Ωραία......βρήκα θεματάκι πάλι να.....γράψω....να κάνω κέφι. Ελπίζω να κάνετε και εσείς.

Πώς βγαίνει το δικό μου;
Μια μέρα στην οδό ιποκράτους, συναντώ ένα φίλο από τα παλιά, και αφού τα είπαμε πίνοντας καφεδάκι μου λέει, έχουμε και φόρουμ το ''πετάμε'' έμπα μέσα να γράψεις και εσύ.
Ήξερα το αερομόντελινγκ, αλλά έμπαινα να διαβάσω κάτι, δεν είχα κόλημα με τα φόρα. Είχα συνηθίσει και τόσα χρόννια τα περιοδικά......
Μετά από καιρό λέω, δεν μπαίνω; Να δοκιμάσω και εγώ τις νέες τεχνολογίες.
Πώ πω τι έπαθα!!!!!!

Μου ζητάει ψευδώνυμο, για την εγγραφή. Τι κάνω τώρα; Τι να δώσω; Δεν μου αρέσουν και τα ψευδώνυμα....
Πρόσεξα ότι κανείς δεν χρησιμοποιούσε το αληθινό του ονοματεπώνυμο. Γιατί άραγε;
Πέρασα μερικές μέρες να αποφασίσω. Ήθελα να έχει σχέση με μένα, με την ταυτοτητά μου, δεν τα μπορώ τα κρυφά και τα ύποπτα.
Άρχισα να σκέφτομαι, να κάνω ένα γύρισμα στον χρόνο στην παιδική μου ηλικεία και μετά σε σταμούς στην ζωή μου, και σε αεροπλάνα που αρέσουν και έχω έρθει σε επαφή μαζί τους. Αυτό ήταν ένα στοιχείο.
Ένα άλλο ήταν, το ονοματεπώνυμο μου. Έπρεπε να συμπεριέχεται. 'Αλλο ήταν να είναι εύκολο και για τους ξένους, αφού πάντα δυσκολευόταν ειδικά με το επίθετο, και το έκαναν κάπως.
Ηθελα να είναι κάτι καινούργιο το Κόρας, η Κορασίντ που μου είχαν δώσει κατά καιρούς οι ξένοι δεν το ήθελα.
Θυμήθηκα που είχα ρωτήση τον παππού μου στο νησί, γιατί στα παράθυρα του σπιτιού υπάρχουν κάγκελα; Βλέπετε καταγωγή και από νησί, για τους πειρατές παιδί μου, παλιά έρχοταν πειρατές, και έπρεπε να τους εμποδίζουμε.
Το καλό το άφησα για τέλος. Οι φίλοι που με γνωρίζουν ξέρουν ότι έχω λατρεία για το Σπιτφάιερ και το Κορσαίρ, F4U. Υπηρέτησα και στα Α7Η CORSAIR.
Ο κύβος μόλις είχε ριχθεί.

Τα υπόλοιπα είναι αναγραμματισμός του ονόματος και επιθέτου μου.