Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:11:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:11:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 67
    Συνολικά: 70
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΦΤΗΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ  (Αναγνώστηκε 10942 φορές)
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Παρασκευή, 27 Ιουλ 2007, 14:05:01 »

Προτείνω το άνοιγμα του θέματος προς αναζήτηση ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ
    παραθέτοντας Συγκριτικούς Πίνακες για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ "ΕΨΑΞΕ" ή ΨΑΧΝΕΙ με
    αποτέλεσμα ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ να εχει την πληρέστερη εικόνα που μπορεί να έχει πριν το ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΕΙ !!!
    !! προσοχη !!  ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ME  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ(LINK APO SITE,SCANARISMENES ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ)
                            ΚΑΙ Ο Χ Ι  ΛΟΓΙΑ!!!

ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
    ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ  THN  SPECTRUM DX-7 2,4GHZ FULL SET MODE 2
    1o Link  http://shop.lindinger.at/product_info.php?products_id=66012&osCsid=dba4aa9a89f6d80d904cdcf29728c815                             
    2ο Link  http://www.myhelis.com/product.php?productid=1215&cat=136&page=1                                                                             
    3ο Link  http://www.modelflight.com.au/spektrum_dsm_aircraft.htm                                                                                                 
    4o Link  http://www.der-schweighofer.at/web/productdetails.php?artikelnummer=69082&prodID=28&SCHWEIGHOFERSHOP=fba6841f445a5592c838d0f07b11f371                                                         
    5ο Link  http://www.modellbau-bichler.com/dx724ghzspektrumdsm2security-p-8029.html?osCsid=512d2efb3d5c1c56c770482347c426ad   
    6ο Link  http://www.rc-crete.gr/index.html?lang=el&target=d7.html                                                                                                 
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 28 Ιουλ 2007, 00:56:34 από rcegaleo » Καταγράφηκε
    www.rc-models.gr
    Aeromodeller Jr. member
    **

ο μοντελισμός δεν ήταν ποτέ καλύτερος στην Ελλάδα

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 02:06:14 »

Προτείνω το άνοιγμα του θέματος προς αναζήτηση ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ
    παραθέτοντας Συγκριτικούς Πίνακες για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ "ΕΨΑΞΕ" ή ΨΑΧΝΕΙ με
    αποτέλεσμα ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ να εχει την πληρέστερη εικόνα που μπορεί να έχει πριν το ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΕΙ !!!
    !! προσοχη !!  ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ME  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ(LINK APO SITE,SCANARISMENES ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ)
                            ΚΑΙ Ο Χ Ι  ΛΟΓΙΑ!!!

ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
    ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ  THN  SPECTRUM DX-7 2,4GHZ FULL SET MODE 2
    1o Link  http://shop.lindinger.at/product_info.php?products_id=66012&osCsid=dba4aa9a89f6d80d904cdcf29728c815                             
    2ο Link  http://www.myhelis.com/product.php?productid=1215&cat=136&page=1                                                                             
    3ο Link  http://www.modelflight.com.au/spektrum_dsm_aircraft.htm                                                                                                 
    4o Link  http://www.der-schweighofer.at/web/productdetails.php?artikelnummer=69082&prodID=28&SCHWEIGHOFERSHOP=fba6841f445a5592c838d0f07b11f371                                                         
    5ο Link  http://www.modellbau-bichler.com/dx724ghzspektrumdsm2security-p-8029.html?osCsid=512d2efb3d5c1c56c770482347c426ad   
    6ο Link  http://www.rc-crete.gr/index.html?lang=el&target=d7.html                                                                                                 

και μεις ρε Γιώργο δηλαδή οι κακομοίρηδες έλληνες μαγαζάτορες να πεινάσουμε για να μπορείς εσύ να τη χαίρεσαι, και να χαίρεσαι που γλίτωσες 449 -389 = 60 ευρώπουλα μείων τη μεταφορά ??  πάλι θα μπουμε στη λούπα να λέμε τα ίδια -->> δεν είμαστε φθηνότεροι απο το εξωτερικό σε κανένα είδος όσο και να προσπαθούμε δεν γίνεται δε βγαίνουμε , δεν πάμε για αισχροκέρδεια να τη βγάλουμε πάμε...

Αντώνης
    rc-models.gr
    rc-crete.gr
    Καταγράφηκε

ο μοντελισμός δεν ήταν ποτέ καλύτερος στην Ελλάδα
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 02:33:38 »

Μαλλον δεν κατάλαβατε  το θέμα ή το πνεύμα του θέματος
    O καθένας μας απο την πλευρά του πράττει για το συμφέρον του έτσι και εγώ από την πλευρά του μοντελιστή...

Εγω χαίρομαι που δουλευει πια ο ανταγωνισμός και στον ελλάδικο χώρο και αυτό το χρωστάμε ΣΤΟ internet και στην πληροφόριση που μας δίνει

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικα ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ  ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

Ευχαριστώ
    Γιώργος

!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ  ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!! !!!

« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 10:41:34 από rcegaleo » Καταγράφηκε
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 09:24:59 »

φιλε Αντωνη rc-models, καταλαβαινω τι λες, αλλα και απο την άλλη σε μια ελευθερη αγορά ζούμε και ο καθενας κανει τις επιλογες του. κι αν το δουμε και αλλιως, οταν μια Τ/Κ κοστιζε στην Ελλαδα απο 200-320 ευρω και το ίδιο προϊον το εφερνες απο Εξωτερικο 135, σε ποοσοστο ειναι απο 50% και πάνω κέρδος ... Ποιός είναι αυτος που θα δώσει διπλά λεφτα για το ίδιο πραγμα...
    Οι λύσεις πια για τον καταναλωτή είναι πολλές, και ευτυχώς τώρα τελευταία κάποια μαγαζιά κάνουν σωστές κινήσεις για να μπορέσουν να κλείσουν την ψαλίδα της διαφοράς με τις τιμες του εξωτερικου. Η επιλογή ανήκει στον αγοραστή και αυτό ειναι θεμιτό...
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    Paulos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 10:39:36 »

Παράθεση
    και μεις ρε Γιώργο δηλαδή οι κακομοίρηδες έλληνες μαγαζάτορες να πεινάσουμε για να μπορείς εσύ να τη χαίρεσαι, και να χαίρεσαι που γλίτωσες 449 -389 = 60 ευρώπουλα μείων τη μεταφορά ??  πάλι θα μπουμε στη λούπα να λέμε τα ίδια -->> δεν είμαστε φθηνότεροι απο το εξωτερικό σε κανένα είδος όσο και να προσπαθούμε δεν γίνεται δε βγαίνουμε , δεν πάμε για αισχροκέρδεια να τη βγάλουμε πάμε...

Αντώνης
    rc-models.gr
    rc-crete.gr

Μηπως δινεις κακο στιγμα για το μαγαζι που διατηρεις ; την απαντηση την δινεις μονος σου ετσι και αλλιως

και εγω εχω πρακτορειο προπο και καποιες μερες καθομαι στην κυριολεξια και βαραω μυγες ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες τι πρεπει να κανω να παω εδω στον γειτονα που εχει και αυτος προπο να του παρω τους πελατες ;

και επειδη τα εχουμε ξαναπει οπως λες και επειδη και πιο πανω ειπωθηκε πως εχουμε ελευθερη αγορα ο καθε ενας αγοραζει απο οπου θελει και οπου τον συμφερει χωρις να σκεφτει τον ελληνα μαγαζατορα - α σκεψου και το αλλο το after sale

τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ; επειδη εχω ακουσει πολλα κουφα και εχω περασει και εγω ο ιδιος μερικα θα προτιμησω στην τελικη να στειλω rma το προιον που πηρα απο εξωτερικο για την αρτια εξυπηρετηση τους και οχι μπακαλοκουβεντες του στυλ "ενταξει φερτω απο εδω να το δουμε μπας και μπορεσουμε να το φτιαξουμε και αν δεν το στελνουμε να το δουν και οι αλλοι και αν ειναι μας το αλλαζουν"

imo οχι ευχαριστω δεν θα παρω....
    Καταγράφηκε

If RC flying were drugs, it would be class A +
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 11:00:51 »

Μια παράκληση
    Μήν ξεφύγει πάλι το θέμα και πάμε πάλι ΣΕ ΚΑΜΜΙΆ "σύραξη ελληνικών και ξένων μαγαζιών..."

Το θέμα είναι αγοράσαμε κατι απο μαγαζί πόσο έκανε; βάλτε και μιά απόδειξη μέσα  και τέλος
    Αστο να το δεί κάποιος αλλος και να  συγκρίνει πρίν αποφασίσει

Γιώργος
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 13:13:36 »

αισθανομαι ιδιαιτερα ασχημα οταν διαβαζω τετοιες απαντησεις
    το φορουμ ειναι για να ανταλλασουν αποψεις οι Ελληνες αερομοντελιστες
    υπαρχει ειδικη κατηγορια οπου οι καταστηματαρχες μπορουν να προβαλουν τα καταστηματα τους και τα προιοντα τους (και μαλιστα δωρεαν, εαν δεν κανω λαθος)

αυτο ελειπε να φτασουμε σε μια κατασταση που θα "φοβομαστε" να λεμε την αποψη μας για το χομπυ μας μην τυχον μας την πεσει καποιος καταστηματαρχης επειδη η αποψη καποιου δεν βολευει την πολιτικη προωθησης του καταστηματος

εχουμε το δικαιωμα να κανουμε τις αγορες μας απο οπου θελουμε και κανεις δεν θα μου δημιουργησει ενοχες για αυτο. (εχουμε σηζητησει πολλες φορες τις συνεπειες αυτης της πραξης ας μην τα ξαναπουμε παλι)

Αντώνης
    rc-models.gr
    rc-crete.gr
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 13:21:57 »

Κυριοι καλημερα σε ολους για να μην ξεφυγη παλι το θεμα που ανοιξαται και αρχισουν οι προστριβες και οι φασαριες θα αναφερω και εγω καποια πραγματα που εχουν σχεση με την διαφοροποιηση των τιμων της Ελληνικης αγορας σε σχεση με την εξω Ελλαδος αγορα και τα οποια πρεπει να λαβουν γνωση οσοι αγοραζουν μια και τυγχανω και εγω μαγαζατορας σε αλλο ειδος και ξερω καλα τη γινεται.Ο καθορισμος μιας τιμης πωλησεως  ενος ειδος εχει πολλους παραμετρους που πρεπει να ληφθουν υποψη και σε αυτους θα αναφερθω και θα τους υποδειξω

1)Διαφορα ΦΠΑ (εμεις εχουμαι ανεβασμενω σε σχεση με καποια αλλα κρατη)

2)Διαφορα φορολογιας (ισχυη οτι και στο ΦΠΑ)

3)Διαφορα δασμων οταν προκειται απο κρατοι εκτος ΕΟΚ

4)Τιμη αγορας ενος ειδους απο εναν μαγαζατορα σε σχεση με τους εκτος Ελλαδος μαγαζατορες ( οι ξενοι μαγαζατορες αγοραζουν περισοτερη ποσοτητα οποτε λογικα και καλυτερη τιμη)

5)Εξοδα συντηρησης του μαγαζιου (νοικια - ασφαλειση - υπαλληλοι - οτε - δεη κλπ)

6) Εμπορικο κερδος που θελει ο μαγαζατορας(νομιμο 30 της εκατο)

Εκτος ομως απο τους παραπανω λογους υπαρχουν και αλλοι οι οποιοι ειναι που λεμαι αγραφοι αλλα επιρεαζουν σοβαρα την τιμη πωλησεως και πρεπει να λειφθουν σοβαρα υποψιν οπως

1)Οι ξενοι μαγαζατορες που ειναι και ταυτοχρονα τροφοδοτες των Ελληνων εχουν μια τιμη λιανικης πωλησεως σχεδον ιδια με αυτη που χρεωνουν χονδρικη τους Ελληνες συναδελφους

2)Οι ξενοι μαγαζατορες πουλουν τα προιοντα τους οταν προκειται για στοκ σχεδον στην τιμη της αγορας τους για να αντικαταστησουν με καινουργια μοντελα και αυτο εξω ειναι μεγαλη μοδα και πολλες φορες και κατω του κοστους αλλα αυτο συμβαινη μονο τις περισσοτερες φορες στην λιανικη και οχι στην χονδρικη
    Αυτο ειναι ενα θεμα που επιρεαζη πολυ τους Ελληνες συναδελφους το εχω ζηση εντονα

3)Μεταφορικα ως προς τις εισαγωγες

4)Και πολλα αλλα που μπορει να μου διαφευγουν

Βεβαια με ολα τα παραπανω δεν ερχομαι να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα και να υποστοιριξω μονο τους επαγγελματιες προς θεου και οι πελατες της λιανικης εμεις ολοι που αγοραζουμαι εχουμαι τα δικα μας δικια εξαλου σε ελευθερη αγορα ζουμαι και ο βασικος νομος για αυτην ειναι η προσφορα και η ζητηση σε ενα προιον
    Τωρα οσο αφορα την εξυπηρετηση και το σερβις εδω το περισσοτερο δικιο το εχουν οι καταναλωτες γιατι οντως εξω ειναι εντελως διαφορετικα σε σχεση με εδω (δεν ισχυη αυτο για ολους τους Ελληνες επαγγελματιες και τα μαγαζια )

Πιστευω να μην σας κουρασα αλλα να βοηθησα να καταλαβεται τι γινεται

Ευχαριστω Φιλικα Ηλιας
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    Paulos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 13:53:19 »

ενταξει τι να λεμε τωρα

Tojeiro 140 απο γερμανια 359€ + μεταφορικα
    Tojeiro 140 απο ελλαδα 480€

παει αυτο

spectrum dx7 full set απο esprit μου ερχεται γυρω στα 250€
    spectrum dx7 full set απο ελλαδα αστο καλυτερα

και πολλα αλλα

και το κορυφαιο

παω σε ενα απο τα μαγαζια κατω στον πειραια στην γνωστη οδο και ζηταω ενα Z bender

τον βλεπω ψαχνει ψαχνει ψαχνει δεν βρισκει στα ραφια και τι κανει το ατομο ; με τροπο πονηρο παει στην εργαλειοθηκη του η οποια ηταν πισω απο το ταμειο και μου δινει τον δικο του Z bender μες στα λαδια και στο καυσιμο και μου λεει 40€

λολ καραλολ

ο τυρεμπορας  Grin μη τον ονομασω και τον κανω ρομπα αντε μπραβο τους εχω βαρεθει

την αποψη μου θα την φωναζω και θα την λεω διχως να προκαλω εξαλλου αυτοι προκαλουν

αυτα...
    Καταγράφηκε

If RC flying were drugs, it would be class A +
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 14:46:00 »

Cheesy Cheesy Cheesyπονηρεμπορας ο τυρεμπορας..... Grin Grin Grin

τι του ειπες και τι απαντησε?Huh?
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    S_DECATHLON
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 14:50:06 »

ενταξει τι να λεμε τωρα

Tojeiro 140 απο γερμανια 359€ + μεταφορικα
    Tojeiro 140 απο ελλαδα 480€

παει αυτο

spectrum dx7 full set απο esprit μου ερχεται γυρω στα 250€
    spectrum dx7 full set απο ελλαδα αστο καλυτερα

και πολλα αλλα

και το κορυφαιο

παω σε ενα απο τα μαγαζια κατω στον πειραια στην γνωστη οδο και ζηταω ενα Z bender

τον βλεπω ψαχνει ψαχνει ψαχνει δεν βρισκει στα ραφια και τι κανει το ατομο ; με τροπο πονηρο παει στην εργαλειοθηκη του η οποια ηταν πισω απο το ταμειο και μου δινει τον δικο του Z bender μες στα λαδια και στο καυσιμο και μου λεει 40€

λολ καραλολ

ο τυρεμπορας  Grin μη τον ονομασω και τον κανω ρομπα αντε μπραβο τους εχω βαρεθει

την αποψη μου θα την φωναζω και θα την λεω διχως να προκαλω εξαλλου αυτοι προκαλουν

αυτα...

Καλα τα λες..!
    www.hobbycity.com πολυ φτηνοτερα πραγματα επισης σε σχεση με εδω..
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 22:29:11 »

το πρωί που διαβασα το θεμα ειχα κανει μια λίστα με μοτερ OSMAX  με τιμες ελλαδας - αυστριας - αγγλιας

Αλλα κατι προεκειψε και δεν την ανεβασα.

λοιπόν για μην παραμυθιαζόμαστε .

Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ μαγαζία που ειναι τα φτηνότερα στην ΕΥΡΩΠΗ

και να λεμε τα πραγματά με το ονομά τους μιλαω  για τον Κ Στέλιο Κουτσό.

Σιγουρα θα υπάρχουν και άλλα μαγαζια μοντελισμου που θα εχουν πολυ καλες τιμές , και θα πρεπει να αναφερθούν

αλλα υπάρχουν και ΕΛΛΗΝΙΚΑ μαγαζια που ειναι πολυ ακριβά

Δεν εχω σχέση με τον μαγαζί εκτος απο το οτι ειμαι πελάτης ( μονο μεσω INTERNET εχω αγορασει )

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    G.Hiotis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 23:08:09 »

κ.Γιάννη θα συμφωνήσω μαζί σας.
    Ουτε εγω εχω παει ποτέ στο μαγαζί του κ.Στέλιου , αλλά  αγοράζω με αποστολή ή στέλνω κάποιον φίλο που μένει κοντά.Εμεινε έκπληκτος οταν ειδε να εχει ετοιμάσει αποστολές δεμάτων προς ΣΛΟΒΕΝΙΑ και άλλες χώρες.Ομως δεν μπορώ να μην αναφερω και τον Ευσταθιαδη (Power model) που έκανε επανάσταση με την κάθοδο των τιμών στα ESKY και στα worldmodels και ετσι οδήγησε και άλλους στο να ρίξουν τις τιμές τους, για καλό των αερομοντελιστών  Wink
    Ομως σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι , που οσοι γνωρίζουν ,  καλά θα κάνουν να τους αναφέρουν εδώ.
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 23 Σεπ 2007, 23:57:08 »

Καλημέρα και απο εμένα,

Ψηφίζω Ευσταθιάδη, Power model, έχει πολύ καλές τιμές
    και άλλοι φυσικά αλλά εκεί έχω βρει τις καλύτερες τιμές μέχρι τώρα.

Γειά σου φίλε Γιώργο Χ....
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 24 Σεπ 2007, 00:06:57 »

~Συμφωνώ  για αυτό αναφέρω ότι ΚΑΙ στήν ελληνική αγορά αρχίζει να δουλεύει "Ο τρόμος του INTERNET" ή καλύτερα ο  ανταγωνισμός
    ΑΛΛΑ  ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΟΙ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ....ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ

~ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ......ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ  ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ  ΑΓΟΡΑ,  ΜΕ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΜΗΝ ΠΙΚΑΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ

Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΦΤΗΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
    Μεταπήδηση σε: