Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:09:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:09:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 46
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: τελικα υπαρχει εγγυηση σε μοντελιστικα προιοντα?  (Αναγνώστηκε 2679 φορές)
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Δευτέρα, 20 Μαΐ 2013, 20:37:56 »

Αφορμη για να ανοιξω αυτο το θεμα ηταν η αγορα μιας τ/κ απο το εξωτερικο. Γενικα ο σκοπος μου δεν ειναι να πω τι κακοι που ειναι οι Ελληνες επαγγελματιες και τι καλοι ειναι οι αντιστοιχοι στο εξωτερικο.

Εδω και αρεκτο καιρο σκεφτομουν να αγορασω μια τ/κ και τελικα κατεληξα στην dx6i. Εψαξα αρκετα και βρηκα την καλυτερη τιμη του πακετου που ηθελα σε ενα καταστημα απο γερμανια. Μολις εστειλα τα χρηματα μετα απο 1 μερα ειδα οτι ενα Ελληνικο καταστημα παρελαβε το συγκεκριμενο πακετο πομπου-δεκτη που αγορασα απο το εξωτερικο και το διεθετε σε τιμη που μαζι με τα μεταφορικα θα μου εβγαινε 12 ευρω πιο ακριβο. Η αληθεια ειναι οτι "στεναχωρήθηκα" που δεν περιμενα αλλη μια μερα καθως με τοσο μικρη διαφορα στην τιμη θα το επαιρνα απο Ελλαδα και σκεφτηκα να ακυρωσω την παραγγελια αλλα αυτη ειχε ηδη φυγει.

Σημερα λοιπον μετα απο 3 εργασιμες ημερες παρελαβα το πακετο απο Γερμανια. Στο μεσοδιαστημα σκεφτομουν τι θα κανω αν το προιον δεν ειναι οπως πρεπει, αν υπαρξει καποιο recall απο τη spektrum κτλ. Μολις ανοιξα το πακετο ειδα μεσα σε ενα σακουλακι χαρτια. Επειδη εχω καποια κολληματα με το να διαβαζω οτι χαρτι υπαρχει μεσα σε καθε προιον πριν το ανοιξω ξεκινησα απο αυτα. Τι ηταν? Ηταν Η αποδειξη και ενα χαρτι που ανεφερε κάτι για εγγύηση. Μου ειχε αναφερει κατι ενα φιλος απο εδω για το οτι το συγκεκριμενο κατάστημα δίνει εγγύηση αλλα λεω σιγα μην το στειλω Γερμανια αν παθει κατι...πιο ακριβο θα μου βγει. Συνεχιζοντας το διαβασμα ειδα οτι σε περιπτωση που σου στειλουν λαθος προιον, αν το προιον εχει καποιο κατασκευαστικο λαθος, η αν το προιον παρουσιασει καποιο προβλημα ενω είναι εντος εγγύησης (1 έτος) τότε τα εξοδα αποστολης στη Γερμανια ειναι ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ . Πραγματικα μαζι με την αποδειξη ειχε καποια αυτοκολλητα με τα δικα μου και τα δικα τους στοιχεια τα οποια τα κολλας στο δεμα σου και το στελνεις δωρεαν πισω σε αυτους.

Εχω αγορασει προιοντα απο ελληνικα καταστηματα της horizon αλλα κανενα απο αυτα δεν ειχε εγγυηση. Μου εχει τυχει να καει esc μεσα σε 15 λεπτα και δεν μου το αντικατεστησαν(το συγκεκριμενο καταστημα νομιζω εχει κλεισει πλεον). Επισης μου εχει τύχει να αγορασω φορτιστη και τροφοδοτικο από αθήνα και ο φορτιστης να μην λειτουργει και το τροφοδοτικο (το επελεξε ο καταστηματαρχης για να το χρησιμοποιω με τον συγκεκριμενο φορτιστη) να μην ταιριάζει με το φόρτιστη και φυσικα πλήρωσα εγώ και τα έξοδα αποστολής πίσω στην αθήνα αλλα και τα εξοδα για να μου τον ξαναστείλει. Και το πιο κουφο ειναι ότι ειχα αγορασει μια 3καναλη πιστολατη τ/κ απο κατάστημα στη Λαρισα (εδω σπουδαζω) και μου την ειχαν δωσει μιση. Ηταν ανοιγμενη και ελειπαν πράγματα από μεσα (το manual και ενας διακοπτης). Οταν τη γύρισα πίσω ο καταστηματάρχης έκανε τον κινέζο, μου εδωσε το manual και μου ελεγε οτι η τ/κ δεν ειναι χρησιμοποιημενη απλα ο δεκτης δεν ειχε σακουλακι κτλ. Οταν του εδειξα οτι λειπει ο διακόπτης μου ειπε οτι την ανοιξε και εδωσε το διακόπτη σε καποιον που τον χρειαζοταν. Φυσικα δεν πηρα χρηματα πισω, απλα μου εδωσε ενα διακόπτη ο οποίος μαλιστα μου έλεγε οτι ειναι και καλύτερος...χαχα

Με αφορμη λοιπον την εγγύηση αλλα και το γεγονος οτι στο site του γερμανικου καταστηματος αναφερεται ξεκαθαρα οτι ο πελατης εχει καθε δικαιωμα να επιστρεψει με δικα του εξοδα εντος 14 ημερεων οποιοδηποτα προιον που δεν εχει χρησιμοποιησει και δεν εχει καταστρεψει τη συσκευασια του (λεει οτι πρεπει να ειναι σε τετοια κατασταση ωστε να μπορει να συσκευαστει ξανα) χωρις να εχει την υποχρεωση να αναφερει τον λογο θα ηθελα να ρωτησω εαν τα παραπάνω ισχύουν και για την Ελλαδα απλα εδω τα κανουμε γαργαρα. Σε αλλο φόρουμ εχω ακουσει καταστηματάρχες να λενε ότι απο τη στιγμη που το προιον βγει απο το κατάστημα τους δεν εχουν καμια ευθυνη και απο την εμπειρία μου αυτο ισχύει.
    Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 20 Μαΐ 2013, 20:59:19 »

Φιλε μου δεν μπορω να μιλησω για αλλα καταστηματα αλλα το www.alphasportrc.com παρεχει εγγυηση στο μεγαλυτερο μερος των προιοντων.
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 20 Μαΐ 2013, 21:17:27 »

Καλες πτησεις να εχεις με την νεα σου τηλεκατευθυνση.  Thumbs up

Σε αυτο το φορουμ γραφουν μοντελιστες και βοηθαμε ο ενας τον αλλο. Ο καθενας εχει τις προσωπικες του αποψεις οσον αφορα την υποστηριξη των ελληνικων και ξενων καταστηματων, δεν θα τοποθετηθω επι του θεματος.
    Θα ηταν χρησιμο να γραψεις το καταστημα που αγορασες την τηλεκατευθυνση, δημοσια οχι σε προσωπικο μηνυμα (ΠΜ) για να ενημερωθουν οι μοντελιστες, καποιος μπορει να αξιοποιησει την πληροφορια αυτη.

ΥΓ Η γκριζα διαφημιση τουλαχιστον σε εμενα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 20 Μαΐ 2013, 21:20:08 »

Αυτό είναι μεγάλο θέμα..! άλλες εταιρίες έχουν άλλες δν έχουν..!

Γενικά το κυνηγάς απο το κατάστημα και φτάνεις μέχρι την εταιρία...!
    Εγώ προσωπικά σε όλα τα προιόντα που έιχα πρόβλημα τα κυνήγησα και τα κέρδισα..!

Το χειρότερο έιναι με το Vbar που ήταν ελλαττωματικό και μου έπεσε στην πρώτη πτήση το kasama..!
    Στην αρχή δν γινόταν δεκτο ούτε απο το κατάστημα αλλα ούτε απο την mikado και μετά απο δημοσιεύσεις σε φορουμ μου στείλανε μήνυμα και με αποζημίωσαν.>!
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 20 Μαΐ 2013, 21:21:45 »

Φιλε μου δεν μπορω να μιλησω για αλλα καταστηματα αλλα το www.alphasportrc.com παρεχει εγγυηση στο μεγαλυτερο μερος των προιοντων.

χαιρομαι που το ακουω. Φερνει και ενα ελικοπτερο που θελω να αγορασω οποτε ειναι χρησιμη η πληροφορια σου.

το site ειναι αυτο και εχει αναφερθει και σε αλλα θεματα http://www.lindinger.at/en/Home
    Καταγράφηκε
    Pritsinias
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 20 Μαΐ 2013, 21:43:15 »

παρεχει εγγυηση στο μεγαλυτερο μερος των προιοντων. Grin
    γιατί?? τα αλλά τα  δίνει δωρεάν??
    Καταγράφηκε

_-_=_-_¤>₹₪ ₪ ៛₪
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 21 Μαΐ 2013, 00:13:35 »

ολα τα προιοντα καλυπτονται απο εγγυση

φτανει πια με αυτο το θεμα , δεν μας κανουν χαρη , τα λεφτα μας  τους δινουμε , εχουμε ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να απαιτησουμε την εγγυηση , η καραμελα οτι τα ηλεκτρονικα κλπ μοντελιστικα  δεν καλυπτονται απο εγγυση ειναι απλα ενας ΜΥΘΟΣ .

Ας μην το κανουμε λες και προκειτε περι χαρης ή μεγαλοψυχιας του καταστηματαρχη-εμπορου  , ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ,

η εγγυηση δεν ειναι εθελοντικη

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    Apostolis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 21 Μαΐ 2013, 08:55:25 »

παρεχει εγγυηση στο μεγαλυτερο μερος των προιοντων. Grin
    γιατί?? τα αλλά τα  δίνει δωρεάν??
    Thumbs up  .............αυτο με τα παπαγαλακια των μαγαζιων παντως εχει πολυ πλακα
    Καταγράφηκε

My wife says if I buy one more rc she is going to divorce me......Man I am going to miss her!
    "No one has talent in this hobby,the only difference is made by the money and time someone spends''
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: τελικα υπαρχει εγγυηση σε μοντελιστικα προιοντα?
    Μεταπήδηση σε: