|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #105 στις: Πέμπτη, 19 Ιουν 2008, 21:41:06 » |
|
Γιαννη καλησπερα ρασα εχεις για να κανης τους παπαδες σου με τις δοξολογιες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #106 στις: Πέμπτη, 19 Ιουν 2008, 21:46:32 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #107 στις: Πέμπτη, 19 Ιουν 2008, 22:37:32 » |
|
Καλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΠΑΔΕΣ
Αντονη ψινω ένα φιλο να μας πάει να πετάξουμε με το αυτοκίνητο οπου θέλουμε ενας ξαδερφος μου υπηρετουσε απέναντη απο το αεροδρομιο στο KILLKISS και με ειπε οποτε θελω να με παει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
tanfoglio
|
 |
« Απάντηση #108 στις: Παρασκευή, 20 Ιουν 2008, 07:53:35 » |
|
Φίλε psomara το μέρος το είχα ακούσει, αλλά δεν είχα έρθει ποτέ να το δω. Όπως το βλέπω είναι πολύ καλό. Μπράβο...
Γιώργος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #109 στις: Παρασκευή, 20 Ιουν 2008, 09:38:24 » |
|
Καλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΠΑΔΕΣ
Αντονη ψινω ένα φιλο να μας πάει να πετάξουμε με το αυτοκίνητο οπου θέλουμε ενας ξαδερφος μου υπηρετουσε απέναντη απο το αεροδρομιο στο KILLKISS και με ειπε οποτε θελω να με παει
ok μιλαμε φιλαρακι!  να βαλω και δυο βινταεκια? ειναι απο το προηγουμενο σαββατο που ειχα κατεβει αθηνα, απο την αλανα του σεφ http://www.youtube.com/watch?v=m8aaaXHGvSUhttp://www.youtube.com/watch?v=_8PL0sqrZys
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
psomaras
|
 |
« Απάντηση #110 στις: Παρασκευή, 20 Ιουν 2008, 16:06:12 » |
|
Ρε παιδια υπαρχει κανενας ελικοπτερας εδω Θεσσαλονικη που μπορει να μου πει μερικα πραγματα?? Ηρθε στα χερια μου ενα beltακι και μιλαμε δεν ξερω που παν τα τεσσερα!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν είναι παράξενο να τρέχει η μύτη και να μυρίζουν τα πόδια... 
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #111 στις: Παρασκευή, 20 Ιουν 2008, 20:52:06 » |
|
Τελικά ρε παιδιά παίζει τίποτα για Σάββατο πρωί στον Ποταμό;; Να φορτίσω ή όχι;;;;;;;;;;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
... το πάθαμε κι' αυτό ...
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #112 στις: Σάββατο, 21 Ιουν 2008, 09:58:23 » |
|
... όλο λόγια ειειειειειστε τίποτα πιο πέρα .. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #113 στις: Σάββατο, 21 Ιουν 2008, 14:30:12 » |
|
Tι να κάνουμε... δεν έχουμε όλοι ηλεκτρικά για να τα αποπροσγειώνουμε όπου θέλουμε  Ας χαρούμε τις τελευταίες νόμιμες μέρες στο χώρο μας...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #114 στις: Σάββατο, 21 Ιουν 2008, 16:14:56 » |
|
... νόμιμες;;;;;;;;;;;;;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tanfoglio
|
 |
« Απάντηση #115 στις: Σάββατο, 21 Ιουν 2008, 17:54:17 » |
|
Μάνο θα δω αν μπορώ για αύριο και θα σου πω. Κάτι άλλο...Κατεβαίνοντας χθες από Χορτιάτη για Αγ. Βασίλειο είδα την αποξηραμένη λίμνη και μου ήρθε μια ιδέα. Φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε τι. Δεν είχα τον χρόνο να πάω κοντά για να δω πόσο ξερά είναι τουλάχιστον έξω-έξω. Κάποια στιγμή θα πάω και θα σας πω. Ο χώρος είναι πολύς και για full scale. Να και ένα καλό της λίμνης έτσι όπως έχει καταντήσει.
Γιώργος (Μάνο μακάρι να μπορούσα να πετάω κάθε Σ/Κ.!)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #116 στις: Σάββατο, 21 Ιουν 2008, 20:29:15 » |
|
Μάνο θα δω αν μπορώ για αύριο και θα σου πω. Κάτι άλλο...Κατεβαίνοντας χθες από Χορτιάτη για Αγ. Βασίλειο είδα την αποξηραμένη λίμνη και μου ήρθε μια ιδέα. Φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε τι. Δεν είχα τον χρόνο να πάω κοντά για να δω πόσο ξερά είναι τουλάχιστον έξω-έξω. Κάποια στιγμή θα πάω και θα σας πω. Ο χώρος είναι πολύς και για full scale. Να και ένα καλό της λίμνης έτσι όπως έχει καταντήσει.
Γιώργος (Μάνο μακάρι να μπορούσα να πετάω κάθε Σ/Κ.!)
Φίλε tanfoglio . Μακριά από ξερές λίμνες. Επιφανειακά είναι ξερή, αλλά μερικούς πόντους κάτω από την ξεραμένη κρούστα, κρύβεται η βρωμερή άλμη.(μάυρη λάσπη) Έχει τέτοιο μέρος και στην επανωμή και καλοκαιριάτικα βούλιαξα μέσα και γω(μέχρι το γόνατο) και το αμάξι(τζιπ) σε σημείο να μην μπορούν να ανοίξουν οι πόρτες.ΠΡΟΣΟΧΗ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|