|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #210 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 09:47:11 » |
|
αντε ρε με πριζοσατε και εκατσα χτες και εκοψα στα γρηγορα ενα ντεπρονενιο διπλανακι (μιας και το αλλο μας αφησε χρονους  ) τωρα το αν θα πεταξει με αυτον τον καιρο ειναι αλλο θεμα  αντε να μαζευομαστεεεεεεεεεεεε.........
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #211 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 09:50:17 » |
|
να ερθει και ο παππους ρε παιδια?  ? και τι να φερω?  belt cp  ?? fliton inspire mini ή και τα δύο?  και τί ώρα  ?? αν δεν φυσαει ο αναθεματισμενος βαρδαρης 7 μποφωρ...  Τολη το μπελτακι να φερεις... ο χωρος δεν ενδικνυται ιδιαιτερα για μπαλσινα μοντελα, και ειδικα αν ειναι φλιτον
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #212 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 11:56:32 » |
|
εμεις κανονίσαμε κατα τις 5 το απογευμα δεν ξέρω αν μπορώ νωρίτερα στο κόδρα η εισοδος απο την χηλής έχει κατεβασμένη μπάρα η πιο σιγουρη είσοδος είναι λίγο πριν το παλατάκι στο νατο δίπλα . psomaras φερε το beltaki να κάτι θα το κάνοουμε αλλα φόρτισε την μπαταρία του θα φέρω και γω το δικό μου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #213 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 12:32:34 » |
|
Έκλεισε για 15:00 δηλαδή; Να ξέρουμε μην πάω και είμαι σαν τη καλαμιά στον κάμπο.
Stargazer άμα χρειάζεσαι μεταφορικό χτύπα τηλέφωνο και έρχομαι να σε πάρω no problem αφού και στο έταξα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Trex600N // Raptor50Titan προς πώληση
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #214 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 12:39:42 » |
|
οποις μπορει ας παει να παρει τον kakofonixx μάλλον και μένα αν μπορουμε και στις 3
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #215 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 12:56:02 » |
|
να ερθει και ο παππους ρε παιδια?  ? και τι να φερω?  belt cp  ?? fliton inspire mini ή και τα δύο?  και τί ώρα  ?? αν δεν φυσαει ο αναθεματισμενος βαρδαρης 7 μποφωρ...  Τολη το μπελτακι να φερεις... ο χωρος δεν ενδικνυται ιδιαιτερα για μπαλσινα μοντελα, και ειδικα αν ειναι φλιτον ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΣΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ.ΕΚΕΙ ΠΕΤΟΥΣΑ ΤΟ ΦΕΛΙΖΟΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΥΑΚ54. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΣΙΝΟ???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #216 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 13:31:46 » |
|
να ερθει και ο παππους ρε παιδια?  ? και τι να φερω?  belt cp  ?? fliton inspire mini ή και τα δύο?  και τί ώρα  ?? αν δεν φυσαει ο αναθεματισμενος βαρδαρης 7 μποφωρ...  Τολη το μπελτακι να φερεις... ο χωρος δεν ενδικνυται ιδιαιτερα για μπαλσινα μοντελα, και ειδικα αν ειναι φλιτον ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΣΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ.ΕΚΕΙ ΠΕΤΟΥΣΑ ΤΟ ΦΕΛΙΖΟΛΕΝΙΟ ΜΟΥ ΥΑΚ54. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΣΙΝΟ??? οτι μπορει να σπασει σε μια προσγειωση, λογω κακου εδαφους αν θες φερτο, απλα τη γνωμη μου ειπα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostaslbc
|
 |
« Απάντηση #217 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:02:02 » |
|
ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!
ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ!!!!!
ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ( ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!) ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #218 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:17:42 » |
|
ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!
ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ!!!!!
ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ( ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!) ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ!!
Εγω μέσα ειμαι αν και σιγουρα τρωω πόρτα στα κοντινα μαγαζια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #219 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:26:13 » |
|
να φερουμε και κανενα indoor μοντελακι? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #220 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:30:19 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #221 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 14:38:22 » |
|
ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!
ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ!!!!!
Εγω μέσα ειμαι αν και σιγουρα τρωω πόρτα στα κοντινα μαγαζια ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΣ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #222 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 15:28:08 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Trex600N // Raptor50Titan προς πώληση
|
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #224 στις: Παρασκευή, 19 Σεπ 2008, 21:56:50 » |
|
εχει ενα tow παρατιμένο αμα ερθει κανεις και βρέχει ας μπει απο κατω και να περιμένει τους αλλους οι καρέκλες ειναι ευπρόσδεκτες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|