Ιδια και καλυτερη... Ειναι βιντεοκαμερα ειναι για βιντεο καλες και οι dslr αλλα ειναι για πιο cinematic φαση!!... Ειδικα με το stabilizer θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα μιας και κανει τρομερη δουλεια..
Οταν λες cinematic φάση τι εννοείς ? μπορείς να μου εξηγήσεις τι θέλεις να πεις με αυτή την έκφραση.
Ψάχνοντας στο youtube για διάφορα test - video για φωτογραφικές μηχανές & βιντεοκάμερες ώστε να έχω ένα μέτρο σύγκρισης
βρήκα αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=Hga1OOl5MrU που συγκρίνει την CX730 με την GH2 & προσωπικά νομίζω οτι είναι ποιο καλή η λήψη της GH2!!
Εχω μπερδευτεί σχετικά με τι πρέπει να αγοράσω??!! θέλω κάνοντας μια αγορά να καλύψω & τις δύο χρήσης αλλά δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
Αν θέλετε οι ποίο έμπειροι δώστε τα φώτα σας.
Υ.Γ. Αν οι συντονιστές θεωρούν ότι το συγκεκριμένο θέμα που άνοιξα δεν ανήκει σε αυτή την ενότητα (multicopter)
σας συγνώμη & παρακαλώ να το μεταφέρεται όπου εσείς θεωρείται σωστό
Την 730 αν ψαχτεις και κανεις και κανένα παζαρι την πέρνεις απο Ελλάδα 890ε...!
Οσο για το cinematic ειναι πιο καλλιτεχνικό πως να στο εξηγήσω... ΤΟ κακό με το aerovideo είναι ότι δν μπορεις να ρυθμίσεις κάμερα κτλ κτλ οπότε η dslr δν βοηθάει πολύ..!
Στο εξωτερικό μεγάλες εταιρίες χρησιμοποιούν αυτο το μικρό καμέρακι που σου λέω...!
Και μην ξεχνάς ότι αμα ασχοληθείς επαγγαλματικά τότε με τον υπολογιστή μπορείς να κάνεις τα πάντα απο πλευράς χρωμάτων κτλ κτλ..! ..!