τωρα το ειδα το θεμα , λιγο καθυστερημενα βεβαια...
λοιπον το nikopol ειναι παρμενο απο τον ηρωα στο κομικ του Enki Bilal the nikopol trilogy ειδα την ταινια και μου αρεσε
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Nikopol_Trilogyκαι το ονομα ταιριαζει με το πατρικο μου ονομα
οσο για τη φωτο στο avatar ειναι ενα ελικοπτερο MD 500 τροποποιημενο για ψεκαστικο
ειναι η μοναδικη φωτο που μπορεσα να τραβηξω το καλοκαιρι του 2011 , μια φορα στα 50 χρονια σου συμβαινει κατα τυχη αυτο
ο πιλοτος απαιχτος εκτελουσε ελιγμους ψεκασμου σε πλαγια με αμπελια στις οχθες του ποταμου mosel 56814 Bruttig-Fankel, Γερμανία 44 μ ΒΔ 50.138226 , 7.237544
διπλα σε γεφυρα για πεζους και αυτοκινητα
μονο invert δεν εκανε , οταν ησουν πανω στη γεφυρα εβλεπες το ελικοπτερο στα 300 μετρα στο υψος των ματιων σου
και εγω σε αυτοκινητο με τη καμερα χωρις μπαταριες και με τη φωτογραφικη που τραβαει βιντεο να μη μπορουμε να συνενοηθουμε με τη γυναικα μου
για να βρει ακρη να σταματησει , να περναμε πανω στη γεφυρα να το βλεπω να ανεβαινει να κατεβαινει να στριβει να περνα ξυστα απο το βραχο και τις κορφες των δεντρων
και η κολομηχανη να μην εστιαζει μεσα απο το τζαμι ...
η χειροτερη φωτογραφικη στιγμη της ζωης μου ,και ημουν και φωτογραφος
τελικα αυτη ηταν η τελευταια στιγμη πριν χαθουμε πισω απο τα δεντρα ,η γυναικα μου δεν σταματησε δεν υπηρχε μετα δυνατοτητα...