Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 16:40:13

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 16:40:13

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 07:07]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:55]

από vilisdev
    [Χθες στις 10:26]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 71
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 43
    Συνολικά: 43
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ξένος Πιλότος Ελικοπτέρου στην Ελλαδα  (Αναγνώστηκε 12221 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 17 Δεκ 2012, 20:17:11 »

Καλησπέρα και από εμενα συζητάμε καιρό για μια συναντηση στην Αθηνα είναι βεβαια νωρίς ακόμα να πούμε πολλά πράγματα και σίγουρα θα φιλοξενήσουμε και ξένους πιλότους νομίζω είναι μια καλή κίνηση να θυμηθούμε της καλές εποχές της Λαμιας και να ξεχάσουμε λίγο την κρίση και τα προβλήματα σύντομα θα ύπαρξει και επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο

Ωραία ωραία περιμένουμε νέα σου..!!

Εγώ πάντως ήρθα σε επικοινωνία με τον κύριο Θανάση ο οποίος είναι υπεύθυνος για το μοντελοδρόμιο Hobby Box και μου είπε ότι ευχαρίστως μας παραχωρεί το μοντελοδρομιο ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ και τον ευχαριστούμε θερμά  Thumbs up. Βέβαια μπορούμε να ακούσουμε και άλλες ιδέες.
    Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε και κάποια ''τυπική'' ηχητική εγκατάσταση. Αυτό μπορώ να τα προσφέρω κι εγώ ΔΩΡΕΑΝ  Cheesy Cheesy!!

Ευχαριστούμε το Hobby Box..!

Oσο για τα ηχητικά δν το συζητάμε σε υπερευχαριστούμε...!
    Καταγράφηκε
    BizGreece
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 17 Δεκ 2012, 21:09:54 »

ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 09:15:52 »

Καλημερα και απο μενα .
    Καταπληκτικη η ιδεα της συναντησης ........ Απο τα πιο ευχαριστα που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο ..... Thumbs up
    Η δικη μου βοηθεια ειναι δεδομενη σε οποιους τομεις μπορω και το εχω κανει γνωστο στον Παυλο .
    Το μονο μου προβλημα αυτη την εποχη ειναι ο χρονος μιας και μετα απο περιπου εναμιση χρονο ανεργιας , μπορεσα να βρω δουλεια .
    Επειδη ομως η συναντηση θα γινει τον Απριλιο πιστευω οτι μεχρι τοτε , εκτος απο οικονομικα θα μπορεσω να βοηθησω και με οποιον αλλο τροπο χρειαστει .

Τετοιες ιδεες , για τετοιες συναντησεις , πρεπει να υποστηριζονται οσο γινεται γιατι εκτος απο τον ξενο καλεσμενο μας ( που οπως και να το κανουμε ειναι καταπληκτικος πιλοτος και καλο παιδι απ΄οτι φαινεται ) , ειναι ευκαιρια και για μας να ξαναβρεθουμε και να ξαναθυμηθουμε παλιες καλες στιγμες .

Οσον αφορα το μερος , πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να φιλοξενησουμε τον καλεσμενο μας σε κανονικο μοντελοδρομιο και οχι σε καποια αλανα ή μη επισημο μερος .
    Ο λογος ( και ο μοναδικος ) ειναι οτι εκει θα υπαρχουν θεσεις για παρκινκ , θεσεις θεατων , σκεπαστρα για τον ηλιο , πιθανη παροχη ρευματος και τελοσπαντων ανεσεις που και αυτος πιθανον να χρειαστει αλλα και εμεις .

Στο Hobbybox ο χωρος ειναι ιδεωδης ....
    Παρα πολυ καλα δομημενος και με πολυ μεγαλη χωρητικοτητα και μοντελων και θεατων και αυτοκινητων .
    Το μονο κακο ( για μενα ) ειναι οτι τα Σαβατοκυριακα γεμιζει απο scale αεροπλανα και ισως μπερδευτουμε . Παει αρκετος κοσμος συνδρομητες του μοντελοδρομιου .
    Αυτο και μονο .
    Του μοντελοδρομιο Ντουνης δεν το γνωριζω οποτε δεν αναφερω τιποτα .....
    Πιστευω οτι ψαχνοντας θα βρεθει χωρος ...
    Παντως , πρεπει ολοι να υποστηριξουμε την ιδεα οσο μπορουμε και να την κανουμε πραγματικοτητα .
    Θα ειναι καλο για ολους μας .......
    Αυτα προς το παρον .
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250
    Bladedancer
    Aeromodeller Sr. Member

Θέλω να πετάξω τώρα!!!!

« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 10:20:06 »

Πολύ καλή ιδέα!!!
    Πολύ ενθαρρυντική και η συμμετοχή των καταστημάτων στην προσπάθεια.
    Ελπίζω οι καιροί να επιτρέψουν σε εμάς που είμαστε από μακριά να έρθουμε και για το event αλλά είναι και μία καλή ευκαιρία για να γνωριστούμε και από κοντά όσοι δεν γνωριζόμαστε.
    Θα ήθελα να προσθέσω ότι τα μαγαζιά που θα προσφέρουν θα μπορούσαν να έχουν και κάποια περίπτερα ώστε να βοηθηθούν και αυτοί με την σειρά τους.
    Γιατί καλό το internet και όλα αυτά αλλά για εμάς από επαρχία θα ήταν υπέροχο να βλέπουμε και live όλα αυτά που ονειρευόμαστε να αγοράσουμε.
    Βέβαια αυτό είναι άλλο κεφάλαιο δευτερεύον με τον σκοπό της συνάντησης.
    Συγχαρητήρια και πάλι. Πάντα τέτοια εύχομαι.
    Καταγράφηκε

Trex 100 ~ Trex 450 pro v2 BeastX ~ Futaba T7C
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #19 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 10:49:18 »

Όταν ήρθα σε επικοινωνία με το κύριο Θανάση από το Hobby Box  του εξήγησα τη σκεφτόμαστε να γίνει. Πιστεύω ότι κατάλαβε πως εκείνη την ημέρα θα είναι για ''πάρτη'' μας. Άλλωστε δεν νομίζω να μας κάνει κακό αν υπάρχουν και κάποια αεροπλάνα. Να δείξουμε και μια πλήρη οργάνωση  Thumbs up. Απλά θα δώσουμε μια περισσότερη βάση  στα ελικόπτερα. Δεν νομίζω να έχει αντιρηση. Wink
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    dhiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 13:26:16 »

Παύλος !

Αυτό τα λέει όλα.

Πολύ όμορφη - παραγωγική και ταυτόχρονα "τρελή" ή ιδέα του PaNT.

_Πολύ σωστή βρίσκω την θέση του Ηλία dj σε ότι αφορά το θέμα χώρου. Δεν θα προβληθεί
    άλλωστε το γεγονός μόνο στην Ελλάδα, [ you tube μπορεί και TV ] οπότε θα ήταν άσχημο
    και ειδικά σε αυτή την περίοδο, να δουν οι " ξένοι " την Ελλάδα και το enent, στα χωράφια.
    _Θα ήθελα να ξεκινήσει ο PaNT ή όποιος άλλος μπορεί να φτιάχνει λίστα με τους ενδιαφερόμενους
    επίσημα. Δεν θα πρέπει να είναι ανοικτό το γεγονός προς όλους, γιατί μπορεί, .... λέω μπορεί, να
    ενδιαφερθούν πάρα πολύ, και να μην καταφέρουμε να ευχαριστηθούμε το event !
    Αρα, λίστα, ονόματα, προσκλήσεις εισόδου, και έλεγχος της κατάστασης όσο το δυνατόν περισσότερο.
    _Πιστεύω και εγώ όπως και ο hi-fly οτι πρέπει τα δικά μας καταστήματα να παρουσιαστούν με περίπτερα,
    έτσι ώστε να υπάρχει στον χώρο η αίσθηση του event.
    _Απο τον Pilot Haris ειπώθηκε κάτι για αεροπλάνα, δεν είναι κακή και αυτή η ιδέα, αλλά δεν είναι αυτό
    που ζητάμε. Ας μην ξεχνάμε οτι είμαστε ελικοπτεράδες και γιαυτό συζητάμε για το γεγονός.
    _Καλό θα ήταν να μπορούσαμε να συνδυάσουμε και τα δύο αγαπητέ sakis.sof, δηλαδή " συνάντηση "
    και " event " αλλά πιστεύω πως εαν γίνουν ταυτόχρονα, θα χάσουμε την ουσία του θέματος, που
    είναι η παρουσία του Katzav εδώ στην χώρα μας. Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

Αυτά τα πολλά προς το παρών.
    Εννοείται πως θα υπάρχει όποια υποστήριξη χρειαστεί. Άλλωστε δεν είμαστε και πρωτάρηδες !  Grin
    Καταγράφηκε

Μιά φορά και ένα καιρό, υπήρχαν Nitros, flybars & κρύσταλλοι συχνότητας.
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 13:38:31 »

Ωραία κυλάει το θέμα μας..!

ΑΡχικά να πω ότι για συμμετοχές θα μαζέψω αφου κανονίσουμε μέρος και ημερομηνία..! Είναι λάθος να ρωτάμε απο τώρα για συμμετοχές..!

Γενικά θα κάνουμε μια συνάντηση όλων εμας που μαζευτίκαμε και στην Λαμία με την μόνη διαφορά ότι θα είναι μαζί μας και ένας κορυφαίος πιλότος..!
    Δλδ και να μαζευτούμε πάρα πολλοι δν είναι θέμα οποιος θέλει να είναι δίπλα στον Daniel και να μαθαίνει θα είναι δίπλα οι άλλοι μπορούν να πετάνε..!
    Επίσης οταν ο Daniel θα θέλει να πετάξει δν θα περιμένει σειρά...!

Δυστυχώς με τα οικονομικά μας δν είμαστε για να κανουμε δυο μαζώξεις μέσα στον ίδιο χρόνο φίλε Δημήτρη....!

Επίσης να πω ότι μεχρι τις 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ θα πρέπει να έχει παρθεί απόφαση για μέρος και Ημερομηνία..!Μόλις βγουνε η αγώνες απο ΕΛΑΟ μετα κατευθείαν πρέπει να αποφασίσουμε ώστε να κλείσουμε τον Daniel..! Bασικά αυτός μου είπε για αρχές Γεννάρη να το κλείσουμε αλλά του το τρέναρα λίγο..!
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 16:23:16 »

Σίγουρα το θέμα μας είναι το ελικόπτερο αλλά δεν βρίσκω και κακή ιδέα να υπάρχουν και 1 – 2 αεροπλάνα για φουλ ακροβατικά. Δόξα το θεό έχουμε και ''χεραδες'' στα αεροπλάνα  Thumbs up. Αλλά ποιο πολλή βάση θα δώσουμε στα ελικόπτερα. Και γιατί όχι να δείξουμε και 1 -2 scale ελικόπτερα. Και ουσιαστικά αν το event ξεκινήσει απο το πρωί......δεν νομίζω να μας χαλάσει αν μας φάνε 1 ώρα αεροπλάνα και scale  ελικόπτερα. Ότι νομίζεται. 
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 17:06:33 »

Σίγουρα το θέμα μας είναι το ελικόπτερο αλλά δεν βρίσκω και κακή ιδέα να υπάρχουν και 1 – 2 αεροπλάνα για φουλ ακροβατικά. Δόξα το θεό έχουμε και ''χεραδες'' στα αεροπλάνα  Thumbs up. Αλλά ποιο πολλή βάση θα δώσουμε στα ελικόπτερα. Και γιατί όχι να δείξουμε και 1 -2 scale ελικόπτερα. Και ουσιαστικά αν το event ξεκινήσει απο το πρωί......δεν νομίζω να μας χαλάσει αν μας φάνε 1 ώρα αεροπλάνα και scale  ελικόπτερα. Ότι νομίζεται. 

Όλα καλές ιδέες είναι δν λέμε σε τπτ όχι..! Εμείς ιδέες θέλουμε και τώρα τι θα υλοποιήσουμε και τι οχι μέχρι το τέλοσ θα δείξει..!
    Καταγράφηκε
    GREEKROTORS
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 17:16:37 »

Καλησπέρα σε όλους

Μπραβο Παυλο, ωραια η ιδέα σου.

Ασχετα με αυτό που ανακοίνωσε ο Παυλος.  εμείς ( η παρέα μας  δηλ. σαν Σύλλογος ) συζητάμε  για ενα event λίγο διαφορετικό από τα άλλα από πολλές απόψεις. Προσπαθήσαμε για τον Νοεμβριο που πέρασε, ομως δεν εγινε εφικτό. Το πότε θα γίνει εξαρτάται από πολλά.  Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί μετα από την δημοσιευση των αγώνων της ΕΛΑΟ για το 2013. Εμαθα Παυλο ότι  εισαι ενήμερος για το δικό μας το Event.  Αν όμως εννοεις αυτό, αποφασεις, για το που και πότε, θα πάρουν αλλοι. Η ανακοίνωση θα γίνει επίσημα από τον Σύλλογο.  Ολα θα γίνουν με μια σειρα. Τις γνώμες σας που θα βοηθήσουν σίγουρα να μας τις πείτε και στο νεο θέμα που θα ανοιχτεί σχετικά. Οταν λοιπον ανακοινωθεί η ημερομηνία ,  φέρτε όποιον  πιλότο θέλετε  οι οποίοι θα  ειναι ευπροσδεκτοι.

Γιαννης Κουτσουλας
    Καταγράφηκε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
    MyHelis.com - The RC models store
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 17:27:52 »

Καλησπέρα σε όλους

Ασχετα με αυτό που ανακοίνωσε ο Παυλος.  εμείς ( η παρέα μας  δηλ. σαν Σύλλογος ) συζητάμε  για ενα event λίγο διαφορετικό από τα άλλα από πολλές απόψεις. Προσπαθήσαμε για τον Νοεμβριο που πέρασε, ομως δεν εγινε εφικτό. Το πότε θα γίνει εξαρτάται από πολλά.  Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί μετα από την δημοσιευση των αγώνων της ΕΛΑΟ για το 2013. Εμαθα Παυλο ότι  εισαι ενήμερος για το δικό μας το Event.  Αν όμως εννοεις αυτό, αποφασεις, για το που και πότε, θα πάρουν αλλοι. Η ανακοίνωση θα γίνει επίσημα από τον Σύλλογο.  Ολα θα γίνουν με μια σειρα. Τις γνώμες σας που θα βοηθήσουν σίγουρα να μας τις πείτε και στο νεο θέμα που θα ανοιχτεί σχετικά. Οταν λοιπον ανακοινωθεί η ημερομηνία ,  φέρτε όποιον  πιλότο θέλετε  οι οποίοι θα  ειναι ευπροσδεκτοι.

Γιαννης Κουτσουλας

Γίαννη εγώ έγραψα για τον ξένο πιλότο..! Από εκεί και πέρα είμαι μέσα σε όλα αρκεί η ημερομηνία να βγεί πριν τις 20 Ιανουαρίου.. Αν είναι να καθυστερήσει δν μπορω να περιμένω μιας και ο πιλότος πρέπει να κλείσει γιατι αρχίζει η σεζόν..!

Τώρα αυτο που λες αποφάσεις θα τις πάρουν άλλοι.... είναι λίγο κάπως.. Πάντα οι αποφάσεις πρεπει να πέρνονται απο πολλούς όπως και εμείς στην Λαμία πριν γίνει το  event πήραμε τις γνώμες πολλών..!Ειδικά για την ημερομηνία μίας και το μέρος ήταν στανταρ..!

Υ.Γ για αυτον τον λόγο το θέμα το έχω στα ελικόπτερα και οχι στων πίνακα των Eκδηλωσεων

Kαι για να μην ξεχνάμε τις προηγούμενες μας συναντήσεις έιχα βάλει πάλι ένα παρόμοιο θέμα απλά για συζήτηση..! Γιατι όλα αυτά πρεπει να συναποφασίζονται απο τους περισσότερους όμορφα και ωραία για μια καλύτερη συνάντηση..!
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=17850.0  (μαλιστα ακόμα και το μέρος το άφησα ανοιχτό και βέβαια και την ημερομηνία)
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 18:11:06 από PaNt » Καταγράφηκε
    sakis.sofianos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #26 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 18:45:55 »

Παύλο αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε την  ΕΛΑΟ για να ανακοινωθεί επίσημα που και ποτε θα γινει  το event καλο είναι όμως να γνωρίζουμε ποιος μπορεί να βοηθήσει οικονομικά για να έρθει ο Daniel Thumbs up Για να μην το κάνουμε τελευταία στιγμή εγώ είμαι μέσα στο οικονομικό κομμάτι  Wink Wink
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 21:09:23 »

Παύλο αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε την  ΕΛΑΟ για να ανακοινωθεί επίσημα που και ποτε θα γινει  το event καλο είναι όμως να γνωρίζουμε ποιος μπορεί να βοηθήσει οικονομικά για να έρθει ο Daniel Thumbs up Για να μην το κάνουμε τελευταία στιγμή εγώ είμαι μέσα στο οικονομικό κομμάτι  Wink Wink

Σακης οπως σου εχω πει η προθεσμια ειναι μεχρι 20 ιανουαριου.. Δν υπαρχει αλλο περιθωριο.. Για αποφυγει παρεξηγησεων..

Οσο για τα χρηματα μην σε ανησυχει..
    Καταγράφηκε
    dhiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 21:33:08 »

Καλησπέρα σε όλους

Ασχετα με αυτό που ανακοίνωσε ο Παυλος.  εμείς ( η παρέα μας  δηλ. σαν Σύλλογος ) συζητάμε  για ενα event λίγο διαφορετικό από τα άλλα από πολλές απόψεις. .................
    Γιαννης Κουτσουλας

Δηλαδή θα υπάρξει και άλλο event ξεχωριστό ?

Αντι για να γίνουμε ΜΙΑ παρέα που αυτός ήταν και παραμένει ο στόχος μας
    απο το πρώτο event, Λσμίσ 2010 γινόμαστε παρέες και ετοιμάζουμε και διαφορετικό event ?
    Εδω δύσκολα, λογω οικονομικής κρίσης πάμε για μία συνάντηση...

...........................................  Sad
    Καταγράφηκε

Μιά φορά και ένα καιρό, υπήρχαν Nitros, flybars & κρύσταλλοι συχνότητας.
    sakis.sofianos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #29 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2012, 22:13:12 »

Σακης οπως σου εχω πει η προθεσμια ειναι μεχρι 20 ιανουαριου.. Δν υπαρχει αλλο περιθωριο.. Για αποφυγει παρεξηγησεων..

Οσο για τα χρηματα μην σε ανησυχει..
    ok Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Ξένος Πιλότος Ελικοπτέρου στην Ελλαδα
    Μεταπήδηση σε: