Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.903 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 21:11:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 21:11:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:38]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309903
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 137
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 44
    Συνολικά: 45
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μαϊμού iMAX B6  (Αναγνώστηκε 9855 φορές)
    Fer De Lance
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 11 Μαΐ 2013, 22:15:22 »

Σήμερα κατέβηκα στην Αθήνα διότι είχα μάθημα. Και πάντα όταν κατεβαίνω στην Αθήνα, κανονίζω να αγοράσω και διάφορα πράγματα για τα ελικόπτερά μου, και επειδή είμαι εκεί κοντά και γλυτώνω ταχυδρομικά, και γιατί μπορεί να δω κάτι που με ενδιαφέρει και να το αγοράσω, αλλά και επειδή σε μεγάλα αντικείμενα που φορτώνονται με πολλά ταχυδρομικά έξοδα να έρθουν από εξωτερικό, και φτάνουν σχεδόν στα λεφτά που κάνουν στην Ελλάδα, προτιμώ να αφήνω αυτά τα χρήματα στους Έλληνες μαγαζάτορες. 1-2 φορές το είχα μετανοιώσει, ποτέ όμως όσο το μετάνοιωσα σήμερα.

Είχα προγραμματίσει λοιπόν να αγοράσω έναν φορτιστή iMAX B6. Ότι άλλο χρειαζόμουν για φόρτιση το είχα ήδη. Μόνον ο φορτιστής μου έλειπε. Επί της ευκαιρίας αγόρασα και δυό άλλα ψιλοπράματα για το 130Χ.

Στα 29 ευρώ με σούπερ προσφορά από τα 45 ευρώ ο iMAX στο κατάστημα που πήγα. Ωραία... Ρωτάω, είναι ο genuine iMAX ή είναι το αντίγραφο; (Με αρχική τιμή βέβαια 45 ευρώ και 29 με την έκπτωση, δεν θα έπρεπε να έχω κάνει καν αυτήν την ερώτηση, μιας και ο μαϊμού έχει μόνον 13-14 ευρώ). Μου λέει ο ευγενικός κατά τα άλλα κύριος, ότι έχει δώσει πάρα πολλούς. Του λέω δεν αμφιβάλλω, αλλά εγώ θέλω τον αυθεντικό iMAX, ο ψεύτικος κάνει 14 ευρώ στο εξωτερικό, άρα λογικά στην τιμή αυτή που πουλάτε, στα 29 ευρώ, εκτιμώ ότι είναι ο αυθεντικός έτσι; Μου λέει ναι, είναι αυθεντικός. Του εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ, ότι υπάρχουν δύο εκδοχές, ο genuine (αυθεντικός) και βγαίνει και σε μούφα που είναι οπτικά σχεδόν ολόϊδιος. Όχι επιμένει, είναι ο αυθεντικός, εμείς λέει, από την εταιρεία τον αγοράζουμε...

Τον αγοράζω, πέρνω και κάτι Link rods και ένα magnetizer-demagnetizer (έτσι για το καλό μιας και πήγα) και φεύγω για το σημείο όπου είχα να παρακολουθήσω μάθημα. Επειδή όμως είχα χρόνο πριν αρχίσει το μάθημα, είπα να περιεργαστώ λίγο τα "καλούδια".

Πρώτον, δεν βλέπω μέσα στο κουτί να έχει ένα χαρτί για το online registration... Κακό αυτό σκέφτομαι... Δεύτερον και χειρότερο, το γυρνάω από κάτω και το ιριδίζον αυτοκόλλητο που είχε πάρει το μάτι μου στο μαγαζί, δεν ήταν το αυτοκόλλητο γνησιότητας του κατασκευαστή, αλλά το λογότυπο του καταστήματος από το οποίο το αγόρασα. Πάρα πολύ πονηρό αυτό... Τόσες φορές έχω αγοράσει πράγματα από εκεί, ιριδίζον λογότυπο του καταστήματος δεν είχε κανένα άλλο από τα προϊόντα. Ιριδίζον λογότυπο γνησιότητας, όπως είχα διαβάσει ότι ΠΡΕΠΕΙ να έχει, με την μάρκα του κατασκευαστή και κωδικό ασφαλείας πάντως, δεν είχε.

Πέρνω αμέσως τηλέφωνο, τους λέω ότι ο φορτιστής δεν μου φαίνεται καλός, δεν έχει και το ιριδίζον λογότυπο με τον κωδικό ασφαλείας. Συνεχίζουν να επιμένουν ότι ο φορτιστής είναι αυθεντικός, και ότι έχουν πουλήσει πολλούς και ότι δεν είχανε ποτέ πρόβλημα... κλπ κλπ κλπ.

Κλείνω το τηλέφωνο, αλλά μη θέλοντας να ανέβω στην Λαμία μετανοιώνοντας που δεν ξαναπήγα στο μαγαζί να τον ξαναδούνε, αποφασίζω και πάω μισή ώρα ποδαρόδρομο πίσω στο μαγαζί. Βγάζω τον φορτιστή, τους ξαναεξηγώ ζωντανά τι πρόβλημα έχει. Μου προτίνει να μου δώσει άλλον, αλλά τον αντίστοιχο turnigy accucell 6 δεν το έχει διαθέσιμο (που ήταν κοντά σε χαρακτηριστικά και τιμή), παρά μόνο κάτι άλλους φορτιστές με υπερδιπλάσια χρήματα, που και δεν ήθελα να ξοδέψω αλλά και δεν μου χρειάζονταν.

Τους ξαναλέω, ότι αν δεν είναι αυθεντικός, δεν τον θέλω. Έτσι είναι η τρέλα μου, δεν με ενδιαφέρει αν δουλεύει αυτός εδώ, εγώ θέλω να αγοράσω τον αυθεντικό για λόγους ασφαλείας. Είχα διαβάσει πριν πάω για αγορά, ότι το ψεύτικο, στερείται της δυνατότητας ανίχνευσης αντιστροφής της πολικότητας, συν ότι έχει κάποιες ακόμα κακοτεχνίες στο εσωτερικό του. Και εν πάση περιπτώση, έχω δικαίωμα να αγοράσω αυτό που ζήτησα, και όχι αυτό που μου πασάρουν σα να είναι αυτό που ζήτησα. Τίποτα, επιμένανε ότι είναι καλός και δεν έχει πρόβλημα, και έχουν δώσει πολλούς και είναι ο αυθεντικός.

Αφού και μετά από όλα αυτά που έκανα επιμένανε ότι είναι το αυθεντικό που αγοράζουν απ' ευθείας από την εταιρεία, έφυγα... Τι να έκανα; Το επόμενο βήμα θα ήταν να τσακωθώ, και δεν ήθελα.

Ορίστε και δύο φωτογραφίες. Το κουτί, και ο φορτιστής από την κάτω πλευρά. Το κίτρινο κρύβει απλά το λογότυπο του καταστήματος.

Και να λοιπόν τι βρίσκω επιπλέον μόλις γυρίζω στο σπίτι, στο youtube πολύ γρήγορα και εύκολα !

http://www.youtube.com/watch?v=kziSFSQvxr4

Προσέξτε το fake κουτί... Είναι το δικό μου. Προσέξτε τι λέει για το ιριδίζον λογότυπο, που δεν υπάρχει στο fake.

Τα υπόλοιπα μέσα τα ηλεκτρονικά δεν τα καταλαβαίνω όλα, αλλά είναι εμφανής η διαφορά. Η μια κατασκευή είναι προσεγμένη, η άλλη είναι λες και τα κόλλησα εγώ. Το δικό μου βέβαια δεν έκανα τον κόπο να το ανοίξω, δεν χρειάζεται, νομίζω ότι και εσείς πρέπει να πεισθήκατε περί της μαϊμουδοσύνης του.

Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα δηλαδή; Δεν είναι μόνον για τα 29 ευρώ, με άνεση θα το έβαζα κάτω και θα το έσπαγα με βαρυοπούλα αν δεν ήταν απλά για να το έχω ως απόδειξη... Είναι ο κόπος, ο χρόνος, το χρήμα, αλλά και η κοροϊδία... Βλέπεις ρε μεγάλε, ότι ο πελάτης επιμένει ότι κάτι δεν πάει καλά... Δεν πρέπει να το ψάξεις λίγο; Γιατί μπορείς να ισχυριστείς άγνοια, αλλά όταν ο άλλος επιμένει τόσο, και σε προτρέπει να το κοιτάξεις ξανά και ξανά, και εσύ επιμένεις ότι είναι αυθεντικό, μάλλον εσκεμμένα το κάνεις.

Όταν ο κινέζος Hobbyking πουλάει το μαϊμού προϊόν, το επισημαίνει με ξεκάθαρο τρόπο, το γράφει, το φωνάζει... Άσε που το δίνει μόνον 13-14 ευρώ και όχι 29 ευρώ. Εδώ γιατί τέτοια κοροϊδία;

Τέρμα οι αγορές από εδώ μου φαίνεται... Πείτε μου εσείς την γνώμη σας, αν έχω δίκιο ή άδικο, και τι θα κάνατε στην θέση μου.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 11 Μαΐ 2013, 22:42:41 »

Μα στις απαντήσεις του ήταν σωστός.. Έχω δώσει πολλούς δουλεύει καλά..! Δν σου έλεγε ότι είναι αυθεντικός γιατι μάλλον ήξερε ότι δν είναι..!

Κατεμέ δν θα έφευγα απο εκεί με τπτ αν δν μου έδιναν χρήματα πίσω ή έστω άλλο φορτιστή..!
    Καταγράφηκε
    Aris M.
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 12 Μαΐ 2013, 00:30:29 »

Ερώτηση:
    Μιας και λέτε για μαϊμού γνωρίζετε αν ο icharge 3010b στον hobbyking τρώει μπανανες;;;
    Καταγράφηκε

orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 12 Μαΐ 2013, 00:36:12 »

Σήμερα κατέβηκα στην Αθήνα διότι είχα μάθημα. Και πάντα όταν κατεβαίνω στην Αθήνα, κανονίζω να αγοράσω και διάφορα πράγματα για τα ελικόπτερά μου, και επειδή είμαι εκεί κοντά και γλυτώνω ταχυδρομικά, και γιατί μπορεί να δω κάτι που με ενδιαφέρει και να το αγοράσω, αλλά και επειδή σε μεγάλα αντικείμενα που φορτώνονται με πολλά ταχυδρομικά έξοδα να έρθουν από εξωτερικό, και φτάνουν σχεδόν στα λεφτά που κάνουν στην Ελλάδα, προτιμώ να αφήνω αυτά τα χρήματα στους Έλληνες μαγαζάτορες. 1-2 φορές το είχα μετανοιώσει, ποτέ όμως όσο το μετάνοιωσα σήμερα.

Φυσικα και ειναι δικαιωμα σου να θελεις να πληρωσεις τον γνησιο και να παρεις τον γνησιο, προσωπικα δεν το καταλαβαινω αλλα ισως να ειμαι εγω λαθος σε αυτο.
    Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι απο την στιγμη που ηξερες περι του αυτοκολλητου γνησιοτητας γιατι τον αγορασες;
    Με μια απλη αναζητηση βρηκα ενα ασχετο ελληνικο ΤΙΜΙΟ καταστημα που το αναφερει ξεκαθαρα περι γνησιοτητας http://www.rcmanos.gr/imax-b6-charger.html

ΥΓ Το καταστημα πρεπει να ειναι στην Καλλιθεα, σωστα;

Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Fer De Lance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 12 Μαΐ 2013, 00:39:28 »

Φίλε ο hobbyking, όταν πουλάει copy το λέει, ξεκάθαρα... http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/RC_PRODUCT_SEARCH.asp?strSearch=imax+b6&x=0&y=0 Δες εδώ για παράδειγμα. Γράφει και στον τίτλο και στην περιγραφή ότι πρόκειται για αντίγραφο, και για όσους τυχόν δεν το κατάλαβαν ούτε έτσι, λέει ότι δεν είναι της ίδιας ποιότητας με το αυθεντικό.

Συνεπώς αν αυτό που σε ενδιαφέρει κυκλοφορούσε και σε αντίγραφο, θα το γράφανε, δεν θα το κρύβανε, δεν έχουν ένα τεράστιο site κάνοντας απατεωνίες.

Συγγνώμη που τα λέω έτσι απότομα, αλλά με πνίγει το δίκιο, και η τσαντήλα.

Σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στο ΙΝΚΑ.
    Καταγράφηκε
    Fer De Lance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 12 Μαΐ 2013, 00:47:03 »

Φυσικα και ειναι δικαιωμα σου να θελεις να πληρωσεις τον γνησιο και να παρεις τον γνησιο, προσωπικα δεν το καταλαβαινω αλλα ισως να ειμαι εγω λαθος σε αυτο.
    Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι απο την στιγμη που ηξερες περι του αυτοκολλητου γνησιοτητας γιατι τον αγορασες;
    Με μια απλη αναζητηση βρηκα το παρακατω καταστημα στο Αιγαλεω που το αναφερει ξεκαθαρα περι γνησιοτητας http://www.rcmanos.gr/imax-b6-charger.html

Φίλε μου, δεν είχα μαζί μου υπολογιστή για να επιβεβαιώσω επί τόπου τα όσα είχα διαβάσει. Και αν έκανα λάθος δηλαδή; Ο σωστός άνθρωπος, πάντα κρατάει μια επιφύλαξη για αυτά που ξέρει, ειδικά όταν ο άλλος (ειδικός) επιμένει να ισχυρίζεται τα αντίθετα. Δεν είναι δηλαδή ότι αγόρασα κάτι χωρίς να έχω καμιά ιδέα και να μου πει ο άλλος μετά "Εντάξη βρε αδερφέ, δεν ρώτησες, νόμιζα ότι ήξερες ότι είναι αντίγραφο..."    Τι άλλο να έκανα δηλαδή;

Και για το ιριδίζον αυτοκόλλητο, που ήταν εύκολο να το δω με ξεγέλασε το αυτοκόλλητο το οποίο ήταν όμως του καταστήματος και όχι του κατασκευαστή. Αυτό είναι το χειρότερο, αυτοκόλλητο παρόμοιο με το αυθεντικό, σε σημείο που θα έπρεπε να είναι το αυθεντικό. Μετά που το πήρα στα χέρια μου και το είδα από κοντά, είδα ότι έγραφε άλλα...

Τι άλλο έπρεπε να κάνω δηλαδή; Εγώ πήγα να αγοράσω ένα προϊόν, δεν πήγα να κάνω τον Ρομπέν των Φορτιστών. Και σύμφωνα με τις γνώσεις μου, έκανα ότι μπορούσα. Από την στιγμή που έχεις πληρώσει τον άλλον, και ο άλλος κάνει τον κινέζο (ζητώ συγγνώμη από τους κινέζους), ότι δήθεν δεν καταλαβαίνει τι του λές, τι άλλο να κάνεις πιά;
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 12 Μαΐ 2013, 00:54:17 »

Δικιο εχεις, δεν κατηγορω εσενα, προσωπικα οσες φορες ειχα αμφιβολιες και δεν ακυρωσα την αγορα μετα το μετανοιωσα.

Δεν τολμω καν να σκεφτω οτι ο ελληνας εμπορος εβαλε παρομοιο αυτοκολλητο στο σημειο που θα επρεπε να ειναι το αυθεντικο για να καταφερνει να ξεγελαει και τους γνωστες και διαβασμενους οπως εσυ. Σιγουρα τυχαιο ειναι, αυτα δεν γινονται στην ελληνικη αγορα. 

Μηπως ρωτησες για την εγγυηση που σου παρεχει για το προιον που αγορασες;
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Fer De Lance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 12 Μαΐ 2013, 01:12:09 »

Όχι, δεν ρώτησα για την εγγύηση. Άλλωστε κανονικά θα έπρεπε να έχει μέσα εγγύηση, και να έχει και το χαρτί για το registration με τον ειδικό κωδικό. Ποιά εγγύηση; Αυτή που πας το ελαττωματικό προϊόν την πρώτη φορά για να σου πούνε ότι δεν έχει τίποτα, την δεύτερη το πας για να σου πούνε ότι το φτιάξανε, την τρίτη το πας για να σου πούνε ότι θα του στείλουν τελικά στην "εταιρεία" και την τέταρτη πας για να πάρεις άλλο αφού δεν τους εμπιστεύεσαι πιά; Δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά γενικά.

Εγγύηση είναι το φιλότιμο του πωλητή, ειδικά στην προσωπική πώληση. Μου έχει τύχει άψογη εφαρμογή της εγγύησης, πραγματικά εκπληκτική εξυπηρέτηση και τιμιότητα στην επισκευή, ενώ μπορούσαν να με γδάρουν αν θέλανε (από e-shop, μπράβο τους), και φυσικά μου έχουν τύχει κυρίως τα ακριβώς αντίθετα.

Αλλά εδώ δεν είναι καν θέμα εγγύησης. Μακάρι να φτάναμε ως και εκεί.
    Καταγράφηκε
    ant1971
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 12 Μαΐ 2013, 02:41:55 »

Πραγματικα απαραδεκτο

Χαρα στο κουραγιο σου και στον τροπο με τον οποίο το αντιμετωπίζεις Thumbs up

Άλλος αν ηταν στην θεση σου θα ειχε ποσταρει με το ονομα του μαγαζιου φαρδια πλατια από την πρωτη στιγμη

Παντως δεν θα ηταν κακο στην επομενη επικοινωνια σου με το μαγαζι  να του θεσεις και αυτό το ενδεχομενο εφοσον δεν δεχτει να συνεργαστει για να ληθει η παεξηγηση

Με την ευχη να ξεμπερδεψεις γρηγορα και με το καλυτερο τροπο απο την ψυχοφθορα αυτή  κατασταση

Καταγράφηκε

η ασχολία με το ε/π συχνά είναι παράδεισος & κόλαση μαζί
    gvertical
    Aeromodeller Sr. Member

HI ALL

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 12 Μαΐ 2013, 11:05:08 »

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
    μολις τωρα ανακαλυψα οτι εχω 2 μαιμουδες στο σπιτι!  laugh
    νομιζω πρεπει να γραψεις το ονομα του μαγαζιου, να ξερουμε ολοι!
    παντος τον ενα τον εχω 5 χρονια και τον αλλο 4, και ποτε δεν ειχα προβλημα! εκτος απο λιγο προβληματικο μπαλανς των στοιχειων στο τελος, δηλ. το ενα στοιχειο  μπορει να γεμισει στο 4.20 το αλλο στο 4.18 το αλλο 4.17.
    και να σκεφτεις οτι φορτιζω και φευγω η κοιμαμε! idiot2
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Μαΐ 2013, 11:40:58 από gvertical » Καταγράφηκε

live simply, so other people can simply live!
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 12 Μαΐ 2013, 11:36:51 »

Παρε ενα τελευταιο τηλεφωνο και πεστους οτι αυτα που τους ελεγες τα εχεις πλεον επιβεβαιωσει. Αν δεν δεχτουν παλι να σου επιστρεψουν τα χρηματα πισω πολυ απλα τους λες οτι σου εχουν πουλησει μαιμου προιον για γνησιο και οτι εχεις καθε δικαιωμα να κινηθεις οπως νομιζεις. Δυστυχως εγω πλεον δεν εμπιστευομαι κανεναν μετα απο αυτα που εχω δει σε ελληνικα μαγαζια. Αγοραζω μονο οταν το δω και ειμαι σιγουρος, εκτος απο 2 μαγαζια που πολυ φοβαμαι οτι αναφερεσαι στο ενα απο αυτα. Και το χειροτερο ειναι οτι πολλοι απο αυτους δεν ξερουν καν τι ειναι αυτο που πουλανε. Εμενα μου ελεγε ο "τεχνικος" καποιου καταστηματος στη Θεσσαλονικη οτι ενω το μοτερ καποιου αυτοκινητου που ειχα ηταν 15Τ, το esc που μου εδωσε και εγραφε εως 17Τ ηταν το σωστο αφου ο αριθμος στο esc ηταν πιο μεγαλος. Λετε να μην ήξερε?
    Καταγράφηκε
    amartolos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 12 Μαΐ 2013, 15:53:11 »

Εδω εχει τις διαφορες αναμεσα στα 2 προιοντα.

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-SKYRC-IMAX-B6-Li-po-Ni-MH-Battery-Charger-12V-5A-AC-Adapter-/360591383680?pt=UK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN&hash=item53f4ebdc80

Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι και ενας γνησιος μπορει να ειναι καλυτερος αλλα μπορει καια αυτος να εχει προβληματα.
    Εγω ειχα αγορασει γνησιο αλλα το balance ηταν για τα πανηγυρια.Τον εστειλα πισω μου στειλανε αλλον.

Παρε κατι καλυτερο , αν σου χαλαει τις μπαταριες σε βαθος χρονου θα δωσεις πολυ περισσοτερα λεφτα για να ξαναπαρεις καινουργιες.
    Καταγράφηκε
    skopos-Komotini
    Aeromodeller Hero Member

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 13 Μαΐ 2013, 01:15:42 »

αυτη η μαυρη συσκευασία ειναι ο ψεύτικος τον εχω και εγω αλλα τον αγόρασα για αντίγραφο οχι για αυθεντικο και μαλιστα ανα θυμάμαι καλα γυρο στα 15 $
    Καταγράφηκε

heliland
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 13 Μαΐ 2013, 04:43:04 »

Καλησπέρα και απο εμένα

Δυστυχώς δεν είχα την ευχέρεια να διαβάσω το θέμα απο την αρχή καθώς είμαι εκτός Ελλάδος και όλα έχουν πέσει μαζεμένα (το συγκεκριμένο παράπονο του πελάτη με τον φορτιστή και πρόβλημα με το site μας - ελπίζω να λυθεί λίαν συντόμως)

Για τον συγκεκριμένο φορτιστή προσωπικά ουδέποτε έχω αναφέρει ότι είναι αυθεντικός (ο υπάλληλος προφανώς έκανε λάθος και προφανώς θα δεχτούμε το προιόν πίσω, έχει σταλεί ήδη ενημερωτικό pm στον πελάτη μας) ΑΛΛΑ για τα χρήματά του είναι τίμιος και έχουμε όντως διαθέσει εκατοντάδες τέτοιους φορτιστές (όσοι αντιμετώπισαν πρόβλημα αντικαταστάθηκαν ΕΠΙΤΟΠΟΥ - ήταν ελάχιστοι και ως τώρα μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού)

Εν πάση περιπτώση, επειδή δεν μου αρέσει να με πιάνουν κορόιδο κι εμένα σαν καταναλωτή, έχω σαν αρχή να μην πιάνω κορόιδο και εγώ τους δικούς μου πελάτες, και αν όσοι κάποτε ένιωσαν αδικημένοι, με όλους το κουβέντιασα και αλληλοβοηθηθήκαμε (ο νοων νοείτω). Οσοι ψωνίζουν απο το φυσικό μας κατάστημα το γνωρίζουν αυτό (φυσικά θα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις - δεν είμαστε θεοί)

(Αλλα συνήθως τα φόρουμ είναι μόνο για να λέμε τα "κακα" του κάθε επαγγελματία για να συμμορφωνεται - καλό, δε λέω, και χρήσιμο, αλλα καλό θα ήταν να ακούγεται και κανενας καλός λόγος)

Επανέρχομαι στα του φορτιστή και στο "ταμπελάκι" μας. Ο συγκεκριμένος φορτιστής είναι μεν κλώνος του IMAX B6 αλλα μας έρχεται με εγγύηση καλής λειτουργίας και σε περίπτωση μη σωστής λειτουργίας τον αντικαθιστούμε αμέσως με καινούργιο (γιατί κι εμας με τη σειρά μας μας τον αλλάζουν χωρίς δεύερη κουβέντα). ΔΕΝ τον αγοράζουμε 15 δολλάρια (τον αγοράζουμε παραπάνω) γιαυτό και αυτή η τιμή που τον διαθέτουμε είναι στα 29 ευρώ (ισως υπάρχει και πιο φθηνός κλωνος - δεν αντιλέγω - αλλα προτιμώ να προμηθευτώ κάτι που θα με καλύπτει η εγγύησή του). Συμπερασματικά δεν νιώθω ότι εξαπατώ το πελάτη μου, κάθε άλλο, του προσφέρω ένα προιόν που μπορώ να του το αντικαταστήσω αν κάτι δεν πάει καλά (σπάνιο για το συγκεκριμένο προιόν)
    Όσο για το "ταμπελάκι" μας, το ιριδίζον αυτό αυτοκόλλητο το έχουμε για να διαπιστώνουμε ότι τα προιόντα που ίσως μας επιστραφούν είναι αγορασμένα απο εμάς γιατί υπάρχουν και μερικοί "καλοθελητές" που μας έχουν επιστρέψει προιόντα που δεν ήταν πουλημένα απο το κατάστημά μας ///
    Αλλα φυσικά το τοποθετούμε και για λόγους διαφήμισης!

Οπότε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ανακεφαλαιώνω ότι εφόσον το site μας δεν αναφέρει ότι το προιόν είναι το αυθεντικό (όπως στο άλλο site που αναφέρατε - εκεί το φωνάζει ότι είναι το αυθεντικό) δεν νιώθω ότι εξαπατούμε κανέναν. Ο πελάτης που δεν επιθυμεί να κρατήσει το προιόν, μπορεί να το επιστρέψει. Επαναλαμβάνω ότι το λάθος μας σε αυτή την περίπτωση ήταν η άγνοια του υπαλλήλου για το συγκεκριμένο προιόν!

Φιλικά,
    Διαμαντής απο Heliland.com

ΥΓ.Δεν θα "κατέβαζα" ποτέ το site ούτε για ένα λεπτό, όντως έχει πρόβλημα το οποίο και τώρα που διαβάζετε αυτό το μήνυμα να έχει διορθωθεί +()+
    Καταγράφηκε

tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 13 Μαΐ 2013, 10:34:49 »

Έχω μία πολύ σοβαρή ένσταση και αν κάνω λάθος το παίρνω πίσω. Όταν δεν λες ότι είναι το αυθεντικό, σημαίνει ότι είναι μαιμού?Huh Ή όταν δεν λες ότι είναι το αυθεντικό, νιώθεις ότι δεν εξαπατάς κανέναν αφού μπορεί να είναι και μπορεί και να μην είναι?Huh?
    Είναι πολύ πιο τίμιο να πεις ότι ΔΕΝ είναι το αυθεντικό και τελείωσε.
    Έχω ψωνίσει και εγώ από το κατάστημα ΧΩΡΙΣ πρόβλημα, για να λέμε και τα καλά! Αλλά, άλλο αυτό και άλλο το θέμα που συζητάμε.

Δυστυχώς είχα και εγώ μια πολύ κακή εμπειρία από πολύ γνωστό και εξειδικευμένο κατάστημα της Αθήνας. Παρήγγειλα ένα indoor Αεροπλάνο για τα παιδιά μου, για να μυηθούν αρχικά σε λίγο πιο εύκολο αντικείμενο απο τα ελικόπτερα που πετάω, και παρέλαβα προιόν στο οποίο η συσκευασία είχε ανοιχθεί!!!!. Δεν με απασχολεί αν το δοκιμάζουν οι πελάτες ή όχι όπως ειπώθηκε, και επίσης δεν με απασχολεί ότι αφού δουλεύει όλα καλά. Με ενδιαφέρει ότι αφού πληρώνω κάτι για καινούργιο, να είναι καινούργιο. Έχει και συνέχεια. Μέσα από την συσκευασία έλειπαν και οι μπροστινοί τροχοί του αεροπλάνου. Παρότι τους έχω ζητήσει 2 φορές, δεν τους παρέλαβα ποτέ και την δεύτερη φορά δεν είχα καν απάντηση.
    Το κόστος των τροχών είναι 4 ευρώ! αλλά προφανώς δεν ήταν αυτό που με χάλασε.

Για μένα, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ καταστήματα που ψώνιζα (μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού) ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ κατά ένα...
    Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το συγκεκριμένο κατάστημα και ας είναι και για 4 ευρώ! 
    Όταν αγοράζω από κάποιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ μαγαζί, έχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ, να εξυπηρετούμαι καλύτερα από το αν αγόραζα από  Αγγλία, Σιγκαπούρη, Αμερική κλπ. Είναι ή δεν είναι έτσι κύριοι?Huh?

Γιώργος
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Ηλεκτρονικά (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: Μαϊμού iMAX B6
    Μεταπήδηση σε: