|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #375 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 20:39:47 » |
|
1. πολλα και ομορφα πραγματακια της τρελοπαρεας  2. το σμηνος μου!! 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
ΜΙΧΑΛΗΣ
|
 |
« Απάντηση #376 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 21:38:11 » |
|
nice foto "kakofonixx" ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!! ΦΙΛΕ ΜΗΤΣΟ SORRY ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΕΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΥΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. (ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ  )ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΥΣΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ (ΕΚΟΨΑ ΤO...... ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.........ΑΞΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΥΔΙΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟ) ΤΟ LAMA ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΔΙΑΒΟΛΟΣ  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..........ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΖΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΣΤΟ ΚΟΔΡΑ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΛΕΜΕ!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Futaba 16sz & Spektrum DX7se T-rex 500 Black hawk Sab goblin 570 (yellow-red) + xnova 4025-560kv (24T motor pulley) + cc ice2 120hv + kst x20 2208 & 1035 (8,4 volt) + microbeast plus hd + gens ace 3300mah 45c x 2. 12s Revolectrix gt1200 + Icharger 106b Kipor 1000
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #377 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 21:40:44 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #378 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 22:09:30 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Trex600N // Raptor50Titan προς πώληση
|
|
|
|
kostaslbc
|
 |
« Απάντηση #379 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 22:10:31 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostaslbc
|
 |
« Απάντηση #380 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 22:13:48 » |
|
κάποιος άλλος πήγε να πετάξει 90άρι μέσα στο σπίτι!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #381 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 22:43:09 » |
|
μεγαλη τιμη κυριε asesase 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #382 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 22:45:57 » |
|
το χτυπησα, δεν αντεξα ειχαμε τρελο παιχνιδι με τα ματια το Σαββατο, το κοιταζα, με κοιταζε  δεν αντεξα και ενεδωσα!  τωρα το αν πεταξουν σε παραταξη τα δυο helios, κομματακι χλωμο το κοβω... εκτος και σκοπευεις τον αλλο μηνα να κατεβεις κατα ΣΕΦ μερια 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kar
|
 |
« Απάντηση #383 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 22:59:25 » |
|
κακοφονιξ το βιντεακι της πτησης σου το σαββατο ειναι θα ελεγα το λιγωτερο εντυπωσιακο .Το εχω αντιγραψει σε cd να στο δωσω το σαββατο.Εχω βεβαια ραματα και για την γουνα του stargazer.To titanaki δεν προλαβα ακομη να το επισκευασω, και θελει περισσοτερη δουλεια αποτι υπολογιζα.Οσο για εκεινο που λεγαμε Ιακωβε για την τηλεκατευθυνση ,δεν πρεπει να αλλαξουμε την τιμη του dual rate αλλα το exponential, γιατι αυτο ειναι που αλλαζει την αποκριση της καμπυλης του σερβο σε σχεση με την θεση του στικ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιώργος Κανδυλάκης
|
 |
« Απάντηση #384 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 23:51:20 » |
|
την καλησπέρα μου και εδώ...
μέχρι την επόμενη φορά.
gkan
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε
μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #385 στις: Τρίτη, 7 Οκτ 2008, 00:18:04 » |
|
Οσο για εκεινο που λεγαμε Ιακωβε για την τηλεκατευθυνση ,δεν πρεπει να αλλαξουμε την τιμη του dual rate αλλα το exponential, γιατι αυτο ειναι που αλλαζει την αποκριση της καμπυλης του σερβο σε σχεση με την θεση του στικ
Ναι το ανακάλυψα κι εγώ. Το D/R έχει να κάνει με τη μέγιστη επιτρεπτή τιμή ελέγχου αλλά και τη συνολική ευαισθησία των stick (καθώς ρυθμίζει τη μέγιστη τιμή του γραφήματος). Το exponential έχει να κάνει με την ευαισθησία γύρω από τα sticks. Ρύθμισα το expo στο 30% κάτω και βγήκε ενα γράφημα σε καμπύλη αντί του linear που είχε πριν στα aileron και elevator. Αποτέλεσμα να κάνω hover κάτω στο ισόγειο της πολυκατοικίας με αρκετά μεγάλη ευκολία. Αλλά ήταν υπερβολικά μη-ευαίσθητα, οπότε ανταποκρινόταν σχετικά αργά σε διορθώσεις. Έτσι το έριξα στο 10% και είναι ότι πρέπει. Γύρω από το κέντρο των sticks είναι απλώς λιγότερο ευαίσθητο, με αποτέλεσμα να μην έχω τόσο απότομη ανταπόκριση στις αρχικές κινήσεις. Περισσότερες δοκιμές και ρυθμίσεις στο ΚΟΔΡΑ το Σ/Κ!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #386 στις: Τρίτη, 7 Οκτ 2008, 01:17:43 » |
|
Να σαι καλα φιλε kar! περιμενω με αγωνια να το δω και εγω  παιδια οτι θελετε για επεξηγησεις σχετικα με τη λειτουργια d/r και expo τα λεμε απο κοντα το σ-κ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #387 στις: Τρίτη, 7 Οκτ 2008, 12:09:28 » |
|
kar τι έκανα και έχεις ράμματα για την γούνα μου?  μήπως για την βουτιά απο τα 30 μέτρα με το beltακι??? α παιδια το D/R ρυθμίζει το μέγεθος της κίνησης σαν το travel ajustment αλλα αλλάζει με διακόπτη είναι κυρίος μια λειτουργία που χρησιμοποιούμε στα αεροπλάνα για να έχουμε μικρότερες κινήσεις στην απογείοση στην προσγείοση και όταν θέλουμε ακροβατικά πατάμε το κομπί και μπουμ!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #388 στις: Τετάρτη, 8 Οκτ 2008, 23:51:46 » |
|
Για το e-shop www.hobbycity.com έκανα register ένα club για να μαζεύουμε πόντους τους οποίους μπορούμε να εξαργυρώνουμε σε δώρα! Εάν παραγγέλνετε από το internet και σας ενδιαφέρει γραφτείτε για να μαζεύουμε πόντους! Τώρα κιόλας. Το club: KODRA flying power - Thessaloniki KALAMARIA
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #389 στις: Πέμπτη, 9 Οκτ 2008, 00:16:27 » |
|
Για το e-shop www.hobbycity.com έκανα register ένα club για να μαζεύουμε πόντους τους οποίους μπορούμε να εξαργυρώνουμε σε δώρα! Εάν παραγγέλνετε από το internet και σας ενδιαφέρει γραφτείτε για να μαζεύουμε πόντους! Τώρα κιόλας. Το club: KODRA flying power - Thessaloniki KALAMARIAΣωστος ο Jacob! Πριν μιση ωρα εβαλα μια μεγαλουτσικη παραγγελια (εχω και ενα helios να φτιαξω  ), αλλα οι ποντοι πηγαν στο ΣΕΦ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|