Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.369 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 21:40:16

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 21:40:16

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 10:31]

από vilisdev
    [Σήμερα στις 10:26]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 01:40]

από Loukis35
    [Χθες στις 15:46]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309369
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 703
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 548
    Συνολικά: 550
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Πανελλ. F3A 2013 - κριτ., Μελισσοχώρι 27-28 Aπρ.: Σάββατο, 27 Απρ 2013 - Κυριακή, 28 Απρ 2013
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιοι F3A 2013 και κριτήριο, Μελισσοχώρι 27-28 Απρ.  (Αναγνώστηκε 9850 φορές)
    Γιαννης Ζακυνθος
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Δευτέρα, 29 Απρ 2013, 23:10:14 »

Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω και επισήμως ένα μεγάλο συγγνώμη στους φίλους αερομοντελιστές, που τους παρότρυνα φέτος να ασχοληθούν με τους αγώνες f3a. Δυστυχώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή μέχρι πριν από δυο βδομάδες αλλα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλών λόγω του ΠΑΣΧΑ δεν μας επέτρεψαν να συμμετέχουμε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.

Φιλε Βοντσα δεν καταλαβενω αυτο αυτο που γραφεις για συγνωμη
     αλα στα 4 χρονια που συμετεχω σε αγωνες f3a σε ξερω σαν ενα καλο και εντιμο αθλητη.
    Λυπαμαι και πραγματικα ειναι αδικο να κανουμε αγωνες χωρις να εχουμε την αποψη των αθλητων και στο τελος να λεμε
    οτι μπορει να μην εχουμε συμετωχες ,
    Ωμως και εγω και εσυ εχουμε τις δικες μας ευθυνες για οτι αφηνουμε να γινεται γιατι δεν συμετεχουμε και δεν επικινονουμε
    μεταξυ μας.
    Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και προσπαθησα μηπως αλαξει κατι .
    Σεβαστηκα ωμως την αποφαση της ΕΛΑΟ γιατι αγαπαω περισοτερο τον αγωνα παρα την προπονηση .

Φετος στη Λαρισσα κρατησαμε τη σπιθα του παττερν αναμενη
    του χρονου ολοι μαζι να αναψουμε τη φωτια
    το κιν μου 6972086725 προς ολους
    Καταγράφηκε
    Γιαννης Ζακυνθος
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #31 στις: Δευτέρα, 29 Απρ 2013, 23:13:38 »

Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω και επισήμως ένα μεγάλο συγγνώμη στους φίλους αερομοντελιστές, που τους παρότρυνα φέτος να ασχοληθούν με τους αγώνες f3a. Δυστυχώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή μέχρι πριν από δυο βδομάδες αλλα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλών λόγω του ΠΑΣΧΑ δεν μας επέτρεψαν να συμμετέχουμε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.

Φιλε Βοντσα δεν καταλαβενω αυτο αυτο που γραφεις για συγνωμη
     αλα στα 4 χρονια που συμετεχω σε αγωνες f3a σε ξερω σαν ενα καλο και εντιμο αθλητη.
    Λυπαμαι και πραγματικα ειναι αδικο να κανουμε αγωνες χωρις να εχουμε την αποψη των αθλητων και στο τελος να λεμε
    οτι μπορει να μην εχουμε συμετωχες ,
    Ωμως και εγω και εσυ εχουμε τις δικες μας ευθυνες για οτι αφηνουμε να γινεται γιατι δεν συμετεχουμε και δεν επικινονουμε  μεταξυ μας.
    Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και προσπαθησα μηπως αλαξει κατι .
    Σεβαστηκα ωμως την αποφαση της ΕΛΑΟ γιατι αγαπαω περισοτερο τον αγωνα παρα την προποηιση .

Φετος στη Λαρισσα κρατησαμε τη σπιθα του παττερν αναμενη
    του χρονου ολοι μαζι να αναψουμε τη φωτια
    το κιν μου 6972086725 προς ολους
    Καταγράφηκε
    Πυργίδης Παναγιώτης
    Aeromodeller Sr. Member

3D Addicted

« Απάντηση #32 στις: Δευτέρα, 29 Απρ 2013, 23:33:29 »

Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι τα παρακάτω:

- F3A P13
                                                   1ος Γύρος         2ος Γύρος       3ος Γύρος           4ος Γύρος            ΣΥΝΟΛΟ          ΘΕΣΗ

1    Γαβανάς Χάρης                        1000                961              885                     958                       2919               2η
    2   Κιόρογλου Νίκος                           919               1000             987                  1000                       2987               1η
    3   Χαλκιάς Ακης                              865                233             1000                   998                        2863               3η

- F3A GR B

1ος Γύρος    2ος Γύρος         3ος Γύρος      ΣΥΝΟΛΟ          ΘΕΣΗ

1   Αγαγιώτης Ανδρέας             802               603             695               1497            3η
    2   Μαμφρέδας Γιάννης           1000              1000            1000             2000            1η
    3   Νταναβάρας Παντελής         920               727               801             1721            2η
    4   Σάντας Διονύσης                 957              366                 0               1323             4η

Ο Ο.Α.ΜΕΛ ευχαριστεί όλους τους αθλητές που πήρανε μέρος στους αγώνες και τους εύχεται να συνεχίσουν να έχουν νίκες και στο μέλλον.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 19:38:16 από panos4d » Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 29 Απρ 2013, 23:58:22 »

Καλησπέρα σας,

Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων κτλ. ο αγώνας έλαβε τέλος με επιτυχία και απόλυτη ομαλότητα. Ευχαριστούμε την ΟΑΜΕΛ για τη φιλοξενία, τη διοργάνωση και την παραχώρηση του χώρου. Επίσης ήταν μια καλή ευκαιρία για προπόνηση και για να τα πούμε με καλούς φίλους από το παρελθόν αφού απέχω από τους αγώνες τα τελευταία 2 χρόνια. Συγχαρητηρια σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως θέσης ή κατηγορίας!

Νομίζω πως στην κατηγορία F3A FAI μπορούμε να έχουμε τα προσεχή χρόνια 7-8 συμμετοχές, φέτος είχαμε 4. Πρόκειται για μια δύκολη κατηγορία ίσως την πιο δύσκολη για μοντέλα σταθερής πτέρυγας που απαιτεί χρόνο, αφοσίωση και καλό εξοπλισμό. Η κατηγορία αυτή όμως δεν απαιτεί μόνο όλα όσα προανέφερα, αλλά και καταρτησμένους κριτές οι οποίο θα κρίνουν με αντικειμενικά κριτήρια όπως δηλαδή ορίζει το judging manual. Συνεπώς θα χρειαστεί η ομοσπονδία να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό δεν αποτελεί αιχμή για κανένα αγώνα που έχει λάβει χώρα μέχρι στιγμής, όλοι καλοί είμαστε και έχουμε καλή πρόθεση θέλω να πιστεύω, εχθρός του καλού όμως είναι το καλύτερο...

Ευχαριστώ τον καλό μου φίλο Ντίνο Μπαλάνο για τη φιλοξενία και για το calling κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ίσως ο καλύτερος caller που είχα ποτέ... Thumbs up.

Δύο φωτογραφίες, μια με το team μας και μια με τους υπόλοιπους αθλητές.

Φιλικά,
    Νίκος

*  (84.75 KB, 768x576 - εμφανίστηκε 587 φορές.)
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 10:41:39 από 3DJunk » Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #34 στις: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 00:00:14 »

...

*  (119.43 KB, 718x479 - εμφανίστηκε 565 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Γιαννης Ζακυνθος
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #35 στις: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 01:49:42 »

Γειά σας φίλοι
    συγχαρητήρια σε αθλητές και διοργανωτές.  Ενα ακόμα φροντηστήριο παττερν για μένα τελείωσε
    σε ενα αψωγο μοντελοδρόμιο με αθλητές που δεν είχα ξαναπετάξει  μαζί τους  και πρέπει ωποσδήποτε να τους έχουμε και του χρόνου μαζί με όλους τους άλους. Μόνο μη χαθούμε μέχρι τότε .
    Ήταν τιμή μου που πέταξα ακει μαζί σας

Και ελπίζω να ειμαι εντώς BOX tickedoff

Καταγράφηκε
    ΒΟΝΤΣΑΣ ΚΟΖΑΝΗ
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #36 στις: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 11:39:26 »

Φίλε Γιάννη,
    Καταρχήν να σε συγχαρώ για την πρώτη θέση που πήρες στον αγώνα που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Λάρισα. Δυστυχώς όπως και τόσα άλλα πράγματα και οι αγώνες αερομοντελισμού οδεύουν σε μια γενικότερη απαξίωση. Ευτυχώς όχι όλοι, διότι οι αγώνες ανεμοπτέρων όπως διαπιστώνουμε έχουν ιδιαίτερη ανάπτυξη με πολλές συμμετοχές και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ὁταν βγήκε το πρόγραμμα των αγώνων για το τρέχον έτος και είδα την ημερομηνία προσπάθησα και με τα άλλα παιδιά να γίνει κάποια αλλαγή γιατί δεν βόλευε κανένα. Είχα μία άτυπη διαβεβαίωση πως οι αγώνες θα αναβληθούν για τον μήνα Σεπτέμβριο και κατά κάποιο τρόπο ησύχασα πως τελικά οι αγώνες των patern θα γίνουν σε άλλη ημερομηνία. Δυστυχώς όταν είδα το δεύτερο ενημερωτικό σημείωμα απογοητεύτηκα. Μάλιστα η απογοήτευση ήταν μεγαλύτερη διότι προσπάθησα να παρακινήσω και άλλους αθλητές του συλλόγου μου να ασχοληθούν με τα ακροβατικά ακριβείας τους οποίους διαβεβαίωσα οτι οι αγώνες θα γίνουν σε άλλη ημερομηνία. Διαψεύστηκα και οι ίδιοι απογοητεύθηκαν.
    Ετσι έχουν τα πράγματα.
    Και πάλι συγχαρητήρια για την νίκη σου και καλό Πάσχα.
    Ιωάννης Βόντσας.
    Καταγράφηκε
    DINOS BALANOS
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #37 στις: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 15:43:06 »

Καλησπέρα σε όλους,

μόλις συνήλθα πλήρως από το εξαντλητικό για εμένα 4ήμερο προπόνησης και αγώνα 
    Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους του ΟΑΜΕΛ που σε πείσμα των καιρών
    στάθηκαν άξιοι διοργανωτές και οικοδεσπότες. Thumbs up
    Συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους και ειδικά σε εκείνους που ήρθανε από μακριά  Thumbs up
    Ισως αυτό που μετράει για εμένα περισσότερο είναι οτι κατά τη διάρκεια των πτήσεων έβλεπες σοβαρότητα και επαγγελματισμό
    ενώ  στα pits το πείραγμα και το γέλιο ήτανε άφθονο. 
    Αυτό συντέλεσε σε ένα πολύ όμορφο κλίμα......

@3DJunk  Ητανε χαρά μου να σου κάνω calling, πραγματικά το ευχαριστήθηκα  Wink
                   Σε ότι αφορά τις συμμετοχές για τα προσεχή χρόνια, ελπίζω μία να είναι η δική μου 
    Καταγράφηκε

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, DINOS
    THE FLYING FARMER!
    Elias Sopeoglou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #38 στις: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 16:47:26 »

Μπραβο σε ολους που συμετειχαν , σ'αυτους που διοργανωσαν, και σ'αυτους που εκαναν κριτες ! Κρατησατε τη φλογα αναμενη ! πολυ σημαντικο .Για εμας που δεν ηρθαμε .. υπαρχει και του χρονου  ,φετος παμε δυνατα για ενα μεγαλυτερο γεγονος σε μια αλλη κατηγορια.. Thumbs up
    Επισης ενα μεγαλο μπραβο για τον Γιαννη Μανφρεδα ο οποιος οπως δειχνουν τα αποτελεσματα καταφερε να κατακτησει δυο θεσεις σε μια κατηγορια ! πραγματικα μοναδικο ! 
    Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 19:28:10 »

Ηλία η απουσία σου αισθητή κρίμα που δεν ήσουν εκεί ...εκπροσωπησα εγω την glow / thermal τεχονολογία αυτη τη φορά και μάλιστα με τον ίδιο κινητήρα που πέταξες στον προήγούμενο αγώνα. Grin Μέσα στην εβδομάδα άλλαξα τον κινητήρα που είχα αρχικά στο μοντέλο και έβαλα τον εφεδρικό. Προπέλα 18.1x10 ακόμα και στον αέρα, ωστόσο 3 από τις 4 πτήσεις έγιναν σε συνθήκες χαμηλής έντασης αέρα άρα δεν μπήκα στον κόπο να αυξήσω το βήμα.

Κάτι έχει ξεφύγει όντως στον παραπάνω πίνακα (Παναγιώτη?Huh)...ας δούμε και αναλυτικά τα αποτελέσματα της ΕΠΑΕ.

2ος στο GR-B είναι ο Παντελής Νταναβάρας.

Καταγράφηκε
    Πυργίδης Παναγιώτης
    Aeromodeller Sr. Member

3D Addicted

« Απάντηση #40 στις: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 19:30:43 »

Κατά λάθος (από το copy - paste) στα αποτελέσματα της F3A GR B μπήκε δύο φορές το όνομα του Μαμφρέδα.
    Έχω κάνει την διόρθωση και τώρα είναι όλα οκ.
    Ζητώ συγνώμη για το λάθος που έγινε.
    Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #41 στις: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 19:49:47 »

Ηλία η απουσία σου αισθητή κρίμα που δεν ήσουν εκεί ...εκπροσωπησα εγω την glow / thermal τεχονολογία αυτη τη φορά και μάλιστα με τον ίδιο κινητήρα που πέταξες στον προήγούμενο αγώνα. Grin Μέσα στην εβδομάδα άλλαξα τον κινητήρα που είχα αρχικά στο μοντέλο και έβαλα τον εφεδρικό. Προπέλα 18.1x10 ακόμα και στον αέρα, ωστόσο 3 από τις 4 πτήσεις έγιναν σε συνθήκες χαμηλής έντασης αέρα άρα δεν μπήκα στον κόπο να αυξήσω το βήμα.

Κάτι έχει ξεφύγει όντως στον παραπάνω πίνακα (Παναγιώτη?Huh)...ας δούμε και αναλυτικά τα αποτελέσματα της ΕΠΑΕ.

2ος στο GR-B είναι ο Παντελής Νταναβάρας.

Αυτό το μοτέρ πόσες φορές έχει κάνει το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη-Αθήνα ρε παιδιά;;;  Grin

Αυτοί είναι οι αγώνες της κρίσης; Ξέρεις, έχουμε ένα κινητήρα οπότε δεν μπορούμε να κατέβουμε στον αγώνα και οι 2 μαζί, αλλά μια ο ένας μια ο άλλος.  Grin
    Μπράβο σας πάντως που μοιράζεστε πράγματα και μάλιστα σε άλλες πόλεις  Thumbs up

Μπράβο και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν  Thumbs up  
    Καταγράφηκε

Γιαννης Ζακυνθος
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #42 στις: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 20:43:34 »

Καλησπέρα σε όλους,

μόλις συνήλθα πλήρως από το εξαντλητικό για εμένα 4ήμερο προπόνησης και αγώνα 
    Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους του ΟΑΜΕΛ που σε πείσμα των καιρών
    στάθηκαν άξιοι διοργανωτές και οικοδεσπότες. Thumbs up
    Συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους και ειδικά σε εκείνους που ήρθανε από μακριά  Thumbs up
    Ισως αυτό που μετράει για εμένα περισσότερο είναι οτι κατά τη διάρκεια των πτήσεων έβλεπες σοβαρότητα και επαγγελματισμό
    ενώ  στα pits το πείραγμα και το γέλιο ήτανε άφθονο. 
    Αυτό συντέλεσε σε ένα πολύ όμορφο κλίμα......

@3DJunk  Ητανε χαρά μου να σου κάνω calling, πραγματικά το ευχαριστήθηκα  Wink
                   Σε ότι αφορά τις συμμετοχές για τα προσεχή χρόνια, ελπίζω μία να είναι η δική μου 

Nα ακομα ένα ευχάριστο νέο μπραβο ντινο Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Γιαννης Ζακυνθος
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #43 στις: Τρίτη, 30 Απρ 2013, 20:51:57 »

Μπραβο σε ολους που συμετειχαν , σ'αυτους που διοργανωσαν, και σ'αυτους που εκαναν κριτες ! Κρατησατε τη φλογα αναμενη ! πολυ σημαντικο .Για εμας που δεν ηρθαμε .. υπαρχει και του χρονου  ,φετος παμε δυνατα για ενα μεγαλυτερο γεγονος σε μια αλλη κατηγορια.. Thumbs up
    Επισης ενα μεγαλο μπραβο για τον Γιαννη Μανφρεδα ο οποιος οπως δειχνουν τα αποτελεσματα καταφερε να κατακτησει δυο θεσεις σε μια κατηγορια ! πραγματικα μοναδικο ! 

μιά που άργησα να μπω στο παττερν ειπα να πάρω και του παντελή αλα με δώσατε στεγνά χαχαχα angel angel
    Καταγράφηκε
    Γαβανάς Χάρης
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #44 στις: Τετάρτη, 1 Μαΐ 2013, 14:22:46 »

Καλησπέρα και από εμένα.

Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους και φέτος στήριξαν και κράτησαν αναμμένη τη φλόγα του F3A, και ειδικότερα αυτούς που ταξίδεψαν από πολύ μακρυά για να συμμετέχουν στο παννελήνιο πρωτάθλημα.
    Να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία τον ΟΑΜΕΛ και όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που έτρεξαν για να γίνει ο αγώνας. Ελπίζω να είμαστε και του χρόνου πάλι όλοι μαζί...

Οσον αφορά τον αγώνα και την ημερομηνία που μπήκε... Αποφασίσαμε να δώσουμε τις (καλές) ημερομηνίες στα ανεμόπτερα λόγω του ότι υπάρχει μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον για αυτού του είδους τον αγώνα. Πέρυσι είχε οριστεί ο αγώνας για τέλη Σεπτεβρίου αρχές Οκτωβρίου και εαν θυμάστε καλά είχε αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών για Νοέμβριο όπως αποφάσισε η ΕΛΑΟ (ΟΧΙ Η ΕΠΑΕ) και τότε είχαν ακουστεί πάρα πολλά γιατί μπήκε τόσο αργά γιατί δεν τον κάνουμε νωρίς κλπ κλπ.. Τώρα που μπήκε νώρις πάλι ακούμε τα ίδια... Εγώ με την πολύ μικρή εμπειρία που έχω ξέρω ότι όποτε και να μπέι κάποιον δεν θα τον βολεύει.... Για του χρόνου θα μαζέψουμε τις απόψεις όλων και πιστεύω να βρούμε μια ημερομηνία για να βολεύει τους περισότερους.

Για του χρόνου επίσης θα προτείνω μιας και στο F3A οι συμμετοχές όσο πάει και μειώνονται οι κατηγορίες F3A GR-A και F3A GR-B να κατηργηθούν και να γίνει ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με μία κατηγορία πλέον F3A-GR και την μεγάλη κατηγορία F3A-FAI. Αυτό θα μαζέψει τους συμμετεχωντές σε μία κατηγορία όπου θα υπάρχει πιο πολύ ενδιαφέρον λόγω συμμετοχών αλλά και δεν θα παρακαλάμε να μαζέψουμε συμμετοχές για να γίνουν όλες οι κατηγορίες ....

Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις....

Φιλικά Χάρης
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Πανελλήνιοι F3A 2013 και κριτήριο, Μελισσοχώρι 27-28 Απρ.
    Μεταπήδηση σε: