Πετρος Πετριδης
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Κυριακή, 6 Δεκ 2009, 17:38:58 » |
|
Αναρωτιέμαι πόσοι απ'άυτούς που κατηγορούν και επιτίθενται στους άλλους ως ''Ελληναράδες'' μόνον και μόνον γιατί θίγονται τα συμφέροντά τους, ψωνίζουν πχ από τα ελάχιστα εναπομείναντα μπακάλικα της γειτονιάς και όχι από τις πολυεθνικές.Αν το ανάγουμε στα φθηνά εργατικά των μεταναστών τότε θα αγγιξουμε ή και θα ξεπεράσουμε τα όρια του ρατσισμού.(γιατί παίρνεις ξένο και όχι Έλληνα) Γι'αυτό λοιπόν κάντε την αυτοκριτική σας πριν ασχοληθειτε με τον αλφα ή τον βήτα.Το επιχείρημα του τελωνείου δεν ισχύει για την ευρωπαική ένωση.Γιατί άραγε δεν πέσατε πάνω στον άλλον φίλο που έλεγε αναλυτικές συγκριτικές τιμές απο ΗΠΑ και Ελλάδα? Μόλις το επιτρέψουν προσωπικές συνθήκες και ασχοληθώ με τον αερομοντελισμό με σκοπό να κατασκευάσω τον Τηλέμαχο, τότε θα εφαρμόσω για τις αγορές την πείρα του αδερφού μου που ψωνίζει κι απο Ελλάδα κι απ'έξω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 00:41:28 » |
|
Νομίζω πως το πρόβλημα είναι στο ότι ο καταναλωτής αγοράζει από έξω χωρίς να αποδίδει ΦΠΑ (τρίτες χώρες), ενώ ο εισαγωγέας αποδίδει κανονικά. Αυτό απλά σκοτώνει τις Ελληνικές επιχειρήσεις, κάτι που δεν ισχύει στην Γερμανία για παράδειγμα και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο άνοιξε ο Κινέζος παράρτημα εκεί.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Τετάρτη, 11 Ιουν 2014, 22:25:44 » |
|
εχει καποιος αγορασει απο αυτα τα sites; http://www.banggood.com/http://www.securitycamera2000.comαν ναι τι αποψη εχει;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Aris M.
|
 |
« Απάντηση #63 στις: Τετάρτη, 11 Ιουν 2014, 23:27:43 » |
|
Καλησπέρα, Για το πρωτο εχω φιλο που αγοράζει συνέχεια χωρις κανένα προβλημα και με πολύ καλή συνεννόηση, για το δεύτερο δεν γνωρίζω κάτι  Άρης..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guest962
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Τετάρτη, 11 Ιουν 2014, 23:31:43 » |
|
Το banggood ειναι γνωστο. εχω αγορασει απο εκει χωρις προβλημα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Πέμπτη, 12 Ιουν 2014, 00:38:18 » |
|
Την καλύτερη Ηλία!!  Από εκεί έχω αγοράσει πράγματα εκτός μοντελισμού και έχω μείνει ευχαριστημένος!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Πέμπτη, 12 Ιουν 2014, 07:05:07 » |
|
thank you δασκαλε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
nickboul
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Πέμπτη, 12 Ιουν 2014, 08:15:14 » |
|
Και ο security camera ειναι αξιοπιστος μιας κια ειναι ο μεγαλυτερος διανομεας της παδιγνωστης καμερας pz4020
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MOGOLOS
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Πέμπτη, 12 Ιουν 2014, 10:17:29 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Παρασκευή, 20 Ιουν 2014, 21:23:15 » |
|
εχει παραγγειλει κανεις απο εδω http://www.surveilzone.com/...κατι δεν μου παει καλα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Τετάρτη, 25 Ιουν 2014, 01:57:13 » |
|
Για την ιστορια εκανα μια παραγγελια απο εκει αν και δεν ακουγονται και πολυ καλες κριτικες . Μεχρι στιγμη η ενημερωση ειναι καλη και θετικο ειναι οτι μου εστειλαν Tracking number. Αναμονη λοιπον 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ant1971
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Τετάρτη, 25 Ιουν 2014, 19:32:48 » |
|
την στιγμη που δεχεται paypal δεν μπορω να καταλαβω γιατι να εχεις ενδιασμους?? μετα απο 3 καταγγελιες δεν θα ηταν ξανα στο paypal θα τον ειχαν πεταξει εκτος 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
η ασχολία με το ε/π συχνά είναι παράδεισος & κόλαση μαζί
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Τετάρτη, 25 Ιουν 2014, 21:23:24 » |
|
ειχα δει καποια σχολια απο εξωτερικο οχι καλα.
θα δειξει η πορεια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
salasgr
|
 |
« Απάντηση #73 στις: Σάββατο, 23 Αυγ 2014, 17:55:42 » |
|
Καλησπερα, Εχει αγορασει καποιος απο αυτο το καταστημα http://www.goodluckbuy.com/ εχει αρκετα δελεαστικες τιμες σε ορισμενα προιοντα και σκεφτομαι μηπως κρυβεται τπτ αλλο απο πισω. Ευχαριστω! Τασος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fazertzo
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Κυριακή, 24 Αυγ 2014, 14:30:08 » |
|
Το banggood ειναι γνωστο. εχω αγορασει απο εκει χωρις προβλημα
Και εγώ παρήγγειλα από εκεί ένα ελικόπτερο με εξτρά μπαταρίες. Οι μπαταρίες μου ήρθανε (απλό γράμμα) ακόμα περιμένω το ελικόπτερο. Η παραγγελία έγινε αρχές του μήνα αλλά μου είπανε ότι κάνει περίπου 25 εργάσιμες οπότε είμαι σε αναμονή. Πάντως έχει tracking number κανονικά οπότε "θεωρητικά" ελέγχεις την αποστολή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο μόνος αρνητικός παράγοντας είναι το έδαφος
|
|
|
|