|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 15 Οκτ 2007, 21:36:53 » |
|
Γιαννη καλησπερα ωραια θεαματα βλεπω το μοντελοδρομιο σας πηραι φωτια πολυς κοσμος πολλα μοντελα δεν μου λες αυτος που στην φωτο παιδευεται με τα σερβο οπως λες πεταξαι το εργαλειο του που ειναι ταυτοχρονα και θαλασσινο εκτος απο πετουμενο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Τρίτη, 16 Οκτ 2007, 01:07:38 » |
|
Γεια σου ορέ Ηλία ! ο Τόλης αγανάκτησε χεχε βγήκε μία κόλληση από ένα σερβο και προσπαθούσαμε με κατσαβιδοφωτιά να το κολλήσουμε αλλά μάταια.. Την τετάρτη μάλλον θα το πετάξει. είναι απο σκρατς ντεπρόν και ανθρακόνημα πολύ καλή κατασκευή αλλά λέει ότι είναι βαρύ... θα δείξει  την καλημέρα μου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 01:55:59 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 12:06:28 » |
|
Γιαννη καλημερα μου αρεσει το σημα κατατεθεν του μοντελοδρομιου σας που ειναι τα τρια σπιτακια παρολα αυτα το βιντεακι με τις πτησεις καλο αντε και σε ανωτερα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 12:14:00 » |
|
καλημέρααα ακόμα δεν έχω βρει πως δουλεύει σωστά η κάμερα... αλλιώς θα ήταν το βίντεο πιο καλό και πιο μεγάλο... χτες ήταν από τις πιο τέλειες μέρες μπόλικο αέρα και πολύ παιχνίδι , τα αεροπλάνα κάναν μπάντες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 15:15:18 » |
|
Μονο μπαντες!!!Οτι θες καναν!Μεγαλη μαγκια οι αναποδες πτησεις του Γιαννη σε χαμηλο υψμομετρο με τον τρελο αερα...  Αντε Ηλια σε περιμενουμε την Κυριακη...Γιαννη ετοιμασου για αυριο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 16:17:53 » |
|
μαγκιά θα ήταν να έγλειφε το rudder τον αεροδιάδρομο....θέλουμε ακόμα....thanx do!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 13 Ιαν 2008, 15:03:26 » |
|
Καλησπέρα Οι συνηθισμένες πτήσεις μαζί με τον Κωστή, σε ένα 6λεπτο βίντεο χωρίς μουσική υπόκρουση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 16 Ιαν 2008, 19:19:57 » |
|
Καλησπέρα! Αυτό θα πει αερομοντελιστικό πνεύμα και αερομοντελιστικό support.. Χάρη ευχαριστούμε για τα σημερινά tips + βοήθεια. Στη πρώτη φωτό ο supporter - εκπαιδευτής-καθηγητής  στέλνει τον μαθητή να κάνει τον cowboy  Στη δεύτερη φωτό, ο Κωστής τελειώνωντας την φράση..."άλλο πράμα!!" τα ζουμιά σε πήραννν 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 16 Ιαν 2008, 19:24:01 » |
|
Λίγα πράγματα αλλά όμορφα. ...Βραδιάσαμε μέχρι να ρυθμίσουμε τη κινεζούλα 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 16 Ιαν 2008, 21:58:15 » |
|
μαγκιά θα ήταν να έγλειφε το rudder τον αεροδιάδρομο....θέλουμε ακόμα....thanx do!
Στο παραπανω βιντεο εχω την εντυπωση οτι στο 4:44 γινεται αυτο που λες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Τετάρτη, 16 Ιαν 2008, 22:01:09 » |
|
Πραγματικα το σημεριμενο απογευμα ηταν φανταστικο.Το oxalys ηταν τελειο!Ενα μαγελο ευχαριστω στον Χαρη για οτι εχει ηδη κανει!Προσωπικα τρελαθηκα.Περνας σε αλλη διασταση με αυτο το μοντελο και γενικοτερα με τα pattern! Ορε Γιαννη ειναι να μη σε παρουν τα ζουμια?Ακομη και τωρα το χαμογελο ειναι ζωγραφιστο στο προσωπο μου....αντε σειρα σου!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Τετάρτη, 16 Ιαν 2008, 22:16:29 » |
|
Στο παραπανω βιντεο εχω την εντυπωση οτι στο 4:44 γινεται αυτο που λες  Σωστόν  ... ....αλλά με 100κμ/ω λιγότερα  υγ την κυριακή θα χουμε γούστα...γενικότερα......σφυριχτρες,φωτα πορείας και άλλα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 16 Ιαν 2008, 22:40:35 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Τετάρτη, 16 Ιαν 2008, 22:52:58 » |
|
Το πιο παλαβό που θα μπορούσε να κάνει το calmato, είναι να πετάει calmaaaa  Μόλις παρέλαβα ένα πανέμορφα δυνατό και ελαφρύ led  ..... Χωρίς πλάκα, φαντασία λίγη να έχεις και κάνεις απίστευτα πράγματα... να σου θυμίσω τις σάλπιγγες της Ιεριχώς...κάτι θα κάνουμε με το calmato, έχω σκεφτεί αρκετά πράγματα  Κοιτα να δεις που γινατε και οι 2 πατερνατζίδες Ο Αντώνης και τα μάτια σου, να είναι έτοιμος να αγωνιστει και αυτός  το stall δεν είναι πια φίλος σας χΑχεΧαχι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|