Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:09:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:09:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 50
    Συνολικά: 50
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: παζαρια  (Αναγνώστηκε 4105 φορές)
    christos139
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τετάρτη, 1 Μαΐ 2013, 23:38:04 »

θελω να ανοιξω αυτο το θεμα οχι για καποιο αλλον λογο αλλα απλα επειδη νευριασα  σημερα επειδη καποιοι νομιζουν δεν ξερω και εγω οτι...
    το θεμα ειναι οτι πουλαμε καποια πραγματα εδω μεσα σε καποια τιμη......ο καθενας πουλαει οσο νομιζει και οσο θελει......δεν μπορει ομως οταν εχεισ δωσει καποια λεφτα για ενα μοντελο να σου ζητανε να τους το δωσεις στην μιση σχεδον τιμη απο οσο το εχεισ βαλει και κατα την γνωμη μου μια καλη δελεαστικη τιμη απο καινουργιο.....δεχομαι να μου κανει καποιος παρατηρησει οτι το πουλαω ακριβα ....αλλα δεν δεχομαι το στυλακι φιλε εγω απο 100 ευρω που το πουλας διαθετο 50 στειλε μου μην. η παρε με τηλ.

ελεος ποια ...και ελεος με το οτι καινουργιο εχει τοσο, και απο εξω το φερνω τοσο....γτ δεν το παιρνεις ρε φιλε απο εξω......γιατι δεν το παιρνεις καινουργιο?

δεχομαι να μου κανεις την προταση αν μπορω να κανω κατι καλυτερο....αλλα οχι τα κολπα του τοσα εχω ...ειναι μεταχειρισμενο ...εχει το ενα εχει το αλλο....εχει εκεινο....και ολα ααυτα απο μια φωτογραφια....
    εγω οσες συναλλαγες χω κανει μπορω να πω οτι απο κανεναν δεν αγορασα κατι ακριβα γιατι εκρινα καλη την τιμη που το πουλαγε...αν δεν μου αρεσε προσπερναγα στην επομενη αγγελια

ελα δεστο να το δοκιμασουμε και αμα σου αρεσει παρτο.....τοσο το πουλαω και αν μπορω θα σου κανω και εγω κατι καλυτερο
     και απο την αλλη δεσου εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο να το αγορασεις σωνει και καλα.....το εβαλα και αν θες το παιρνεις αν δεν θες εδω θα ναι και θα καθεται η θα πεταει....

πληρωμενα τα εχω και εγω ουτε κλεμμενα ουτε δανεικα

Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 2 Μαΐ 2013, 00:19:12 »

Κοίταξε δν έχεις άδικο απλά μην δίνεις σημασία..! Αν είσαι σίγουρος για αυτό που πουλάς και δν πρόκειται να κατεβάσεις την τιμή τότε ευγενικά του λες ότι δν έχω σκοπό να κατεβάσω την τιμή..!

Μην χαλιέσαι αυτό θα γίνεται συνέχεια..! Ειδικά σε αυτούς τους καιρούς..!
    Καταγράφηκε
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 2 Μαΐ 2013, 00:21:58 »

Μάλλον έχεις μπόλικη αγανάκτηση. Όντως μερικοί είναι που σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Το έχω ξανασυζητήσει το θέμα με κανά 2 από εδω μέσα, που πουλούσαν μάλιστα ακριβά πράγματα που κόστιζαν ίσως και κάποιες χιλιάδες ευρώ και άκουγαν ότι μπορείς να φανταστείς (ή δεν μπορείς).
    Το ότι πουλάω κάτι, δεν σημαίνει ότι το έχω για πέταμα ή το χαρίζω. Όποιος θέλει και μπορεί ασχολείται...

Συμφωνώ ότι κάποιες φορές και ίσως τον τελευταίο καιρό λόγω της κατάστασης πιο συχνά, κάποιοι το παραξηλώνουν...
    Υπομονή και κατανόηση.

Γιώργος
    Καταγράφηκε
    epilektos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 2 Μαΐ 2013, 00:33:35 »

Συνάδελφοι, τα πράγματα είναι απλά. Εμείς σαν πωλητές προτείνουμε κάποια ενδεικτική τιμή και εμείς πάλι σαν αγοραστές αντιπροτείνουμε. Εάν δε τα βρούμε κάπου στη μέση, πολύ απλά δε προχωρούμε στην αγοροπωλησία! Και εμένα μου είχε τύχει στο παρελθόν να μου προτείνουν να πωλήσω ένα ανταλακτικτό πολύ κάτω από τη τιμή που εγώ πίστευα πως άξιζε και η απάντηση που είχα δώσει πολύ ευγενικά ήταν αρνητική. Όπως πολύ σωστά προαναφέρατε, εάν δε τα βρούμε στη πώληση, το πιο πιθανό είναι να συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε!
    Καταγράφηκε

Blade mCPX v.2 - Spektrum DX8
    gvertical
    Aeromodeller Sr. Member

HI ALL

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 2 Μαΐ 2013, 10:03:42 »

γενικα οταν πουλας κατι εκτηθεσαι! ειναι λογικο να υπαρχουν και οι κακομαθημενοι!
    παντος η τραγηκη ειρωνεία του αερομοντελιστη ειναι να αγοραζει φτινα και να πουλαει ακριβα!
    θελει πολυ υπομονη, που δεν υπαρχη!
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    Καταγράφηκε

live simply, so other people can simply live!
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 2 Μαΐ 2013, 10:59:35 »

Το προβλημα ποιο ειναι; Ολοι το εχουμε παθει και ολοι εχουμε κανει παζαρι. Ο καθενας μπορει να βαζει οτι τιμη θελει για το προιον του. Απο την στιγμη που μπει αγγελια σιγουρα θα υπαρξουν ανθρωποι που θα προτεινουν χαμηλοτερη τιμη, εαν συμφωνουμε το δινουμε αλλιως ειτε δεν απανταμε ειτε απανταμε αρνητικα.

Εγω περιμενω να βαλει αγγελια πωλησης ο Παυλος PaNt μια Futaba 7C σε αριστη κατασταση στα 100€ για να του στειλω μηνυμα για 50€.  devil

Καλες γιορτες να εχετε ολοι σας, γρινιαριδες και μη. beer
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    vagg
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 2 Μαΐ 2013, 11:33:27 »

1.Οταν ο πωλητης μετα απο δυο ημερες βγαζει αλλη τιμη ειναι λογικό
    2.Οταν ο πωλητης ζητα οτι του λειπη απο την τσέπη ειναι λογικό
    3.ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ
    4.ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ
    5.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ
    6.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ .....ΕΔΩ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 2 Μαΐ 2013, 12:55:12 »

3.ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ
    6.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ .....ΕΔΩ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
    Δεν είναι ακριβώς έτσι..
    Άλλο "σκοτώνω" λόγω ανάγκης, και άλλο πουλάω γιατί θέλω να πάρω κάτι άλλο ή γιατί δεν τον χρησιμοποιώ και δεν θέλω να το βλέπω να σκουριάζει!

Ο πρώτος το λέει συνήθως!

Οπότε προσωπικά επειδή δεν θα σωθώ με 20-30-100€, αλλά ούτε και ο αγοραστής, δεν σκοτώνω τίποτα.. Προτιμώ να τα δώ να σαπίζουν, να τα χαρίσω σε ένα σύλλογο, προσκόπους, σχολεία για εκπαιδευτικό σκοπό, ακόμα και σε κάποιον που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να το αγοράσει ούτε με κατεβασμένη τιμή, ή να τα δώσω τροφή στα ποντίκια, από ότι να το πάρει κάποιος κοψοχρονιά γιατί έχουμε κρίση!

Πριν καιρό έιχε τύχει να δίνω εκπαιδετικό α/π στα 40€.. Ταλαιπωρημένο μεν, αλλά μόλις είχα αλλάξει τα πάντα(ντίζες, ρεζερβουάρ, βάσεις, τροχούς, monocote) και ζήτησα 40€.. Άλλοι μου είπαν 20€ και άλλος μου ζήτησε να του το χαρίσω γιατί ήταν ταλαιπωρημένο! Αφού είναι ταλαιπωρημένο και δεν σου αρέσει τί το θές? Αν ήθελα να το χαρίσω σε καποιον που δεν τον ξέρω, δεν θα το έλεγα?
    30€ έκαναν μονο τα καινούρια ανταλλακτικά(2 πτήσεις είχαν κάνει)
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    christos139
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 2 Μαΐ 2013, 13:12:00 »

3.ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ
    Δεν είναι ακριβώς έτσι..
    Άλλο "σκοτώνω" λόγω ανάγκης, και άλλο πουλάω γιατί θέλω να πάρω κάτι άλλο ή γιατί δεν τον χρησιμοποιώ και δεν θέλω να το βλέπω να σκουριάζει!

Ο πρώτος το λέει συνήθως!

Οπότε προσωπικά επειδή δεν θα σωθώ με 20-30-100€, αλλά ούτε και ο αγοραστής, δεν σκοτώνω τίποτα.. Προτιμώ να τα δώ να σαπίζουν, να τα χαρίσω σε ένα σύλλογο, προσκόπους, σχολεία για εκπαιδευτικό σκοπό, ακόμα και σε κάποιον που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να το αγοράσει ούτε με κατεβασμένη τιμή, ή να τα δώσω τροφή στα ποντίκια, από ότι να το πάρει κάποιος κοψοχρονιά γιατί έχουμε κρίση!

Πριν καιρό έιχε τύχει να δίνω εκπαιδετικό α/π στα 40€.. Ταλαιπωρημένο μεν, αλλά μόλις είχα αλλάξει τα πάντα(ντίζες, ρεζερβουάρ, βάσεις, τροχούς, monocote) και ζήτησα 40€.. Άλλοι μου είπαν 20€ και άλλος μου ζήτησε να του το χαρίσω γιατί ήταν ταλαιπωρημένο! Αφού είναι ταλαιπωρημένο και δεν σου αρέσει τί το θές? Αν ήθελα να το χαρίσω σε καποιον που δεν τον ξέρω, δεν θα το έλεγα?
    30€ έκαναν μονο τα καινούρια ανταλλακτικά(2 πτήσεις είχαν κάνει)

+1000

Οσο για τον φίλο vagg σίγουρα πουλάμε κάτι μεταχειρισμένο αλλά όταν θεσ κατι το βλέπεις το εξεταζεις και αν σου κάνει το αγοράζεις πλέον πολύ πουλάνε και με δοκιμαστική πτήση
     Αλλο το να κανεις παζάρι για την τιμή και άλλο να του το δώσεις στην τιμή που θέλει εκείνος πρέπει να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι αγοραστές πωλητές
    Καταγράφηκε
    chris-audio
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 2 Μαΐ 2013, 15:37:00 »

Στην όλη συζήτηση που άνοιξες φίλε και συνονόματε όλα είναι στη σφάιρα της θεωρίας.

Δεν θέλω να το αναλύσω το θέμα αλλά να ξέρειςι ότι στις περιπτώσεις που πουλάς κάτι 100 και ο άλλος σου λέει εγώ 50 δίνω αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι τόσο το εκτιμά εκείνος. Μπορεί να έχει μόνο 50 και εσύ επίσης την ίδια στιγμή να σου τρύπησε το ψυγείο του αυτοκινήτου σου, λεφτά να μην έχεις και να το δώσεις 50. Αστείο το παράδειγμα αλλά όλα θεωρητικά είναι. Κανένας μας δεν ξέρει γιατί κάποιος βάζει την αγγελία και επίσης δεν ξέρεις και μετά την αγγελία σε τι οικονομική κατάστυαση μπορεί να έχεις βρεθεί.

Καλή Ανάσταση σε όλυς σας.

Καταγράφηκε

JR 9503
    JR NEX E8 FBL
    GRAUPNER ELEKTRO TRAINER S
    GeorgeC
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 2 Μαΐ 2013, 18:32:56 »

Σημεια των καιρων...
    Καταγράφηκε
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 3 Μαΐ 2013, 09:26:49 »

Futaba 520 gyro......Αγορα απο Κουτσο 150 με μεταφορικα και στην αγγελεια το βαζω 60 για να φευγει..δηλαδη ποιο κατω απο μιση τιμη.Μου στελνουν πμ για να κοψω 10 ευρο.Ενω το ξερουν οτι η τιμη ειναι τζαμπα και οτι δεν θα σωθουν απο τα δεκα ευρο αυτοι εκει.Αν το εβαζα 50 θα το ζηταγαν 40..και αντο εβαζα 40 θα το ζηταγαν 30.Αυτο δηλαδη με τα δεκα ευρο εχει καταντησει σπαστικο.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 3 Μαΐ 2013, 10:11:23 από ΝΙΚΟΣ » Καταγράφηκε

ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 3 Μαΐ 2013, 10:32:34 »

Καλημέρα και Καλή Ανάσταση σε όλους.   
    Τα παραδείγματα είναι πολλά.
    Ο αγοραστής συνήθως θέλει καλύτερη τιμή από αυτή που βάζει ο πωλητής.
    Και συνήθως ο πωλητής βάζει και λίγο πιο πάνω την τιμή στην αγγελία για να κόψει μετά....
    Και επειδή αυτό το ξέρουν όλοι,  η κατάσταση συνεχίζεται έτσι.
    Και δεν είναι κακό......
    Το κακό είναι να νευριάζουμε....
    Δεν χρειάζεται νεύρα. Αν η τιμή μας φαίνεται ακριβή δεν αγοράζουμε.
    Και το ίδιο συμβαίνει και από την άλλη μεριά.  Αν η τιμή που μας προσφέρουν μας φαίνεται μικρή,  δεν πουλάμε.
    Δεν χρειάζεται όμως να χαλάμε και τις καρδιές μας πίσω από όλο αυτό.
    Όποιος ζητάει πολλά δεν θα πουλήσει και όποιος δίνει λίγα δεν θα αγοράσει...
    Απλά και όμορφα....
    Ευκαιρίες υπάρχουν πολλές και ο καθένας θα κρίνει μόνος του.....
    Άλλα πράγματα είναι που πειράζουν στις αγγελίες αλλά δεν είναι του παρόντος.....
    Την Καλημέρα μου σε όλους.........
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 3 Μαΐ 2013, 11:13:32 »

Η τιμή που αξίζει ένα προϊόν ίσως να μην είναι αυτή που αρχικά ζητείται, ή αυτή που αρχικά αντιπροσφέρεται.

Η τιμή ενός προϊόντος είναι αυτή με την οποία γίνεται τελικά η πώληση.

Υπάρχουν πολλά βιβλία που αναφέρονται στην "τέχνη των διαπραγματεύσεων" .   Είναι πολύ καλή εμπειρία για οτιδήποτε κάνουμε στην ζωή μας.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    christos78
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 3 Μαΐ 2013, 18:52:32 »

φιλε christos139 καταλαβαίνω την αγανακτιση σου και μάλιστα πρόσφατα είχα άνοιξη ένα παρόμοιο θέμα αλλα το σβήσανε η κύριοι διαχειριστές επειδή είχα ανεβάσει την συνομιλία τον γραπτών μηνυμάτων και λέει δεν είναι σωστό.κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γίνει προφορικά σε δημόσιο χορό αυτή η συζήτηση μεταξη μας, μοντελοδρομιο π.χ.ας καταλάβουν μερική ότι αυτό το hobby το κανεις όσο αντέχει η τσεπη σου και να μην νομίζουν ότι αυτός που πουλάει πεινάει!αν εχεις τι στοιχειώδη ευγενία μπορείς να ρωτήσεις.....φιλε εχεις το περιθώριο να μου κανεις καλύτερη τιμή??και μην είσαι ηλίθιος αποκλείεται αυτό που πουλάει 200ευρο να σου πει 100.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: παζαρια
    Μεταπήδηση σε: