Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 01:22:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 01:22:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 58
    Συνολικά: 59
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: INTERNET SITES ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ  (Αναγνώστηκε 3148 φορές)
    chris-audio
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τρίτη, 16 Απρ 2013, 16:26:31 »

Καλησπέρα σε όλους,

Μια καλοπροαίρητη προτροπή σε μερικούς καταστηματάρχες, που έχουν παλιά και γνωστά καταστήματα, να ανανεώνουν τα site τους ή αν δεν θέλουν ας τα αποσύρουν. Είναι κρίμα, επαναλαμβάνω για γνωστά καταστήματα, να βλέπεις news του 2010 και προιόντα που δεν υπάρχουν πια να κοστίζουν (αν υπάρχουν) 660 ευρώ όταν ο αντικαταστάτης αυτού του προιόντος έχει 500 ευρώ. Μην με ρωτήσετε τι, 2 παραδείγματα που έπεσαν στην αντίληψη μου. Νομίζω ότι αν δεν ανανεώνεις το site σου πιο πολύ ζημιά κάνεις από το να μην έχεις καθόλου.

Χρήστος.
    Καταγράφηκε

JR 9503
    JR NEX E8 FBL
    GRAUPNER ELEKTRO TRAINER S
    ant1971
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 16 Απρ 2013, 17:31:23 »

Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

η ασχολία με το ε/π συχνά είναι παράδεισος & κόλαση μαζί
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 16 Απρ 2013, 19:02:56 »

Έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτό συμβαίνει γενικά με τους έλληνες(το λέω λόγω εμπειρίας)! Δεν καταλαβαίνουν πως ένα e-shop είναι ένα επιπλέον κατάστημα και ίσως το πιο επισκέψιμο από όλα.. Με τη βιτρίνα του, τα ράφια του, την τάξη του, το ταμείο του, τον πωλητή του! Και συνήθως είναι η βιτρίνα του ίδιου του καταστήματος.. Ένα "τσαπατσούλικο" site δίνει την αίσθητη του "τσαπατσούλικου" καταστήματος.. Αν κάποιος δεν βρεί σωστό το site, δεν θα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί παραπάνω.. Με 2 κλικ θα μπει σε ένα άλλο, και μάλλον δεν θα πατήσει και ούτε στο φυσικό κάταστημα!

Γι'αυτό η συμβουλή μου προς όλους του επιχειρηματίες που θέλουν ένα e-shop είναι:
    Αχοληθείτε σαν να είναι κανονικό κατάστημα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ εμβέλειας αλλιώς μην το προσπαθήσετε καν ή καταργήστε το!
    Σε ένα e-shop πρέπει να μπορεί ο πελάτης να βρει αυτό που θέλει γρήγορα, με όλες τις πληροφορίες, με τιμές και διαθεσιμότητα αλλιώς την έκανε!!
    Πρέπει να ρίξετε ώρες σε αυτό και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι Thumbs up
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 16 Απρ 2013, 19:40:31 »

Αυτό το πρόβλημα το έχουν γενικά τα ελληνικά sites..!!! Δν δίνουν σημασία στο site γιατι νομίζουν οτι δν είναι και τόσο σημαντικό..!

Αυτοί που δίνουν τα χρήματα για να γίνιε το site της επιχειρήσης συνήθως ειναι άνω των 45 οπότε δν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι..! Και αυτό απο μοντελιστικά μέχρι ξενοδοχεία..!

Οσο για τα παλιά στοκ είνια εύκολο να το λέμε να το σκοτώσει γιατι βγηκε το νέο αλλά αν το έχει πληρώσει ακριβά μερικά χρόνια πριν τότε συνηθως δυσκολέυονται να το δώσει χαμηλά ώστε να φύγει..! Μερικοί μου έχουν πει προτιμάω να το βλέπω παρά να το σκοτώσω να το δώσω...!

Καταγράφηκε
    chris-audio
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 16 Απρ 2013, 21:21:49 »

Φίλε Pant,

ΟΚ, υπάρχει και αυτό το σκεπτικό που λες, αμφιβάλλω όμως αν καν υπάρχει στο μαγαζί του το αντικείμενο  ή έχει ξεμείνει εκεί απο τότε που ρνημέρωσε το site. Αν στην τελική κάποια παλιά εμπορεύματα δεν θέλουν να χαμηλώσουν την τιμή για να φύγουν ας τα βγάλουνε απο το site γιατί αυτό τους δυσφημεί.
    Καταγράφηκε

JR 9503
    JR NEX E8 FBL
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 17 Απρ 2013, 20:03:04 »

Thumbs up
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    guest962
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 17 Απρ 2013, 20:14:45 »

Και να το εχει ειναι καλα. Εγω προσφατα εκανα παραγγελια την πληρωσα με paypal και μετα απο μια εβδομαδα πηρα τηλ. να δω γιατι δεν μου τα στελνει μου ειπε δεν τα εχω. Ταλεφτα ομως τα πηρε αμεσως.
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 17 Απρ 2013, 21:24:04 »

Και να το εχει ειναι καλα. Εγω προσφατα εκανα παραγγελια την πληρωσα με paypal και μετα απο μια εβδομαδα πηρα τηλ. να δω γιατι δεν μου τα στελνει μου ειπε δεν τα εχω. Ταλεφτα ομως τα πηρε αμεσως.

Δηλαδη εισπραξε τα λεφτα κανονικα και δεν εκανε απολυτος τιποτα; Περιμενε εσενα να καλεσεις για να σου πει οτι δεν το εχει; Μηπως πρεπει να φτιαξουμε ενα νημα με τα επικοτερα πραγματα που εχουν συμβει στον χωρο;
    Ιδεες οπως επαγγελματισμος η σεβασμος προς τον πελατη για αρκετους δεν υπαρχουν καθολου.  idiot2 idiot2 idiot2
    Και μετα κλαινε οι καταστηματαρχες και οι φιλοι τους για τις αναδουλειες;

ΥΓ Πες το καταστημα δημοσια, δεν ειναι δυσφημηση.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    chris-audio
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 17 Απρ 2013, 21:37:26 »

Μιας και άνοιξα το θέμα εγώ, να πώ και ένα μπράβο στους υπόλοιπους που τα ενημερώνουν. Τα sites είτε ανημέρωτα είτε ενημερωμενα είναι η βιτρίνα σας για αγορές μέσω internet αλλά και για να έρθει κάποιος απο κοντά.
    Καταγράφηκε

JR 9503
    JR NEX E8 FBL
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 18 Απρ 2013, 10:03:03 »

φιλε

αυτοι που δεν τα ενημερώνουν έχουν  και την απαίτηση να τους ρωτάς τηλεφωνικά  αν όντως υπάρχει η ειναι σε ελλειψη .................. δεν εχουν αντιληφθει  πως πρεπει να λειτουργεί  ενα e-shop .

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    guest962
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 18 Απρ 2013, 10:41:49 »

Δηλαδη εισπραξε τα λεφτα κανονικα και δεν εκανε απολυτος τιποτα; Περιμενε εσενα να καλεσεις για να σου πει οτι δεν το εχει; Μηπως πρεπει να φτιαξουμε ενα νημα με τα επικοτερα πραγματα που εχουν συμβει στον χωρο;
    Ιδεες οπως επαγγελματισμος η σεβασμος προς τον πελατη για αρκετους δεν υπαρχουν καθολου.  idiot2 idiot2 idiot2

Γενικα ειμαι υπερ των ελληνικων καταστηματων δεν χρειαζεται να πουμε ονοματα γιατι ολοι θυμαστε τι εγινε προσφατα. Ομως νομιζω οτι ενα καταστημα δεν μεγαλωνει οταν ''εχει τα παντα'' στο ιντερνετ.Μεγαλωνει οταν λεει out of stock και δεν δεχεται χρεωση.Ετσι ο πελατης ξερει τι του γινεται.
    Καταγράφηκε
    guest962
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 18 Απρ 2013, 10:51:24 »

Γενικα ειμαι υπερ των ελληνικων καταστηματων. Δεν χρειαζεται να πουμε ονοματα γιατι ολοι θυμαστε τι εγινε προσφατα και δεν πρεπει να τα βαζουμε με τα ελληνικα καταστηματα.ΑΛΛΑ αυτη η μοδα τωρα τελευταια να φαινεται το καταστημα ''γεματο'' στο ιντερνετ δεν την καταλαβαινω.Και αντε οσοι μενουν αττικη πανε στο καταστημα.Εμεις απο επαρχια γιατι πρεπει να παραγγελνουμε κατι που δεν υπαρχει και γιατι να παιρνω τηλ. να δω αν υπαρχει.ΑΥΤΟ το σκοπο εχει το ιντερνετ να βλεπω το μαγαζι απο το διαδυκτιο σαν να ειμαι εκει.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: INTERNET SITES ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ
    Μεταπήδηση σε: