|
nikpepa
|
 |
« στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 11:21:53 » |
|
παιδια γεια σας παρακολουθω εδω και 2 χρονια το forum αλλα δεν εχω μετασχει παρα πολυ στις συζητησεις.ειμαι απο πατρα και εχω και εγω την αγαπη για τον αερομοντελισμο.εχω 4 αεροπλανα μεχρι τωρα.ψαχνω να παρω το wilga 2000 με πλωτηρες αλλα δεν μπορω να το βρω.αν καποιος ξερει που μπορω να το βρω ας μου πει.καλυτερα θα ηταν να το παρω απο ελλαδα αλλα αν δεν υπαρχει δεν με πειραζει να το παρω απο εξωτερικο!!!επισης αν καποιος ξερει καποιο καλο υδροπλανο ας πει λεπτομερειες!!!
ευχαριστω πολυ!!!!και σας περιμενω πατρα να πεταξουμε!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pani
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 12:17:27 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ignorance is bliss
|
|
|
|
|
|
nikpepa
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 13:13:46 » |
|
ευχαριστω για τις απαντησεις σας.αλλα το δευτερο site δεν εχει αγγλικα και δεν καταλαβαινω τιποτα!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 13:21:08 » |
|
perimene miso na soy doso ena thl, na to exeis (Wilga) ayrio! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 13:24:30 » |
|
210-2718595 Einai apo ena magazi sti N.Ionia kai to exei etsi opos to thes! Tha sou apantisei o Tasos.
Διόρθωση τηλεφώνου από administrator.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 19:04:58 από Κώστας Κωστόπουλος »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nikpepa
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 13:27:56 » |
|
ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!το εχεις και εσυ??τι λεει??ποσο το εχει το μαγαζι??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 13:45:03 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gerolikos
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 18:08:23 » |
|
nikpepa koita sto nem tha to breis sta 195 me plotires.oso gia to moter tis mamas tou den ksnei einai me karboyno ara tha xriasteis akomi ena brussless moter 2215 sta 30eyro k ena speed control sta 30 eyro episeis. oso gia thn mpataria poy dinei einai 1250 mah esi theleis 1500 ti ligotero ara soy bgainei giro sta 255eyro k petas xoris fovo.epidi to psaxno na to paro k ego sta leo prokatabolika. an breis ostoso kapoia diafora stin timh steile minyma prin na einai arga  :thumbs up:k to paro
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κώστας Κωστόπουλος
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 19:27:05 » |
|
Μερικά μηνύματα διαγράφηκαν, χρησιμοποιήστε ΠΜ όπου χρειάζεται. Στο Καταστήματα υπάρχουν τα στοιχεία των ελληνικών καταστημάτων και επαγγελματιών.  To Wilga 2000 διατίθεται από πολλά καταστήματα. Π.χ. υπάρχει στο Αγρίνιο στο κατάστημα HOBBY MODELS. Δείτε ή ρωτήστε στα καταστήματα που πηγαίνετε συνήθως.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon; Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 19:54:42 » |
|
Γεια σας άντε θα βοηθήσω λίγο ΑΧΙ 2208/34 στα 11.1βολτ Με προπέλα την δικιά του τρίφυλλη 8Χ6 τραβά μόλις 7 αμπέρ Όποτε μπαταρία μια το πολή 1200 για πτήση περίπου μισής ώρας τον αέρα δηλαδή θα βαρεθείτε Η πτήση βέβαια δεν είναι συνεχεία με φουλ το μοτέρ Το πετάω και με 850 περίπου στον αέρα 20 λεπτά Μην ξεχνάτε όσο ποιο ελαφρύ τόσο καλύτερα Βέβαια με αυτό το μοτέρ πετά και με αέρα αρκετό θα έλεγα Στην προσγειώσει κανένα πρόβλημα με τους πλωτήρες προσγειώνετε μια χαρά στην παράλια αν δεν θέλετε να κάνετε μπάνιο
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 20:58:07 » |
|
Μερικά μηνύματα διαγράφηκαν, χρησιμοποιήστε ΠΜ όπου χρειάζεται. Στο Καταστήματα υπάρχουν τα στοιχεία των ελληνικών καταστημάτων και επαγγελματιών.  To Wilga 2000 διατίθεται από πολλά καταστήματα. Π.χ. υπάρχει στο Αγρίνιο στο κατάστημα HOBBY MODELS. Δείτε ή ρωτήστε στα καταστήματα που πηγαίνετε συνήθως. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
G.Skargiotis
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 21:02:17 » |
|
kati tetio sou kani???
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιωργος Σκαργιωτης
Η αλήθεια πάντα λάμπει, Η λάσπη του επιστρέφει! Η δικαιοσύνη έρχεται !!!!!!!!
(Νεραιδοκυνηγός )
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 5 Σεπ 2007, 21:03:50 » |
|
Καθως μόλις το αγόρασα και το "φτιάχνω" ψάχνω να βρω μια λύση για το πως θα βάλω ενα Stick mount τυπου GWS καθώς αυτο που εχει ειναι λιγο φαρδυτερο απο το κλασικο 1*1 Sad
Σαν προσωρινή λυση εκοψα λιγο απο την βαση που ειχε και εκμεταλλευόμενος οτι ειναι τρύπιο το Stock φαρδυ stick εκοψα 2 ποντους απο αυτο και έκανα ψιλότερο τo stick της GWS ωστε να μπει στην βαση του wilga Χαμόγελο αλλα κάθετε λιγο ποιο κατω το Moter ετσι οπότε δεν ξερω τι προβλήματα θα μου δημιουργήσει αυτο Sad .
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 6 Σεπ 2007, 06:16:16 από mrkaza »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|