Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.410 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:04:05

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:04:05

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 22:01]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:57]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309410
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 64
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 5
    Επισκέπτες: 43
    Συνολικά: 48
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις καταστημάτων εξωτερικού  (Αναγνώστηκε 53827 φορές)
    vtr
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #45 στις: Πέμπτη, 19 Ιουν 2008, 18:27:10 »

ΠΩΣ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Κ ΕΚΕΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ???

Μήν ξύνεις πληγές φίλε pap82.

Αν ασχοληθείς λίγο μέ τό xobby, θά καταλάβεις πολλά................ Wink
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 19 Ιουν 2008, 18:47:47 »

ΠΩΣ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Κ ΕΚΕΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ???

Στο οτι αυτός προς Γαλάτσι μεριά είναι πιθανό να βρεθεί κοντά σου αν τα βρεις μπαστούνια, να σου δώσει αρκετές ιδέες, ακόμη και υλικό, πιθανό να του δώσεις να σου το πετάξει κιόλας, κάτι που ο ξένος που το αγόρασες δεν πρόκειται να κάνει ποτέ. Επίσης η αγορά που απευθύνεται ο ξένος είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του έλληνα καταστηματάρχη, άρα είναι λίγο άδικη η σύγκριση. Όταν το εργοστάσιο της Thunder tiger σου λέει αγόρασε 10000 ράπτορες για να γίνεις ανταγωνιστικός με τους ξένους, πώς να πας μπροστά (πού να τους πουλήσεις )
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    pap82
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 19 Ιουν 2008, 19:10:53 »

ΟΚ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.  ΑΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Sad

ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ..
    ΔΗΛΑΔΗ:

ΑΝ 10, 20 Ή ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.. 

Καταγράφηκε
    asterixx25
    Aeromodeller Hero Member

Τρία πουλάκια κάθονται...

« Απάντηση #48 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 13:00:42 »

Μήπως γνωρίζει κάποιος τα πιο φθηνά καταστήματα για αγορές εντός Ελλάδας αλλά και εκτός (που να μην χρειάζεται τελώνιο)? Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση παρακαλώ αν θέλετε, στείλτε τα μου με πμ.
    Καταγράφηκε
    Γκούσκος Διονύσιος
    Board moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #49 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 13:09:47 »

ΟΚ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.  ΑΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Sad

ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ..
    ΔΗΛΑΔΗ:

ΑΝ 10, 20 Ή ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.. 

φανταζεσαι τι θα γεινοταν στην ελληνικη αγορα μοντελισμου αν γεινοταν ενας συνεταιρισμος μοντελιστων και κανα εισαγογες?

ποσοι μαγαζατορες θα εμπαιναν στο συνεταιρισμο , ποσοι θα κλειναν να μαγαζια τους και ποσοι θα πολεμουσαν τον συνετερισμο με αποκλιστικοτιτες και αλλες ενεργιες??

και σε μια τετεια ιδεα ποσο χαμιλοτερα θα μπορουσε να εισαγει ο συνεταιισμος σε τιμες?
    Καταγράφηκε

peris2312
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #50 στις: Τετάρτη, 2 Δεκ 2009, 12:54:11 »

καλημερα!
    ρε παιδια να ρωτησω κατι?
    εχει αγορασει κανεις απο το www.rangevideo.com?
    του εχω στηλει 2 φορες e-mail σχετικα με μια αγορα που θελω να κανω και δεν εχω παρει απαντηση.
    συγκεκριμενα θελω να μαθω αν υπαρχει προβλημα στο τελωνειο γιατι θελω να αγορασω το on screen display που εχει.
    εκτως...αν εχετε να μου προτεινεται να το  παρω απο καπου αλλου...
    ευχαριστω.
    Καταγράφηκε
    peris2312
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #51 στις: Τετάρτη, 2 Δεκ 2009, 23:54:57 »

κανεις ρε παιδια?
    Καταγράφηκε
    newbie
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 3 Δεκ 2009, 22:14:29 »

Έχουμε καμιά πληροφορία για το APO/FPO MILITARY SHIPPING του heliproz;
    Είναι ο μοναδικός διαθέσιμος τρόπος αποστολής που υπάρχει στο κατάστημα για Ελλάδα και το κόστος είναι μόλις 0,60$ για κάτι μικρά αντικείμενα.
    Καταγράφηκε
    argiris_big
    Aeromodeller Hero Member

...........

« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 3 Δεκ 2009, 23:04:02 »

APO [Army Post Office] and FPO [Fleet Post Office] are military designated addresses that allow mail to be delivered to overseas military locations. APO addresses are associated with US Army or Air Force installations. FPO addresses are associated with US Navy installations and ships in the United States.

οποτε, μαλλον ξεχασε το ,εκτος και αν ξερεις κανενα Αμερικανο σε Βαση
    Καταγράφηκε

When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up"  is   "VERY EXPENSIVE"
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #54 στις: Παρασκευή, 4 Δεκ 2009, 09:32:48 »

Καλησπέρα

Είναι το πρώτο μου Post στο forum. Είμαι πρωτάρης στον χώρο χωρίς μοντέλο και πτήσεις στο ενεργητικό (εκτός από κάποιες ώρες στον FMS) αλλά πολύ σύντομα ελπίζω πως θα δοκιμάσω.

Έχω ήδη προχωρήσει σε παραγγελίες εξοπλισμού από εξωτερικό. Δυστυχώς δεν εμπιστεύομαι καθόλου τους Έλληνες εμπόρους. Δεν τους βάζω όλους στην ίδια μοίρα αλλά οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες και απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Μπαίνω στην διαδικασία να κάνω αυτό το Post με αφορμή παράπονα και τραγικές περιπτώσεις ανθρώπων που όντας νέοι στον χώρο σαν και μένα, βρέθηκαν κάποιοι αετονύχηδες (κοράκια) να τους κλέψουν τα λεφτά τους.

Και σήμερα είδα εδώ στο forum κάποιες ανακοινώσεις καταστημάτων με τιμές πραγματικά εξοργιστικές για κάποιον που έστω και λίγο γνωρίζει τις τιμές του εξωτερικού. Για αυτό λοιπόν κάνω τις παρακάτω προτάσεις από ebay και παρακαλώ να μου ανταπαντήσετε με δικές σας προτάσεις. Λέω εξ αρχής πως δεν με ενδιαφέρουν απόψεις που εκθειάζουν τους Έλληνες εμπόρους και προσπαθούν (άραγε γιατί ; ) να αλλοιώσουν την πεποίθηση ότι κάποιοι μας κλέβουν και ως εκ τούτου δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω. Αν και νέος στον χώρο εν τούτης ψωνίζω από το εξωτερικό σε μόνιμη βάση εδώ και 5 χρόνια (κάνοντας πάντα έρευνα στην Ελληνική αγορά) και έχω κατασταλαγμένη άποψη.

Τα links

http://www.rvmshop.com
    http://stores.ebay.com/buzzman93

Ευχαριστώ

Μπράβο φίλε μου δώσε και άλλεσ διευθύνσεισ στο post να το πάρουν είδηση οι τελωνιακοι και να σας κοστολογήσουν κατάλληλα. Γιατί μη μου πείτε ότι δεν κάνουν τα στραβά μάτια , να ξέρετε ότι υπάρχει κατάσταση στο οποίο υπάρχει ενδικτική τιμη για το κάθε πράγμα στο τελονείο. οπότε δεν είναι κορόιδα. Αλλα κάποια στιγμή πρέπει να εφαρμόζεται κα ο νόμος. εγώ προσωπικά μόνο εαν δεν το έχει ο έλληνασ θα πάω στο εξωτερικό.
    Καταγράφηκε
    sakis_Raptor
    Aeromodeller Jr. member
    **

RAPTOR 50 TITAN,

« Απάντηση #55 στις: Παρασκευή, 4 Δεκ 2009, 14:21:53 »

Είναι ο μοναδικός διαθέσιμος τρόπος αποστολής που υπάρχει στο κατάστημα για Ελλάδα και το κόστος είναι μόλις 0,60$ για κάτι μικρά αντικείμενα.

Γεια σου φιλε μου!!Το καταστημα ειναι μια χαρα και με πολυ καλες τιμες!Εχουμε φερει πολλες φορες χωρις κανα προβλημα.οσο αφορα για το shipping γινετε το εξης-- κανεις κανονικα την παραγγελια σου και για τα μεταφορικα βαζεις αυτο που σου δινει (PO/FPO MILITARY SHIPPING - NO TRACKING ).Στην συνεχεια σου στελνουν email να σου πουν για τα μεταφορικα.Αυτοι τα στελνουν με ems που ειναι λιγο ακριβα(πχ 25$ για 1kg) αλλα ερχετε γρηγορα.Αν θες τα στελνουν και με usps kai Air Parcel me tracking number και τους το λες σαν comment otan κανεις την παραγγελια σου.Δεχονται μονο pay pal και δεν κανουν υποτιμολογηση οπως οι κινεζοι Sad .Αν ξεπερνας τα 100$ στειλτα με usps,καποιες παραγγελιες ξεπερνουσαν τα 150$ και με usps ηρθαν κανονικα χωρις τελωνειο.ΑΑΑΑ οταν βλεπεις map price δεν ειναι η κανονικη τους τιμη παντα ειναι μικροτερη και σε χρεωχουν λιγοτερο.Ελπιζω να σε κατατοπισα Thumbs up
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #56 στις: Παρασκευή, 4 Δεκ 2009, 15:00:59 »

Μπράβο φίλε μου δώσε και άλλεσ διευθύνσεισ στο post να το πάρουν είδηση οι τελωνιακοι και να σας κοστολογήσουν κατάλληλα. Γιατί μη μου πείτε ότι δεν κάνουν τα στραβά μάτια , να ξέρετε ότι υπάρχει κατάσταση στο οποίο υπάρχει ενδικτική τιμη για το κάθε πράγμα στο τελονείο. οπότε δεν είναι κορόιδα. Αλλα κάποια στιγμή πρέπει να εφαρμόζεται κα ο νόμος. εγώ προσωπικά μόνο εαν δεν το έχει ο έλληνασ θα πάω στο εξωτερικό.

Ναι ρε φιλε να εισαι σιγουρος οτι οι τελωνιακοι ολη μερα ειναι στο aeromodelling και ψαχνουν... Ελεος μωρε τι αλλο θα ακουσουμε...
    Λες και αν θελανε δεν θα μπορουσαν να τα σταματησουν...
    Το θεμα δεν ειναι οτι δεν ξερου ξερουν και παρα ξερουν αλλα δεν μπορουν να σταματανε χιλιαδες δεματα την ημερα και να τα ελεγχουν ολα...
    Οποτε αναγκαστικα ελεγχουν τα μεγαλα και τα μικρα τα αφηνουν...!
    Περνανε πραγματα χιλιαδων ευρς και θα ασχοληθουν μετα 200-300 ε?
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #57 στις: Παρασκευή, 4 Δεκ 2009, 15:32:29 »

Ναι ρε φιλε να εισαι σιγουρος οτι οι τελωνιακοι ολη μερα ειναι στο aeromodelling και ψαχνουν...

laugh laugh..............
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

newbie
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #58 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 14:45:49 »

Γεια σου φιλε μου!!Το καταστημα ειναι μια χαρα και με πολυ καλες τιμες!Εχουμε φερει πολλες φορες χωρις κανα προβλημα.οσο αφορα για το shipping γινετε το εξης-- κανεις κανονικα την παραγγελια σου και για τα μεταφορικα βαζεις αυτο που σου δινει (PO/FPO MILITARY SHIPPING - NO TRACKING ).Στην συνεχεια σου στελνουν email να σου πουν για τα μεταφορικα.Αυτοι τα στελνουν με ems που ειναι λιγο ακριβα(πχ 25$ για 1kg) αλλα ερχετε γρηγορα.Αν θες τα στελνουν και με usps kai Air Parcel me tracking number και τους το λες σαν comment otan κανεις την παραγγελια σου.Δεχονται μονο pay pal και δεν κανουν υποτιμολογηση οπως οι κινεζοι Sad .Αν ξεπερνας τα 100$ στειλτα με usps,καποιες παραγγελιες ξεπερνουσαν τα 150$ και με usps ηρθαν κανονικα χωρις τελωνειο.ΑΑΑΑ οταν βλεπεις map price δεν ειναι η κανονικη τους τιμη παντα ειναι μικροτερη και σε χρεωχουν λιγοτερο.Ελπιζω να σε κατατοπισα Thumbs up

sakis_Raptor κατατοπιστικότατος  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #59 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 14:51:25 »

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΝ ΚΛΈΨΕΙΣ Η ΥΠΕΞΕΡΕΣΕΙΣ 300 -500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΝ ΚΛΕΨΕΙς 100.000 ΕΥΡΩ ΕΙΣΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΓΆΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Ο ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ HARLEY DAVINSON  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.

Ναι ρε φιλε να εισαι σιγουρος οτι οι τελωνιακοι ολη μερα ειναι στο aeromodelling και ψαχνουν... Ελεος μωρε τι αλλο θα ακουσουμε...
    Λες και αν θελανε δεν θα μπορουσαν να τα σταματησουν...
    Το θεμα δεν ειναι οτι δεν ξερου ξερουν και παρα ξερουν αλλα δεν μπορουν να σταματανε χιλιαδες δεματα την ημερα και να τα ελεγχουν ολα...
    Οποτε αναγκαστικα ελεγχουν τα μεγαλα και τα μικρα τα αφηνουν...!
    Περνανε πραγματα χιλιαδων ευρς και θα ασχοληθουν μετα 200-300 ε?
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Προτάσεις καταστημάτων εξωτερικού
    Μεταπήδηση σε: