Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.901 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 23:24:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 23:24:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309901
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 142
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 110
    Συνολικά: 111
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πρωτάρης...  (Αναγνώστηκε 20411 φορές)
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #30 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 09:47:35 »

Καλημέρα...

Η πραγματικότητα είναι όντως πιο δύσκολη, γιατί δεν έχεις RESET.... Wink 
    εάν σου πέσει το ε/π απο λάθος κίνηση, θα χρειαστείς ανταλλακτικά και χρόνο
    για την επισκευή και τις ρυθμίσεις . Ακόμα πρέπει να σκεφτείς τον φόβο και τον πανικό που θα σε πιάνει
    στις πρώτες πραγματικές πτήσεις μήπως κάνεις πτώση, και τότε άθελα σου θα το ρίχνεις.
    Ευτυχώς μετά απο λίγο καιρό το ξεπερνάς αυτό και αρχίζεις και πετάς με περισσότερη άνεση.

Ο Εξομοιωτής είναι πολύ καλός στο να μάθεις να κρατάς hover, και να πέσει δεν σε νοιάζει, σε λίγα δευτερόλεπτα έχεις πάλι
    ολοκαίνουριο ε/π. Ακόμα σε βοηθά να μάθεις τι κινήσεις τον προσανατολισμό, και πώς πρέπει να τις κάνεις για να πετύχεις αυτό που θέλεις, ξανά χωρίς
    απώλειες και έξοδα.

Για μένα πρέπει να κάνεις αρκετές ώρες στον εξομοιωτή πρίν την πραγματική πτήση, και όταν φτάσεις σε αυτή... τότε σιγά σιγά τα βήματα,
    με μεγάλη προσοχή και χωρίς να παίρνεις πολύ θάρρος.

Το training set (μπαλάκια) βοηθούν αρκετά στην αρχή, και ψυχολογικά.

Μην φοβάσαι όλοι σπάσαμε και σπάμε, θέλει χρόνο... αλλα στο τέλος θα το κατακτήσεις.

Με τον καιρό και τις πραγματικές πτήσεις θα σου γίνει δεύτερη φύση και θα πετάς κανονικά με άνεση.  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    scotty
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #31 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 13:47:18 »

Παιδια ετσι που μου τα λετε ..μαλλον δεν βλεπω να παίρνω την αποφαση να το παρω....εχω κανει ηδη 24 ωρες στο SIMULATOR kai εχω καταλαβει ορισμενα πραγματα για το πως πεταει κλπ..αλλα οπως λετε και εσεις ..αλλο στο pc  , μια και εχει και reset Wink αλλο στην πραγματηκοτητα , αν φας την σαβουρδα, που θα την φας , δεν υπαρχει περισπτωση , αλλα ποσο θα πληρωσεις στην τελικη το Ε/Π απο τις πτωσεις και τα ανταλακτικα?? Sad
    Μαλλον με βλεπω να περνω κανενα με 2 πτερυγια που ειναι για μεσα στο σπιτι , μπας και μου φυγει η καψα , γιατι με απελπισατε.. Sad
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 14:01:46 »

Μην απελπίζεσαι...

Τα ε/π με τα δύο ομόκεντρα στροφεία είναι πολύ πιο εύκολα στις πτήσεις και
    θα διασκεδάσεις πολύ μαζί τους.
    Σαν αρχή είναι πολύ καλά γιατί παθαίνουν μικροζημιές εάν πέσουν και έχουν φθηνά ανταλλακτικά.

Και αλλιώς να το δεις όλοι μας έχουμε και ένα Lama...

Εγώ εχθές κατέβηκα στον πεζόδρομο και το έκανα δυο βόλτες... Wink

Με αυτά μαθαίνεις να χειρίζεσαι ε/π ώς πρός το γκάζι, και τον προσανατολισμό, πράγματα που θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ
    για το επόμενο ε/π σου.

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τέτοιο για αρχή, είναι φοβερό...

Όταν το μάθεις αρκετά και αποκτήσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, τότε με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερες ώς και καθόλου πτώσεις
    θα πετάξεις ε/π με κεντρικό και ουραίο στροφείο.

Το Lama (διπλού στροφείου) κοστίζει κομπλέ για να πετάξει 120 ευρώ (Τ/Κ, Ε/Π, μπαταρία Li-po, & Φορτιστής)

Καλή αρχή...   Thumbs up
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    scotty
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #33 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 14:18:06 »

Ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες σου .
    Στην αρχη σκεπτομουνα να παρω ενα λαμα4 ..μετα διαβασα σε διαφορα φορουν οτι ζεστενεται το μοτερακι μια και ειναι κλειστο κλπ..και σκεφτικα το "Walkera HM 5-8 FULL METAL" το βλεπω ποιο στιβαρο και ποιο κομψο..
    Απο οτι καταλαβα , ολοι , η μαλλον οι περισσοτεροι εχουν 2 μοντελα σιγουρα..ενα με 2 πτερύγια και ενα μινι τιτανα , κατα το πλειστον , μια κοι μου αρεσει αυτο πολυ..
    Θα ηθελα να σε ρωτησω , μια καλη τηλεκατευθυνση μπορει να παίξει με ολα τα μοντελα?? Γιατι σκεπτομε αν γινεται αυτο ,να παρω μια καλη ψηφιακη και να την συνδυασω με διαφορα μοντελακια
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 14:30:02 »

Ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες σου .
    Στην αρχη σκεπτομουνα να παρω ενα λαμα4 ..μετα διαβασα σε διαφορα φορουν οτι ζεστενεται το μοτερακι μια και ειναι κλειστο κλπ..και σκεφτικα το "Walkera HM 5-8 FULL METAL" το βλεπω ποιο στιβαρο και ποιο κομψο..

Το καλύτερο απο όλα φαίνεται ότι είναι το Lama V3, εγώ αυτό έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
    Για τα Walkera εχω ακούσει ότι έχουν πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά τους, είναι ευαίσθητα και χαλάνε εύκολα.

Απο οτι καταλαβα , ολοι , η μαλλον οι περισσοτεροι εχουν 2 μοντελα σιγουρα..ενα με 2 πτερύγια και ενα μινι τιτανα , κατα το πλειστον , μια κοι μου αρεσει αυτο πολυ..

Απο ότι διαβάζω και εγώ βλέπω πως οι περισσότεροι έχουν τουλάχιστον δυο, ένα με δύο στροφεία και ένα 3D, άλλοι mini titan, άλλοι Belt cp, άλλοι T-rex.
    Ανάλογα με την τσέπη σου διαλέγεις...

Θα ηθελα να σε ρωτησω , μια καλη τηλεκατευθυνση μπορει να παίξει με ολα τα μοντελα?? Γιατι σκεπτομε αν γινεται αυτο ,να παρω μια καλη ψηφιακη και να την συνδυασω με διαφορα μοντελακια

Συνήθως Ναι παίζει με όλα γιατί οι περισσότερες αν όχι όλες είναι και για ε/π και για αεροπλάνα, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να έχει μινι δέκτες για μικρά ε/π και ηλεκτρικά αεροπλάνα.
    Στο εξωτερικό σε αντίθεση με την Ελλάδα οι περισσότεροι έχουν θερμικά μοντέλα (οπότε δεν έχουν πρόβλημα χώρου), γιατί έχουν καλύτερη υποδομή και φθηνότερο σημαντικά κόστος απόκτησης και συντήρησης.

Ελπίζω να σε κάλυψα με τις μέχρι τώρα γνώσεις μου.
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    scotty
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #35 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 14:34:09 »

Ευχαριστω και παλι για την ενημερωση και τον χρονο σου...
    θα προπονηθω στο FMS και βλεπω τι θα κανω......το σκεπτομε πολυ .. Sad
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #36 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 14:41:37 »

Εγώ θά πώ τήν ταπεινή μου γνώμη και άν πέφτω πολύ έξω από τόν προυπολογισμό άς μέ διορθώσετε. Υπολογίζοντας χονδικά γιά νά μάθεις νά πετάς καλά ένα ελικόπτερο, καί δέν μιλάω γιά lama ούτε γιά 3D πτήσεις, πρέπει νά υπολογίζεις ότι θά δώσεις γιά ανταλακτικά εκτός από τήν αρχική αγορά τού ελικοπτέρου, περίπου 1200 εως 1600 ευρώ. Εγώ στούς 4 μήνες περίπου πού πετάω τό belt cp έχω δώσει γύρω στά 200 ευρώ καί είμαι ακόμα στό hover. Καί νά μήν πώ τί έχω νά δώσω από τόν άλλο μήνα πού καλώς εχόντον τών πραγμάτων θά πετάω καί τόν τιτάνα.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 14:42:03 »

Εάν πρόκειται να αγοράσεις ε/π κεντρικού στροφείου, ρώτησε το Βαγγέλη (coolvag - Belt-cp), https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=2299.0

Κώστα Ζαχαριάδη  & Χρήστο Γιατράκο (Mini Titan 325) https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=2725.0

Για T-rex δεν ξέρω κάποιον που να πετάει με αυτό...
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    scotty
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #38 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 14:50:58 »

Εγώ θά πώ τήν ταπεινή μου γνώμη και άν πέφτω πολύ έξω από τόν προυπολογισμό άς μέ διορθώσετε. Υπολογίζοντας χονδικά γιά νά μάθεις νά πετάς καλά ένα ελικόπτερο, καί δέν μιλάω γιά lama ούτε γιά 3D πτήσεις, πρέπει νά υπολογίζεις ότι θά δώσεις γιά ανταλακτικά εκτός από τήν αρχική αγορά τού ελικοπτέρου, περίπου 1200 εως 1600 ευρώ. Εγώ στούς 4 μήνες περίπου πού πετάω τό belt cp έχω δώσει γύρω στά 200 ευρώ καί είμαι ακόμα στό hover. Καί νά μήν πώ τί έχω νά δώσω από τόν άλλο μήνα πού καλώς εχόντον τών πραγμάτων θά πετάω καί τόν τιτάνα.

Δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι..αλλα αρκετα λεφτα για ανταλακτικα..τοσα δεν δινω για την μηχανη μου!!! Grin Grin θα δωσω για το Ε/Π?? τελικα ειναι ακριβο και δυσκολο χομπυ , και δεν ξερω αν αξιζει τοσο για μια πτηση των 10 λεπτων....
    Αλλα θα μου πεις ολα τα χομπυ εχουν και την μαγεια τους ... Wink
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 15:01:05 »

Δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι..αλλα αρκετα λεφτα για ανταλακτικα..τοσα δεν δινω για την μηχανη μου!!! Grin Grin θα δωσω για το Ε/Π?? τελικα ειναι ακριβο και δυσκολο χομπυ , και δεν ξερω αν αξιζει τοσο για μια πτηση των 10 λεπτων....
    Αλλα θα μου πεις ολα τα χομπυ εχουν και την μαγεια τους ... Wink
    Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι φίλε. 100 ευρώ πάνω 100 κάτω κάπου εκεί θά παίξεις. Πάντοτε ό μοντελισμός ήταν καί είναι είδος πολυτελείας. Καί εγώ πρίν από αρκετά χρόνια τά παράτησα γιατί έβαλα άλλες προτεραιότητες μπροστά. Τώρα πού μού τήν ξαναβάρεσε πιστέυω νά φτάσω μέχρι τό τέρμα. Νά είμαστε πάνω από όλα καλά.
    Καταγράφηκε

Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 15:04:57 »

Εγώ έχω το Honney-bee cp2

Λοιπόν το ε/π αυτό είναι πιο δύσκολο στο να πετάξει απο το Belt-cp & Mini Titan.

Μέχρι τώρα έχω δώσει μόνο ~ 100 ευρώ σε ανταλλακτικά και πετάει.

Χρειάζεται απο ότι έχω καταλάβει αρκετός ως πολύ εξομοιωτής, και αργά βήματα εκμάθησης στην πραγματική πτήση.

Έτσι οι απώλειες είναι λίγες.

Κάθε φορά που το πετάω το CP2 τον τελευταίο καιρό (το έχω 2 μήνες περίπου) το γυρίζω σπίτι αβλαβές.

Μήπως φίλε με το Belt βιάζεσαι και δοκιμάζεις πράγματα πάνω απο τις δυνάμεις σου?

Θέλει αρκετό χρόνο για να μάθεις να πετάς ε/π. και εγώ που σας λέω αυτά μην νομίζεται ότι γνωρίζω καλά να πιλοτάρω.
    Στον εξομοιωτή κάνω διάφορα... στην πραγματικότητα όμως ...  τώρα μαθαίνω να κάνω hover με αέρα, δηλαδή να φυσάει, να στέλνει ο
    αέρας το CP2 όπου θέλει και εγώ να το μαζεύω.

Πάντως πιστεύω πως με υπομονή και επιμονή, το κόστος δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να είναι απαγορευτικό, εξάλλου όσο περισσότερο
    μαθαίνεις τόσο λιγότερες ζημιές κάνεις.
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 15:17:43 »

Καί νά μήν πώ τί έχω νά δώσω από τόν άλλο μήνα πού καλώς εχόντον τών πραγμάτων θά πετάω καί τόν τιτάνα.

Εάν ο Τιτάνας είναι θερμικός τότε θα σου φανεί ευκολότερο, γιατί τα ηλεκτρικά είναι νευρικά, με μικρό βάρος,
    έτσι η ελάχιστη κίνηση των στικ γίνεται μεγάλη για το στροφείο.

Το θερμικό είναι πολύ βαρύτερο και κάθεται σταθερά στον αέρα προσφέροντας σου την αίσθηση ότι το ελέγχεις πλήρως.
    Ενώ το ηλεκτρικό λίγο να κουνήσεις τα δάχτυλα και έφυγε μακρυά.

Εγώ πάντως είπα θα πετάξω το CP2 και σιγά σιγά βλέπω ότι γίνεται...

Για αυτό λέω επιμονή και υπομονή.

Να πω και για τα ανταλλακτικά ότι τα περισσότερα απο τα 100 ευρώ τα έδωσα για έλικες, γιατί είναι της πλάκας με αποτέλεσμα μόλις κάνουν ότι ακουμπήσουν κάπου να καταστρέφονται.
    Τώρα έκανα μια πατέντα με Selotape και έτσι πρέπει να κοπανίσει πολύ το ε/π για να χαλάσουν.
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    sondo
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #42 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 16:20:27 »

Και εγώ βρίσκω την πραγματικότητα πολύ πιο σκληρή απ' ότι οι εξομοιωτές... Και έχω δοκιμάσει δυο τρεις...
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 16:38:12 »

Φίλε Peterpanta . Σέ ότι έχεις προαναφέρει είσαι σωστός. Σέ καμία περίπτωση δέν βιάζομαι. Γνωρίζω ότι έχω πολή πορεία μπροστά μου. Γιά τό ποσό τών 200 ευρώ πού προανέφερα καί τό οποίο σού κάνει εντύπωση θά σού αναφέρω σχετικά ότι δέν είναι καθόλου υπερβολικό. Καταρχήν όπως έχω προαναφέρει έχω καί τό honey bee στήν κατοχή μου. Οί διαφορές μέ τό belt είναι μεγάλες, κυρίως πτητικά. Υπάρχει μιά σημαντική διαφορά όμως πού δικαιολογή τήν διαφορά τών δικών σου 100 ευρώ μέ τά δικά μου 200. Επειδή πετάω καί τά δύο ελικόπτερα μέ τό honey bee αγορασμένο πιό πρόσφατα, οί ζημιές είναι μεεταξύ τους είναι παντελώς άσχετες. Τί θέλω νά πώ. Τό honey bee είναι τόσο ελαφρύ πού καί από 3 μέτρα νά πέσει ίσως καί νά μήν πάθει τίποτα. Αντίθετα τό  beld cp έχει σίγουρα πάθει ζημιά. Νά ήδη τό πρώτο ανταλακτικό όποιο καί αν είναι αυτό.
    Οπως πολύ σωστά είπες τό κυριότερο στό honey bee είναι τά φτερά. Τό honey bee  γιά παράδειγμα άν σού φύγει πάνω στό hover από τά 2 μέτρα περίπου καί σκάσει κάτω μέ τούς έλικες καί προλάβεις νά κόψεις τό γκάζι θά πάθουν ζημιά μόνο τά φτερά. Στήν ίδια αντίστοιχη περίπτωση άν τό πάθεις μέ τό belt κάι κόψεις τό γκάζι ακριβώς στόν ίδιο χρόνο είναι τόσες οί στροφές στό μοτέρ πού σίγουρα θά σού κουρέψει καί τό γρανάζι.  Νά καί τό δέυτερο ανταλακτικό πού δέν είχα στό honey bee. Στό honey bee οποτε στραβώσει ό άξονας τών φτερών απλά τόν ισιώνω μέ δύο πένσες. Στό belt δέν ισιώνη. Καί άν ακόμα ισιώση τού έχεις κάνει ζημιά μέ αποτέλεσμα νά μήν περνάει στό ρουλεμάν. Οπότε νά καί τό τρίτο ανταλακτικό στό belt, οπου τό honey bee αντίστοιχα δέν έχει ζητήσει τίποτα. Κάνω καί εγώ πατέντες μέ σελοτέιπ καί μονωτική ταινεία στά φτερά. Απλά στό belt είναι πιό απόλυτα τά πράγματα. Τό belt καί μέ 1 γραμάριο διαφορά στό βάρος απλά δέν σηκώνεται . Τό honey bee αντίστοιχα τό έχω σηκώσει ακόμα καί όταν είχε βγεί ένα σιδεράκι πού έχουν τά φτερά στήν άκρη τους. (καταλαβαίνεις γιά πιό μιλάω) Δέν ξέρω πώς λέγεται. Νά λοιπόν καί τό τέταρτο ανταλακτικό. Φτερά απαραιτήτως μέ ίδιο βάρος για΄τό belt. Αυτά καί πολλά άλλα είναι πού κάνουν τήν διαφορά στά ευρώ. Καί σού μιλάω μέ απόλυτη ακρίβεια γιατί τά έχω ζήσει live. Καί εγώ φέρνω τά δύο ελικόπτερα πλέον στό σπίτι άσπαστα. Αλλά άν γίνει ή στραβή αυτό πού θά πονέσει είναι τό belt. Πάντα αναφέρομαι στίς ίδιες συνθήκες ατυχήματος. Γιά ότι άλλο θές είμαι συζητήσιμος.
    Καταγράφηκε

vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2007, 16:42:20 »

Καί ναί. Ο Τιτάνας πού θά πάρω είναι θερμικός. Ελπίζω νά έχω λιγότερα σπασίματα στήν αρχή τουλάχιστον. Grin Grin
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Μικρά ηλεκτρικά εκπαιδευτικά ΕΠ - Το πρώτο ξεκίνημα (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Πρωτάρης...
    Μεταπήδηση σε: