Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.694 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 8 Ιουλ 2026, 20:13:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 8 Ιουλ 2026, 20:13:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Χθες στις 00:24]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309694
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 125
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 81
    Συνολικά: 83
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΣ  (Αναγνώστηκε 10979 φορές)
    dim tzanis
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Κυριακή, 26 Αυγ 2007, 09:36:03 »

Αγαπητοί συνάδελφοι.
    Αυτές τις ώρες βιώνουμε όλοι μας την νέα εθνική καταστροφή του τόπου μας.
    Οι εικόνες που περνούν μπροστά από τα μάτια μας είναι απερίγραπτες.
    Δεν υπάρχουν λόγια συμπόνειας για τους παθούντας διότι τα λόγια είναι λίγη πολύ λίγη βοήθεια.
    Προσωπικά εγώ το 1987 βρέθηκα μέσα στη λαίλαπα της φωτιάς στο πλοίο Αλέξανδρος λόγω της εργασίας μου(generators),
    θεωρώ δε τον εαυτό μου τυχερό που έζησα τότε.
    Πιστεύω πάντα στη αξία των έργων και προτείνω,
    Μέσα από το forum μας αυτό να διαθέσει ο καθένας μας τα χρήματα που θα αγόραζε ενα μικρό τιποτένιο αεροπλανάκι.
    Μακάρι ο Κ. Κωστόπουλος να το οργανώσει όπως αυτός γνωρίζει για να φανεί η συνολική προσφορά μας και να αναβαθμιστεί το δικό μας forum.
    Σαν αρχή εγώ δίνω 100 euro.
    Ελπίζω και εύχομαι κάτι να γίνει. 

Δημήτρης  τζανής
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 26 Αυγ 2007, 10:46:02 »

Εύχομαι και ελπίζω να τεθεί γρήγορα η κατάσταση υπό έλεγχο και να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Οι πιλότοι μας, όπως και των χωρών που ήρθαν ή έρχονται για βοήθεια, μαζί με τις δυνάμεις και πολίτες που επιχειρούν από ξηρά έχουν να επιτελέσουν ένα φοβερά δύσκολο έργο, σε πολλά μέτωπα και με μεγάλη έκταση.

Ο θεός μαζί τους και καλή τύχη.

Οταν με το καλό τελειώσει αυτή η ιστορία θα υπάρξουν σίγουρα πανελλαδικές κινητοποιήσεις των πολιτών για οικονομική βοήθεια των πληγέντων και ευκαιρίες για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 26 Αυγ 2007, 12:19:06 »

Καλημερα σε ολους και εγω με την σειρα μου θα προσθεσω τα συληπητιρια μου στις οικογενειες των συνανθρωπων μας που χαθηκαν αδικα στην λαιλαπα της φωτιας και να ευχηθω γρηγορη αποκατασταση σε ολους τους τομεις και επιτελους οχι αλλες καταστροφες φτανη αρκετα σταματησται βαρεθηκαμαι συχαθηκαμαι τα ιδια Παντελη μου τα ιδια Παντελακι μου ελεος

Φιλικα Ηλιας Ξανθη
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 26 Αυγ 2007, 13:52:45 »

no comments...

* fwties.jpg (21.64 KB, 560x371 - εμφανίστηκε 551 φορές.)
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 07:34:45 »

καλη η φωτογραφια μονο που η εκταση  της γης που εχει καει ειναι υπερδιπλασια
    Πιστευω οτι τα 3/4 της Πελοποννησου ειναι κυριολεκτικα καμενα
    εγω ημουνα μεσα στη φωτια σαββατοκυριακο και πολεμαγαμε 2 μερες στα διπλανα χωρια για να μην προχωρησει  η φωτια παραπερα.
    Αυτη την στιγμη δεν ξερω τι γινεται αλλα εγω αφησα μια κατασταση με μια φωτια πισω απο το χωριο μου και μια μπροστα απο αυτο.

Δεν θελω να φανω υπερβολικος και το εννοω αλλα για καθε εμπρειστη που θα πιανεται θα πρεπει να του φορτωνονται ολοι οι νεκροι της τραγωδιας και η ποινη του να μην ειναι απλα φυλακιση αλλα τετοια που να μην τολμησει αλλος να ξαναβαλει φωτια
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    dim tzanis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 09:06:09 »

Αγαπητοί συνάδελφοι.
    Δυστυχώς οι φωτιές δεν έχουν τελειώσει ακόμη το καταστροφικό τους έργο αλλά
    ούτε και οι εμπρηστές. Ο πόνος των ανθρώπων αυτών είναι ανείπωτος, αλλά αγαπητοί
    μην νομίζετε ότι εμείς οι υπόλοιποι θα βγούμε άβρεχτοι.
    Μην πιστεύετε τους πολιτικούς, κατά κανόνα λένε ψέμματα. Η ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ μας περιμένει ΟΛΟΥΣ μας.
    Η ρότα της οικονομίας μας άλλαξε.
    Ελπίζω ο καλός θεός της Ελλάδος μας να μας βοηθήσει και περισσότερο τους παθούντας, που είναι 100%
    σίγουρο οτι από εμάς δεν θα πάρουν απολύτως τίποτε.
    Καταγράφηκε
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 09:52:27 »

Δεν είναι τραγωδία, είναι πόλεμος!

Επομένως δεν είναι θύματα, είναι ήρωες!!!!

Καλό ταξίδι........
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 10:41:04 »

καλη η φωτογραφια μονο που η εκταση  της γης που εχει καει ειναι υπερδιπλασια
    Πιστευω οτι τα 3/4 της Πελοποννησου ειναι κυριολεκτικα καμενα
    εγω ημουνα μεσα στη φωτια σαββατοκυριακο και πολεμαγαμε 2 μερες στα διπλανα χωρια για να μην προχωρησει  η φωτια παραπερα.
    Αυτη την στιγμη δεν ξερω τι γινεται αλλα εγω αφησα μια κατασταση με μια φωτια πισω απο το χωριο μου και μια μπροστα απο αυτο.

Δεν θελω να φανω υπερβολικος και το εννοω αλλα για καθε εμπρειστη που θα πιανεται θα πρεπει να του φορτωνονται ολοι οι νεκροι της τραγωδιας και η ποινη του να μην ειναι απλα φυλακιση αλλα τετοια που να μην τολμησει αλλος να ξαναβαλει φωτια

Κρέμασμα ανάποδα από τα απαυτά του θέλει Τις φυλακές δεν τις φοβούνται πλέον, τους ταϊζουμε εκεί μέσα, καλοπερνάνε. Άσε που όταν βγαίνουν είναι πιο έμπειροι Sad
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 10:51:31 »

Αγαπητοί συνάδελφοι.
    Αυτές τις ώρες βιώνουμε όλοι μας την νέα εθνική καταστροφή του τόπου μας.
    Οι εικόνες που περνούν μπροστά από τα μάτια μας είναι απερίγραπτες.
    Δεν υπάρχουν λόγια συμπόνειας για τους παθούντας διότι τα λόγια είναι λίγη πολύ λίγη βοήθεια.
    Προσωπικά εγώ το 1987 βρέθηκα μέσα στη λαίλαπα της φωτιάς στο πλοίο Αλέξανδρος λόγω της εργασίας μου(generators),
    θεωρώ δε τον εαυτό μου τυχερό που έζησα τότε.
    Πιστεύω πάντα στη αξία των έργων και προτείνω,
    Μέσα από το forum μας αυτό να διαθέσει ο καθένας μας τα χρήματα που θα αγόραζε ενα μικρό τιποτένιο αεροπλανάκι.
    Μακάρι ο Κ. Κωστόπουλος να το οργανώσει όπως αυτός γνωρίζει για να φανεί η συνολική προσφορά μας και να αναβαθμιστεί το δικό μας forum.
    Σαν αρχή εγώ δίνω 100 euro.
    Ελπίζω και εύχομαι κάτι να γίνει. 

Δημήτρης  τζανής

Τώρα το είδα. Και γω μέσα. Με λιγότερα αλλά είμαι μέσα.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    kotsak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 13:20:57 »

Επιτελους πρεπει να καταλαβουμε οτι ζουμε σε οργανωμενο κρατος επιτελους πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του η να εξαφανιστουν ολοι οι καρεκλοκενταυροι
    Μεχρι ποτε οι πολιτες θα κανουμε τηλεμαραθωνιους να λυνουμε τα προβληματα συνανθρωπων μας και του κρατους θυμαμαι τον τελευταιο τηλεμαραθωνιο για παιδικο ογκολογικο νοσοκομειο επιτρεπεται να μην υπαρχει τετοιο νοσοκομειο σε ενα κρατος της ευρωπαικης ενωσης το 2007 HuhHuh?
    Επιτρεπεται αυτο το μπαχαλο που ειδαμε ολοι να μην υπαρχει επιτελειο να αναλαβει δραση Huhκαι να ειναι αποτελεσματικο ? ενα μπαχαλο γινεται ακομη και τωρα ενα μπαχαλο
    Κατι ακομη εαν ηταν πραγματικη κατασταση πολεμου τι θα γινοταν τοτε ? μα φυσικα το ιδο μπαχαλο οι συνεπειες αφιστε τοτε θα ειχαμε χασει την εθνικη κυριαρχια θυμηθητε τα ιμια
    Και κατι ακομη τελειωνω
    ΔΕνα καουω κανενα να λεει να ξεκινησουν καποια εργα για την μελλοντικη ελειψει νερου που θα αντιμεπωπισουμε το ιδο γινεται στην τουρκια τωρα δεν εχουν νερο να ιουν το φανταζεστε δεν το βλεπουν ?μα σιγουρα ετοιμαζονται να το αντιμετωπισουν Οχι και εμεις τι να κανουμε ? ο νοον νοητο
    ΔΕν γινεται εμεις να αφισνουμε τα πραγματα στην τυχη τους
    Οπως λεπουμε οι συνεπειες ερχονται σε εμας τον λαο μα ολες οι συνεπειες
    Να σας θυμησω σε καποιους το μπαχαλο της επιστρατευσεις με την κυπρο κατι τετοιο μου θυμισε η κατασταση χθες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
    Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 14:23:24 »

Hey φίλοι αερομοντελιστές,

Τα συλυπητήρα μου στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έπεσαν προασπιζόμενοι την χλωρίδα και την πανίδα του τόπου μας καθώς και την ακεραιότητα των αμέτρητων χωριών μας στην επικράτεια.
    Δυστυχώς εδώ έχουμε να κάνουμε με σύγχρονους "Νέρωνες".... Αυτό είναι αυταπόδεικτο απο την συχνότητα την ένταση και την πληθώρα των εμπρησμών - ποτέ ξανα δεν έχει συμβεί σε τέτοιο μέγεθος - ανα την Ελλάδα. Αυτό λοιπόν που διαφαίνεται είναι οτι οι "εμπρηστές" θέλουν - και επιδιώκουν - την αποσταθεροποίηση, μιας και έτσι προσπαθούν να αποδείξουν οτι ο τόπος και ο κρατικός μηχανισμός είναι ανύπαρκτοι, - πράγμα το οπόιο θεωρώ οτι είναι πέρα για πέρα λάθος-. Όπως λάθος είναι και η καπήλευση των εμπρησμών για ενίσχυση του πολιτικού "ίματζ" ορισμένων "ουτιδανών" της πολιτικής μας ζωής σε αυτόν τον τόπο. ΚΑΝΕΝΑ Κράτος στην Ευρώπη αλλά ούτε και στον κόσμο δεν είναι έτοιμο για να αντιμετωπίσει "δολιοφθορές" τέτοιου τύπου........Είναι άδικο να κατηγορούνται οι έλληνες συμπολίτες μας (πυροσβέστες, πιλότοι, στρατιώτες,) για ολιγωρία όταν πληρώνουν με αίμα το τίμημα των "αθλίων" που καρπούνται ωφέλη απο αυτούς τους εμπρησμούς, και είναι ιδιαίτερα ύποπτο ειδηκά αν σκεφτούμε οτι όλα αυτά συμβαίνουν σε προεκλογική περίοδο.
    Αυτοί είναι οι συλογισμοί μου φίλοι μου.....Ελπίζω αυτοί που οπλίζουν τα χέρια τους με εμπρηστικούς μηχανισμούς να σκεφτούν οτι την φύση δεν μπορείς να την καπηλευτής....δεν είναι προϊόν οιασδήποτε εκμετάλευσης.....Είναι ο αέρας που μας κάνει να ζούμε, είναι το "σπίτι" μας, το οικοσύστημά μας, δεν ωφελεί αυτό να καταστρέφεται για κανένα λόγο....Σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά μας;;;;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 16:07:43 »

Παράθεση
    ΚΑΝΕΝΑ Κράτος στην Ευρώπη αλλά ούτε και στον κόσμο δεν είναι έτοιμο για να αντιμετωπίσει "δολιοφθορές" τέτοιου τύπου

Ένα θα πω: Σε ένα σπίτι, δέκα να καθαρίζουν, αλλά μόνο ένας να βρωμίζει, το σπίτι ποτέ δεν θα καθαρίσει...

Καταγράφηκε
    vhal
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 17:11:16 »

Εγώ θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα άρθρο που διάβασα στο www.capital.gr (οικονομικό site - δεν έχω καμμιά σχέση μαζί του εκτός του ότι το παρακολουθώ...)

Οι εμπρηστές έχουν ονοματεπώνυμο
    27/8/2007
    00:19    

Του Θανάση Παναγόπουλου

Κατατοπιστικότατα και εκτενή ήταν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ για τις πυρκαγιές που καίνε τη μισή Ελλάδα, εύστοχα υπήρξαν πολλά σχόλια, όμως εγείρουμε μια πολύ σοβαρή ένσταση σε όσα διατυπώθηκαν για το ποιοι εν τέλει έβαλαν τις φωτιές. Παρ΄ ότι πολλοί ισχυρίζονται πως οι εμπρηστές παραμένουν άγνωστοι και για το λόγο αυτό παραμένουν και ασύλληπτοι, η αλήθεια είναι πως οι εμπρηστές και έχουν ονοματεπώνυμο αλλά και είναι γνωστοί στο πανελλήνιο.

Οι εμπρηστές έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι όσοι δεκαετίες τώρα σπαταλούν τρισεκατομμύρια δραχμές και δισεκατομμύρια ευρώ για αεροπλάνα τελευταίας γενιάς και για μοντέρνα άρματα μάχης ώστε να εισπράττουν οι προμηθευτές, ενώ ταυτόχρονα αδιαφορούν για εξοπλισμούς πυρασφάλειας, προφανώς επειδή αυτές δεν αφήνουν μίζες.

Οι εμπρηστές έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι αυτοί που κατάργησαν τη Χωροφυλακή και ουσιαστικά κατάργησαν και κάθε αστυνόμευση στην περιφέρεια, αφήνοντάς την στο έλεος των πυρομανών.

Οι εμπρηστές έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι αυτοί που κατάντησαν τους αστυφύλακες ορνινάτσες – σεκιουριτάδες "μεγαλοδικηγόρων", "μεγαλοδημοσιογράφων" και άλλων "μεγαλοπαραγόντων" αντί να τους αφήσουν να αστυνομεύουν τα "επικίνδυνα μέρη" (δάση, κατάφυτες πλαγιές, κ.λπ.) στις επικίνδυνες ημέρες (καύσωνες, άνεμοι).

Οι εμπρηστές έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι αυτοί που πλην εξαιρέσεων κατεβάζουν στους συνδυασμούς τους για τοπικούς παράγοντες στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ό,τι πιο ανεπαρκές ανθρώπινο υλικό διαθέτουν, όπως αποδείχτηκε και σε αρκετά μέρη που κάηκαν καθώς ήταν συνυπεύθυνοι με τις παραλείψεις τους.

Οι εμπρηστές έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι όσοι εισηγήθηκαν για μικροκομματικές σκοπιμότητες την προκήρυξη μέσα στο κατακαλόκαιρο πρόωρων εκλογών, αγνοώντας πως έτσι θα παραλύσει ο ήδη ξεχαρβαλωμένος κρατικός μηχανισμός.

Οι εμπρηστές έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι όσοι ανέχθηκαν τις προσωπικές βεντέτες των υπευθύνων για την πυρασφάλεια της χώρας και δεν τους έδιωξαν "πυξ λαξ" να πάνε σπίτια τους πριν είναι αργά.

Οι εμπρηστές έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι οι αρμόδιοι που δεκαετίες τώρα, αντί να γκρεμίσουν προς παραδειγματισμό τις υπερπολυτελείς μεζονέτες που φυτρώνουν σαν μανιτάρια στα καμένα δάση, υπολογίζουν το "πολιτικό" (ουσιαστικά "πολιτικάντικο" ή "μικροκομματικό") κόστος.

Οι εμπρηστές έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι αυτοί που δίνουν ρεύμα και άλλες άδειες για να ζήσουν οι οικολογικά ασυνείδητοι σε μεζονέτες στα καμένα.

Οι εμπρηστές έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι αυτοί που αποπροσανατολίζουν από εμμονές ή από συμφέρον την κοινή γνώμη, "δείχνοντας" παλαιότερα τους Εβραίους, πιο πρόσφατα τους Τούρκους, σήμερα τους αντεξουσιαστές κι αύριο –ποιος ξέρει– ίσως τους εξωγήινους.

Οι εμπρηστές έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι οι Έλληνες ψηφοφόροι που επιμένουν να ψηφίζουν ανεπαρκείς πολιτικούς και -κυρίως- από τα δύο μεγάλα κόμματα μόνο και μόνο για να αισθάνονται και εκείνοι "εξουσία". Είναι οι Έλληνες ψηφοφόροι που δεν υπέβαλαν ποτέ "ζήτηση" αξιόπιστων οικολογικών πολιτικών σχηματισμών ώστε να έλθει και η ανάλογη "προσφορά". Είναι οι Έλληνες ψηφοφόροι που εκλέγουν όποιον πετάξει την καλύτερη ατάκα στα τηλεοπτικά παράθυρα και που προφανώς την έχει αντιγράψει από κάποια παραπολιτική στήλη εφημερίδων, αντί όσων αρθρώνουν με πολιτικό λόγο προτάσεις. Ειδικά όλοι οι τελευταίοι, καλύτερα ας μη διαμαρτύρονται αυτές τις ημέρες, γιατί είναι δια ψήφου συνυπεύθυνοι.
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Χαλκιαδάκης - Αερολέσχη Φθιώτιδας

Ζηλεύω του σταυραετού
    απου πετά στα νέφη
    και παίζει με τσι αστραπές
    και με τ' αστροπελέκια.
    gregman
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 18:31:45 »

ολες αυτες τις  δυσκολες μερες περασα πανω απο σχεδον ολα τα μετωπα της  φωτιας  ,το μονο που μπορει να νοιωσει κανεις μετα την αγανακτηση και την οργη ειναι η αναγκη να βαλει τα κλαματα βλεποντας το μεγεθος της καταστροφης.

ποιος φταει?  ποτε βρεθηκε φταιχτης που να πληρωσε για οποιαδηποτε καταστροφη?

και ετσι για να ξερετε  τα ακριβοπληρωμενα ελικοπτερα της  πυροσβεστικης  που υποτιθεται οτι ειναι για να συντονιζουν τισ επιγειες δυναμεις ,αυτα που βλεπετε σε παρελασεις ,οποτε περασα τα ειδα παρκαρισμενα στο Ελ Βενιζελος  με εξαιρεση ενα super puma που πεταγε καθε τοσο.

κριμα , γυρισαμε πολλα χρονια πισω, εις οφελος ποιων θα φανει καποια στιγμη, αλλα θα εχουμε μνημη  για να το συνδεσουμε?
    η θα μας απασχολει μετα απο λιγες μερες  η αποτυχημενη περμαναντ του σκυλου γνωστου μοδιστρου, και οι χαμενες αγαπες των καθημερινων gay μαιντανων της  τηλεορασης?

Καταγράφηκε

Γρηγόρης Μανουσακάκης
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 18:41:27 »

σωστός  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΣ
    Μεταπήδηση σε: