαλώ διότι θα μπει στο επόμενο στάδιο κάποια κάμερα  ? Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις
    Καταγράφηκε
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 4 Σεπ 2013, 00:15:23 »

Ακριβώς αυτό το μοντέλο φτιάχνω αλλά με αλουμίνιο οι βραχίονες για τα μοτέρ και το υπόλοιπο με πλακέτα του ηλεκτρονικού αντί για πλεξι γκλας ,τώρα για κοντρόλερ λέω να βάλω τον Ardupilot APM 2.5 μιας και είναι πολύ παραμετροποιησείμος  ,αυτό με την μπαταριά και το fpv δεν το γνώριζα ότι καίγεται εάν μπορείς μου το εξηγείς λιγάκι σε παρακαλώ διότι θα μπει στο επόμενο στάδιο κάποια κάμερα  ? Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις
    καλός απ ότι έχω ακούσει είναι ο ardupilot αλλά λένε ότι θέλει πολύ διάβασμα στο σεταρισμα ενώ ο naza είναι plug and play περίπου δηλ πάλι θέλει κ αυτός τις ρυθμίσεις του αλλά όχι τόσο πολλές όσο ο ardupilot απ ότι έχω ακούσει τουλάχιστον γιατί τον ardupilot δεν τον έχω δουλεψει.ο εξοπλισμός fpv δουλεύει στα 12 volt δηλ παίζει με τρισελη μια χαρά ενώ με τετρασελη καίγεται οπότε θα πρέπει να έχεις μια έξτρα μπαταρία γύρω στα 1300 περίπου mah για τον fpv εξοπλισμό και το gimbal κ τετρασελες για το εξακοπτερο ,η gopro έχει την δική της μπαταρία οπότε το μόνο που θα κάνεις είναι να κόψεις το κόκκινο καλώδιο που θα την συνδέσεις με τον πομπό για να μην την καψεις δηλ να μεταφέρει μόνο εικόνα στον πομπό που θα έχεις επάνω στο εξακοπτερο ο οποίος με την σειρά του θα την δίνει στον δέκτη στο έδαφος ότι θέλεις ρωτά Γιάννη αν περνάει από το χέρι μου και μπορώ να βοηθήσω θα βοηθήσω γι αυτό είναι το Φόρουμ άλλωστε για να μοιραζόμαστε τις γνώσεις κ τις εμπειρίες μας!!!Καλώς ήρθες στον υπέροχο κόσμο του αερομοντελισμου φιλικά Νίκος
    Καταγράφηκε
    diskjohn
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 4 Σεπ 2013, 10:29:35 »

Νίκο καλημέρα , έχω αρχίσει είδη το διάβασμα για τον apm 2.5 αλλά είναι φοβερός από ότι έχω δει στο rcgroups τώρα για το σετάρισμα έχει αρκετά βοηθήματα στο ιντερνετ ,να σε ρωτήσω εσύ με το δικό σου ποιος είναι ο μέγιστος χρόνος πτήσης που έχεις και με τί σετάρισμα ?Όσο για την βοήθεια σε ευχαριστώ αν και στην αρχή είχα απελπιστεί διότι έβλεπα 185 εμφανίσεις του θέματος μου αλλά καμία απάντηση αλά όλα καλά .
    Καταγράφηκε
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 4 Σεπ 2013, 14:03:00 »

Kαλημερα φιλε μου το δικο μου ειναι εξακοπτερο αλλα πιο μικρη κατηγορια απ αυτο που θελεις να φτιαξεις εχω δηλ πιο μικρα μοτερ,δηλ δεν παιζουν τα kv ρολο γιατι τα δικα μου ειναι 920kv και αυτα που σου ειπα ειναι 710 αλλα ειναι μεγαλυτερα σε μεγεθος ...Το σεταρισμα μου ειναι το εξακοπτερο της dji naza f550 με τα στοκ μοτερ και esc 30αρια με 10 ιντσες προπελες και αυτες της naza (ειναι οι καινουριες που δεν σπανε) με εξοπλισμο fpv δεκτη καμερα gopro brushless gimbal ποδια με τον controler της naza με 2 μπαταριες 3σελλες συνδεδεμενες παραληλα 5000mah η καθεμια δηλ σαν να εχω μια τρισελη 10000mah που μ αυτες τα τροφοδοτω ολα δηλ εξακοπτερο εξοπλισμο fpv και gimbal εκτος την gopro που εχει την δικια της και βαρος 2.6κιλα και βγαζω χρονο πτησης ανετα 10λεπτα βεβαια μπορω και κανα δυο λεπτα παραπανω αλλα δεν μου αρεσει να ξελιγωνω την μπαταρια...Μπορω να χρησιμοποιησω και τετρασελη μπαταρια αλλα μετα θα ηθελα εξτρα μπαταρια τρισελη που σημαινει παραπανω βαρος και συναδερφοι που το χουν δοκιμασει λενε οτι ζεσταινονται πολυ τα μοτερ επειδη ειναι μικρα μετα πας αλλου δηλ εχει προεκτασεις που βαζεις στα αρμς και μεγαλωνει το εξακοπτερο αλλαζεις μοτερ με μεγαλυτερα και μεγαλυτερες προπελες και δεν θελω να μπω σ αυτη την διαδικασια γιατι ο χρονος πτησης ειναι παλι ο ιδιος απλα μπορεις να σηκωσεις μετα κaμερα dslr...Ειμαι σιγουρος οτι το ειδαν πολλοι το θεμα σου και θα ηθελαν να απαντησουν και να βοηθησουν αλλα μαλλον επρεπε να δωσεις πιο πολλα στοιχεια για το τι εξακοπτερο θελεις να κανεις τι μεγεθος βαρος κτλ.O χρονος πτησης πανω κατω σε ολα ειναι γυρω στο 10λεπτο απλα ολοι κανουμε δοκιμες και πειραματιζομαστε μεχρι να βρουμε την χρυση τομη δηλ τον μεγιστο χρονο πτησης χωρις να ξελιγωνεις την μπαταρια σου δηλ μπορει σ αυτα τα μοτερ που σου ειπα αν βαλεις αντι για 13.6 προπελες 12ιντσες να σου βγαλει παραπανω χρονο μην θεωρεις οτι κ εγω τα ξερω ολα απλα σου δινω μια βαση με το τι να ξεκινησεις και μετα πειραματιζεσαι γιατι η θεωρια απεχει πολυ απο την πραξη...Τελος για controller επιμενω να παρεις τον naza γιατι εχει λειτουργια που και 2 μοτερ να σου καουν στον αερα (για εξακοπτερο μιλαμε παντα) πεταει και σταθεροποιει και με τα τεσσερα μοτερ (πραγμα που ευτυχως δεν εχει συμβει σ εμενα) και δεν ξερω αν εχει ο ardupilot αυτη την λειτουργια...Και αν εφτιαχνα τωρα απο την αρχη ενα frame οπως κανεις εσυ θα το εφτιαχνα σαν ενα μεγαλο τετρακοπτερο και μετα στα 4 μοτερ απο κατω θα προσθετα αλλα 4 δηλ θα το εκανα 8κοπτερο αλλα με 4 arms μετα με τον naza για να σου πεσει πρεπει να χαλασουν στον αερα 5μοτερ!!!Στο εξωτερικο ολοι φτιαχνουν τετοια 8κοπτερα μπορει να μην εχουν την ομορφια που εχει το εξακοπτερο αλλα ειναι πιο ασφαλη παρε και μια φωτο για να καταλαβεις τι εννοω

*  (19.27 KB, 400x267 - εμφανίστηκε 596 φορές.)
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 4 Σεπ 2013, 14:52:47 »

.Τελος για controller επιμενω να παρεις τον naza γιατι εχει λειτουργια που και 2 μοτερ να σου καουν στον αερα (για εξακοπτερο μιλαμε παντα) πεταει και σταθεροποιει και με τα τεσσερα μοτερ (πραγμα που ευτυχως δεν εχει συμβει σ εμενα) και δεν ξερω αν εχει ο ardupilot αυτη την λειτουργια..

Αυτό δεν είναι σίγουρο..!

Πόλλοι controllers  μπορουν και πετάνε με λιγότερα μοτέρ αλλά δυστυχώς δν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει αν χάσεις ένα μοτέρ.!

Το μόνο σίγουρο είανι ότι όσο πιο πολλά μοτέρ έχει η πλατφόρμα τόσο πιο ασφαλής είναι.

Οσο τωρα για μοτέρ εγώ πρωτείνω τα  tiger motors και μάλιστα να πας σε χαμηλα kv και 6s lipo..!

Καταγράφηκε
    diskjohn
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 4 Σεπ 2013, 14:59:16 »

Ελα Νίκο θα τελειώσω τον σκελετό να δω το βάρος και θα προχωρήσω σε μοτέρ , εάν μπορείς για δώσε κανένα λινκ με τις προπέλες που δεν σπάνε και από που τις πείρες ?
    Καταγράφηκε
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 4 Σεπ 2013, 15:37:39 »

.Τελος για controller επιμενω να παρεις τον naza γιατι εχει λειτουργια που και 2 μοτερ να σου καουν στον αερα (για εξακοπτερο μιλαμε παντα) πεταει και σταθεροποιει και με τα τεσσερα μοτερ (πραγμα που ευτυχως δεν εχει συμβει σ εμενα) και δεν ξερω αν εχει ο ardupilot αυτη την λειτουργια..

Αυτό δεν είναι σίγουρο..!

Πόλλοι controllers  μπορουν και πετάνε με λιγότερα μοτέρ αλλά δυστυχώς δν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει αν χάσεις ένα μοτέρ.!

Το μόνο σίγουρο είανι ότι όσο πιο πολλά μοτέρ έχει η πλατφόρμα τόσο πιο ασφαλής είναι.

Οσο τωρα για μοτέρ εγώ πρωτείνω τα  tiger motors και μάλιστα να πας σε χαμηλα kv και 6s lipo..!

Thumbs up
    Καταγράφηκε
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 4 Σεπ 2013, 15:50:35 »

Ελα Νίκο θα τελειώσω τον σκελετό να δω το βάρος και θα προχωρήσω σε μοτέρ , εάν μπορείς για δώσε κανένα λινκ με τις προπέλες που δεν σπάνε και από που τις πείρες ?
    http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=283_335&products_id=6391 απο εδω τις πηρα αλλα αυτες εχουν ειδικη τρυπα στην μεση και ειναι σχεδιασμενες για τα dji μοτερ εσυ θα πας σε 12ιντσες η 13ιντσων αλλα πρεπει να παρεις τα μοτερ πρωτα να δεις τι παχος θα εχει ο αξονας του μοτερ για να μπορεις να παραγγειλεις προπελες με την αναλογη τρυπα στην μεση δηλ αν ειναι μεγαλυτερη η τρυπα της προπελας απο το παχος του αξονα δεν πειραζει γιατι ως συνηθως εχουν μεσα οι προπελες ανταπτορες δαχτυλιδια που τους βαζεις και μικραινει η τρυπα αλλα αν ειναι μικροτερη η τρυπα της προπελας μετα θα παιδευτεις με τρυπανια να την μεγαλωσεις και δεν το συνιστω...οι ξυλινες που σου ανεφερα πιο πανω ειναι αυτες http://www.coolmodels.gr/appaired-xoar-13x65-propellers-p-1798.html και αν θελεις σε κατι πιο οικονομικο μπορεις να παρεις αυτες http://www.coolmodels.gr/12x6-thin-electric-propeller-p-1726.html που ειναι πλαστικες αλλα η μαρκα ειναι κ αυτη απο τις κορυφαιες και επισης μια πολυ καλη μαρκα ειναι και graupner αλλα να μην ξεχασεις να τις παιρνεις παντα ζευγαρι δηλ μια δεξια μια αριστερη δηλ cw kai ccw
    Καταγράφηκε
    diskjohn
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 4 Σεπ 2013, 20:27:02 »

σε ευχαριστω νικο θα τα εχω στο νου μου φτανοντας στο σταδιο αυτο 
    Καταγράφηκε
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 4 Σεπ 2013, 20:57:49 »

Να σαι καλα Γιαννη ξεχασα να σου πω οτι εκτος απο πλαστικες και ξυλινες υπαρχουν και οι προπελες απο ανθρακονημα δηλ οι carbon που λενε οριστε και ενα λινκ http://www.nemhobby.com/carbon-c758.html θερμη παρακληση οταν φτασεις στο σταδιο για τις προπελες μην τις βαζεις επανω αφησε τες για το τελος για την δικη σου ασφαλεια παντα και των γυρω σου γιατι απο βιασυνη οριστε τα αποτελεσματα που επαθε ενας συναδερφος http://www.aeromodelistis.com/smfgr/index.php?topic=16469.0 και παλι καλη επιτυχια ευχομαι και αν μπορεις ανεβασε και καμμια φωτο να δουμε το εξακοπτερο σου και οπου κολλησεις εδω ειμαστε...
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Διάφορα  |  Drones - Multicopters - Πολλαπλών στροφείων (Συντονιστής: kolotoympas)  |  Θέμα: Ερώτηση για μοτέρ σε hexacoter και προπέλες
    Μεταπήδηση σε: