mspilot
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 13:00:43 » |
|
Μετα λύπης εντοπισα οτι μια απο τις μπαταριες μου (Lipo 800mah 7,4v 12c) παραφουσκωσε! Οποτε λεω και να την αποχωριστω μιας και οι πυρκαγιες ειναι ηδη πολλες φέτος..... Λοιπον,Θελω να ρωτησω μιας και εχω αγνοια,πως μπορω να την ξεφορτωθω με ασφαλεια,για εμενα,τους γυρω μου και κυριως τον περιβαλλοντα χωρο....?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mc90606
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 13:23:33 » |
|
Γενικα καλο ειναι τις μπαταριες οχι μονο τις Lipo να τις πεταμε στους ειδικους καδους. Αυτο γιατι καταστρεφεται καθε διαδικασια ανακυκλωσης των σκουπιδιων. μια μπαταρια ΑΑ δεν θυμαμαι ποσα κιλα σκουπιδιων καταστρεφει. Οποτε προσωπικως και τις απλες μπαταριες δεν τις πετω στα σκουπιδια. Lipo δεν εχω. μενει μονο να μαθουμε αν κανει να πεταχτουν μαζι με τις αλλες. Τελος υπαχουν και κατι αντιπυρικες καλτσες απο αμιαντο νομιζω. ισως θα επρεπε να μπει σε μια τετοια πριν πεταχτει?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
6938430125
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 13:27:13 » |
|
καλησπέρα έχω δει σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας καλάθια απόθεσης μπατταριών και εκεί τις πετάω όλες. αμίαντου κάλτσα? που μπορώ να τις βρω ? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
mc90606
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 13:48:32 » |
|
δεν ξερω αλλα θα ρωτησω. εχω δει μοντελιστας να τις χρησιμοποιουν για ασφαλη αποθηκευση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
6938430125
|
|
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 15:14:08 » |
|
Η δικη μου συμβουλη ειναι ανοιγης το καπακι της αποχετευσης και την πετας μεσα σιγουρα εκει που θα καταληξη την περιμενουν ειδικοι χωρις να δημιουργειται κανενα προβλημα
Ηλιας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
orck
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 17:05:23 » |
|
εγω θα ελεγα καλυτερα στους ειδικους καδυς που υπαρχουν στα καταστηματα η ετιαρια που τις μαζευει ειναι η AΦΗΣ http://www.afis.gr/αν και δεν αναφερει τιποτα για lipo
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 18:16:45 » |
|
1) την ξεφορτίζεις τελείως 2) τις κάνεις πολλές τρύπες στο κάλυμα 3) την εμβαπτίζεις ολόκληρη σε αλατόνερο 4) μετά από μία εβδομάδα την πετάς στα οικιακά σκουπίδια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
|
|
|
mspilot
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2007, 21:31:30 » |
|
Ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες! Θα ακολουθησω πιστα τα παραπανω βηματα! Να σται καλα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 15 Μαρ 2008, 19:44:01 » |
|
1) την ξεφορτίζεις τελείως 2) τις κάνεις πολλές τρύπες στο κάλυμα 3) την εμβαπτίζεις ολόκληρη σε αλατόνερο 4) μετά από μία εβδομάδα την πετάς στα οικιακά σκουπίδια.
οταν λεμε κανω πολλες τρυπες στο καλυμα δεν θα βραχυκυκλωσει ??μηπως παρει φωτια?? αν μπει στο αλατονερο παλι δεν θα ειναι σαν να βραχυκυκλωνει?? εχω και εγω 3-4 Lipo και θελω να τις πεταξω??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 17:07:51 » |
|
Γι'αυτο την ξεφορτιζεις πληρως 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
|
|
|
tsingkos
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 17:42:08 » |
|
KALISPERA ME LENE DHIMITER KAI EIMAI APO TO VORIO HPEIRO NOMO ARGYROKASTRO KA MAZEVO OLA TA KHNITA THL GIA FIAXIMO KAI TA DINO DOREAN SE ATOMA ME IDIKES ANANGRES THA EITHELA NA MAS VOITHISETE SAN ATOMA DEN TA POULAO GIA NA BGALO XRIMATA EIMAI SE KALI FASI NA TOUS VOITHISO AN BOREITE SAS STELNO TO EMAIL MOU tsingkos@hotmail.com H STO KHN THL-6981299707 KOZANH MAKEDONIAS SAS EYXAREISTO MESA APYHN KARDYA MOY
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nik00ss
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 18:15:12 » |
|
Αν δεν κανω λαθος τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας εχουν τετοιους μικρους καδους ανακυκλωσης μπαταριων και μικρων ηλεκτρονικων συσκευων,μεσα στο καταστημα τους.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitristsilis
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 19:09:59 » |
|
Γι'αυτο την ξεφορτιζεις πληρως  Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αν τις ξεφορτίσεις πλήρως δεν θα σκάσουν;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama v3 (προς το παρόν  )
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 19:18:20 » |
|
Γι'αυτο την ξεφορτιζεις πληρως  Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αν τις ξεφορτίσεις πλήρως δεν θα σκάσουν; Λίγο διάβασμα και θα σου λυθούν όλες οι απορίες http://jkon.aeromodelling.gr/ninter-073e.htm
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
|