Οχι παιδιά δεν είναι λόγω ανέμου το βλέπω συνέχεια. Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα οπότε δεν ασησυχώ! Απλά επειδή μου έκανε εντύπωση ρώτησα! Ευχαριστώ...
Ρε παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμα αν και άσχετο με το θέμα. Σε τι ποσοστό οι πτώσεις σας οφείλονται σε σφάλματα δικά σας και πόσες σε σφάλματα του ελικοπτέρου; Έχω τρελαθεί να σπάει και να μην φταίω εγώ...Κυρίως με την ουρά...Τις δύο τελεταίες φορές έχω διαλύσει το ελικόπτερο μου επειδη η ουρά έχασε την επαφη και δεν έπαιρνε πια κίνηση... Το king το έσπασα επειδή μου έκανε έναν σπασμό όταν το πετούσα μέσα στο σπίτι... Γαμώτο λέω, να μην το χτυπάω εγώ και να χτυπάει μόνο του;
Με τα παρακάτω δεν θέλω να σε θίξω ή τίποτα τέτοιο, εννοείται πως και εγώ έχω πτώσεις... Απλά θα σου πω την δική μου φιλοσοφία...
Ποτέ δεν φταίει το μοντέλο
Πάντα φταίει ο πιλότος
Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και οι βλάβες είναι ευθήνη του πιλότου. Οφείλει να έχει ελέγξει κάθε βίδα πάνω στο μοντέλο! Σπανίως συμβαίνουν πραγματικές βλάβες, έχω παρατηρήσει, πως οι περισότερες, είναι προβλέψιμες, και εύκολα επισκευάσημες...
Να στο πω αλλιώς. Αν ένα μοντέλο πέσει λόγο μπαταρίας στον δέκτη, όλοι θα πουν βλάβη. Στην πραγματικότηα όμως, ο χειριστής δεν όφειλε να έχει φορτίσει σωστά τις μπαταρίες? Να έχει ελέγξει την συμπεριφορά τους? Και να τις έχει αντικαταστήσει εφόσον δεν είναι αξιόπιστες? (απλώς ήταν ένα παράδηγμα...)
Όλα λοιπόν ξεκινάνε από εμάς... Μόνο του δεν γίνεται τίποτα! Αν δεν πέταγε και καθόλου, εκεί να δεις που δεν θα πάθαινε τπτ!

Και συνήθως κάθε βλάβη προέρχεται από την προηγούμενη πτήση...
Οπότε έλεγχοι συνέχεια!!!!
(θα μειώσεις πολύ τις ζημιές

)
Και φυσικά έχει ακόμα πολλές φορές να σπάσει... Μέχρι να μάθω να πετάω ελικόπτερο, έδωσα περίπου 200 ευρώ σε έλικες μόνο... και λέω πάλι καλά, λίγα είναι...