Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.701 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 16:43:59

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 16:43:59

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:54]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309701
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 67
    Συνολικά: 67
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Belt-cp - Mini Titan 325e - Trex-450 Υπέρ & Κατά  (Αναγνώστηκε 6262 φορές)
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

www.aeromodelistis.gr Moderator

« στις: Παρασκευή, 24 Αυγ 2007, 10:01:01 »

Καλημέρα σας.

Παρακαλώ καταθέστε τις απόψεις σας για τα παραπάνω μοντέλα, επίσης αναφέρετε πιο
    μοντέλο έχετε, τι σας έχει ευχαριστήσει και τι σας έχει δυσαρεστήσει σε αυτό.

Οι απαντήσεις παρακαλώ να είναι τεκμηριωμένες. Απόψεις απο μοντελιστές που έχουν χρησιμοποιήσει
    δύο ή περισσότερα απο τα παραπάνω μοντέλα, πιστεύω θα βοηθήσουν.

Όσον αφορά τους καταστηματάρχες, απαντήστε με την ιδιότητα του μοντελιστή, δίχως να υπολογίσετε
    την εμπορικότητα του κάθε μοντέλου.

Ευχαριστώ πολύ.

* belt_yellow.jpg (14.17 KB, 518x255 - εμφανίστηκε 632 φορές.)

* Mini_Titan.jpg (76.61 KB, 912x475 - εμφανίστηκε 664 φορές.)

* HYP_TREX450_BLK.jpg (14.23 KB, 450x202 - εμφανίστηκε 634 φορές.)
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 24 Αυγ 2007, 22:59:32 »

Κανείς δεν έχει άποψη ?

ή είσαστε ακόμη διακοπές... ζηλεύω...

Πιστεύω η απαντήσεις σας θα βοηθήσουν να κάνουμε ένα συγκριτικό τέστ.

Περιμένω απαντήσεις με αγωνία...
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    petran
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 25 Αυγ 2007, 00:57:51 »

Eγω ειχα το cp belt αλλα το παροπλησα.

Γενικοτερα το ευχαριστηθηκα αυτο το ελικοπτερο. Μετα απο πολλες ωρες σεταρισματος (καθως δεν ηξερα πως να το ρυθμισω) εκανα τα πρωτα μου hover. Γρηγορα ομως ξεθαρεψα και αρχισα πιο ανεβασμενες ασκησεις (οκταρια αναποδο hover klp). Αυτο βεβαια ειχε ως τιμημα 2 3 τουμπες οι οποιες μου κοστισαν σε χρονο.

Αυτο που με εκανε να το παρατησω ηταν ο κοπος σεταρισματος μετα απο μια αναποφευκτη για εναν νεο διαδικασια (περιπλοκη διαδικασια). Επισης ηταν οι νευρικες και οχι ακριβεις κινησεις του. Το πιο σημαντικο ομως ηταν η ελλειψη αρκετης δυναμης οταν την χρειαζομουν και η αδυναμια διαδικασιας autorotation. Δυο φορες μου επεσε απο αστοχια μπαταριας και δεν μπορεσα να το σωσω με τιποτα.

Στους νεους κατοχους τετοιων ελικοπτερων συνιστω τα εξης:

1. Την χρηση carbon blades μετα απο τις πρωτες δειλες πτησεις. Η αποκριση τους ειναι αισθητα καλυτερη απο τα ξυλινα.
    2. Την χρηση καλων servo , κατα προτιμηση ψηφιακων για την βελτιωση ακριβειας στην κινηση.
    3. Την εκμαθηση σωστου σεταρισματος. Θα πρεπει η επιφανεια που οριζει το swashplate να ειναι παντα σε οριζοντια θεση σε ολο το ευρος του pitch. Τωρα για περισσοτερες λεπτομερειες ειδοποιειστε , υπαρχουν αρκετοι που ξερουν να σεταρουν
    4. Δεν χρειαζεται να αναφερω την ληψη μετρων ασφαλειας. Καλο ειναι οι πρωτες πτησεις να ειναι σε απομονωμενο χωρο.
    Καταγράφηκε
    kalman
    Aeromodeller
    *

<a href="http://www.publicpet.gr/kalman@hotmail.co

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 25 Αυγ 2007, 01:43:38 »

eimai katoxos tou t-rex kai tou mini titan
    to mini -titan einai kata th gnomh mou kalytero apo to t-rex giati
    1)denete kai leinete pio eykola
    2)einai pio kalosthmenoi oi xoroi pou mpenoun ta exarthmata tou(dekths,servo,mpataria,moter ktl)
    3)einai ftino gia ayta pou prosferei ta mama moter kai esc einai poly kala eno tou t-rex theloun allagh
    4)genika to titan einai pio stathero kai akouei kapos kalytera
    5)me prosthikh carbon blades petao 12+ lepta kati pou de mporousa me to t-rex me tin idia mpataria

ayta kata th gnomh mou
    ego an xekinousa tora tha eperna amesos to titan kai tha glitona polla (kathos xekinisa me ena walkera 60)
    giati oso matheneis theleis kati kalytero giati tote na mhn matheis me to kalo amesos eimai tis gnomhs oti ta elikoptera typou lama den prosferoun polla apla xasimo xrhmaton ektos an kapoios de thelei na proxorhsei parapera h thelei kati mikro gia mesa sto spiti

ayta gia to cp-belt den xero den to exo petaksei pote an kai apo ta video pou blepo den fenete toso stathero kai dynato oso ta alla dyo
    Καταγράφηκε

Αλέξης
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 25 Αυγ 2007, 01:54:48 »

Eγω ειχα το cp belt αλλα το παροπλησα.

Γενικοτερα το ευχαριστηθηκα αυτο το ελικοπτερο. Μετα απο πολλες ωρες σεταρισματος (καθως δεν ηξερα πως να το ρυθμισω) εκανα τα πρωτα μου hover. Γρηγορα ομως ξεθαρεψα και αρχισα πιο ανεβασμενες ασκησεις (οκταρια αναποδο hover klp). Αυτο βεβαια ειχε ως τιμημα 2 3 τουμπες οι οποιες μου κοστισαν σε χρονο.

Αυτο που με εκανε να το παρατησω ηταν ο κοπος σεταρισματος μετα απο μια αναποφευκτη για εναν νεο διαδικασια (περιπλοκη διαδικασια). Επισης ηταν οι νευρικες και οχι ακριβεις κινησεις του. Το πιο σημαντικο ομως ηταν η ελλειψη αρκετης δυναμης οταν την χρειαζομουν και η αδυναμια διαδικασιας autorotation. Δυο φορες μου επεσε απο αστοχια μπαταριας και δεν μπορεσα να το σωσω με τιποτα.

Στους νεους κατοχους τετοιων ελικοπτερων συνιστω τα εξης:

1. Την χρηση carbon blades μετα απο τις πρωτες δειλες πτησεις. Η αποκριση τους ειναι αισθητα καλυτερη απο τα ξυλινα.
    2. Την χρηση καλων servo , κατα προτιμηση ψηφιακων για την βελτιωση ακριβειας στην κινηση.
    3. Την εκμαθηση σωστου σεταρισματος. Θα πρεπει η επιφανεια που οριζει το swashplate να ειναι παντα σε οριζοντια θεση σε ολο το ευρος του pitch. Τωρα για περισσοτερες λεπτομερειες ειδοποιειστε , υπαρχουν αρκετοι που ξερουν να σεταρουν
    4. Δεν χρειαζεται να αναφερω την ληψη μετρων ασφαλειας. Καλο ειναι οι πρωτες πτησεις να ειναι σε απομονωμενο χωρο.

?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? Huh

ένσταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Παραπληροφόρηση…… εγώ λέω ότι το belt-cp  είναι το καλύτερο ε/π της περιοχής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Με τα άλλα δεν γνωριζόμαστε επαρκώς !!!!! (δεν τα έχω στο ράφι μου).
    Έχω βολευτεί τόσο με αυτό που δεν το αλλάζω με τίποτα, ούτε του αλλάζω τίποτα.
    Πτώση ελαφριά από 0€ ως 10€
    Πτώση κανονική από 10€ ως 25€ βαριά-βαριά
    Αν πάλι, πρέπει να σκάψεις για να το βρεις 75€ (καινούριο!!!)

Εγώ και ο αδερφός μου πεταμε το belt-cp "μαμά" εκτός από το gyro που έχουμε futaba gy240 και carbon paddles.
    έχω βρεις αρκετά στα θέματα του forum.

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=2299.0
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=1139.msg31448;topicseen#new

πάντα με χαμόγελο!
    Αλέξης
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 25 Αυγ 2007, 02:40:29 από Αλέξης » Καταγράφηκε

Sponsored by: www.myhelis.com
    nspan
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 25 Αυγ 2007, 12:24:33 »

Είμαι πολύ άπειρος για να έχω εμπεριστατωμένη γνώμη αλλά ίσως ενδιαφέρει και η γνώμη ενός πρωτάρη.
    Κατά σειρά απέκτησα
    (1)   Lama V3, (2) Honey Bee Cp2, (3) TREX 450 super V2
    Εν συντομία και λίγο εκτός θέματος:

(1)   Με αυτό πρωτόμαθα, πριν ακόμη χρησιμοποιήσω SIM. Έχει πλάκα και μπορείς να κάνεις πλάκα και σους φίλους επισκέπτες. Οι χειρισμοί και οι χρόνοι αντίδρασης είναι πάρα πολύ αργοί και φυσικά απέχουν πολύ από αυτούς που χρειάζονται τα ελικόπτερα μονού στροφείου.
    (2)   Απλά απαράδεκτο. Είναι πεταμένα λεφτά. Πρακτικά δεν πετάει και το μόνο που μαθαίνεις είναι να το επισκευάζεις !
    (3)   Είναι εντυπωσιακά δυνατό και πολύ ακριβές στους χειρισμούς (Τηλεχειριστήριο FUTABA 9CHP, G401 και ψηφιακά servo Futaba). Προς το παρόν κάνω απλούς χειρισμούς (hover) και περιμένω ένα «επαγγελματικό» SIM για εξάσκηση πριν μπω στα δύσκολα. Οι πτώσεις όμως, ακόμη και οι «βίαιες προσγειώσεις» κοστίζουν (έχω δώσει μέχρι στιγμής πάνω από 350 ευρώ Carbon rotor blades, main shaft, tail boom, tail rotor assembly, landing skid κλπ).

Είδα να πετάνε Mini Titan και εντυπωσιάστηκα.  Μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή (κόστος / απόδοση ) ακόμη και για ένα πρωτάρη
    Καταγράφηκε
    karian
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 26 Αυγ 2007, 04:24:01 »

To Belt-cp για μενα ειναι απαιχτο!!!!!!!!!!
    Αν και εχω στην κατοχη μου ενα θερμικο kyosho concept 60αρι και ενα walkera 4#(απαραδεκτο! πεταει μεν αλλα πως πεταει!)
    το Belt-cp το ευχαριστιεμαι πολυ καλυτερα!!!!!!

Γεια χαρα σε ολους!
    Κωστας
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2007, 00:12:54 »

Λοιπόν... σήμερα στο ΣΕΦ πέταξα το CP2 μου πάλι με αέρα.

Πετάει αλήθεια σας λέω, εντάξει το επηρέαζε ο αέρας αλλά πετούσε...

Ο φίλος Nspan ήταν εκεί με το T-rex 450 SE, μου το έδωσε και το δοκίμασα....

άλλο ελικόπτερο... Cheesy  λες και πετούσε μόνο του, σταθερότατο, φοβερό...

εάν τύχει και πετάξω και κάποιο άλλο θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου.   Azn
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    Xenos P.
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 28 Αυγ 2007, 06:24:58 »

Mιας και μιλαμε για τα υπερ και κατα να πω πως ειμαι κατοχος ενος MT χωρις να ξερω εαν ειναι καλυτερο απο τ αλλα.

Ενα "κακο" που εχει ειναι, το canopy του που για να το βαλεις θελει λιγο ζορι.Χωρια που θα ηθελα τα καλωδια της μπαταριας να ηταν απ εξω για ποιο ευκολη συνδεση.

Παντως εντυπωσιαστικα οταν ειδα πρωτη μου φορα ενα trex να πεταει το οποιο ηταν ολο carbon, αλλα και οταν ειδα τον coolvag και τον Αλεξη να κανουν πραγματα και θαυματα με τα "φθηνα" CPbelt.

Καταγράφηκε
    fanis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 28 Αυγ 2007, 10:25:42 »

xenos p.  στο μτιταν αν ανοιξεις λιγο τις τρυπες του canopy ανοιγει ευκολα προσεχε μην τις ανοιξεις παρα πολυ και βγαινουν τα λαστιχακια .αν και απο τα σερβο τα λαστιχακια κανουν .
    εγω τα εχω και τα τρια στις τελευταιες εκδοσεις τους .........το μτιταν ειναι μακραν σταθεροτερο και ιδανικο για να μαθει καποιος να πεταει ..ειναι τα μονα που ολοι οι πελατες μου πετανε ευκολοτερα και το κυριοτερο δεν σπανε .ειναι αρκετα φτηνο για αυτα που διαθετει .εχει τρομερη ουρα 13ρουλεμαν !!!!!!!!!
    ολα τα ελικοπτερα εχουν υπερ και κατα ........για να μην σας κουραζω το μτιταν εχει τα λιγοτερα .και ειναι το μονο που το εχω πεταξει με 6 με 7 μποφορ και πετουσε σαν 30αρι ......φυσικα εχει 401 γυροσκοπειο .
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 28 Αυγ 2007, 14:03:05 »

Ενα "κακο" που εχει ειναι, το canopy του που για να το βαλεις θελει λιγο ζορι.Χωρια που θα ηθελα τα καλωδια της μπαταριας να ηταν απ εξω για ποιο ευκολη συνδεση.

Παντως εντυπωσιαστικα οταν ειδα πρωτη μου φορα ενα trex να πεταει το οποιο ηταν ολο carbon, αλλα και οταν ειδα τον coolvag και τον Αλεξη να κανουν πραγματα και θαυματα με τα "φθηνα" CPbelt.

Καλημέρα φίλε Xenos P.

Το θέμα με την καλύπτρα δεν είναι τίποτα... που να δοκιμάσεις να πετάξεις το δικό μου το CP2, θα απογοητευτείς και θα τα παρατήσεις με την μία.
    Εγώ το έβαλα πείσμα και τελικά το πετάω, hover ακόμα αλλά και με αρκετό αέρα να φυσάει. Σιγά σιγά θα δοκιμάσω και πορεία.

’ρα το θέμα με την καλύπτρα δεν είναι καν θέμα, κάνε αυτό που σου είπε ο Φάνης και θα είσαι ΟΚ.

Την Κυριακή που μας πέρασε, πέταξα ένα T-rex το full metall, SE V2, είναι πολύ καλό, εάν μου δοθεί ευκαιρία και δοκιμάσω M/T ή Belt-cp θα μπορώ να πω
    διαφορές.

Όταν έβαλα το τοπικ ήθελα όχι να πούμε εάν το ’ είναι καλό ή το Β καλύτερο, αλλά να μιλήσουμε γενικά, δηλαδή, το Α είναι ακριβό , πολύ καλό, σχετικά φθηνά
    ανταλλακτικά, τι αναβαθμίσεις μπορεί να πάρει, κ.λ.π

Εσείς που τα έχετε και τα ζείτε δώστε μας τις απόψεις σας.

Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    Αλέξης
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 28 Αυγ 2007, 15:34:27 »

Όταν έβαλα το τοπικ ήθελα όχι να πούμε εάν το ’ είναι καλό ή το Β καλύτερο, αλλά να μιλήσουμε γενικά, δηλαδή, το Α είναι ακριβό , πολύ καλό, σχετικά φθηνά
    ανταλλακτικά, τι αναβαθμίσεις μπορεί να πάρει, κ.λ.π

Εσείς που τα έχετε και τα ζείτε δώστε μας τις απόψεις σας.

έτσι όπως το θέτεις τώρα είναι πολύ καλύτερα!!!!

αυτό που με έχει κάνει να είμαι τόσο πωρωμένος με το belt cp είναι ότι με κάνει να αισθάνομαι ελεύθερος!!
    το λέω αυτό γιατί δεν ζορίζομαι ποτέ όταν το πετάω. Είναι σαν τον εξομοιωτή, το σπας και "τσουπ" βγαίνει ένα άλλο!!!!!(με κάποιο κόστος που αναφέρω στο προηγούμενο μου post) ακόμα και όταν δοκιμάζω μανούβρες για πρώτη φορά χρησιμοποιώ το belt cp!!! πριν λίγο καιρό έκανα hi-score, 4 στα 4 Σάββατα το έσπαγα και την Κυριακή πέταγα! αυτό το οφείλω βέβαια σε έναν μαγαζάτορα συν-χομπιστα που τον παίρνεις τηλέφωνο και σε εξυπηρετεί άμεσα!και από ανταλλακτικά υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες!!! αναβαθμίσεις έχει για κάθε κομμάτι του, από carbon και αλουμίνιο που μπορείς να το κάνεις carbon edition  αυτές υπάρχουν ήδη εδώ αν και το κιτ θα έρθει από ότι άκουσα περί τα τέλη Σεπτέμβρη.
    όλο και κάποιο από αυτά τα κιτ θα πέσει στα χέρια μου!!!

μερικές Φώτο από το carbon edition

* carbon_edition.JPG (78.18 KB, 578x632 - εμφανίστηκε 408 φορές.)
    Καταγράφηκε

Sponsored by: www.myhelis.com
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 28 Αυγ 2007, 16:15:58 »

Πολύ καλή η τοποθέτηση σου φίλε Αλέξη...

Ευχαριστούμε πολύ. Thumbs up

Μήπως θα έπρεπε να πούμε το όνομα του μαγαζάτορα έτσι οι μοντελιστές που αντιμετωπίζουν
    πρόβλημα με τα ανταλλακτικά βρούν λύση?

Νομίζω πως άνθρωποι σαν αυτόν που αναφέρεις, οι οποίοι σκέπτονται πρώτα τον μοντελισμό και εξυπηρετούν
    τους άλλους μοντελιστές πρέπει να φαίνονται.
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    petran
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 28 Αυγ 2007, 16:31:38 »

peterpanta,

νομιζω οτι ο συγκεκριμενος κυριος ειναι γνωστος sto ΣΕΦ και ειναι ενας απο τους πολυ καλους επαγγελματιες, δεν χρειαζεται διαφημιση. Εμενα προσωπικα με βοηθησε πολυ οταν ασχολουμουν με το belt.

Αλεξη αν και χερας επιτρεπεται ρε 4 στα 4 Σαββατοκυριακα ? Ντροπη.  Cheesy. Αντε να τις χιλιασεις. Αααα. Στο κοστος καθε πτωσης βαζεις την μπαταρία? Δεν νομιζωωωω.
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 28 Αυγ 2007, 16:46:46 »

Αγαπητέ φίλε Petran, δεν πηγαίνουν όλοι οι μοντελιστές στο SEF,
    εγώ έχω φίλο απο την Σαλαμίνα, εάν χρειαστεί για το belt-cp του ανταλλακτικά,
    γιατί να μην τα αναζητήσει απο την συγκεκριμένο άνθρωπο έτσι ώστε και εκείνος
    με την σειρά του να υποστηριχθεί απο εμάς και να μπορεί να φέρνει πράγματα.

Για αυτό το λόγο είπα να πούμε δημόσια το όνομα του.

Όπως πολλοί λένε καλά λόγια για τον Γιατράκο, αγοράζουν απο εκεί και τον στηρίζουν οικονομικά,
    άρα έχει την δυνατότητα να συνεχίσει να έχει ι το μαγαζί του, γιατί να μην πούμε και για τον Διαμαντή ?

Εγώ αγοράζω απο εκεί πολλά πράγματα.

Φιλικά πάντα...
    Παναγιώτης

Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Belt-cp - Mini Titan 325e - Trex-450 Υπέρ & Κατά
    Μεταπήδηση σε: