Μαλιστα κυριε γνωστη της Ελληνικης σου αφηνω λοιπον το κομματι της ορθογραφιας και αναλαμβανω το κομματι της
πτησης μιας και εσυ εισαι καλος στο να σπας αεροπλανα και να ριχνεις το φταιξιμο στην γεωμετρια του αεροσκαφους οπως μου ειπες το οποιο ηταν φτιαγμενο απο την thunder tiger και οχι στον corona δεκτη με τον οποιο πεταξες το αεροπλανο το ακουσαμε και αυτο λοιπον και δεν μου λες εχεις δει πολλους Κινεζικους κινητηρες να εχουν επικαλυψη νικασιλ αν ναι τοτε βλεπεις φαντασματα.
Επισης τον κινητηρα για τον οποιο μιλας που λες οτι ηταν τοσο χαλια μια χαρα τον βαλατε αγγελεια να τον πουλησετε αρα η ηταν καλος η πηγατε να κοροιδεψετε και εσεις με την σειρα σας καποιον ανθρωπο
Αλλη φορα αν εχεις προβλημα με καποιον η τον παιρνεις τηλεφωνο η του στελνεις προσωπικο μυνημα δεν απαντας ετσι μεσα στο φορουμ για αυτο και ζητω συγνωμη απο τους συντονιστες και τον Κωστα για αυτο που κανω τωρα
Υ.Γ Το συνχερω κανονικα γραφεται ΣΥΓΧΑΙΡΩ ετσι για να μην νομιζεις οτι ειμαστε και τελειως αγραμματοι
Λοιπον μιας και ο Κωστης ειναι πολυ καλος φιλος θα σου απαντησω στις βλακειες που μου λες και θα ειναι το τελευταιο που θα πω.
1)Συνεχιζω να επιμενω και να λεω ανοιξε κανενα βιβλιο μηχανολογιας μπας και μαθεις και τιποτα.Οτι κινεζικο μοτερ εχω ναι εχει επικαλυψη νικασιλ.Μαλλον ειναι στοιχειωμένα.
2)Το σκαφος σαφως και το εφτιαξε η ΤΤ αλλα το εριξες εσυ κατι που το εκριψες λεγοντας οτι απλα ενυσχισες τα σκελη το ξαναφτιαξατε εσεις οπωτε σαφως και η γεωμετρια του ηταν λαθος.
3)Ο corona που λες ο συγκεκριμενος πετουσε το σκαφος που σου εστειλα σχεδον 1 χρονο πριν απο αυτο πετουσε ενα Slick 260 88'' 50αρι σε ολα μου τα αεροπλανα εχω corona δεκτες γιατι τα υπολοιπα δεν επεσαν?Αλλα εσυ δεν ειχες που να το ριξεις και εψαχνες που να πατησεις και κατεληξες εκει
4)Ο κινητηρας ηταν στα μαυρα του τα χαλια αλλα αν θυμασε που δεν νομιζω σου ειχα πει οτι ειχα ανταλλακτικα για το μοτερ αυτο μιας και το ειχα και πριν για κουνα το κεφαλι σου να σου ερθουν τα λογια που σου ειπα στο τηλεφωνο.
Το σκαφος σου ηταν για τον π....τσο και υπαρχουν μαρτυρες που το ειδαν να πεταει και να σου πουν πως σηκωθικε και τι εκανε στα 2 λεπτα πτηση.Οταν λοιπον ερθεις Ροδο να στο πουμε οσοι το ειδαμε να πεταει μην μας πεις και ψεφτες θα σε περιμενω στο χωρο μας ξερεις εκει που παρεπιπτοντως δε σου αρεσε λογο χωματος μιας και εσυ πετας σε χλιδατα ασφαλτινα μοντελοδρομια εκει στην Χωραφα στο σχιστο.
Φιλικα Δημητρης