Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.799 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 09:50:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 09:50:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 09:36]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:07]

[Χθες στις 03:41]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309799
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 152
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 119
    Συνολικά: 123
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Mirage 2000  (Αναγνώστηκε 2285 φορές)
    Apostolis
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Παρασκευή, 28 Δεκ 2012, 12:18:19 »

Καλημερα,χρονια πολλα και καλη χρονια να εχετε.
    Παραγγειλα το Mirage 2000 απο το ΗΚ και ψαχνομαι γενικως για το στησιμο του κλπ.Αν καποιος το εχει φτιαξει-πεταξει και μπορει να δωσει καποιες πληροφοριες η συμβουλες θα ειναι ευπροσδεκτες.Σε πρωτη φαση παραγγειλα μαζι το παρακατω μοτερ για δοκιμες (6S στησιμο) της φανας που περιεχει το κιτ εκτος μοντελου.Βεβαια απ'οτι εχω διαβασει σε ξενα φορουμ η συγκεκριμενη δεν πολυσηκωνει 6S στησιμο,θα εχει προβλημα λετε με καλο ζυγισμα;

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=15432
    Καταγράφηκε

My wife says if I buy one more rc she is going to divorce me......Man I am going to miss her!
    "No one has talent in this hobby,the only difference is made by the money and time someone spends''
    Apostolis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 20 Φεβ 2013, 22:16:52 »

Σημερα εγινε η παρθενικη του.Το  καλυτερο edf πτητικα που εχω πιασει στα χερια μου.Κανει ακριβως οτι του λες και νταμαρι σταθεροτητας.Απο αερηδες κλπ. δεν καταλαβαινει τιποτα.Απο γκαζι με το οικονομικο σετ απ που εχω απανω δεν περιμενα και παπαδες αλλα κινειται αξιοπρεπως.Στο μελλον θα κλεισω περισσοτερο την εξαγωγη (τωρα ειναι στα 79mm-80mm) στα 75mm που προτεινουν οι περισσοτεροι,ισως ν'ανεβω και σε timing,βλεπουμε.
    Παντως το α/π φαινεται να σηκωνει πολυ γκαζι....εχουμε μελλον..χαχαχα.
    Στο πρωτο βιντεο εχω βαλει την καμερα στο γεισο του καπελου γιατι ημουν μονος οποτε δεν μπορουσα να εχω ''οπερατερ''.
    http://www.youtube.com/watch?v=Tf508cMK7u4
    http://www.youtube.com/watch?v=-XKVEfoK4rI
    Καταγράφηκε

My wife says if I buy one more rc she is going to divorce me......Man I am going to miss her!
    "No one has talent in this hobby,the only difference is made by the money and time someone spends''
    j0e
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 20 Φεβ 2013, 23:44:57 »

Πολύ ωραίο μπράβο. Έχω και εγώ το ίδιο αλλά έχω καταφέρει να το πετάξω μόνο μία φορά επειδή έχω πρόβλημα με τα retracts. Θέλουν πολύ ενίσχυση αλλιώς με την πρώτη κακή προσγείωση τα μαζεύεις.  Όπως είπες όντως πετάει σαν ψηλοπτέρυγο εκπαιδευτικό. Εγώ του έχω τη Midifan PRO φάνα και αυτό το μοτέρ http://www.extremerc.com.au/estore/index.php?main_page=product_info&cPath=146_81_120_152&products_id=627. Είναι για 8cell αλλά εγώ το έχω πετάξει μόνο με 6cell γιατί θέλει πολύ ενίσχυση και είναι το πρώτο μου μεγάλο edf. Από τι είδα κάτι έχεις βάλει από κάτω για να προστατεύεται στις προσγειώσεις. Μπορείς να βγάλεις μια Φώτο από κάτω?

Ένα δοκιμασμένο setup με καλή απόδοση όσον αφορά την τιμή και την κατανάλωση ρεύματος είναι αυτό το μοτέρ http://rc-castle.com/shop/product_info.php?products_id=855 με Midifan PRO φάνα.

Εδώ ένα βιντεάκι από αυτό το setup.

Καταγράφηκε
    Apostolis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 21 Φεβ 2013, 08:51:53 »

Ευχαριστω,εχω κανει μια πιο αναλυτικη παρουσιαση με φωτογραφιες στο παρακατω:
    http://www.aeromodelistis.com/smfgr/index.php?topic=14815.0
    Παντως για τα retracts που περιεχει στο κουτι εχω διαβασει γενικως ασχημα σχολια.Αν δεν θελεις να χωσεις για κατι αξιολογο κανε μια πατεντα πανω κατω οπως η δικια μου και προσγειωνε το με την κοιλια.Βγαινει και αρκετα ελαφρυτερο.Κριμα να καθετε με το σετ απ που του εχεις βαλει. Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 21 Φεβ 2013, 10:21:38 από Apostolis » Καταγράφηκε

j0e
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 21 Φεβ 2013, 11:15:52 »

Ευχαριστω,εχω κανει μια πιο αναλυτικη παρουσιαση με φωτογραφιες στο παρακατω:
    http://www.aeromodelistis.com/smfgr/index.php?topic=14815.0
    Παντως για τα retracts που περιεχει στο κουτι εχω διαβασει γενικως ασχημα σχολια.Αν δεν θελεις να χωσεις για κατι αξιολογο κανε μια πατεντα πανω κατω οπως η δικια μου και προσγειωνε το με την κοιλια.Βγαινει και αρκετα ελαφρυτερο.Κριμα να καθετε με το σετ απ που του εχεις βαλει. Thumbs up

Ευχαριστώ, δεν έχω βάλει τα retracts της μάνας του. Έχω βάλει πιο καλά αλλά δεν είχα φτιάξει σωστά τις βάσεις γιατί το έκανα για πρώτη φορά. Σκεφτόμουν αυτή τη λύση να τα βγάλω τελείως γιατί και εδώ που μένω δεν υπάρχει διάδρομος για edf τέτοιου μεγέθους και πρέπει να ξενιτευόμαστε κάθε φορά.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αεροπλάνα R/C - Ηλεκτρικά  |  Sport - Ακροβατικά - 3D (Συντονιστές: 3DJunk, stavros, andreas)  |  Θέμα: Mirage 2000
    Μεταπήδηση σε: