Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι Σύμπτωση
[Ηθικόν αξείωμα, η κάτι τέτοιο τέλος πάντων]
Καλησπέρα.
Θέλω από εδώ και με αφορμή και το φωτογραφικό υλικό, που ανέβασε ο ''κύριος επενδυτής'', αλλά και άλλα αδιάσειστα στοιχεία που έχω στην κατοχή μου να καταγγείλω την αγωνιστική και εξωαγωνιστική του δραστηριότητα κατα την διάρκεια του αγώνα στην Τερψιθέα.
Χωρίς να του ζητηθεί προσθέρθηκε και μάλιστα Αφιλόκερδώς (δεν τόχει ξανακάνει) να είναι βοηθός μου (caller), ενώ συνόδευε τους αθλητές από το κοσμοδρόμιο Σπάτων που όπως μου είπανε τελεί και χρέη ταμία.
Απο τις επτά απογειώσεις μόνο τις τρείς κατάφερα να κάνω με βοηθό τον γνωστό σε όλους πιά ''επενδυτή'' και όπως ήταν φυσικό κατέλαβα την τιμιτική εικοστή θέση (την τελευταία δηλαδή).
Περίμενα υπομονετικά να περάσει μία εβδομάδα για να γίνει και ο άλλος αγώνας στο Μελισσοχώρι (όπου ευτυχώς δεν παραυρέθηκε) ώστε να αποδειχθεί η ''απατεωνιά'' του συγκεκριμένου ''κυρίου'' .
Δώδεκα πτήσεις, δώδεκα απογειώσεις και ισάριθμες προσγειώσεις δηλαδή 100% επιτυχία, και όπως φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα υπήρξε σαφής βελτίωση της θέσης μου.
Είσαι Μεγάλος Γκαντέμης ''ταμία'' για αυτό και ο γκουρού δεν σ' άφηνε να ακουμπίσεις το μοντέλο του αν δεν φορούσες γάντια πρώτα, ενώ και ο giamous κάτω απο το μπουφάν του είχε μια αρμαθιά σκόρδα.
Αγαπητέ Κύριε BOCIAN
Όπως θα γνωρίζετε (σας παραπέμπω εις τας σελίδας 5+6 του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ) τα αερομοντέλα πρέπει να έχουν ευλογηθεί και εξορκισθεί
κατά των πτώσεων και πάσης άλλης μαλακίας (ασθενίας εννοώ) από τον Παγκοσμίου φήμης εγνωσμένον εξορκιστήν Μοντέλων και Μοντελοδρομίων
Πατέρα Χρήστο Μητροπολίτη Καρύταινης και Πάσων Σερβιών.
1)Ερωτώ λοιπόν Κύριε BICIAN έχετε πληρώσει το αντίτιμον εξορκισμού 5000 EUROS και έχετε λάβει απόδειξην αντιγράφον της οποίας απόδειξης
πρέπει να ευρίσκεται κατά την διάρκειαν της πτήσεως κάτωθεν του ΑΛΤΙΜΕΤΡΟΥ οπισθίως του ΜΟΤΕΡ άνωθεν του ΔΕΚΤΟΥ και πλαγίως του ESC.
2)Εάν ΝΑΙ έχετε λάβει ανανεωτήριον συμβόλαιον εξορκισμού διά το ετος 2016 κόστους 2500 ΕUROS.
3) Εάν ΝΑΙ έχετε κοιταχτεί από
α) Ψυχίατρον
β) Ουρολόγον
γ) Παιδίατρον (το αι με ε)
δ) Οφθαλμίατρον
ε) Λιμνολόγον Βατραχολόγον
ζ) ΣΔΟΕ
η) ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ
για το έτος 2016.
Διότι εάν δεν έχετε πράξει ΟΛΑ τα ανωτέρω πάλι καλά που κατεταγείται εις την ύστατην θέσην εις τους αγώνας F5J Τερψιθέας Λαρίσης
Με τιμή
Ο εκπρόσοπος του Εξωρκιστού