Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.889 μηνύματα σε 12.392 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 23:56:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 23:56:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 23:17]

από UH-1H
    [Σήμερα στις 19:09]

από Stargazer
    [Σήμερα στις 14:58]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:27]

[Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 23:25:20]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309889
    Σύνολο θεμάτων: 12392
    Online σήμερα: 119
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 52
    Συνολικά: 53
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Καταχρηση απο καταστηματα;  (Αναγνώστηκε 4212 φορές)
    orck
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

game over :|

« στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 13:22:07 »

Νομιζω οτι το κακο εχει παραγινει με μερικα καταστηματα.
    Στην ανακοινωση με τους κανονισμους το 2005 ο ιδιοκτητης αναφερει  "Τα μηνύματα πρέπει να έχουν τον χαρακτήρα ενημέρωσης και όχι διαφήμισης."

Αναρωτιεμαι λοιπον εαν οι συνεχεις επαναλαμβανομενες δημοσιευσεις περι προιοντων που φευγουν αμεσως, να τρεξουμε να προλαβουμε κλπ εαν ειναι διαφημιση η ενημερωση. Μπορει να ειμαι και εγω υπερβολικος, δεκτη καθε αποψη ακομη και απο τα παπαγαλακια η τους διπλους λογαριασμους.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 13:56:12 »

Παναγιώτη νομίζω ότι σε αυτές τις δύσκολές μέρες δν θα πρέπει να μας προβληματίζει καθόλου αυτό το πράγμα..!
    Και οι μαγαζάτορες  είναι επιχειρήσεις που τους έχει χτυπήσει η κρίση πολύ..!

Νομίζω ότι αυτό που γίνεται κάνει καλό σε όλους μας διότι με τον ανταγωνισμό χτυπάνε αρκέτα χαμηλά τις τιμές..!

Αν βάζαμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας θα είχαμε είδη δημιουργήσει μια τεράστια κοινότητα που συνεχώς θα μεγαλωνε..!

Πες μου λοιπόν τώρα με ειλικρίνια γιατί άνοιξες αυτο το Thread??!

1.Μαλωσες με καποιον έμπορα και λες τωρα θα τους φίαξω όλους?
    2.ΑΠο κομπλεξ προς του έμπορους?
    3.ΑΠο κακία ( η κατσίκα του γείτονα να ψοφίσει?)
    4.Απο βαρεμάρα δν είχες τι να κάνεις και το έκανες??
    5. κάτι άλλο???

Παναγιώτη Πάντα φιλικά...!

Απλά πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να τρωγόμαστε..!
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 14:09:21 »

Ελα ρε Παναγιώτη,μην το δραματοποιείς τώρα !

Νομίζω ότι δεν πειράζει κανένα μας να μας "ενημερώνουν" με τον ένα η άλλο τρόπο για το τι καλό έφεραν στα καταστήματά τους.

Το κακό, και που με τρελλαίνει εμένα, είναι η παρουσίαση βαρκών και αμαξιών στο aeromodelling.gr που είναι αμιγώς ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΟ φόρουμ.
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 14:46:45 »

επί της ουσίας δεν έχει άδικο όμως...

Άλλο ενημέρωση και άλλο διαφήμιση...

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 14:51:47 »

Στην ανακοινωση με τους κανονισμους το 2005 ο ιδιοκτητης αναφερει  "Τα μηνύματα πρέπει να έχουν τον χαρακτήρα ενημέρωσης και όχι διαφήμισης."

Αναρωτιεμαι λοιπον εαν οι συνεχεις επαναλαμβανομενες δημοσιευσεις περι προιοντων που φευγουν αμεσως, να τρεξουμε να προλαβουμε κλπ εαν ειναι διαφημιση η ενημερωση. Μπορει να ειμαι και εγω υπερβολικος, δεκτη καθε αποψη ακομη και απο τα παπαγαλακια η τους διπλους λογαριασμους.

Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει και αν καεί!   Cheesy

Καταγράφηκε
    extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 14:58:06 »

Ημαρτον ρε φιλε πια........
    Καταγράφηκε
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 15:07:53 »

Φτανει πια....
    Ανοιξε ενα τοπικ με το τι πετας ή με καποια παρουσιαση μοντελου να γουσταρουμε κιολας  Thumbs up

Αντε να περασει και ο καιρος να ξεκινησουμε προπονησεις...δεν παλευετε το κρυο.
    Καταγράφηκε

orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 15:35:00 »

Χαιρομαι που οι καταστηματαρχες δηλωνουν οτι πανε περιφημα οι δουλειες τους, αυτο ειναι καλο, μακαρι να συνεχισουν ετσι.  Thumbs up
    Εγω ο ιδιος εχω πει σε καταστηματαρχη να κανει δημοσιευσεις με νεες παραλαβες γιατι μαζι με αυτον θα επωφεληθω και εγω με τα προιοντα που εχει και δεν βρισκω αλλου.

Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ειναι θεμιτο να γραψουν "παρελαβαμε αυτο και εκεινο" με απευθειας συνδεσμο προς το καταστημα αλλα θεωρω παρενοχληση προς το φορουμ να βλεπω καθημερινες δημοσιευσεις "παραλαβαμε αυτο", "τρεξτε μεγαλη ζητηση", "εχουν φυγει ολα τα προιοντα".

Παυλο πες μου κατι, εαν με δεις στο μοντελοδρομιο να πεταω επικινδυνα για το μοντελο μου και τους γυρω μου θα μου το πεις η οχι; Εαν μου το πεις αυτο θα σημαινει αυτοματα οτι εχεις κομπλεξ μαζι μου, οτι εχεις μαλωσει μαζι μου, εχεις κακια η βαριεσαι και δεν εχεις τι να κανεις; Η σωστη απαντηση για εμενα ειναι οτι και βεβαια πρεπει να μου το πεις. Φυσικα και δεν εχω μαλωσει με κανενα.

Γενικα παρατηρω οτι μολις καποιος δεν γραψει κατι εκθειαστικο τοτε αμεσως θεωρειται καυγας, τσακωμος. Δεν ισχυει.

ΥΓ Δεν μπαινω στην διαδικασια να πρεπει να αποδειξω οτι ειμαι ο μεγας μοντελιστης, ο τελευταιος ειμαι, δεν πεταω καθολου, παω για πλακα απο τις 7 στο Ελληνικο.-
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 16:56:20 »

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

έτσι και αλλιώς ποιοι πουλάνε φαίνονται και σίγουρα δεν είναι αυτοί που γράφουν τρέχτε να προλάβετε εξαντλήθηκαν όλα... λες και μας νοιάζει αφού έχει την ίδια τιμή με όλους τους άλλους και αυτοί το έχουν διαθέσιμο...!!

αν δεν καταλαβενουν μονοι του δεν υπαρχοι λογος να τους κανουμε να καταλαβουν εμεις με περιτες συζητησεις
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 17:08:31 από spv(spirosvar) » Καταγράφηκε
    Γκούσκος Διονύσιος
    Board moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 17:06:26 »

Εγώ ξέρω να πω ότι απ την ημέρα που κλειδώθηκε το θέμα με τον καταστηματάρχη που δεν άλλαξε ένα προϊόν σε ένα πελάτη, είχαμε ηρεμίσει..

Αλλά μερικοί από εδώ μέσα δεν αντέχουν να μην υπάρχει φαγωμάρα και συφορά...   

Τι να πω.. ντροπή.

Πετάξτε καθόλου λέω εγώ καλύτερα και αφήστε τις διαδικτυακές ίντριγκες.

Καλές γιορτές.
    Καταγράφηκε

dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 17:37:28 »

Χαιρομαι που οι καταστηματαρχες δηλωνουν οτι πανε περιφημα οι δουλειες τους, αυτο ειναι καλο, μακαρι να συνεχισουν ετσι.  Thumbs up
    Εγω ο ιδιος εχω πει σε καταστηματαρχη να κανει δημοσιευσεις με νεες παραλαβες γιατι μαζι με αυτον θα επωφεληθω και εγω με τα προιοντα που εχει και δεν βρισκω αλλου.

Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ειναι θεμιτο να γραψουν "παρελαβαμε αυτο και εκεινο" με απευθειας συνδεσμο προς το καταστημα αλλα θεωρω παρενοχληση προς το φορουμ να βλεπω καθημερινες δημοσιευσεις "παραλαβαμε αυτο", "τρεξτε μεγαλη ζητηση", "εχουν φυγει ολα τα προιοντα".

Παυλο πες μου κατι, εαν με δεις στο μοντελοδρομιο να πεταω επικινδυνα για το μοντελο μου και τους γυρω μου θα μου το πεις η οχι; Εαν μου το πεις αυτο θα σημαινει αυτοματα οτι εχεις κομπλεξ μαζι μου, οτι εχεις μαλωσει μαζι μου, εχεις κακια η βαριεσαι και δεν εχεις τι να κανεις; Η σωστη απαντηση για εμενα ειναι οτι και βεβαια πρεπει να μου το πεις. Φυσικα και δεν εχω μαλωσει με κανενα.

Γενικα παρατηρω οτι μολις καποιος δεν γραψει κατι εκθειαστικο τοτε αμεσως θεωρειται καυγας, τσακωμος. Δεν ισχυει.

ΥΓ Δεν μπαινω στην διαδικασια να πρεπει να αποδειξω οτι ειμαι ο μεγας μοντελιστης, ο τελευταιος ειμαι, δεν πεταω καθολου, παω για πλακα απο τις 7 στο Ελληνικο.-

ρε πανο μην γραφεις οτι να ναι ο κοσμος δεν ειναι χαζος... εδω δεν πωλουνται μοντελα στις αγγελειες με 80 και 100 ευρω απο ιδιωτες λες να μην καταλαβενει ο κοσμος τι ειναι και τι οχι προσφορα?
    Μια προσωπικη αποψη που στην εχω πει και απο κοντα μιλας πολυ πολες φορες και λες καμια φορα ασχετα πραγματα παμε να πεταξουμε και μην αφινεις τον εαυτο σου να θεωρειται το μαυρο προβατο.
    φιλικα χρηστος  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 17:46:13 »

Χαιρομαι που οι καταστηματαρχες δηλωνουν οτι πανε περιφημα οι δουλειες τους, αυτο ειναι καλο, μακαρι να συνεχισουν ετσι.  Thumbs up

Παναγιώτη όχι μόνο στα στο πω αλλα θα κάνω και καυγά όταν πρόκειται για ένα τόσο σημαντικό θέμα ασφάλειας...!

Αλλα το θεμα ασφάλειας με το θέμα των καταστημάτων δν έχει καμία σχέση..! Γενικά αυτό ειναι θέμα μόνο του κ. Κωστόπουλου...

Απο εκεί και πέρα δν μπορώ να βρω λόγω να ασχοληθούμε εμείς οι ίδιοι..! Γενικά εγώ είμαι της άποψης οι έμποροι να γίνουν ακόμα πιο ενεργοί..
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 18:04:57 από PaNt » Καταγράφηκε
    chris-audio
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 19:53:13 »

Καλησπέρα,

@ ORCK > Μια χαρά θέμα άνοιξες

@ PANT > Με αυτές τις συζητήσεις (αυτή και αυτή που έκλεισε τις προάλλες) καλό κάνουνε σε εμάς τους μοντελιστές και όχι κακό.
    Καταγράφηκε

JR 9503
    JR NEX E8 FBL
    GRAUPNER ELEKTRO TRAINER S
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 20:02:39 »

Καλησπέρα,

@ ORCK > Μια χαρά θέμα άνοιξες

@ PANT > Με αυτές τις συζητήσεις (αυτή και αυτή που έκλεισε τις προάλλες) καλό κάνουνε σε εμάς τους μοντελιστές και όχι κακό.

Δν χρειάζεταο συνέχεια να εναντιονόμαστε με τα καταστήματα..! καταντάει κουραστικό..!

Αν πάλι κάνει κάτι σοβαρό ενα κατάστημα τότε συμφωνώ και εγώ..! Πρέπει να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας..
    Αν άνοιγε ενα θέμα περι τιμών που έχει πολυ συζητηθεί θα έλεγα οκ αλλα τώρα να ανοίξει θέμα περι προσφορών και διαφήμισης νόμίζω ότι δν χρειάζεται..! όπως και να το κάνουμε η ενημέρωση των καταστημάτν γίνεται αυτόματα διαφήμίση αυτό δν μπορεί να αλλάξει..!
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 21:11:01 »

Παύλε το πληκτρολόγιο σου "κόβει" τα φωνήεντα ...
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Καταχρηση απο καταστηματα;
    Μεταπήδηση σε: