Adis
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Τρίτη, 3 Ιουν 2008, 17:38:20 » |
|
Πάντως ρε παιδιά πιστεύω οτι θα ήταν πολύ ωραίο να βρίσκαμε ένα χώρο να μαζευόμαστε όλοι οι ελικοπτεράδες να πετούσαμε και να ανταλλάζαμε και τεχνογνωσία και βοήθεια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #76 στις: Τρίτη, 3 Ιουν 2008, 21:03:17 » |
|
Πάντως ρε παιδιά πιστεύω οτι θα ήταν πολύ ωραίο να βρίσκαμε ένα χώρο να μαζευόμαστε όλοι οι ελικοπτεράδες να πετούσαμε και να ανταλλάζαμε και τεχνογνωσία και βοήθεια.
Για ένα χώρο ζούμε όλοι Αύριο το απόγευμα στη Ραιδεστό θα υπάρξει τεχνογνωσία σε ελικοπτερικά θέματα. Θα φέρω και το κρανος μου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Τρίτη, 3 Ιουν 2008, 23:19:12 » |
|
Θα ειμαι κι εγω στο τανκ...  Ραντεβου στο μοντελοδρομειο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #78 στις: Τρίτη, 3 Ιουν 2008, 23:36:30 » |
|
παιδια να κανω μια κουτη ερωτηση.... που θα μπορουσε καποιος να πεταξει ενα μικρο ηλεκτρικο μεσα στην πολη??? π.χ. ενα estarter σκεφτομαι να τσεκαρω περιοχες οπως λιμανι, μεγαρο μουσικης, κρηνη ισως... για πειτε καμια ιδεα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #79 στις: Τρίτη, 3 Ιουν 2008, 23:50:55 » |
|
συγγνωμη ρε φιλε να ρωτησω κατι? ποιο estartr??? δεν το εσπασες??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #80 στις: Τρίτη, 3 Ιουν 2008, 23:51:40 » |
|
Στη τουμπομαλακοπή έχει ένα μίνι-σεφ  Κάτω από τα κων/πολίτικα  Έχει χωρό αρκετό ακόμα... Καλό είναι να αποφεύγεις τα πολυσύχναστα μέρη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #81 στις: Τρίτη, 3 Ιουν 2008, 23:58:52 » |
|
συγγνωμη ρε φιλε να ρωτησω κατι? ποιο estartr??? δεν το εσπασες??
αν θυμασαι υπαρχει ενα πραγμα σε ρευστη μορφη που λεγεται κολλα και βοηθαει για να ξανακολλησουν τα φοαμενια αεροπλανα αλλα τι σου λεω τωρα... που να θυμασαι τι ειναι το φοαμ...  υ.γ. σκεφτομαι να παρω ενα να εχω για εδω και να το κανω ολοιδιο με το παλιο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
bleriot
|
 |
« Απάντηση #82 στις: Τετάρτη, 4 Ιουν 2008, 00:17:15 » |
|
Στη τουμπομαλακοπή έχει ένα μίνι-σεφ  μίνι ΣΕΦ έχει στην παραλία πυλαίας. Μετά το εμπορικό κέντρο απολλώνεια πολιτεία απέναντι από το ΙΚΕΑ όπως πας για αεροδρόμιο στο πρώτο στενό δεξιά προς τη θάλασσα. Έχει μια αλάνα μπροστά στην παραλία που θυμίζει ΣΕΦ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #83 στις: Τετάρτη, 4 Ιουν 2008, 00:22:12 » |
|
Nαι αλλά δεν είναι μες την πόλη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Τρίτη, 10 Ιουν 2008, 13:09:55 » |
|
ελικόπτερο πετάς και στο κόδρα μπας και να ζητήσουμε ένα χώρο εκει απο το δημαρχο με αντάλαγμα επιδήξεις στα παραθύν' αλος? έχει κάτι τεράστια χωράφια μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν αφερεθούν τα χόρτα ο δήμος έχει μηχανήματα που μπορούν μέσα σε μιά μέρα να κάνουν αυτη τη δουλεια τι λετε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #85 στις: Πέμπτη, 12 Ιουν 2008, 18:08:24 » |
|
Στη τουμπομαλακοπή έχει ένα μίνι-σεφ  Κάτω από τα κων/πολίτικα  Έχει χωρό αρκετό ακόμα... Καλό είναι να αποφεύγεις τα πολυσύχναστα μέρη  Που ακριβώς Γιάννη;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
... το πάθαμε κι' αυτό ...
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Πέμπτη, 12 Ιουν 2008, 18:11:34 » |
|
Το 3μερο του Αγίου Πνεύματος θα πάω στα Ν. Πλάγια. Μου είπαν για κάποιο χώρο στου Ζωγράφου που μάλιστα έπεται να γίνει και μοντελοδρόμιιο  Γνωρίζει κανείς που είναι και πως μπορούμε να συμβάλουμε στην έναρξη των δραστηριοτήτων του συλλόγου;;; Θα ήθελα την Κυριακή και τη Δευτέρα να πετάξω εκεί αφού το ηλεκτρικάκι μου απογειώνεται σε μισό μέτρο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Πέμπτη, 12 Ιουν 2008, 20:32:01 » |
|
Στη τουμπομαλακοπή έχει ένα μίνι-σεφ  Κάτω από τα κων/πολίτικα  Έχει χωρό αρκετό ακόμα... Καλό είναι να αποφεύγεις τα πολυσύχναστα μέρη  Που ακριβώς Γιάννη;; Koντά στο γήπεδο της ΑΕ Πυλαίας στο ίσιο μακρύ δρόμο που πας απο πυλαία για τούμπα στο αριστερό σου χέρι. Μετά τα υπαίθρια ανθοπωλεία... Τα μικρά ηλεκτρικάκια τα πετάς όπου ναναι δεν εχεις πρόβλημα. Να προσέξεις την άμμο σε περίπτωση που πας παραλιακά. υγ με πήρες τηλέφωνο? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 11:17:40 » |
|
υγ με πήρες τηλέφωνο?  [/quote] 1000 φορές;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #89 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 19:20:24 » |
|
Πήγα εκεί που λες!!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΣ!! Η αλάνα έχει ΑΠΕΙΡΑ χόρτα και είναι μια σταλιά! Το μεγάλο μέρος που μπορεί να πετάει το μοντέλο έχει από κάτω: σκουπιδότοπο, ρέμα με λάσπη, δέντρα ... μάπα, μάπα Κάτω από το LIDL της Πυλαίας εκεί πίσω από τον Αγ. Χριστόφορο δεν ξέρω αν είναι καλά. Θα πάω αύριο να δω αν έμεινε χώρος κάτω από το CEDEFOP στην Πυλαία ή στο κλειστό του ΠΑΟΚ ίσως να έχει κάτι. Βέβαια αν είναι να πας μέχρι τον ΠΑΟΚ γιατί να μην πας κάτω από το Hondos που λέτε ότι είναι καλά - έχει και sea view 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|