Αγαπητοι κύριοι , εχει αναρωτηθει κανεις πως ο Καλφακης και ο καθε Καλφακης βγαζει τοσα πολλα χρηματα σε σημειο , να εχει 3 μαγαζια (παει για το 3ο τωρα)?
Ρωτηστε τα μαγαζια που συνεργαζεται , τα λιγα που του εχουν απομεινει , σε τι σημειο φτανουν τα κερδη του Καλφακη. Θα σας δωσω ενα μικρο παραδειγμα: ο κ.Καλφακης πουλαει χονδρικη τους ελικες του belt CP(ενα απλο σας λεω τωρα) 10 ευρο +ΦΠΑ και να εχει προτινομενη τα 15 ευρο. Τους βαζει και ποσο θα πουλανε λιανικη. Το εργοστασιο τους (τους εισαγωγεις)τα χρεωνει μολις 2,00 ευρο. Η τιμη που θα βρειτε τους ελικες στο ιντερνετ ειναι 8,5 ευρο. Ο Κ.Καλφακης χρεωνει βεβαια στο μαγαζακι του οσο αυτος επιθυμει , μπορει και 5 ευρο. Καταλαβαινετε για τι επαγγελματια μιλαμε...
Θα μου πειτε πως τα ξερω... εχω ακρες.
Το κορυφαιο ειναι που γραφει στο site του , οτι παρτε το "ταδε " αυτοκινητο TAMIYA απο μαγαζι που μπορει να σας το ρυθμισει... τα λογια ειναι περιττα. Να φανταστει μονο κανεις οτι για να εχει καποιος TAMIYA στην Ελλαδα , θα πρεπει να το εχει προμηθευτει απο μαγαζι που συνεργαζεται απο τον Καλφακη...

ΘΙγω συμφεροντα και το γνωριζω.
μπορω να σας πω κι αλλα

ρωτηστε με για ο,τι θελετε... εχω ακρες