Λοιπον αφου ελιωσα το 5#4 της walkera και μπορω να πω οτι κανω οτιδηποτε παιρνει να κανεις με αυτο το ελικοπτερακι ηρθε καιρος να ξαναδοκιμαστω με το 60αρι που εχω!
Παλαιοτερα το ειχα δοκιμασει και το μονο που καταφερα ηταν κατι ζημειες και αδεξιες κινησεις....
Εχω αλλαξει το μοτερ και το esc...
Aυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι εαν διατιθεται κανεις και δεν βαριεται να μου δειξει καποια πραγματα κυριως για να το σεταρω σωστα γιατι τωρα ειναι ενα ψιλομπαχαλο...

Το πηγα παλιοτερα σε γνωστο καταστημα...ονομα δεν λεω και αντιμετωπισα μια ειρωνικη συμπεριφορα(σκασε 250 το εξαμηνο η χρονο για μοντελοδρομιο κλπ..δεν θυμαμαι.. και θα μαθεις μεγαλε..λες και εγω ειπα οτι δεν διατιθεμαι!!)τελος παντων,το ψιλοφτιαξε με μουτρα κατεβασμενα και εγω εφυγα σχεδον θυμωμενος-ντροπιασμενος..Σημειοτεων του ειπα να μου πει και πεντε πραγματα και απαντα...αυτα δεν λεγονται μεγαλε τα μαθαινεις εμπειρικα...ναι ρε φιλαρακο αλλα οταν σου εστειλα mail αν μπορεις να βοηθησεις ησουν φιλικοτατος!
ΤΕλος παντων..μη φλυαρω αλλο...αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν διατιθεται καποιος να με βοηθησει...να κανουμε παρεα...και να διαθεσει τον χρονο του εαν θελει με καποιον που απλα αγαπα κατι απλα δεν το ελεγχει και δεν το εχει κανει δικο του ακομα...
Ολες οι πληροφοριες-βοηθειες κλπ καλοδεχουμενες παιδια...