Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 12:11:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 12:11:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 07:07]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:55]

από vilisdev
    [Χθες στις 10:26]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 71
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 52
    Συνολικά: 56
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 50     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 174640 φορές)
    manos_skg
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #135 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 09:05:13 »

... δεν περιγράφω άλλο!
    Καταγράφηκε

... το πάθαμε κι' αυτό ...
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #136 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 11:30:17 »

Τι χρειαζεται να πεις κανεις? Ξερετε πολυ καλα τι εννοω με τα γραφομενα μου! ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δε σας εδιωξε. Δικη σας επιθυμια ηταν. Ειδα και τις υπογραφες παραιτησεις μελων. Οταν σαν Κωστας βαζω καπου την υπογραφη μου για να παραιτηθω απο ενα σωματιο σημαινει πως θελω να φυγω! Απο τη στιγμη που φτιαξατε χωρο για να πετατε, αφηστε την Ε.Α.Θ. ησυχη. Κανουμε το κεφι μας/ προπονηση στον δικο μας χωρο και κατι αναλογο κι εσεις στο δικο σας. Και ξερετε πολυ καλα ο καθενας μεσα σας τι εστι τσουξιμο! Καλες πτησεις...
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    exinfernis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #137 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 13:31:30 »

Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε Γιάννη. καί γόπες μάζεψα καί μπιτόνια καί σκουπίδια καί τον Απρίλιο του 2006 ήμουνα από τις 6 το πρωί εκέι για να βοηθήσω στο στήσιμο των περιφερειακών αγώνων. Και αυτά χωρίς να είμαι καν μέλος της ΕΑΘ ούτε καί μοντέλο είχα ακόμα. Ο λόγος που έγραψα είναι απλός. Ενα forum δέν βρίσκετε για διαξιφισμούς μεταξύ των μελών του. Υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα γύρω καί μέσα στον αερομοντελισμό για να ασχοληθούμε. Αλλά προσωπικά το θεωρώ βέβηλο να αιωρούνται τέτοιες λέξεις σε ένα χώρο που δέν θα έπρεπε. Στο κάτω κάτω της γραφής ένα hobby είναι. Το να λύσεις ένα πρόβλημα είναι απλό κυρίως χρησιμοποιώντας επιχειρήματα καί όχι ατυχή παραδείγματα όπως αυτό του κρεμασταριού καί χειρότερα χρησιμοποιώντας λέξεις όπως κωλ...κια. Σίγουρα συμφωνείς σε αυτό, καί σίγουρα δέν θα βρείς να πεις κάτι άσχημο για εμένα ή για το ποιόν μου.

Οσον αφορά το άν μας διώξανε, θα το ξαναπώ οτι δέν φύγαμε. Απλά δέν "χωρούσαμε".Μακάρι να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος να λυθούν οι τυχόν διαφορές που υφίστανται στον χώρο καί να εξατμιστούν οι διαπλοκές μεταξύ των αερομοντελιστών.

Τώρα για το τσούξιμο, τί να πεί κανείς... ακόμα δέν καταλαβαίνω τί εννοείς. Αν βέβαια, αναφέρεσαι στο κόστος μετακίνησης μάλλον έχεις κάποιο λάθος γιατί καί τριπλάσια να γίνει δέν πάμε μονο για να πετάξουμε. Ολους τους αγαπώ καί εγώ άλλωστε.
    Καταγράφηκε
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #138 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 15:54:37 »

Προσωπικα γενικευσα πολυ αυτα που εγραψα με αποτελεσμα να παρεξηγηθω απο ανθρωπους που εκτιμω και σεβομαι. Ολα αυτα που γραφησαν παραπανω, αφορουν ατομα τα οποια ψαχνουν σπιθες για να αναψουν φωτιες. Οπως εσυ exinferni , ετσι και ολοι μας, αγαπαμε το χομπυ και θελουμε μακρυα τις διαμαχες. Κι αυτο το πραγμα που εκανες στο να βοηθησεις στους αγωνες , να κρατησεις το χωρο καθαρο κ.τ.λ. σε τιμα.
      Οπως βλεπαμε ολοι μας, πραγματικα ημασταν αρκετοι πολλες φορες στο χωρο, οπως αναφερεις κι εσυ δε ''χωρουσαμε''. Κι ενας απο τους λογους που δημιουργηθηκε ο συλλογος στα Γιαννιτσα , ειναι για να μπορουν τα ελικοπτερα να κανουν την αθλητικη τους προπονηση διχως να ενοχλουν και να ενοχλουνται απο τα αεροπλανα.
      Επισημαινω ξανα πως δεν εχω καποιο προβλημα με εσενα, τον Γιαννη Α., τον Σακη Φ. , τον Νικο και μερικους ακομη ονοματα αυτην τη στιγμη μου διαφευγουν. Αν ψαξεις, θα βρεις καπου σε ενα θεμα που εδωσα οχι μονο εγω, αλλα κι αλλοι  τα συγχαρητηρια για τη δημιουργια του συλλογου των Γιαννιτσων και για την προσπαθεια που κανατε πολυ απο εσας για να απολαυσετε τις πτησεις
    Καταγράφηκε

blackbird
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #139 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 16:04:43 »

Ενα μικρό καλαμπουράκι για τους αερομοντελιστές της Θεσ/νικης που ψάχνουν μέρος για να πετάξουν, άνοιξε τους "ασκούς του αιόλου" ............βλεπω οτι χοντραινει το πραγμα και οτι δεν ειστε και πολυ του τζερτζελε. οποτε καλυτερα να τα πουμε απο κοντα ..................
    Καταγράφηκε

sponsored by  www.helidoctor.gr
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #140 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 16:11:30 »

Exifernis +1  Thumbs up
    Φίλε Γιώργο(blackbird) το καλαμπούρι το κάνεις εκεί που ξέρεις
    και σε άτομα που γνωρίζεις και από χτες.
     Δεν νομίζω να καλαμπουρίσαμε ποτέ για σένα και το σύλλογο σου(μπράβο στον Γιάννη και θα το λέω συνέχεια) ε?
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #141 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 16:25:46 »

Αυτή τη κυριακή θα είμαστε στο μοντελοδρόμιο
    για τις τελευταίες πτήσεις στο χώρο. Έλα να πιούμε καφέ
    αν θέλεις  beer
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #142 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 18:12:11 »

Απο τη στιγμη που φτιαξατε χωρο για να πετατε, αφηστε την Ε.Α.Θ. ησυχη. Κανουμε το κεφι μας/ προπονηση στον δικο μας χωρο και κατι αναλογο κι εσεις στο δικο σας. Και ξερετε πολυ καλα ο καθενας μεσα σας τι εστι τσουξιμο! Καλες πτησεις...

Κωστή μετά την προ ολίγου τηλ. επικοινωνία που ειχες με τον κ. Αντωνιάδη, και αφού ζήτησες συγνώμη για όλους τους αποχωρήσαντες αθλητές και μέλη της ΕΑΘ, δήλωσες σε αυτόν ότι όλα αυτά που έχεις γράψει περι "κωλαρακια και κρεμασταρια", έχουν να κάνουν με τον "mastora".

Kαι γεμάτος απορία ρωτώ ΓΙΑΤΙ ?

Και στην συνέχεια γράφεις δημόσια ......

Προσωπικα γενικευσα πολυ αυτα που εγραψα με αποτελεσμα να παρεξηγηθω απο ανθρωπους που εκτιμω και σεβομαι. Ολα αυτα που γραφησαν παραπανω, αφορουν ατομα τα οποια ψαχνουν σπιθες για να αναψουν φωτιες.

Ποιος ψάχνει τελικά Κωστή σπίθες για να ανάψουν φωτιές ? Μπορείς να  γίνεις ακόμα πιο κατανοητός , η θα στα βγάζουμε με το τσιγκέλι ?

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #143 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 18:13:32 »

Την Κυριακη θα ειμαι στο μοντελοδρομειο...ελα να πιουμε καφεδακι απο εκει. Να σου θυμησω το προσωπικο σου μηνυμα στο airmodelling περι ανταρτικου κατα της Ε.Α.Θ. το οποιο δεν ξερω ποιος απο ολους συντονιστες διεγραψε απο τον φακελο μου!
      Αν και κακως ασχολουμαι με ατομα που φασκουν και αντιφασκουν , τη μια δηλωνεις παραιτηση και την αλλη λες εγω, θα βοηθησω το συλλογο και οτι καλυτερο  ενω ετοιμαζεις ανταρτικο...Αντε ρε!!  idiot2
     Πετατε εκει που πετατε, πεταμε εκει που πεταμε και τελειωσε...οπως λεει και το φιλαρακι μου, εμεις ολους τους αγαπαμε  Wink
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 18:47:40 από Κωστης » Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #144 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 19:03:55 »

Τι μπούρδες είναι αυτά που λες Κωστή. Για ποιο ανταρτικό και χαζά μιλάς ?

Αυτές τις κουβέντες τις κάναμε το 2007 και επί "μπανασολαπαπαλούδη" εποχές . Οι άδικες και εκβιαστικές μέθοδοι διαγραφής μελών έχει να κάνει με  τα περασμένα καθεστώτα.

Δεν έχω γράψει τίποτα το άσχημο  εναντίον της ΕΑΘ από την ημέρα των εκλογών και μετά, όπου ήμουν παρών και ψήφισα. Εν αντιθέτως, σε ένα νέο θέμα που έκανα στο φορουμ petame.gr έδωσα τις καλλίτερες μου ευχές στην νέα πορεία της ΕΑΘ και στο καινούργιο διοικητικό συμβούλιο.

Βλέπε ανάλογο ποστ ......http://www.petame.gr/index.php?topic=30.0

Σε παλαιότερη τηλ επικοινωνία που είχα με τον νέο πρόεδρο της ΕΑΘ κ Νίκο Γραμματικάκη, του έδωσα τα συγχαρητήρια μου για εκείνη την εξαίρετη ανακοίνωση στο site της ΕΑΘ, όπου καλούσε όλα τα μέλη του συλλογου, να συσπειρωθούν, και μέσα από μια συλλογική προσπάθεια να δραστηριοποιήσουν  τον σύλλογο στα μέγιστα.

Και ακόμα μια φορά δίνω τα συγχαρητήρια μου, στο νέο Δ/Σ του συλλογου, στηρίζω και βασίζομαι σε αυτούς για μια νέα αερομοντελιστική πνοή στην πόλη της Θεσ/νικης.

Υ.Γ. Και τελειώνοντας Κωστή, μετά την τελευταίες σου επιθέσεις περι "κωλαρακια" και "κρεμασταρια" σε ανθρώπους οικογενειάρχες, πολύ μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα, δεν έχω παρά να σου απονείμω τον τίτλο του "sir τσόγλανου" .

Φίλε Γιάννη Χ μια φιλική συμβουλή σαν επαγγελματίας: " και την σκόνη του να αφήσει ο πελάτης στο μαγαζί, κέρδος είναι " Wink

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #145 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 19:20:38 »

Κι εγω που νομιζα πως οι μεγαλοι ανθρωποι σε ηλικια και οικογενειαρχες εχουν τροπους αλλα οπως φαινεται εσυ δεν εχεις καθολου.  Στο καλο κυρ μαστορα...Και επειδη εθιξες και το φιλαρακι μου, καλυτερα σκονη παρα ανθρωποι σαν κι εσενα!
      Το υποποτευομουν αλλα εσυ ησουν αυτος τελικα που διεγραψε το προσωπικο μηνυμα που μου ειχες στειλει για το ανταρτικο.
      Καλυτερα  ''sir τσογλανος'' παρα υποκριτης!!! Αλλα βεβαια βριζεις εκει που σε παιρνει, για βρισε τον ''Καναδο'' σου να δεις τι εχεις να ακουσεις Wink
    Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #146 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 19:54:41 »

Εχεις χάσει την ψυχραιμία σου και δεν ξέρεις τι λες.

Το υποποτευομουν αλλα εσυ ησουν αυτος τελικα που διεγραψε το προσωπικο μηνυμα που μου ειχες στειλει για το ανταρτικο.

Αρχισες και επιθέσεις σε άλλα φόρα, και 1ον δεν ήμουν ποτέ moderator εκεί πέρα, και 2ον οι moderators δεν έχει τέτοια δυνατότητα.  Grin Grin

Στο καλο κυρ μαστορα...

Που στο καλό με στέλνεις Κωστή ? Απο τον Ιούλιο θα καταθέσω την αίτηση εγγραφής μου στo νεο Δ/Σ της ΕΑΘ, οπότε θα πετάμε παρέα "sir"  Wink

............... για βρισε τον ''Καναδο'' σου να δεις τι εχεις να ακουσεις Wink

Ποιος ο λόγος να τον βρίσω ? Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Τα έχουμε πει από κοντά και όλα καλά, καιρό τώρα. Εσυ δεν μπορώ να καταλάβω τι επιδιώκεις με το να αναφέρεις τέτοια πράγματα ?  worry γιατί άραγε ?  Huh

Και επειδη εθιξες και το φιλαρακι μου, καλυτερα σκονη παρα ανθρωποι σαν κι εσενα!

Δεν εθιξα τον Γιάννη που όλοι τον αγαπάμε, απλώς μια φιλική επαγγελματική συμβουλή του έδωσα, ασχέτως εάν εσύ δεν είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις την ερμηνεία αυτής της παροιμίας. Οπως θα του δώσω  και άλλες συμβουλές όταν πιούμε καφέ σύντομα στον χώρο του.  Wink Thumbs up

Τωρα εάν έχεις να πεις τίποτα άλλο, πες το γιατί βαρέθηκα . Τρομάρα σου που θέλεις να βγεις και πάνω από το λάδι  Ανάγωγε !!!!!!
    Καταγράφηκε

manos_skg
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #147 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 20:22:30 »

... συγγνώμη ρε παιδιά αλλά με όλο το θάρρος! 

ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ:
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ (ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ) ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;;;;  Ή ΑΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ, (πχ μοντελοδρόμιο, χώροι πτήσης, συμπεριφορές απαξίωσης του χώρου κλπ), ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΙΟΛΟΓΙΑ;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΣΤΡΕΣΑΡΟΜΑΙ, ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΙΤΩΝ, ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ;;;

Θα σας παρακαλέσω ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ όταν επιθυμείτε καβγά να τον κάνετε ΜΟΝΟΙ σας και θα ΑΠΑΙΤΗΣΩ να σεβαστείτε αυτούς που εδώ μέσα θέλουν να περνάν όμορφα και χαλαρά.  Είμαι σίγουρος ότι πάντα θα υπάρχουν θέματα και εντάσεις όταν μαζεύονται σε ένα χώρο είτε φυσικό είτε ηλεκτρονικό πολλοί άνθρωποι και οι ειρωνείες και τα υπονοούμενα δεν γίνεται να λείψουν γιατί αλλιώς δεν θα ήμασταν άνθρωποι.  ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΟΜΩΣ .......

Εμένα με ενδιαφέρει να γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους και τις γνώμες μου να τις σχηματίσω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, μην μου στερείτε αυτή τη χαρά σας παρακαλώ γιατί είναι ΑΔΙΚΟ.

Δείτε πόσο όμορφα τα λέγαμε στην πρώτη σελίδα https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=3532.0 και δείτε σε 9 μήνες τι κουβέντες ανταλάζουμε!  Συγχαρητήρια!!!!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 20:35:45 από manos_skg » Καταγράφηκε

Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #148 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 20:43:44 »

Μανο εχεις απολυτο δικιο. Εγω απο την δικη μου πλευρα τελος.

Προσωπικα παντως, στη δημοσια αυτην συζητηση μιλησα γενικα και αοριστα( πραγμα που οντως ισως να μην επρεπε να εχω κανει )  και δεν εθιξα δημοσιος κανενα.
    Καταγράφηκε

manos_skg
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #149 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2008, 21:15:24 »

Μανο εσυ με ξερεις!!!  Εχω ερθει και σπιτι σου!!!!  κατι calmato που ειχες.... τα θυμασαι?Huh? Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

psomaras ζουν τα αεροπλάνα ή έγιναν οδοντογλυφίδες;;;;
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 50     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Μεταπήδηση σε: