Εχουμε συνηθίσει να κατηγορούμε κάθε δημόσια υπηρεσία , Καποιες φορές δικαιολογημένα , κάποιες όχι.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση απλα ειναι πρόβλημα του server .
Η εμπειρία μου έχει δείξει οτι τα ελληνικά ταχυδρομεία ( οχι το πορτα -πορτα , το απλό) είναι μιά φτηνή αξιόπιστη, τίμια υπηρεσία.
Και εξηγούμε. Για το φτηνό νομίζω όλοι το ξέρουμε . Από 50%- 99% φτηνότερη από τους μικροαπατεώνας των ιδιωτικών courier.
Οταν στέλνω δέμα ΠΑΝΤΑ έχω το "Αριθμό αποστολής " και σχεδον πάντα βλέπω που βρίσκεται το δέμα . ( εκτος από περιπτώσεις σαν αυτή που συζητάμε και που διορθώνονται γρήγορα)
Πριν τις γιορτες χρειαστηκα καποια πραγματα από Αγγλία ΄Μου τα έστειλα με UPS.( 3 απόστολές χρειάστηκε ο αγγλος για να πετύχει να στείλει σωστή παραγγελία , αντίθετα με τους κινεζους που δεν εχω αντιμετωπίσει πότε πρόβλημα , αλλά αυτο είναι άλλη ιστορία

)
Η αποστολή έγινε με UPS . Φυσικά παρακολουθούσα το δέμα από την στιγμή που βγήκε από την αποθήκη , μέχρι την στιγμη που άφησε την Ιταλία 3 μέρες μετά ( οδικώς η αποστολή λόγω μεγέθους) . Μόλις μπηκε στην Ελλάδα μια ενημέρωση οτι έφτασε στο κεντρο ( Αθηνα ) και μετα για 9 μέρες ουτε φωνη ουτε ακροαση , Σε ρωτησή μου τηλεφωνικώς δεν ειχαν ιδέα που βρισκεται. Φυσικά όταν ζήτησα να το ψαξουν με το track number , μου απάντησαν οτι δεν το χρεισημοποιούν .!!!!!!
Η μεταφορική ?? Γενική μεταφορική.
Αλλο παράδειγμα . Μεγάλο δέμα από εδώ για Ευρώπη 100cm x 40cm x 50cm , αλλά μικρο βάρος ( 4 κιλά) οι ιδιωτικές μου ζήτησαν 130€ για να το στείλουν .
Τα ελληνικά ταχυδρομεία το έστειλαν με 43 € +10% λόγω μεγέθους.
Είναι λογικό να γινεται μια προσπάθεια να υποβαθμιστούν τα ελληνικά ταχυδρομεία ( δεν εννοω από τον φίλο που ξεκινησε το θέμα ) ,κυριώς με την μείωση του προσωπικού , για να μπορέσουν να τα ξεπουλήσουν σε κανα κολλητό τους.
Εμεις πάντως πρέπει να βλέπουμε και λέμε την αλήθεια .